Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszembe jutott még egy dolog, magyarosítással mûködnek a letöltött dolgok? Illetve, a NAM-ról kicsit írna valaki, hogy pontosan mi ez és miket újít?
Igen, de mégsem tudom elérni a szomszéddal való üzletelést.
ja értem. Én egyébként egy éve képtelen vagyok bármit építeni, mert mindig hiányzik a megfelelõ elem, a csomópontképzési lehetõségek meg lehangolóak 😞(
Városnak a neve, de holnap nem sok készül elautózok Balatonboglárra, de a tervek már meg vannak a fejemben...
az mi?
Arhéria 2.0, avagy a szívás után kezdjük újra az egészet😊
2 hét alatt talán ez is eljut, oda ahol az 1.0 tartott, csak szebb lesz😊
2 hét alatt talán ez is eljut, oda ahol az 1.0 tartott, csak szebb lesz😊
minkét oldalon össze van kötve a villanyvezeték?
Szóval kell mondjuk egy kis ipar? Azért gondoltam, hogy elég az út meg szeméttelep, mert elolvastam a PC Guru-n a végigjátszást és ott nem volt írva, hogy kell lakosság ahhoz, hogy a szemetet a szomszédba vigyem.
például mert nincs szomszéd város. Azt elõször fel kell építeni.
Na mentés is megnyekkent, 1 nap alatt kivégezte a Windows/gépem a várost...
Építhetek, egy ujjat elõröl...
Építhetek, egy ujjat elõröl...
Hello!
Én is a napoban kezdtem várost építeni Simcity 4-ben és felajánlja, hogy létesítsek kapcsolatot a szomszédokkal, alapítottam egy másik várost, és oda szeretnék áramot eladni, illetve oda vinném a szemetet, de nem tudok üzletet kötni a szomszédokkal, ez miért van?
Én is a napoban kezdtem várost építeni Simcity 4-ben és felajánlja, hogy létesítsek kapcsolatot a szomszédokkal, alapítottam egy másik várost, és oda szeretnék áramot eladni, illetve oda vinném a szemetet, de nem tudok üzletet kötni a szomszédokkal, ez miért van?
Ez nagyon jó, lehet majd én is indtok egyet, de elõbb doboz mentesítem a várost, mert sikerül beletörölni a Plugin mappába.<#taps>#taps>
Indítottam egy City Journalt, itt lehet elérni: Archipelago
Alapvetõen azok a városok lesznek benne, amiket az utóbbi évben itt is láthattatok, csak sokkal több képpel. Kommentáljátok bátran!
Alapvetõen azok a városok lesznek benne, amiket az utóbbi évben itt is láthattatok, csak sokkal több képpel. Kommentáljátok bátran!
Köszi sikerült 😊
az, hogy ahhoz nem roadot kell csatlakoztatni, pontosabban azt is lehet, de csak a sarkaihoz. A középsõ részéhez csak avenue-t lehet.
Két napja próbálkozgatok és ismerkedek a játékkal, és ma kezdek neki a nagy projektnek 😄
Eddig egy problémával találkoztam.
Leszedtem a NAM és a RHW-ot.. Ez egyikben volt egy körforgalom. Ha egy utat beakarok csatlakoztatni a körforgalomba akkor megtöri a körforgalmat, ahol becsatlakozik, és ott abban az egy négyzetben egyenessé válik az út 😄
Kicsit hülyén mutat.. Kipróbáltam már a modokban található utakkal mind ezt csinálta...
Mi lehet a probléma?
Ha kell kép akkor csatolok 😊
Eddig egy problémával találkoztam.
Leszedtem a NAM és a RHW-ot.. Ez egyikben volt egy körforgalom. Ha egy utat beakarok csatlakoztatni a körforgalomba akkor megtöri a körforgalmat, ahol becsatlakozik, és ott abban az egy négyzetben egyenessé válik az út 😄
Kicsit hülyén mutat.. Kipróbáltam már a modokban található utakkal mind ezt csinálta...
Mi lehet a probléma?
Ha kell kép akkor csatolok 😊
kodlovag, ez nagyon szép lett. Kis hibája, hogy a homokos rész természetellenesen egyenes egy kis öbölhöz képest. Szerintem kicsit félkörösebbnek kéne lennie. Viszont érdekelne, hogy mivel kreálod a domborzatot, mert nekem nincs hozzá jó eszközöm. Csak a magasságokat tudom precízen beállítani, a formákat nem.
A másik, hogy mindig az a félelmem, hogy a PEG-féle dokkok csak a PEG-féle sötét vízzel mûködnek. Errõl mi a tapasztalat?
Ti hogyan véditek ki, hogy egy bizonyos pluginmennyiség fölött az egész végtelenül összegubancolódik??
A másik, hogy mindig az a félelmem, hogy a PEG-féle dokkok csak a PEG-féle sötét vízzel mûködnek. Errõl mi a tapasztalat?
Ti hogyan véditek ki, hogy egy bizonyos pluginmennyiség fölött az egész végtelenül összegubancolódik??
Végigböngésztem a modellfájlok tartalmát. A holland tetszik, azt könnyû azonosítani, mert külön fájlban van. De az összes többi csak ömlesztve, de hogy melyiket hogy hívhatják? Egyedül a German Simple Polet tudtam magától értetõdõen beazonosítani. Majd kipróbálom egyszer a játékban is, ha oda jutok.
Én megnéztem õket, még belga ami jó, meg esetleg a holland, a többi nem az igazi,de ízlés kérdése...
Egyébként Need for Speed Underground 2-bõl van, az utolsó lámpa itt látszik:
Lámpa
Egyébként Need for Speed Underground 2-bõl van, az utolsó lámpa itt látszik:
Lámpa
Poénból be akartam írni, hogy az NFS az Need for Speed? És tényleg az.
Nincs valahol egy képlista arról, hogy melyik lámpa milyen? Így kicsit nehézkes egyenként válogatni. Lehet, hogy be kéne tölteni lot editorba...
Nincs valahol egy képlista arról, hogy melyik lámpa milyen? Így kicsit nehézkes egyenként válogatni. Lehet, hogy be kéne tölteni lot editorba...
NFS lámpákat választottam:

