13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #12116 Így van!
http://img535.imageshack.us/img535/5797/62691834.png -
#12115 Namost az évszakos fák úgy működnek, hogy mindegyikből van négy: tél, tavasz, nyár és ősz. Mind a négyet le kell rakni a loton pontosan ugyanabba a pozícióba. Mivel szezonális propok, nyáron csak a nyári fog látszani. Egy adott dátumnál a nyári eltűnik, és pont megjelenik helyette az őszi... -
NorbyI #12114 Persze nyugodtan írjad csak, terveztem hogy nekiállok újra foglalkozni vele, ha időm engedi. Látom a link is cserélve lett én örülök neki ha másokat is érdekel a dolog és segíthetek nekik.
@wetsom Nagyon szép dolgokat művelsz a játékkal, bejönnek a képek amiket feltolsz ide. Nincs kedved esetleg megosztani őket simtropolison is a CityJournal fórumban? Hatalmas sikert aratnál szerintem. -
Bagoly441 #12113 Sziasztok
tudnátok mondani modokat amik még élvezhetőbbé teszik a játékot? -
Benevolens #12112 ez megint fasza lett, bár én nem használnám ezt a parkolót. És amit nem értek: Nekem sem a német vasúti jelző sem a több vágányt átívelő felsővezeték nincs benne a lot editoromban sehol, pedig dependencyben mind a kettő megvan és telepítve is van. Illetve ezeket a cp fákat sem találom, amiket használsz, pedig nekem is ez kéne. Csak olyat találok, ami egy évszakra van szabva, pedig az összes mattb325 ház ezt a fát használja, és nekem megvan az összes, de valamiért ez sincs benne a lot editorban. Sem a propsban, sem a florában.
Különben hol lehet olyan járdát beállítani, amit csak gyalogosok tudnak használni? -
wetsom #12111 Új pályaudvar:
-
#12110 Ha nemgond akkor kicserélem a linket. -
Benevolens #12109 én találtam benne egy-két hibát. Megírjam esetleg? -
NorbyI #12108 IGen mert én és nyirog csináljuk ill csináltuk. Én még javítottam az utóbbi időben egy keveset rajta. Ezért bővebb az enyém. És nincs még feltöltve magyaritas.hu-ra -
#12107 a Te magyarításod már teljesebb, mint a simshungary-s? -
NorbyI #12106 Az a magyarítás már nem uptodate. :D
Itt a link alattam azt töltsd le. Egyébként mindkét verzióhoz jó, akkor is ha nincs fenn a kieg. -
#12105 A banner alatt ott a link..
"SimCity 4 + Rush Hour\ Deluxe magyarítás" -
Benevolens #12104 nagyjából 40 000 plugin van, és annak kb a felét érdemes is felrakni. -
Majestic01 #12103 Üdv. Van a sima sin city 4-hez magyarosítás? Láttam van fent, de az nem a kieghez való? -
kemenyadam #12102 Kösz. Esetleg van még valamilyen mód, amelyet érdemes telepíteni? -
Benevolens #12101 az elsőre eza válasz, a másodikra meg ez.Telepítésnél be kell pipálni, hogy legyenek fordulósávok. (Turning lanes) Road-ra meg avenue-ra tudsz rakni. És hogy ez a cucc működjön is, még fel kell telepíteni hozzá ezt -
kemenyadam #12100 Helló,
lenne két kérdésem:
-Valahol be lehet állítani, hogy a járművek ne az utak bal oldalán menjenek? Elégé zavaró amellett, hogy a lámpák a jobb oldalon vannak.
-Néztem a képeket és láttam, hogy a sugárutak kereszteződésénél van egy harmadik, balra kanyarodó sáv. Ezt hogy lehet megcsinálni? -
#12099 Nekem meg azért nem tetszik, mert új gépet kellene vennem hozzá, hogy egyáltalán elinduljon. Ehhez most éppen nincs kedvem. Inkább megvárom mások tapasztalatait, és ha már majdnem utoléri az SC4-et, akkor majd meggondolom. -
#12098 detto, meg hiányos -
#12097 Nekem csak azért nem tetszik mer túl egyszerű -
hegege #12096 Huh hát tegnap megnéztem a Cities XL 2011-et, kicsit érdekes. Építeni egyszerübb benne , nu de nem is ennyire összetett a dolog ,legalább is egyenlöre. Pik-pakk elértem a 15 e föt kb 20 perc játék után igaz a terület is jóval nagyobb, de nem kell annyira figyelni az egyensúlyra mint SC4-ben.. -
wetsom #12095 Még két kép:
-
spagi1 #12094
Köszi, közben megtaláltam én is. Fel is rakom.
