Bloodrayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
ÁpHápRáp fúúúú de mérges vagyok ilyen pöcsöm egy sz#rságot mér kell minden konzolos játékban ugrálni…
Na most le is törlöm hirtelen haragomban. Temple Guardianst(ez egy remek pálya csak gratulálni tudok annak aki kitalálta) kívánok ezentúl minden ellenségemnek. Na most kitomboltam magam (bocsánat ,de sokkal jobban érzem magam tõle).
BigMooma : fuss egyfolytában ,kerüld a hajókat mert összetöri és a vízbe landolsz ,ha nagy zöld területet találsz ott harcolj vele ,vágd le a lábait ,amikor már néhány lába hiányzik lõj rá ettõl a földre roggyan akkor a háta mögé állsz bullet time(vagy mi a sz#r) és adj neki. Ha nagyon lezúz rohanj minél messzebbre és kajálj zombit (azt a hülye kampót ne használd mert az egy csomó idõ csak közelmész és ugrasz).

A harcrendszerhez annyit fûznék hozzá hogy, az ONI harcrendszere a legjobb, és tényleg kár hogy itt azt nem valósították meg de azért jó.

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Én eljutottam az elsõ fõfõszörnyig a "Big Mooma"-ig de nem tudom megsebezni kardal még blood rage modban sem😞(( Csak a fegyver visz le valamit az energiájából de az meg elfogy(a löszer)
Ugyhogy ha valaki legyõzte már Írja meg legyenszives

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Én élvezem a játékot. Mindent feltettem fullra, így nem gáz a grafika. Fõleg a bõrszerkója a csajnak az nagyon tutin néz ki. A víz is elég jó. Iráényítás is korrekt. Jójó kicsit lineáris, meg kaszab-kaszab (lõdõzni nem szeretek), de azért kiru. Szvsz élvezetes.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valahol, be kell menni a vízbe, hogy bejus a házba. Tudom elég gáz a vízben ugrálni, de egy két helyre csak onnan vezet út.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

magus
hat ez eleg szar...

a demot neztem csak, ott van vagy 20 ember akit me gkell olni, egy 200negyzetmeteres palyan. van 3 belole...

a harcrendszer latszik, hogy nem tudtak ateiteni... ilyen sszevissaz megy es total random hogy mit ut. konzolos szarsag

Factor_007
ahol szét lehetett ott szétütöttem a 4. háznál de a többinél nem lehet vagy csak rossz helyen probálkoztam (de sztem nem) 2 el van árasztva egybe pedig zarva van az ajto (nem tom "szétpörgettyutni")

A falakat szetkell pörgettyuzni tudod 2szer ugras.Egyebkent igazat adok neked,tenyleg nem tul jo grafikaja viszont harc nem rossz,de osszessegeben eleg monoton.

Factor_007
ez öszintén szolva egy fos játék a grafika FÕLEG
nekem 800*600 ba 32 bitben olyan rém a grafika hogy az már nem normális iyen pl.: egy kis szigetecske a két kezemen összetudnám számolni hány poligonbol áll
Meg aztán a harcokrol ne is beszéljünk. Jobban megszerkeztett harcot vártam volna. Igy csak kegyetlen futkosás meg lovoldozés ami elég idegesito...
Na mindegy azért végigviszem😊)
Ott vagyok elakadva hogy van 4 ház azt ki kell menteni az emberekete meg meg kell ölni valami monstákat a 4.be be tudtam jutni de a többibe nem hogyan kell HELP!!

Na felment és elindult. Akinél igencsak nem akar elindulni egyet ajánlok kipróbálásra nálam ez jött be (egy régebbi gaménál ajánlották még a guruk). Ha két CD meghajtód van a másikba rakj egy normál audió (zene) CD-t, aztán tedd be a Bloodrayne-t. Aztán várd ki az installt.

Bazz, egyszerûen nem indul!!!

És elindult???
Xp-d van?

Nekem is vart de csak kb. 20 masodpercet.