Ezek illenek legjobban a városba...

Ezek illenek legjobban a városba...
Sikerült, összeakadás is volt, de sikerült elhárítanom, már minden mûködik!
Már csak lámpa készlet kell választanom....
Már csak lámpa készlet kell választanom....
Láttam a városodat az sc4devotion Show us your... részében. Egyre jobban mutat.
A Light Replacement Mod by mrtnrln-rõl van szó?
Az útszéli propokat a játék speciálisan kezeli. Szerintem ugyanaz az effekt, mint a Streetside modoknál van. A játék egyszerûen emlékszik rá, hogy az adott utcaszakasz hogy néz ki, melyik fák voltak ott stb. El van tárolva a mentés fájlban is. Automatikusan csak akkor frissíti a kinézetet, ha valami változik: pl új lot épül az útszakasz mellett, és megváltozik az útszakasz wealth levelje, vagy ha újraépíted az utat.
Azt tudom javasolni, amit a streetside modokból tanultam: ha kattintasz egyet a frissítendõ ponton az úttal, akkor egy néhány egység sugarú körben frissíti az utcák kinézetét. Szerte a városban néhány kattintás, és gyorsan lecserélõdnek majd a lámpák.
Minden ami újonnan épül, az persze automatikusan jó kell legyen.
A Light Replacement Mod by mrtnrln-rõl van szó?
Az útszéli propokat a játék speciálisan kezeli. Szerintem ugyanaz az effekt, mint a Streetside modoknál van. A játék egyszerûen emlékszik rá, hogy az adott utcaszakasz hogy néz ki, melyik fák voltak ott stb. El van tárolva a mentés fájlban is. Automatikusan csak akkor frissíti a kinézetet, ha valami változik: pl új lot épül az útszakasz mellett, és megváltozik az útszakasz wealth levelje, vagy ha újraépíted az utat.
Azt tudom javasolni, amit a streetside modokból tanultam: ha kattintasz egyet a frissítendõ ponton az úttal, akkor egy néhány egység sugarú körben frissíti az utcák kinézetét. Szerte a városban néhány kattintás, és gyorsan lecserélõdnek majd a lámpák.
Minden ami újonnan épül, az persze automatikusan jó kell legyen.
Jól néz ki😊
Ezek a Heblem-es trópusi elemek jók lettek...
Egyébként van egy kis problémám, leszeretném cserélni a maxis-os utcai lámpákat, de a DAT fájlok amiket adnak, azok nem cserélik automatikusan.
Mi lehet az okat?
Ezek a Heblem-es trópusi elemek jók lettek...
Egyébként van egy kis problémám, leszeretném cserélni a maxis-os utcai lámpákat, de a DAT fájlok amiket adnak, azok nem cserélik automatikusan.
Mi lehet az okat?
Mostanában a tereppel kezdtem el foglalkozni. Válogattam egy kicsit a hozzáférhetõ textúrák között és próbálgattam fákat meg sziklákat. Egy óra alatt ennyi jött ki belõle.
Fogok csinálni egy saját terrain modot az új régiómhoz. Ez a kép nem rossz kezdésnek, de lehet ennél jobbat is.

Fogok csinálni egy saját terrain modot az új régiómhoz. Ez a kép nem rossz kezdésnek, de lehet ennél jobbat is.

