Bloodrayne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdés:
eddig minden sima volt, de a géppuskafészek utáni méregfelhõs szoba kifogott rajtam - mit kell tennem?
Elõre is köszönöm.
http://gaborszantai.co.uk/
Írd be: SHOWMEMYWEAPONS
ekkor látszani fognak Rayne testén a fegyverek amiket cipel. Eredetileg így írták meg a progit, de végül leszedték, hogy jobban lehessen látni Rayne testét 😊.
De így hogy játék közben ki be lehet kapcsolni fasza. Egyébként jól nézki amikor rajta vannak: 1-1 fegyver van a combja két oldalán, a többi a hátán. Azokat a fegyvereket jeleníti meg amik tényleg nála vannak, tehát ha shotgunt cipelsz akkor az is látszik a hátán.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
DirectX 8.1 volt elõtte fennt, és azzal is csinálta.
A Norton Antivirus 04.30-án frissítette a virus adatbázisát, és elõtte futtattam egy full system scan-t, de nem talált semmit.
A HHD-t defragmentáltam, és van hely bõven a virtual memory számára is. 😊)
Egyéb ötleted van, mert jó lenne? 😊)
De szerintem nem ez a gond.
A gond az hogy vagy nincs eleg hej a hardodon vagy valami virus eszi a memoriadat. Mas miatt nem lehet. Minden OR-nek kell lennie egy minimum szabad hely hogy swapojon 😊
Egyebkent a gama eleg jo birom hogy lehet slayelni es matrixot jaccani vele 😊
Amikor a kapolnaban volt a pap es meg kellet olni kicsit hasonlitott valamire 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lenne egy kis bajom a gaméval.
Arról van szó, hogy amikor elkezdek játszani vele, minden tökéletes, megy mint a vízfolyás.
Ám ahogy telik az idõ egyre lassul a gém, a végén már diavetítésbe megy át.
Végig olvastam a topicot, de nem láttam, hogy más is küzdene hasonló gonddal.
Mégis azt kérem, hogy aki hasonlót tapasztal, vagy tud rá gyógyírt, ossza már meg velem.
Tök idegesítõ, mert egyébként jó lenne a gém.
Ha kilépek a játékból és újra indítom akkor is szar, csak ha az egész windows-t újraindítom akkor lesz megint jó. (Egy ideig.)
A hardware a következõ:
ABIT KR7-A, Athlon XP 1800+, 512 MB DDR RAM, MSI 64 MB TI 4200, SB Augigy 2.
Az opredszer Win 98 SE, a detonator 43.45, DirectX 9.
Elõre is köszi a segítséget.
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
"Kicsit" kezd már uncsi lenni az Officer-hajkurászás,már másodszor kaptam "névsort",ráadásul nem is találok egy csomót...
Sikerült továbbjutnom...kinyírtam a szõke doki ribancot...jó volt a Bullet Time, ahogy lerúgta😊
A kérdésem: Ha kinyírok minden Officer-t (amihez már nem kell sok), akkor még mennyi van hátra a játékból?
kösz
csá
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Én a második blood rageval levertem, és a 4 es gombot egyszer se nyomtam meg.Ha Raynet jól irányítod sosem kerülsz elé!!!!Persze lehet hogy hard fokon más én normálba játszom.
Persze mazohisták csinálhatják fordítva is.
--------------------------------------
Beliar és Wulf legyõzésének taktikája, ahogyan én csináltam (az olvassa aki sokat szenved vele és nem akar cheatelni).
Elõsször is Beliart is Wulfot is le kell tenni, ha az egyik megvan a gép menteni enged. Elösször Beliarral kell végezni, mert õt idõre kell megõlni, és ha túlontúl megnõ kész...Nos rögtön az elején lõj Wulf irányába, hogy bejátsza kis movit a párbeszédrõl. Ha ez nincs akkor Wulf már az elején is rendesen ad az agyadnak, máskülönben békénhagy vagy 2 percig, de Beliar kinyírásához nem is kell több. Ezután ne foglakozz Wulfal többet. Fuss Jobbra és a 4 vagy 5 oszlop párkányán (oszlop párkányán), és annak is a fal felé esõ részén van egy gránátvetõ. EZ NAGYON FONTOS! Tehát felugrasz megszerzed. Eközben Wulf belelõt Beliarba párat, ami miatt Beliar elkezdi üldözni, mivel még kicsi (még csak a kétszerese mint mi 😊) befér az ajton ammere Wulf megy. Wulf rögtön felfut az emeletre szóval, mikor megvan a gránátvetõ Beliar a lépcsõház felé tart, jó lassu. Várd meg míg beér és menjen is benne egy kicsit, de ne induljon el a lépcsõn. Na most gránátlövés távolságból kezd el adagolni a gránátot(amint eltalálod feléd kezd el menni). Ha ûgyes vagy mind a 10 talál és az élete kb 30% esik esik le (nem 30%-kal, hanem ra, szóval jó kevés marad neki). Ha van gránátod dobjad oda azt is. Ilyenkorra az élete kb 20%. Most jön a neheze.
