Bloodrayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
De. Ctrl+Alt+Del kilövöd az ActiMovie-t és akkor továbblép szépen a fõmenüre.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Na pihiztem egy kicsit, most nyomom tovább. Nekem (eddig) nem fagyott. Milyen oprenszt használsz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem könnyû volt a Big Momma...3x-ra sikerült...elõször a döbbenettõl gyakódtam meg (mondom, mi a fasz?), 2x épphogy megbaszott, 3x nevetve körberohangáltam és szétbasztam a csápjait...nem volt valami nehéz.
Majd játszom én is, csak most nézek egy filmet...

Mellesleg nekem 50-50%, hogy eljut a fõmenüig...a videó után az esetek többségében lefagy...nektek nincs ilyen problémátok?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

And5: Az táska és gránát van benne. Kivesz kettõt a csaj azt kész a táska ott marad. Sarokrol vágd be a gránátot a gépityusok folyosolyában. Ahogy lentebb irták láncszerûen berobban minden aztán lõtek a gépuskásoknak (utánna menj visza a tatyóhoz és potold azt az egy darab gránátot 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kösz. Közben tovább jutottam. Ja és az messze nem a vége a gaménak, hanem a fele, pedig álltalában ilyen mega bugyuta hús-alien barlangban kell kolbászolni. 3 guardian után kicsit még mokázni kell, de aztán (egy fõ boss után) kibaszott fasza átvezetõ és új helyszin (persze új commender fekete listával 😊) Ja és náci irtás ami király. Most már minden látás megvan.

Ja 3 guardian: ahogy nekem sikerült (cheat nélkül): amint kiufógrasz az aknábol Blood Rage (eddigre legyen fullon) és röktön neki az elsõ guardian bazi szörnynek, azbd amíg éred ne foglakozz senki mással. Ha elmult akkor még valószinû él még pár zombi, szívd le õket 😊). Ekkor ha minden igaz van 2 fullos guardian, meg egy akinek a fele élete lement. fel egy szintet a körplatora oda nem tudnak felmenni és szord rá az összes municiót ami van. Ha volt elég cucosod haláközel lesz. leugrasz és bulettimba megkaszabolod hátulról, de a többire vigyáz. Ha ez kifeküdt addig szaladálj körbe-körbe, mig külön nem vál a maradéák kettõ. Mivel nagyok jó lassuak (de azért nem annyira). Fuss az egyikhez, ugrás mögé, bulettime és penge kaszab mindig ugy fordulj, hogy mögötte legyél, ez nagyon fontos. Közben figyeld a jelzõkédet oldalt, hogy kékkel jelölt másik oda ne érjen (mivel fõgenyák öket jelzi). Ha odaér futás. na ezt ismételgetni. Közben ugyis feltöltõdik a Blood Rage. Azzal lehet adni, csak arra vigyáz ha hozzászoktál a bulettimehoz ez ahoz képest gyorsabb tehét a guardian is gyorsaban forog és a másik is hamarabb odaér.

Más modszer nincs (legalábbis én nem tudok). Ja és szorakozhattok a gránátvetõvel, meg gránáttal is, de itt az akana felé lejt szvsz em igazán gyalogolnak bele, mert a töbsége a gránátnak leeik.

Siman bedobsz egy granatot es lancreakcioszeruen vegigrobbannak a hordok.

And5

And5
hogy kell elpusztítani a géppuskafészket ezen a pályán ahol eza nõ megjelenik

vmi gecit belelöktem ilyen forgó szarba és egy lakat szerû geci felakad vhova amit nem tom hogy kell leszedni

Petyus_
Hardwired fórumon Etnies már végignyomta. 😊

3 Guardiannál még nem járt senki????

Wazzzz!!

Akkor megyek tovább próbálom még. Cheat csak a legvégsõ esetben. Ugy vagyok vele hogy ha tudom, hogy meg lehet csinálni, akkor zavar, hogy ilyen lámer vagyok és nekem csak cheattel megy. Ezért nem szoktam használni, de még 3-4 óra a guardianok bájos társoságában is asszem benyomom, vagy inkább utánna olvasok a külföldi forumokon(bár ott eddig a legtöbben ott akadnak el, hogy nem találják meg az aksit, hja arra nincs cheat lol).

And5
na tegnap kicsit kétes állapotban votam nem tudtam folytatni de most gõzerõvel tovább 😊)
skinek az egérrel van baja az Options - Control Options - Look up/down stylet avationra állícsa

Ja és ne legyenek illuzióitok itt éppen az a cél, hogy el tedd láb alól min a 3, ugy hogy nem lehet ott hagyni õket.