NAM-os Alex a jelzésemre elkészítette a gyors javítást:
LINK
Ide másoljátok:
....SimCity 4\Plugins\Network Addon Mod\Plugins
LINK
Ide másoljátok:
....SimCity 4\Plugins\Network Addon Mod\Plugins
Ezt akartam tudni...írok kellemes magyaros angolsággal a NAM fórumba...
Mind1 ... jól néz ki.<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt én is tapasztaltam! Az autok bemennek a kanyarodosavba, aztan eltunnek a kozepében, udriveban sem lehet használni, mert szintén eltunnek és vége a kuldetesnek! Remélem orvosoljak valamikor!
ezt mibõl gondolod?
Találtam egy bug-ot a frissített TuLEP-ben.
A simek nem tudják használni a jobbra kanyarodó kis sávot:
Másnál is van ez a hiba?
A simek nem tudják használni a jobbra kanyarodó kis sávot:
Másnál is van ez a hiba?
Tudtam én hogy már láttam valahol. De a simtropolis keresõje nem dobja ki, ha RHW-re keresek... Csak ha a készítõ nevére keresek.
Van RHW 4.0-hoz EU-TEXT.
Itt:RealHighway V4.0 - Interim Version 01
Itt:RealHighway V4.0 - Interim Version 01
SFBT Euro Road Textures Mod
ITC Euro TRM For the RHW 3.0 Nem találtam RHW 4-hez való verziót. Biztos megy ezzel is. Legfeljebb 1-2 dolog hiányozni fog.
És vannak még a legutóbb belinkelt NWM, TuLEP Euro textúrák.
ITC Euro TRM For the RHW 3.0 Nem találtam RHW 4-hez való verziót. Biztos megy ezzel is. Legfeljebb 1-2 dolog hiányozni fog.
És vannak még a legutóbb belinkelt NWM, TuLEP Euro textúrák.
Ez a közlekedés szimuláció ami elég csapágyas, autók megjelennek majd eltûnnek pár méter után, nincs erre valami mod, hogy reálisabb legyen?
Végre! Már nagyon vártam! <#vigyor3>#vigyor3>
lenne 2 kérdésem
az rhw-hoz letöltöttem valami asphalt modot de csak a fõ utszakasz lett olyan , a többi része (lehajtók, stb...) meg a régi textúrákkal mûködik
lécci valaki linkeljen be egy mûködõ modot ami ezt javítja
és keresek olyat is ami a normál utat változtatja át európai kinézetüvé
köszi
az rhw-hoz letöltöttem valami asphalt modot de csak a fõ utszakasz lett olyan , a többi része (lehajtók, stb...) meg a régi textúrákkal mûködik
lécci valaki linkeljen be egy mûködõ modot ami ezt javítja
és keresek olyat is ami a normál utat változtatja át európai kinézetüvé
köszi
Nem, az vasúti fõvonal😊
Nagyon szép! A faluba vezetõ utakat melyik moddal oldottad meg?
Mármint ami az autópálya felett átmegy a dombon, az a kisebb 2 sávos út?😊
Mármint ami az autópálya felett átmegy a dombon, az a kisebb 2 sávos út?😊
13 éve itt. Szép idő.
7 éves játék, de sok új dolog miatt, mindig naprakész😊
Autópályák keresztezõdése, most lett kész😊

Autópályák keresztezõdése, most lett kész😊

öö valami olyasmi kellene amivel vízben meg szárazföldön is lehetne, de most épp tngerpartot szeretnék és ahhoz kéne valami egyenes alacsony partszakasz és avalami olyat amivel ezt meg lehet oldani.😊
Szép napot mindenkinek 😊
Mint kezdõ neki vágok eme játéknak 😊 Kinõtttem a tucat FPS-eket XD így a menedzselésfelé fordulok 😊
Remélem kellemes perceket töltök el vele 😊
Örülök, hogy egy 7-éves játéknak így pörög még a fóruma 😄
Mint kezdõ neki vágok eme játéknak 😊 Kinõtttem a tucat FPS-eket XD így a menedzselésfelé fordulok 😊
Remélem kellemes perceket töltök el vele 😊
Örülök, hogy egy 7-éves játéknak így pörög még a fóruma 😄
Kerítés van többféle
Ez pl egy angol stílusú kõkerítés: Dry Stone Walls
Vagy ilyen karám stílusú fakerítés: Wooden Fences
Némelyik elemhez van földút is.
De ha rendesen mûködõ földutat akarsz, az is van: Street Addon Mod
Ez pl egy angol stílusú kõkerítés: Dry Stone Walls
Vagy ilyen karám stílusú fakerítés: Wooden Fences
Némelyik elemhez van földút is.
De ha rendesen mûködõ földutat akarsz, az is van: Street Addon Mod
Út melletti betonos füves ojjektum: Japanese wall set
Jajj, kimaradt,hogy létezik-e olyan kerítés objekt a játékhoz amit a mezõgazdasági területek szélére lehet kihúzni?
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.