De közben kiderült hogy én is bele estem abba a hibába hogy a NAM-ot jobboldali közlekedésre telepítettem. -
Benevolens #12093 egyébként a hivatalos sim city 4 honlapról lehet még letölteni regisztráció után -
Benevolens #12092 például itt felül rákattintasz arra, hogy épületek világíttatása, és letöltöd a rart. És abban van egy UPDATE_SKU2 kezdetű exe. Azt kell telepíteni. (különben telepítsd fel az egészet az instrukciók szerint, ha eredeti a játékod, mert különben a letöltött épületeknek nem lesz éjjeli fényük. ) -
spagi1 #12091
Hát valószinü hogy nem.
Honnan lehet letölteni mert simtropolis vagy egyéb helyről ?
köszi a segítséget -
Benevolens #12090 feltetted a legutolsó hivatalos patchet a NAM előtt? -
spagi1 #12089 A forgalom grafika a zöld , kék és egyéb nyilak nem is mennek arrafelé.
Ha a forgalom terhelés grafikát nézem akkor zöld a sugárút de a kereszteződé előtt, ahol kanyarodósávok kezdődnek vége a zöld kijelölésnek. Ha pedig lakóterületet veszek körül sugárutakkal, akkor megjelenik az autó jel, ami azt jelenti hogy nincs hozzá út. -
Benevolens #12088 mármint a forgalom mint grafika vagy a forgalom mint zöld, kék és egyéb nyilak? -
spagi1 #12087
Sziasztok,
Segítségek kérnék.
Az a problémám hogy felraktam sam, rhw és egyéb dolgokat is, és most ha sugárutakkal csinálok kereszteződést akkor a kereszteződésen nem megy a forgalom. -
#12086 Ez már megint nagyon jó lett. Bárcsak nekem is lenne ennyi időm foglalkozni a játékkal. -
Benevolens #12085 Az elmúlt két napban az összes parkhoz meg utcához való cuccot feldobáltam egy 10x10-es lotra. Hát elég durva lett :) Az lesz a taktika, hogy amikor a lámpákat válogatom, akkor mindent törlök, kivéve a lámpákat meg a fényeket és elmentem lámpák néven. A szökőkutakkal ugyanez, padokkal ugyanez stb. És amikor kiválogattam, hogy melyikeket akarom használni, akkor összedobom a remekül megtervezett kis főteremet :D
(bár valószínűleg a kivitelezésben rohadt sok kompromisszumot kell majd kötnöm :( )
Egyébként nem értem, hogy egy csomó dolog miért nem jelenik meg a propok között. Például van egy szett, amiből a metrómegállók megjelennek, a buszmegállók meg nem
-
wetsom #12084 Amíg nem lesz megfelelő utód, addig ezzel játszunk:)
Az új sugárutam:
-
NorbyI #12083 Helló, régóta nem kommenteltem, de most hogy újra játszom a játékkal és módosítottam a Városnaplómat (CJ), merek már ide is írni.
Jó látni hogy még mindig van élet a fórumban 7 és fél évvel a játék hivatalos megjelenése óta. Azért ez nem semmi.
Ha valaki megnézné a városom van fenn egy rakás kép itt, kommenteljetek bátran ha tetszik, akár magyarul is. (Jöhetnek kritikák is azoknak is örülök és tanulok belőlük) :) -
#12082 Sziasztok!
Sikerült megcsinálni a Pim et!De most hogyan tovább hogyan lesz ebből valami?Nekem csak épületeket hoz be -
wetsom #12081 Igen, nagyon egyszerű a dolog:
KÉP -
MBela #12080 Sziasztok!
SC4 PIM -et én is letöltöttem már, de a leírást azt honnan lehet letölteni hozzá? -
#12079 Sziasztok!
Megcsináltam!De azt nemtudjátok hogyan lehet azt megváltoztatni, hogy honnan válassza ki a texturákat vagy miket amit az elején kell bepipálni
Légyszi segítsetek előre is köszi -
Benevolens #12078 és azt hogy útnak érzékeli és nem parknak SC4toolban állítottad be? -
wetsom #12077 Gyorsan le is teszteltem működik:
KÉP
Ez a csoda sugárút is így készülhetett:
KÉP