Bloodrayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spenser
😊😄😛...

zaki
gondolom leesett az

Spenser
Hát remélem hogy hamarabb mert most olvastam pcgu. róla leírást....

zaki
bazzeg, másfél hónap múlva jelenik meg csak a játék...

ujedith
hat ezek szerint nincs....
Lehet ezen valahogy segiteni, vagy uj kartyat kell vegyek?

ThunderMaX
Ja, pl. a NOLF2 csak T&L-es karikkal megy amibe nincsen azzal nem megy a tiédben van?
ujedith
megneztem, semmit sem pipaltam ki es ugyanaz a baj... Lehet, hogy a videokartyammal van a baj?

CSOCSO
szerintem mikor ki lehet választani a gamez elején hogy milyen szép legyen a gamez nah ott ne pipálj be minden szart...
ujedith
Egeszen pontosan ezt irja ki:
Video card error message

Cannot create hardware vertex processing device. Please check with your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware vertex processing.

ujedith
SZIASZTOK!!!
Letoltottem a DEMO-t es amikor el akartam inditani ezt irta ki:
Direct X8.1 Error
Your Video Card can't create Hardware Vertex Processing.
Ez most mit akar jelenteni?
Ilyen a rendszerem:
Windows XP
1000 MHz Intel processzor
615MB RAM
40x CD-ROM
32MB ATI All-In-Wonder Rage 128 Pro video kartya
Microsoft DirectX 8.1

AKI TUD LECI SEGICSCSEN, MAR NAGYON KIVANCSI VAGYOK ERRE A GAMERE.
ELORE IS KOSSZIKE!!!!!!!!!

Ja nekem is megvan,és amit vártam a játéktól az maximálisan megvan.Tényleg quva jó.Alig várom már márciust.
Sztem meg qrvajo!Pörgõs bullettime is van ,nagyon latvanyos es sblood rageben pedig egyenesen fantasztikus ahogy kaszabol.😊

ujedith
Hi aLLL!
Megjelent mar a full pc-re?
A demo letoltohelyet mar lattam, elmondana, valaki, hogy milyen? (marmint a demo...)
koszi

JHetfield
hasznalj legfrissebb winrar es akko no crc

JHetfield
hehhe... tomb raider -bol mar az elso resz is eleg volt...:] Mas style:]

_VaM
Hát szvsz rohadt jó ez a gamma, a tomb raidereket és tárait kenterbe veri, ennyire izgalmas, pörgõs és véres akciójátékkal még nem találkoztam...A mozgások, a bullettime, a speckó lépességek, a kombók, a hõlátás meg minden nagyon feldobja a játékot. És a beszólások...mikor szexy hangon bemondja, hogy "ne olyan hangosan, mert meghalják a szomszédok", miközben aprítja az ellent... Kár, hogy csak márciusban jön pc-re 😞
barret
má'tudom...

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
mijjaza SC ?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Laza
minden gamenak megvan a celja.. ennek special ez...
persze ha nem jonne ilyen, akkor valakinek az lenne a baja.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
konzolon is az volt... 😊
10 perc utan kivagtam.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ThunderMaX
KIJÖTT A DEMÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.hardwired.hu
Ja ,mellesleg, fejlett a kicsi az már biztos.
Adi
Huu Gamerbe volt egy animáció hát nagyon kiráj!!Van egy rész a csaj beáll a kamerába aztán a csöcsei pattognak és a háta mögött a zombival vmi történik!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

khm.

Az kéne még nekem.Májusig várni.Nem fogom kibírni nélküle.Még meg sincs de már hiányzik.
Sztem 2003 majus talan.

Én azt hittem már PC-re is kijött. Akkor Pc-re mikor jön ki? Én is várm már mint állat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem hiszem el ez a rohadt ps2 mostanaban sokkal jobb gamekat hoz ki: silent hill2,meg ez is,bar lehet ezek nem is mai csirkek.A vegen veszek 1et,najo azer addig nem sulyedek.😊

Ezt nemhiszem hogy szarnak találnák,mert ha nézegettek a képeket vagy trailereket akkor be fog nekeik jönni,az tuti.Már aki szereti az akciót, lövöldözést,kung-fu.t.Meg a drágalátos Wachovski tesókat.Lehet túl optimista vagyok de,szerintem az elsõ komolyabb balhénál már tuti kiver majd a hideg.Elõször ütök aztán rugok cigánykerekezek ,persze lassítva majd lövök és én leszek a világ ura 😊)
Hogyhogy errol meg nem volt topic?Ennyire szarnak talalja mas vagy ennyire nem tudnask rola?

Szóval a téma Bloodrayne. és nem fucko
Meg egy ilyen beszolas es rabaszok 1et a mellettem levo gyerekre es az neked fog fajni szal most vmi nagyon ugyes nyali szoveget irj vagy gyorsan takarodj ki a szamtek terembol.

Krinyo
😊))

Vigyázz fucko nagyon vigyázz mert rádküldöm bloodraynet és nem álltalkodik majd a két pengét az alkarján, feldugni a redves picsádba.Amúgy én is szeretlek. 😊
Te kis faszkalap ne eldd bele annyira magad soka jon az meg,addig is kabbe!

Alig várom már ezt a játékot,letöltöttem a trailert meg képeket róla nagyon fasza lesz szerintem.A Max Payne nekem bejött nagyon a bullet time miatt fõleg, meg ugye vót egy film hogy Matrix, na mind1 remélem überelni fog látványilag minden akciójátékot.Nemtudja vki mikor fog kijönni??