Egyébként egyel nem ennyira nehéz elbánni. Ha páncélököl lenne (sok), akkor az jelentõsen javítana a dolgon.

nyanya egy kibaszott nagy zéro ahoz képest amijenek a guardianok a végén. Bazz 3 kell egyszerre kinyírni és nem tudsz kajálni köben mert nincs zombi.
Aki megcsinálta szoljon már, mert én ott kapok hülyét. És elõre szolok mindenki gyakorolja az ugrabugrát.
Addig eljutottam hogy Blood Rage lehet csak leszabni õket, azonban ha egyszer eltalál (valamelyik, akármelyik) fél életed lemegy (ez normálon nem hardon), nos ha kurvára kaszabolsz pörögsz és mákod van egy teljes Blood Rage alatt a felére leveszed egynek!!! az az egy darab guardiannak az életerejét (a másik kettõ fullon van). Na ezután elgófogy és hogy is lehet tölteni, ja hát igen ha harcolsz., és kivel lehet ott harcolni a guardianokkal.
Egy modon tudtam feltölteni: futok körbe körbe, ha ez egyik (lehetõleg aki éppen egyedül van) közelébe érsz bulett time felugrasz kaszab gomb de ugy hogy közben lefelé nézel ilyenkor elég lassu a játék ahoz, hogy esés közben ugy fordulj, hogy mögé rékez (ha elbaszod kandesz-batyu), aztán futás ezt addig ismételni mig fel nem töltõdik a Blood Rage (ez a megvágás nem igazán vesz le az életükbõl). Ja igen én fullra sporoltam a fegyuszokkal, penge rulez. Itt ellõtem (egyikre az az egydarab!!! guardianra) az összes lõfegyver ami volt (gránátot ás a gránátvetõt is beleértve). Nos a felére sem ment le az energiája.

Ha valakinek van valami fasza módszere az ossza meg.
Egyébként csak úgy tudom elképzelni, ha valahol lehet tölteni, de manuszt nem látni (van pár az elején, de ha azokat nem te nyírod ki mind akkor letiporják a Guardianok).

cypher
Ott a két pont.
Hard-on tényleg gány a "nyanya",normal-on gyerekjáték.
nekem dx9 van, winxp sp1 nélkül. nem fagy.

a videókat az elején space-re átlépi.
Hello!
Sikerült felraknom. Szerintem elég jó játék, az érettségiig valami kis aprítás kell, ez megteszi (az X-man 2-t is töltöm).
A kérdésem: a videókat az elején nem lehet kilõni, mert én nyomtam mindent, de semmi és végig kell néznem. 5let?
Ja és nálatok nem fagy néha a videó, amikor a játékba lépne?
És mennyire igaz, hogy DirectX9-en fagy? Én eddig nem tapasztaltam...
na csá
megyek, tolom

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Cypher: én elsõre simán lenyomtam a big momma-t. Én a következõt csináltam. Elõsször ugráltam a hajokon ösze vissza mig egy zöld szigetre nem értem. Jött utámmam mint atom. Amikor a sziget közepére érsz, ugrálj körülötte és vagdosod, lehetõleg próbálj mõgé kerülni, ja és csak pengét használj a fegyverek sz*rt se érnek. Nyomd be a Blood Rage-t, azza sokkal többet sebzel. Ha letottyan akkor Blood Rage hatása alat a felére levághatod az életerejét(adj a seggének). Ha elfogy a Blood Rage vagy az életerõd fogyot le a felénél lejjeb. Ugrálj köv szigetig, zombi kaja és aztán kaszab a big momma-t ujra mig fel nem töltödik a Blood Rage. Ja és a potrohának, ha ül csak is Blodd Rage alatt adjál pengével.
Legfontosabb sose állj meg. Mindig mozogj ugrálj csapkodj.

Ja ez Normal fokozaton, ha hardon nyomod akkor inkább normálon probálkozz mert késõbb vannak genyább ellenfelek is.

Petyus_
Na egész este nyomtam..

mit mondjak.. többet vártam. Nem rossz kis játék ez, de ennyi. Semmi extra amit vártam. Az idén ebben (vagy hasonló) mûfajban volt már két jobb (Enclave, Indy).

Ezzel együtt nagyon szórakoztató, de valahogy mégsem az igazi. A harc vagy túl lassú, vagy túl gyors.. azért király és látványos is. 😊 A grafikára hangokra nem igazán lehet panasz. A zene az egy érdekesebb téma.. az elején nem volt.. utána van.. nem tudom melyik volt a jobb. 😊

And5-nek teljesen igaza van - felesleges volt a 30-as évekbe rakni a sztorit.. nem lesz tõle érdekesebb.. csak zavarja az embert a plusz két lekoppintott dolog 😊 (Wolf, Indy..)

De egyébként tényleg jó játék, ajánlom mindenkinek, mert ez is az a fajta amit nem szívesen hagy abba az ember.. de nálam csak valahol 80% és 90% között van.

