368
James Bond 007 Nightfire
-
#288 honnan lehet letolteni vagy meg venni? -
#287 Szvsz nincs. -
#286 Hi!
Már több hónapja, hogy végignyomtam ezt a game-t. Annyit tudok, hogy végigjátszásom volt hozzá, de arra nem emléxem, hogy magyarosítás is volt-e?
Egyik ismerősöm most kezdené el nyomni és érdeklődnék:
Létezik magyarítás???
(még körbenézek a gépemen is, hátha megvan amit sikerült begyűjtenem róla :) -
#277 nincs..
Próbálgasd... :) -
#273 Hello!!
Nekem nagyon tetszik a játék a játék igaz én Gamecube-n nyomatom de így is jó!!! Viszont elakadtam azon a pályán amikor ilyen kábitó lövedékü fegyvered van + ilyen bankártya szerüséged na ott mit kell csinálni???
-Kaplan- -
#272 hát thx... :)
kódolni meg kódolok ha már a pálya végén vagyok, és nem tudok továbbjutni! :) -
#270 Deee! Ez az! Csak van 2 gép, meg van vki terminal computer! A 2 gépet +találtam, minden jól ment, csak a terminált nem! Terminal Computer... A kameráktól nem kell tartanom: notarget, Az életemtől sem mindig: god :))) Ja, és a falaktól sem: noclipping! :))) na, de nem találom azt a ***** terminál kompjútert!! -
#266 nick_r?
hun vagy? :( -
#265 ha vkinek nem menne a gomb, kattintson ide! ;))) -
#264 Na, végre rájöttem a jelszómra...
Na, aki tudja a választ ezek közül vmelyikre, az ;)
- Hogy kell használni a telefont
- A parkolóból induló pályán hol van a terminal computer? Van noclip parancsom...
Thx -
#253 Hi,
Figyusztok, mit tegyek?
Van az a pálya, ahol egy hapit kell rejtőztetnem, és ki kell nyitnom vmi széfet.
Az a széf hol a fenében van?? -
fair2 #248 Briggi! Mi volt én is ott állok!
-
#243 Én w98 alatt próbálkoztam! -
#242 Hello!
Én megpróbáltam,de nekem se nyitja meg sajnos! Mivel lehetne még próbálkozni? -
#240 Directx 8.1 van fent? Milyen configod van? -
probogo #236 A "James Bond 007 Nightfire" magyarosítását keresem. Tud nekem segíteni valaki? -
Balu . #235 Kézigránáttal tudod felrobbantani. -
Balu . #234 Lődd az embereket amíg jönnek. Mielött leszakadna a lift a telefonnal lőj a szemben lévő folyoso kitört ablakánál látható akasztóra, húzd fel magad. -
Balu . #233 Ugorj be az ablakon. -
#231 Hi!
Egy láma kérdés: lehet lopakodni a gammában?
Az első pályán, a teherkocsinál, be lehet úgy jutni, hogy nem vesznek észre az őrök? -
#229 Megtaláltátok már a szerkeszthető .dll-t? -
#228 Srácok a toronyházban a tizen akárhanyadik szinten mikor a HL ből jól ismert falra rakható lézeres bombák vannak, az elsőt szétlövöm, de aztán van egy ajtó am mögött szintén van egy elintézem, de az ajtó nem nyílik ki sehogy mit kéne csinálnom? -
nandi #227 Sracok nekem az a problemam a jatekkal hogy mar tul vagyok egy ket palyan es akkor nem is volt gond , de egyszer csak az lett a baja az egernek hogy nem a megszokott modon fel le jobbra balra nez az emberem hanem elindul arra amerre huzom az egeret, es igy nagyon nem lehet jatszani....
volt mar valakinek ilyen??hogyan tudnam visszallitani a rendes egerhasznalatot??? -
#225 Nyugodtan kezdjétek el,én úgy tudom, hogy még nem kezdte el senki! -
#223 Nem fordítja le esetleg valaki magyarra a szövegeket a játékban? :o)) Hunnenkönig??? -
syluccy #221 Mostmár nem kell a segítség. Kaptam 1 címet, ahol megvan a walkthrough a játékhoz. Ezzel már akárki megcsinálhatja, aki 1 kicsit is ért az angolhoz. Vagy tudja használni a szótárt. Ajánlom mindenkinek az oldalt.
