Bloodrayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam nem volt semmi gond. Esetleg nézd meg a windowsból az mpg-ket a köztes videókat, hogy onnan rendesen lejátsza-e, ha azokra a klippekre gondolsz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

csabawarchief
nincs kérdés

Astaroth
?
Kérdés

Astaroth
nekem már megvan de kemény volt.
És a klippeknél sokszor lefagy vagyis kilép csak nálam van ez a hiba.

Andie: végül is valahol igazad van, de én ugy fogtam fel, hogy azért csak csontváz, mert csak szívét tudta megszerezni a többi meg Wulfnál illetve Raynel van.
Wulf meg azért olyen erõs mert egy csomó Beliar cucc van "benne".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blood rage hátulról a portohának azt adjál neki. A zombikat meg úgy szopd...bocsánat 😊)) szíd le hogy közben elfordulsz zombistol-csajostol, úgy hogy a zombi teste legyen a Big Momma felé, akkor kisseb a sebzés ha egyáltalán van.

Jaja, és is ott vagyok. Eddig nagyon szépen végigjöttem. Nem volt semmi gondom, de ez a Big Momma". Tö..m ki van már. Visszaolvastam, ahol volt ilyen: "vágd le a lábait", de hogy? A két csápszerûséget sikerült "legallyazom" róla, de ennyi. Ott a lába, szurok, döfök, vágok, lövök, de a láb sértetlen.
Lõttem rá mindennel, robbantottam, szaladtam elõle. Legalább annyi idõ lenne, amíg rendesen kiszívok egy zombit. Ám amíg szívom a tetût, odaér ez az ocsmány dög, és több megy le az életerõmböl, mint ami jön a zombiból.
Valahogy ki lehet kapcsolni ezt a "célzórendszert"? Az is tök szar, hogy ott a Momma, és egy zombira céloz a kishölgy a fegyverrel.

Astaroth
hajók meg víz van körülöttem és marha gyors a szörny

Astaroth
én most egy csápos gecinél vagyok még az elején mi a módszer ellene nehéz ellenfélnek tûnik.

Khm...#199 hozzászólásom!!!

Crazyn
Az engem is nagyon érdekelne.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Laalee
elmenyrol nemtok mit mondani mert kb fel orat jatszottam vele, 3-4 palya, ezek eleg otlettelenek voltak, lehet ha tovabb jatszanek valtozna a helyzet 😄

a grafikatol sem voltam hasra esve, az agyonbumpolt taj eleg plasztik kinezetet arasztott, sok hleyen a bumpolt folt inkabb hasonliott egy nagy bronzkorongra mint saros foldre, a zombik muanyagosan fenylo teste meg egyenesen ronda.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Crazyn
Mit kell csinálni abban a teremben, ahol mérgesgáz van a levegõben, és a manusz azt mindja, hogy lélegezzek mélyeket. Elvileg az a feladat, hogy kapcsoljam ki a risztót meg a gázt, de nem találok semmit, az ablakok meg golyóállóak?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Laalee
eleg szarul nez ki egy enclave vel osszehasonlitva

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hát ha tudsz kompromisszumot kötni a felbontás és az effektek terén, akkor valóban királyul megy.

magus
na ezt azert nem mondanam😊

nekem 1200es celeron gef2 mx 400 256sd es kiralyul megy. meg egyszer sem szaggatott be, es pillanatok alatt betolt. raadasul ez ritka, mert altalabana zert nem jatasszom, mert sokaig tolt, de itt nem

Nem fog menni sajnos. Upgrade egy T&L-es kártyeszra

Hát ez elég szar szerintem ezen a gépen nem is nagyon kéne reménykedni hogy beindul!Ha meg igen az is csak diavetités lenne

AMD Duron 750Mhz 256MB RAM Nvidia Riva TNT 2 Ultra 32mb
Szivesen válaszolunk, de milyen vidkártya, driver, oprendszered van???

Megvan a játék, de nem akar elindulni. Dx confignál vertex shadert hiányol, jó azt nem is támogatja a video kártyám, de opengl-nél meg hibát jelent, meg hogy leállt miatta a játék. Tudom, hogy itt a játék a fõ téma, nem az én hülye bajom, de ha valaki tud, lécci segítsen!
De ezt csak akkor ha mögötte álsz és nem vesz észre. Vagy nem arra a pörgetésre gondolsz?