Srácok 8-jár indítom el zsinorban de nekem nem ugrik tovább!!!!!
Ma a fene van 99% megáll aztán egy idõ után eltünik és semmi. Most indítom 9-jére!!!
Tud valaki valamit.

Ott a garazsbejaro es mellette az ajto.

Knox
ja és Daemon tools-al probálkoztam! ha valaki tud megoldást vagy neki is volt ilyen kérem szoljon THX!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Knox
Nekem 99%-on áll egy darabig aztán kilép mintha mise történt volna! BAZZZZZZ

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Örm
Kösz

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CS@
Kaszaboljál a kardokkal és akkor töltõdik.

Örm
Tudja valaki hogy az energiát hogy lehet feltölteni?

Örm
Kösz!

jah má megy 😄

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

And5
várjál türelmesen nkm is ez vot d egy 5 perc után megindult vki nem tudja hogy a nem tom hanyas pályán a garázsból kikéne hozni egy aksit csak éppen a garázst hogy lehet nyílásra bírni

Installshieldet megin elkúrták? mer elindul a setup felmegy 99%-ra és ott marad egy jó 5 percig aztán eltûnik és nem történik semmi... hmmm

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

And5
szarul bekonfigolt gép, rossz videókártya, rossz driver, rossz oprendszer, lama gép

CS@
A rayne.ini -re gondoltál ? Mint írtam nem hiszem ,hogy sok hasznát vennéd mert valamerre mindig elcsászkál.

Örm
Az 1.-nél csak az axis 1-2-t tudom beállítani eltudnád küldeni a konfigurációs beállitást?

magus
hát nagyon nem hidd csak el nekem😊 bár én kissé átalakitott iskolába járook, és az évfolyamdogámat a római életrõl irom, ahol valoban fényes, és a vilag legjobban mukodo élete volt, azt mindenki tudja, hogy a rómaiak is ugyanolyan kegyetlenek voltak, mint bárki mások. És azért tanulja mindenki ezt, hogy dicsoseges, mert a kor viszonylataban az volt. nem is kepzelned mik folytak ott benn

CS@
Mi a gondod vele ,esetleg elhúz valamilyen irányba(kicsit elmászkált nálam is ,mondjuk nem sokat szöszöltem vele)? Egyáltalán nem mûködik gombok se meg semmi se ? Kalibrálni ahogy mondja 1. elhúzod a joyt mindhárom tengelyen fullra(mondjuk csinálsz egy kört vele) elengeded Enter 2. minden tengely középen Enter. Amúgy itt látszik is ,hogy mennyire van meg a középpont. Ha valamelyik tengely el van tolódva kicsit + vagy – ba akkor valószínûleg a leányzó arra fog menni egyfolytában.

Örm
Hogy tudom bekalibrálni van ott Axis 1, Axis 2, Axis 3, ott mit kell és hogy állítani?

CS@
Nem tudom mi a gond nálad ,nálam mûködik „normálisan” (kicsit kalibrálgatni kellett) mondjuk nem játszom vele mert szerintem az egér jobb.

Örm
Valaki segítsen van egy Logitech Wingman gamepadom hogy kell beállítani hogy mûködjön?

Talán egy peccsel megoldják mint a Vámpírban.

Factor_007
Szar a mentés le se töltöm 😊))

A legnagyobb baj, hogy nem lehet menteni benne, nem értem, hogy miért csinálják ezt a játékfejlesztõk. Save menü uyan van, de az csak a pálya legelejére ment. Elég kellemetlen, hogy 1 óra alatt lenyomok egy pályát, és utána egy kis víztõl meghalok, akkor kezdhetem elõrõl.

Én már kipróbáltam, nagyon jó a hangulata. Csalódás biztos nem lesz

gyraph
Éjjel lekucorodott...most megy az install. Remélem nem okoz csalódást a gamma....