http://www.pregaming.com/faqframe.php?faq=james_bond_007(PC)_by_mike_smith.txt&gameid=287 -
#220 Annál a résznél amikor el kell kapni Draket mit kell csinálni van 4 ift, abból három nem működik, 1-nek nyitva az ajtaja de keresztbe bevan deszkázva -
syluccy #219 Ja...és nyújtanék 1 kis segítséget annak, aki leragadt a torony elején. A liftet úgy tudja beindítani, hogy a nagy aulán keresztűl elmegy az alvó biztonsági őrhöz, figyelve a tükrös számítógép szobára, mert van bent 1 őr, aki járőrözik. Várakoztam kicsit a tükör előtt, és a szerencsére hagyatkozva elindúltam, hátha épp háttal áll, és mázlim volt. Szóval az alvó őr előtt 1 másik mászkál, azt sokkolóval elintézheted, és felmarkolod a pultról a belépő-kártyát. A többit pedig a tükörszoba mögött elintézheted. -
syluccy #218 Helló mindenki, lenne 1 kérésem. Ha esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy mit tegyek a Tokyo toronyban azután, hogy az administrator gépére feltöltöttem a Q-worm vírust? Hallottam valamit a server-szobával kapcsolatban. Állítólag fel fog robbanni, de ezt még semmilyen módszerrel sem tudtam előidézni. Már azzal is próbálkoztam, hogy szétlövök bent mindent, de nem sikerűlt. Szóval, ha valaki elmondaná, hogy hol van a másik gép, amire fel kell tölteni a vírust, vagy, hogy egyáltalán mit tegyek az első vírus-feltöltés után?
Köszi -
#217 A japóknál akadtam el, már jövök ki az épületből,a a toronyház alagsorában vagyok ahol egy fazon a karzatról rakétával majdnem rám szakít egy nagydarab kőtáblát.
Innen hogy tudok továbbjutni?
Az emberek folyamatosan újratermelődnek, csak a lőszert pazarlom rájuk.
A két kampót megtaláltam, fel is jutottam a karzatra, de onnan sehova. A szemüveggel láttam, hogy a jobboldali ajtó mögött már várnak, de nem nyílik még rakétával se.
Köszi.
Almáspite: Lődd szorgalmasan, akár gépfegyverrel is. -
#215 Magyar végigjátszást keresek a James Bond 007 Nightfire játékhoz. Tud valaki segíteni? -
#214 az öngyújtóval! -
Balu . #213 Hi! Hogyan kell fényképezni?????????????? -
figaro #211 HELP!!! hi! tudna valaki segíteni? még rohadtul az elején vagyok bementem a házba ha leütöm az őrt vége egy fényképet vagy mit csinálok de hogy tovább? köszi -
#209 magyar nyelvű -
#208 Egy játékleírás (végigjátszás) engem is érdekelne. Nincs valakinek? :) -
#207 Hi!
Elakadtam! Egy köcsög parkolóházban voltam...ott lelövöldöztem az őröket azzal a köcsög tollal...utána volt 2 őr az épületben..azokat is letollaztam:))...de utána valaki megnyomja a riasztót és mission failed....hogyan kell itt továbbmenni?
kösz -
Air #204 En kiirtam cd-re, de sajna nem megy. 4-5 gepen is probaltam, de inditas utan csak fekete kepernyo a jutalmam. Nem tudjatok, hogy mi lehet a gondja?? -
zsolt/x #200 Hali! 3DMark2001-nél neked is szétesik a villanyoszlop amikor terepjáró alhalad mellette? 3gépen már megnéztem de mindegyiknél ott volt a hiba.Érdekes hogy egy ilyen tesztprogiban ekkora hiba van.A James Bond játékban nekem is esik szét pedig Gf4 Ti4200 van. -
#199 Felmaszol a toronyszeru kis epuletre, es ott is tavcsovessel fedezet a not, amig az a repulot buheralja, addig kell eletben tartani, amig elindul a repulovel, aztan utanaszaladsz, felugrasz a gepre, es keeeeeeeesz.