Petyus_
Shottival sikerült szétlõni a lábát + megfektetni.. onnantól blood rage és lekaszabolod.

gergou
figy, a bump mappinget az elejen kapcsold ki, lehet ez a problem, mert a te kartyad nem tamogat pixel shaddert.

`Take a look to the sky just before you die`

Nekem csak blood rageben sikerult megnyesni az mellso ketto labat eloszor de azt 1bol,aztan pedig az elso 2 labat parittyaztam le,es mar eleg volt egy sima loves es osszeesett es onnan blood raegeben kb. 5 masodperc volt.

cypher
Senki??
Tudom,nyessem a lábait,stb.
3 órája próbálom,nem igazán megy ez,nem is annyira a stílusom,de továbbmennék.
Szal segítséget várock.
Petyus_
Lol ez a Big Momma nagyon komoly.. esélyem nincs még félig se tudom lesebezni bakker. 😞

RAY.
Én is vártam vagy 10 percet mire elindult az install,türelem install-t terem

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Petyus_
Az nem csinál nekem semmit.. de mindegy kezdem megszokni. :]

Nem rossz game hangulatos a grafika (bump és pixel shader hegyek 😊), a játékmenet "kicsit" együgyûnek tûnik.. zene miért nincs?

Ja meg persze menteni itt se lehet hogy rohadna meg aki kitalálta.

Siman csapd le a labat es lojj ra akkor osszeesik.

cypher
Big Momma utáni mentést valaki küldene az E-mail-címemre?
Kész vagyok már tõle.
Köszönöm.
Calver
Options->control options->look up/down style

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Próbáld ugy hogy asztal+bloodrayne is 32 biten menjen, akkor menni fog! Különben nekem sem megy!

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem eddig a Big Moma volt a legkeményebb ellenfél, pedig már lenyomtam a Butchert is, a Kommandó pedig iszonyat gyenge volt. Most vagyok a bányában.

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Eheheh a frigyládát megtalátad?? Poénból betették. Ne aggódj lesz keményebb ellenfél mint a Priest.
Szerintem király a játék. Nekem bejön ez a stílus.

Petyus_
Invert mouse-t hogy lehet?

A kurva anyját, hogy nem akar menni az install! Eszméletlen! Minek akkor az a geci Service Pack???

And5
na bazzeg tudtam most má az emberek is ilyen rohadt zombiká változnak át

And5
nkm megy a D3 + DX9 combo XP SP1 alatt

gergou
nem, azelott meg nincs, amikor a naci bazisba belepsz, ott lesz eloszor.

And5
argentinaban mar lehet 4 es gombbal na tovább jutottam kinyírtam a priestet ami elég kemény vot szal akik a bigmamanál nem boldogultak azoknak nem lesz könnyûdolga itt sem

gergou
Nem tom, nekem tetszik, a fohos nagyon cool, a grafik pixel shadderrel elso osztaly, es a hangulat is tetszik, bar az elejen a monsztahent kicsit uncsi, de nekem mondom tetszik😊

And5
már ott vagyok de nem tom merre kell menni az argentín 1 pályán

Dynamic
A demó nekem jobban tetszett.Szal, csalódtam. Az eleje, a szigetes-vizes annyira szar, hogy uninstallt nyomtam.
Factor_007
lésöbb lesznek nácik is az már jobb

And5
szrtm a játék job lenne ha:
1. modern kori vámpírral nyomulnánk minden féle rossz fiú ellen gazdagon dúsított oszlopok között ugrálnánk
2. lehetne jump + bullettime mint a maxpayneben
3. modern kori fegyver uzi shotgun m4a1 stb
4. normális ellenfelek nem ilyen buzi zombik meg pókok

Légy szíves válaszoljatok!

And5
argentína 1 pályan mit kell cisnálni mert már minden körbe jártam de nem találom a célt

Mi annak a geci warezcenter-nek a rendes címe: próbáltam warezcenter.warez.hu-val és elõtte www.- nélkül is, de mindig a warez.hu-ra rak és csá, ott baszhatom...
Mi a rendes címe?

cypher
2,89 MB
Factor_007
mér van az hogy a town hallba, ha bemész a templomba akkkor a texturák egyszinure váltanak(kivéve az ajtokat es a székeket) ilyen sötét kékre. Melyik opcio az amelyiket bekapcsolva eltunik ez az idegesito "jelenség"? Vagy rakjak maxra mindent?(Radeon 7200, P3)

Nagyon 1szeru megolni a big moomat.Csak blood rage es kaszabolni kell a alabait amig ossze nem esik aztan meg a testet gyorsan mig fel nem all.

gyraph
Sorry mindenkitõl akinek tetszik, de szerintem ez egy fostubus játék...részemrõl uninstall.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Kösz a tippet már Argentinában vagyok
És Írtom a nácikat

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w