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Carlos
Na ezaz!!!
Meg dicsõ Nagy Károlyról, aki nem is létezett!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szedem, szedem...
Hehe... 😊
Bár nemtetszik, hogy a horogkeresztet úgy átalakították. (ezt egy trélben láttam, remélem nem maratt benne a játékban.) Ez annyira nyomi dolog. A Wolfeinstein ilyen szempontból RULEZ, meg a Commandos-ok!!!

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Nah hey? Ir valaki valamit rola? Milyen?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

And5
de az ajton nkm kellett bemennem 😄D

And5
nem tom nkm nincsenek ilyen problémáim amióta djcom megmutatta az utat 😊

Hova teszik fel leghamarabb publicra nemtod?

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

Bloodrayne (c) Majesco

CD Count.......: 02 CD(s) Date...........: 04/2003

Protection.....: Securom

READ THIS NFO PROPERLY & UNDERSTAND IT!

Support the software companies. If you play this game BUY it!

** Release Information **

Game Notes:

~~~~~~~~~~~

As the half-vampire BloodRayne, you have sworn your life to protect

humanity from the supernatural. Your latest assignment: Seek and

destroy the nefarious Nazi Jurgen Wulf before he can use powerful

occult relics to unleash untold horror upon the world. Slaughter,

and dismember, devious enemies that seek reinforcements and plan

ambushes. Acquire supernatural skills and master brutal weaponry as

you progress. BloodRayne is a pulse-pounding thrillride that gets

you by the jugular and won't let go until it's over.

* Sex Appeal - Agent BloodRayne exudes sex appeal, ruthless charm

and lethal style. She’s got looks and moves that will have gamers

lusting for her.

* Bloodlust - Drink enough living blood and you put Agent

BloodRayne into an intensely violent state called Bloodlust where

she does much more damage. Drink even more blood and she goes into

Bloodrage!

* Supernatural Abilities - Agent BloodRayne’s supernatural

abilities increase throughout the game and include incredible

speed, inhuman agility, enhanced vision senses, the ability to

“slow time” (a la the Matrix) and more.

* Weapons - Agent BloodRayne has silver blades attached to her

wrists for which she can gain enhancements throughout the game.

She’s also expert with submachine guns, pistols, harpoon knives,

grenades and rifles.

Special Notes:

~~~~~~~~~~~~~~

Some people might have problems installing this game under windows 2000,

the setup might appear to freeze at 99% but if you wait a few minutes the

installation will continue. This is an installshield problem and not in

any way game or crack related.

Install Notes:

~~~~~~~~~~~~~~

1) Unrar with WinRAR.

2) Burn the .cue and .bin with CDRWin or Fireburner.

3) Install the game.

4) And then play 😊

Read this NFO properly!

DEViANCE Application Information

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Halleluja!Letoltesi hely esetleg?😊

Sephi
Hmm de de igazad van es mar Aprilis Kozepe van. Majd kiderul... hamarosan

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nezd meg a demot es meglatod.Ez legalabb egy olyan konzolatirat amelyben hangsulyt fektettek arra is hogy a mouse is letezik.Tenyleg mikor jelenik mar meg,nem arrol volt szo hogy marcius kozepe?

Sephi
hogy hogy bullet time? Megint egy Matrix kopintas?

Jah a fentebb leirtakban tipikus hulyegyerek hangzas van ugye? Amiota megjelent a Tomb Raider minden azonos jatekot Tomb Raider klonak neveztunk nem beszelve hogy minden FPS-est maig Quake vagy doom stilusnak nevezunk igy nem csoda ha minden lasitos jeleggu Bullet time jatekot Matrix Klonnak nevezunk.

Ha megjelenik a a Enter The Matrix jatek elso beszolas az lesz hogy :

"Baazzz hat ez tiszta metrix klon!!"

😊))))))

Bloodrayn kurva jo jatek alig varom lassam hogy nez ki Pc-en mert Ps2 nagyon utos!!!

zaki
Ps2-n láttam, ott nagyon tuti volt

zaki
én már nagyon várom ezt a játékot