368
James Bond 007 Nightfire
-
pamdavid #328 Bocsi hogy ezt utt kérdezem tudom hogy nem ide tartozik!!!
De aki esetleg tudja hogy hogyan lehet a Mafiaba előhívi a KONZÓLT a csalásokhoz az légyszi irja meg a címemre!!!
[email protected] -
lepike #327 Egyszer régen még a kezdetekben, nekem is ugyanez volt a problémám. Kodekpakkot feltettem és megjavult. Valami megjelenítési probléma lehet. -
#326 Hi all!
Feltelepítettem megint ezt az elég jó játékot és akadt egy kis problémám. A játékhoz feltettem az 1.1-es Patch et és ezután amikor indítottam se bemutató nem jön be se a menü:( egyszerüen amikor elídítom lemegy Windows-ba és kész. valaki tudja miért csinálhatja?
Előre is köszönöm! -
lepike #325 Ha jól emlékszem sehogy. Majd magától kinyílik (berobban)
Sima puskával kell lövődöznod a helikopterre. -
sunifoci10 #324 Sziasztok! Elakadtam a 4. pálya végén, amikor egy helikopter üldüz a toronyház tetején. Látom a rakétavetőt, de egy rács elválaszt tőle. Hogy lehet azt kiniytni? -
lepike #323 A szemben lévő ajtón tudsz kimenni, ha teljesítetted a feladatot. Azt hiszem kémprogramot kell a liftvezérlő számítógépére tölteni. -
Itt hogy jutok tovább??? -
#321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hálószobában van egy szobor, amit meg kell érintened és már elő is tűnik a széf. -
#320 hello nem tudna valaki sgeíteni mert a yakuzás pályán nem találom a háloszobát amiben kéne lennie egy széfnek át néztem az egész bagást röggennel és an nélkül is légyszi segitsetek Köszi! -
#319 Pl. az aláírásomban szereplő címemről... -
tomika1 #318 Sziasztok.Valaki meg tudná mondani,hogy honnan tudnám letölteni a Nightfire magyarosítását?Vagy esetleg,el tudná valaki kü[email protected] Köszönöm. -
#317 hogy kel csinálni autoexec.cfg fájl-t? vagy esetleg valaki el tudja küldeni e-mail-ben? -
#316 Ha lezuhan, akkor baj van. Nem teljesítetted a feladatot.
MINDEN ellenfelet ki kell lőnöd, amíg a lift lefelé halad. Legfőképpen a válról indítható rakétás "fekete" embereket, különben kilövik a liftet alólad.
Aztán nem tudom hanyadik süllyedés után végleg megáll a lift és ha kicsit fentebb nézel előre, látsz egy köfolyosót, aminek az üvegét szintén egy rosszfiú lőtte ki belülről és onnan rádlövöldöz. Amikor őt is kilőtted, ha jobban megnézed, a nyílásban látsz egy akasztószemet...
A többi annyira egyértelmű... -
strebacom #315 Nagyon jó a magyarosítás, csak elakadtam a vége felé a játéknak,egy liftben állok, amelyik zuhan lefelé, lelövök mindenkit,de mit kell itt csinálni ,mert csak lezuhanok és meghalok??? -
#314 Köszia tippet, miután gondolkoztam rajta rájöttem, hogy mit kell csinálni és ment is, csak elmentem egy fontos dolog mellett, amire utólag rájöttem -
#313 Harly18: Általános érvényű szabály: ha valahol nem tudsz bejutni, akkor keress másik utat vagy módot a bejutásra. Pl. az elején is választhattál: vagy frontálisan támadsz, vagy bebújsz a teherautóba, vagy egy légkábelen keresztül mászol...
acsati: nem létezik magyar nyelvű végigjátszás, de itt találsz amgol nyelvűeket:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/561322.html -
#312 magyar végigjátszás nincs? -
#311 Én most kezdtem e la játékot, de sjanos nem tudom mit kell csinálni, akkor amikor be kell jutnom a party-re. Van előttem egy ajtó, amit nem tudok kinyitni semmivel sem, nem lakat van rajta, hanem egy piros valami, kék gombokkal rajta, valami kombináció kellene talán? -
#310 ibrik007 -
szilaski tomi #309 megkaptam a magyarositást de megnyitáskor jelszot kér,valaki tudja esetleg.nightfire -
lepike #308 Gratulálunk!
Az egyik kedvencem a NOLF 1 és a 2 mellett. Már annak idején sokszor elő kellett vennem a szótárat, hogy tisztábban értsem miről is van szó.
A tőled megszokott minőségű magyarítással még ma megkeresem újra a játékot és végigjátszom.
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük -
#307 vagy rakd fel a magyarosítást, hátha jobban megérted mi a feladat ;D -
#306 Mostantól elérhető a régi klasszikushoz, a James Bond 007: Nightfire-hez készült magyarosításom, mely szöveges és "némi" grafikus munkát is tartalmaz.
A magyarítás elérhető az oldalamról (http://ibrik.atw.hu), amely átesett egy kis plasztikai műtéten is. -
#305 Hát ha ebbe a topicba írtad,akkor minden bizonnyal :D
amúgy nekem valami olyan rémlik, hogy le kell fotózni a csajokat, hogy azonosítani tudjad azt akit keresel (már régen volt,ennyire emlékszem:D) -
szilaski tomi #304 ja bocs a 007 nightfiréröl van szo -
szilaski tomi #303 nem tudok továbbmenni a 4. pályán ahol nök és férfiak vannak -
#302 olyan szar, pedig jó lenne, csak vmért szaggat, meg állandóan töltögeta gép!
és ha kilépek a játékból, az XP kiíratot egy buborékba, hogy kevés a virtuális memóm...mit tegyek? minimumon totál szaggat:S:S:S:( -
Vlala #301 :-) -
Alternatív2004 #300 nincs Gothic leírásod? ;Ð -
#299 Nyugodj már le te hülyegyerek! Azt hiszed így válaszolni fog valaki??Egyébként ha kicsit visszaolvasnál, akkor választ kapnál a kérdéseidre!!! MegaLamer -
#298 Basssszzzameggggggggggggggggggggggggggg -
#297 Egy nyomorult kérdésre vagy akor mondjatok egy címet honnan lehete a végigjátszást lecibálni -
#296 Basszameg nem tud válaszolni seniki??????????????????????????????????????????????????????????, -
#295 A Mission 2 elején mit kell csinálni???? Mert akár van két őr akik lámpával világítanaak meg egy a földön de ha azt lelövöm akkor vége a küldetésnek mit kell csinálni hogy továbbjussak????? PLeasseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#294 sikerült :)) -
#293 Mond el nekem is légyszíves!!
Én is itt akadtam el :( -
#292 Na, megcsináltam este, nagyon kellemes meglepetés volt, nem tévedtem el, csak észre kellett volna vennem pár dolgot a terep adottságaival és egy kifeszített vezetékkel kapcsolatban. Jó kis gamma ez! -
#291 A rákba kerül ide a H2? -
akoska007 #290 HI.S.O.S.nem tudja vki a hitman2-ben a 4. pálya végén hogyan kell a bombát a falhoz lerakni? -
#289 hi! Elakadtam ott, hogy meg kell védeni egy csákót és nőket kell kiszabadítani, stb. Ez a reptéri pálya után van. Most ott sasszézok a bathhouse-nál, meg a kertben és csak két helyszín van, nem tudom, hogyan lehet innen kijutni. Tipp?