Bloodrayne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Majd játszom én is, csak most nézek egy filmet...
Mellesleg nekem 50-50%, hogy eljut a fõmenüig...a videó után az esetek többségében lefagy...nektek nincs ilyen problémátok?
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja 3 guardian: ahogy nekem sikerült (cheat nélkül): amint kiufógrasz az aknábol Blood Rage (eddigre legyen fullon) és röktön neki az elsõ guardian bazi szörnynek, azbd amíg éred ne foglakozz senki mással. Ha elmult akkor még valószinû él még pár zombi, szívd le õket 😊). Ekkor ha minden igaz van 2 fullos guardian, meg egy akinek a fele élete lement. fel egy szintet a körplatora oda nem tudnak felmenni és szord rá az összes municiót ami van. Ha volt elég cucosod haláközel lesz. leugrasz és bulettimba megkaszabolod hátulról, de a többire vigyáz. Ha ez kifeküdt addig szaladálj körbe-körbe, mig külön nem vál a maradéák kettõ. Mivel nagyok jó lassuak (de azért nem annyira). Fuss az egyikhez, ugrás mögé, bulettime és penge kaszab mindig ugy fordulj, hogy mögötte legyél, ez nagyon fontos. Közben figyeld a jelzõkédet oldalt, hogy kékkel jelölt másik oda ne érjen (mivel fõgenyák öket jelzi). Ha odaér futás. na ezt ismételgetni. Közben ugyis feltöltõdik a Blood Rage. Azzal lehet adni, csak arra vigyáz ha hozzászoktál a bulettimehoz ez ahoz képest gyorsabb tehét a guardian is gyorsaban forog és a másik is hamarabb odaér.
Más modszer nincs (legalábbis én nem tudok). Ja és szorakozhattok a gránátvetõvel, meg gránáttal is, de itt az akana felé lejt szvsz em igazán gyalogolnak bele, mert a töbsége a gránátnak leeik.
vmi gecit belelöktem ilyen forgó szarba és egy lakat szerû geci felakad vhova amit nem tom hogy kell leszedni
Wazzzz!!
Akkor megyek tovább próbálom még. Cheat csak a legvégsõ esetben. Ugy vagyok vele hogy ha tudom, hogy meg lehet csinálni, akkor zavar, hogy ilyen lámer vagyok és nekem csak cheattel megy. Ezért nem szoktam használni, de még 3-4 óra a guardianok bájos társoságában is asszem benyomom, vagy inkább utánna olvasok a külföldi forumokon(bár ott eddig a legtöbben ott akadnak el, hogy nem találják meg az aksit, hja arra nincs cheat lol).
skinek az egérrel van baja az Options - Control Options - Look up/down stylet avationra állícsa
Egyébként egyel nem ennyira nehéz elbánni. Ha páncélököl lenne (sok), akkor az jelentõsen javítana a dolgon.
Aki megcsinálta szoljon már, mert én ott kapok hülyét. És elõre szolok mindenki gyakorolja az ugrabugrát.
Addig eljutottam hogy Blood Rage lehet csak leszabni õket, azonban ha egyszer eltalál (valamelyik, akármelyik) fél életed lemegy (ez normálon nem hardon), nos ha kurvára kaszabolsz pörögsz és mákod van egy teljes Blood Rage alatt a felére leveszed egynek!!! az az egy darab guardiannak az életerejét (a másik kettõ fullon van). Na ezután elgófogy és hogy is lehet tölteni, ja hát igen ha harcolsz., és kivel lehet ott harcolni a guardianokkal.
Egy modon tudtam feltölteni: futok körbe körbe, ha ez egyik (lehetõleg aki éppen egyedül van) közelébe érsz bulett time felugrasz kaszab gomb de ugy hogy közben lefelé nézel ilyenkor elég lassu a játék ahoz, hogy esés közben ugy fordulj, hogy mögé rékez (ha elbaszod kandesz-batyu), aztán futás ezt addig ismételni mig fel nem töltõdik a Blood Rage (ez a megvágás nem igazán vesz le az életükbõl). Ja igen én fullra sporoltam a fegyuszokkal, penge rulez. Itt ellõtem (egyikre az az egydarab!!! guardianra) az összes lõfegyver ami volt (gránátot ás a gránátvetõt is beleértve). Nos a felére sem ment le az energiája.
Ha valakinek van valami fasza módszere az ossza meg.
Egyébként csak úgy tudom elképzelni, ha valahol lehet tölteni, de manuszt nem látni (van pár az elején, de ha azokat nem te nyírod ki mind akkor letiporják a Guardianok).
a videókat az elején space-re átlépi.
Sikerült felraknom. Szerintem elég jó játék, az érettségiig valami kis aprítás kell, ez megteszi (az X-man 2-t is töltöm).
A kérdésem: a videókat az elején nem lehet kilõni, mert én nyomtam mindent, de semmi és végig kell néznem. 5let?
Ja és nálatok nem fagy néha a videó, amikor a játékba lépne?
És mennyire igaz, hogy DirectX9-en fagy? Én eddig nem tapasztaltam...
na csá
megyek, tolom

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Legfontosabb sose állj meg. Mindig mozogj ugrálj csapkodj.
Ja ez Normal fokozaton, ha hardon nyomod akkor inkább normálon probálkozz mert késõbb vannak genyább ellenfelek is.
mit mondjak.. többet vártam. Nem rossz kis játék ez, de ennyi. Semmi extra amit vártam. Az idén ebben (vagy hasonló) mûfajban volt már két jobb (Enclave, Indy).
Ezzel együtt nagyon szórakoztató, de valahogy mégsem az igazi. A harc vagy túl lassú, vagy túl gyors.. azért király és látványos is. 😊 A grafikára hangokra nem igazán lehet panasz. A zene az egy érdekesebb téma.. az elején nem volt.. utána van.. nem tudom melyik volt a jobb. 😊
And5-nek teljesen igaza van - felesleges volt a 30-as évekbe rakni a sztorit.. nem lesz tõle érdekesebb.. csak zavarja az embert a plusz két lekoppintott dolog 😊 (Wolf, Indy..)
De egyébként tényleg jó játék, ajánlom mindenkinek, mert ez is az a fajta amit nem szívesen hagy abba az ember.. de nálam csak valahol 80% és 90% között van.
`Take a look to the sky just before you die`
Tudom,nyessem a lábait,stb.
3 órája próbálom,nem igazán megy ez,nem is annyira a stílusom,de továbbmennék.
Szal segítséget várock.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Nem rossz game hangulatos a grafika (bump és pixel shader hegyek 😊), a játékmenet "kicsit" együgyûnek tûnik.. zene miért nincs?
Ja meg persze menteni itt se lehet hogy rohadna meg aki kitalálta.
"The trees move. Do you not see it?"
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
Szerintem király a játék. Nekem bejön ez a stílus.

1. modern kori vámpírral nyomulnánk minden féle rossz fiú ellen gazdagon dúsított oszlopok között ugrálnánk
2. lehetne jump + bullettime mint a maxpayneben
3. modern kori fegyver uzi shotgun m4a1 stb
4. normális ellenfelek nem ilyen buzi zombik meg pókok
Mi a rendes címe?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
És Írtom a nácikat

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w