Nightfire - James Bond 007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
volt mar valakinek ilyen??hogyan tudnam visszallitani a rendes egerhasznalatot???
...úgy hogy...no comment!
http://www.pregaming.com/faqframe.php?faq=james_bond_007(PC)_by_mike_smith.txt&gameid=287
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Köszi
Innen hogy tudok továbbjutni?
Az emberek folyamatosan újratermelõdnek, csak a lõszert pazarlom rájuk.
A két kampót megtaláltam, fel is jutottam a karzatra, de onnan sehova. A szemüveggel láttam, hogy a jobboldali ajtó mögött már várnak, de nem nyílik még rakétával se.
Köszi.
Almáspite: Lõdd szorgalmasan, akár gépfegyverrel is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Elakadtam! Egy köcsög parkolóházban voltam...ott lelövöldöztem az õröket azzal a köcsög tollal...utána volt 2 õr az épületben..azokat is letollaztam😊)...de utána valaki megnyomja a riasztót és mission failed....hogyan kell itt továbbmenni?
kösz
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
kösz
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
Nincs valami patch GF2 GTS kártyához, mert esik szét a kép, de nagyon..élvezhetetlen!
Hat nap múlva érkezik a TI4200-m, de addig is kellene valami.
köszi
😄DDDDDDDDDDDD
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Magyarositás nincs e mlg ehez a játékhoz????????????????
En segitenek, de sajna nem tudok, mert meg csak az elso cd felet toltottem le, meg van hatra a masodik fele es meg a masodik cd is. :-) Szoval turelmes vagyok, mar nagyon szeretnem latni...
Ha addig, amig lejon es eljutok odaig, ahol te vagy, esetleg tovabb is...nem jon valasz, igerem: fogok segiteni.
Na tsa.
Most kezdte a játékot végigszenvedtem az általatok is nehéznek irt japcsi pályát és itt a parkolo házban szivok% mit csináljak hogy ne vegyenek észre !
Köszike
UI: AZ a Skoda fabia eléggé meglepett a parkoloban! (:
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\'danja
Egy kicsit le vagyok maradva. Ez a jetek megjelent mar pc-re is?
Ha igen, akkor leci irjatok egy jol mukodo letoltohelyet. Johet emilbe is.
cim: [email protected]
Nagyon koszi elore is...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Melyik Bond jatek jott ki ez elott PC-re?
The World is Not Enough
Licence To Kill
Goldeneye
???????????????????
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
eloszore en sem tudtam kivenni, ugyhogy kimentem gepfegyverrel adtam a helikopternek, mint allat, aztan o is lott mint allat, es valszeg ennek hatasara a racs berobbant!!! Mogotte minden elerhetove valik igy!
Nekem nem volt gond!