Sephi
Tudtad hogy ha ugy kb egy meterrel az ellenfel elott megnyomod a Elore+Bal Eger akkor csinal egy progest es szejjel vagja?

Vagy van meg par ilyen csel a levegoben is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Nimo codec pack-ot nem szereti.

Van hangja. Végig volt is.

Nem lehet. Törd ki a malom tartópilléreit 2 szinten (mindig lejjeb szakad). Aztán...onnan már oks lesz...

Kössz a segitséget!

magus
nem az a kombo, amit ha sokat utod csinal? eloszor ut, aztan fordulva rug, aztan ossezhuzza a bladet, utana szaltoval rug, utana ugrik, es vag nem?

magus
milyen messze vagyok a vegetol, ha a harom bogarnal tartok? eleg nehez megolni oket, mert csak blood rageval lehet, azt meg eleg nehez osszeszedni

Sephi
Nem mert van kombinacio csak erdekes hogy sokan nem tudgyak meg hogy kell 😊

Ata siman vagd ki a fa oszlopokat korul korul!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

automatikusan

Szeintem autómatikiusan csinálja.

Sephi
Gyerekek van itt aki rajott mar a kombokra?😊

Jaja #199-ben leírtam.

Ajánlom figyelmedbe a #199-et

Gránátokkal meg rakétával próbáltam de túl kevés van belõle... Vagy itt pontosan köll dobni/célozni?

Hi!
Szerintem a rageattack-kal jobban menne(raget gyomod mikor nincs fullon és tûz gomb)

Nade lenne nekem is 1 kétdésem: azt az IZ-t hogy a rákba köll megölni a végén ami egyre nagyobbra nõ(van neve is szak nemtom hogyhíják).

#163 hozzászolásomban leírtam. Próbáld meg úgy.

Factor_007
a válaszra nekem is szükségem lenne

Calver
Egyszerû: legyen jó fegyverzeted, és bújkálj! Mikor lõ rád, mindig legyél oszlop mögött és mikor tölt, akkor támadd meg, persze lassítva, sorozd a hátát folyamatosan, esetleg bejöhet az is hogy mögéfutsz és rage attack! Így mikor elindul a terem másik vége felé, fuss el az oszlopoknál végig, majd mikor elkezd lõni állj meg az oszlop mögött, és mikor tölt rohanj be mögé és lõdd kicsit seggbe! Így simán meg lehet csinálni hardon életvesztés nélkül is akár! (tapasztalat)

"The trees move. Do you not see it?"

Randal
kapersky is jó, de jó a Mcafee is, csak sokat eszik😊
viszont jpár férget megfog.
amúgy milye a játék?

Ti hogy küldtétek a másvilágra a Priest-et ?
Spenser
Lehet dobalni gránátokat is azt hiszem az E betûvel azt is dobáld folyamatosan!!!

Nekem simán ment. Folyamatosan lõttem géppuskával, és idõnként egy rakétát elengedtem. Ha elég messze vagy, akkor el tudsz oldalazni az ellenfél rakétái elõl. Élettel tartalékolj, mert összesen 5 robotellenfelet kell kinyírnod

Sephi
Szal en nem tudom kinyirni a robotokat! HELP!

Köszi

http://gaborszantai.co.uk/

Sephi
Szal ott ahol a mechwariorba kell beszalni... szal ott hogy megyek tovabb mert nekem nem sikerult megoli az ellent mert richtig soha nem oda lo a gepem ahol a masik van.

Sephi
Niorton anticvirust dobhatod a szemetbe mert ugy szar ahogy van Csomo virus kibabral vele es desinfektnel a 80% at a filoknak elbasza. 😊))

Kaspersky az az igazi anti-virus.

En most vagyok a kastalyban es tok jo!!

Rajotetekk mar hogy lehet kombozni ?😊

Ja ja. Ahogy Spenser mondja. Rohanj oda az ablakhoz aztán üsed-rugd az ablakot amíg be nem törik.

Spenser
Ki kell lõni vagy ütni az ablakot ahol van a csákkó...