Fuss fel az emeletre, ott jobbra kb 5 oszlopnyit és vedd fel a panzerfaustot. Ugorj le, lefelé ne lépcsõzz(idõ). Extruded nézés és lõd a közepébe. Gondosan célozz. Ok. Kb 10% van. Fel az emeletre egy oszlopnyira a Panzterfausttól van az MG32, 50 lõszerrel. Ugrás le lõd bele. Valószínüleg kicsit megnõt már, így minden kevesebbet hat. A feljáró ajtóval átellenben lévõ fal párkányán (de az emeleten is van, de ez közelebbi) van Rifle 10 lõszerrel. Spuri, fölkap és innentõl fogva addig kell lõni, mig meg nem hal. Ha mindent jól és gyorsan csináltál ennyi elég bele. Ha nem futás az emeletre és csak is nehézfegyvereket használj. Ha meghalt ments.
Wulf: nos ide jó ha ugy érkezel, hogy legalább az egyharmad életed még megvan. Induláskor rögtön Bulet Time(Dilated nézet) és fuss-ugorj, nézd meg hol van Wulf. A lényeg kerülj közel hozzá Bulet Timeban és vágd, de mindig hátulról! Ha Blood Rage fullon van a következõt kell tenni. Mielõt ez leírom tudni kell Wulfrol: 1. gyors, futásban legalább annyira mint te, azonban forulásban fele anyira. 2. mindidig lõfegyverért kajtat. 3. a tüzes kezét csak elõrefele használja, és rohadt sokat sebez vele. 4. Bármilyen fegyvert felvehet és az újratölti!! teljestárral!!
Nos ott tartunk, hogy Bulet Timeban, tele a Blood Rage és mögötte állunk. Még ne kapcsold be! Üssed addig míg el nem dobja a fegyvert (kb 20 vágás után eldobja mindenképpen! azaz teli tárral!, ezt persze Rayin egybõl felveszi). Nos eldobja a fegyvert és el kezd rohanni egy másik után. Szorosan a nyomában, ha nagyon elhúzna lõj bele párt akkor összerándul és utoléred. Amikor odaér egy fegyverhez lehajol érte, ekkor vagy lõd meg vagy vágj bele egyet, hogy még ne tudja felvenni és te pont mõgé kerülj. Ekkor aktiváld a Blood Raget mert: aktiválási idõ alatt Wulf lehajol, felveszi a fegyvert és meg is kell fordulnia. Vigyázz a Blood Rage idõbejátszása gyorsabb a Bulett Timenál, szóval jobban kell ügyelni hogy mögötte légy. Most aztán adni neki.Valószínüleg lõni próbál ugyanis egy bizonyos csapásérték után dobja el a fegyvert így egyhelyben marad és a Blood Raged nem arra megy el, hogy üldözöd. Kaszab, persze így is megpróbál majd elfutni szóval idõnként lõj is bele. Ha a Blood Rage elfogyott addig ismételd, amíg meg nem hal. Kb. 3 Blood Ragel meg lehet õlni.
Na hát ennyi. Sok sikert! Bocs kicsit hosszú lett, de legaláb részletes, és így cheat sem kell hozzá.
Fasza játék volt! Nekem tetszet, fõleg az outroban a csaj bemozdulása...de azt nézze meg mindenki maga...
Fõleg hogy van benne olyan funkció mint a Max Painben : Bulet-time 😊))
Amugy ezen a linken megtalálható a végigjátszás:
http://www.laracroftonline.net/bloodrayne/walkthroughs.html
Kicsit leesett az allam amikor megjelentek azok a gerinc izék amik a zombikbol jonnek
Eddig kafa a játék
Bár ebben nem vagyok biztos. Lehet õt kell kinyírni elõbb, de az idõ mindenképpen kevés.
Én most már megyk pihizni, majd holnap befejezem.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

köszi elõre is
csá
Ha nem ez a problem akkor nemtom mer leírásodból nem derül ki számomra hopgy hol is tartasz 😄
Segítsetek! Én is szeretném tolni, de nem találom a cigányt...

Kéne gyorsan egy segítség!
A náciirtós pályán nem találok egy manust...abban a térben vagyok, ahol egy náci rohamterepjáró van és egy részen fel lehet jönni a lépcsõn (itt lõ rám valaki, de nem talál el)-volt egy manusz a tetején egy cuccnak, õt meggyktam, de a másik hol van? Ja meg van egy zárt ajtó, ha odamegyek, lemegy egy hosszú szöveg két fasz között, de nem tudok utána bemenni. Mit kell?
Lécci help!
kösz
csá