Nightfire - James Bond 007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Valaki meg tudná mondani,hogy honnan tudnám letölteni a Nightfire magyarosítását?Vagy esetleg,el tudná valaki kü[email protected] Köszönöm.
ericsson ga628
hogy kel csinálni autoexec.cfg fájl-t? vagy esetleg valaki el tudja küldeni e-mail-ben?

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

ibrik
Ha lezuhan, akkor baj van. Nem teljesítetted a feladatot.
MINDEN ellenfelet ki kell lõnöd, amíg a lift lefelé halad. Legfõképpen a válról indítható rakétás "fekete" embereket, különben kilövik a liftet alólad.
Aztán nem tudom hanyadik süllyedés után végleg megáll a lift és ha kicsit fentebb nézel elõre, látsz egy köfolyosót, aminek az üvegét szintén egy rosszfiú lõtte ki belülrõl és onnan rádlövöldöz. Amikor õt is kilõtted, ha jobban megnézed, a nyílásban látsz egy akasztószemet...
A többi annyira egyértelmû...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nagyon jó a magyarosítás, csak elakadtam a vége felé a játéknak,egy liftben állok, amelyik zuhan lefelé, lelövök mindenkit,de mit kell itt csinálni ,mert csak lezuhanok és meghalok???<#falbav>

Harly18
Köszia tippet, miután gondolkoztam rajta rájöttem, hogy mit kell csinálni és ment is, csak elmentem egy fontos dolog mellett, amire utólag rájöttem

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ibrik
Harly18: Általános érvényû szabály: ha valahol nem tudsz bejutni, akkor keress másik utat vagy módot a bejutásra. Pl. az elején is választhattál: vagy frontálisan támadsz, vagy bebújsz a teherautóba, vagy egy légkábelen keresztül mászol...

acsati: nem létezik magyar nyelvû végigjátszás, de itt találsz amgol nyelvûeket:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/561322.html

acsati
magyar végigjátszás nincs?
Harly18
Én most kezdtem e la játékot, de sjanos nem tudom mit kell csinálni, akkor amikor be kell jutnom a party-re. Van elõttem egy ajtó, amit nem tudok kinyitni semmivel sem, nem lakat van rajta, hanem egy piros valami, kék gombokkal rajta, valami kombináció kellene talán?

Harly18
ibrik007

megkaptam a magyarositást de megnyitáskor jelszot kér,valaki tudja esetleg.nightfire
Gratulálunk!
Az egyik kedvencem a NOLF 1 és a 2 mellett. Már annak idején sokszor elõ kellett vennem a szótárat, hogy tisztábban értsem mirõl is van szó.
A tõled megszokott minõségû magyarítással még ma megkeresem újra a játékot és végigjátszom.
Mégegyszer nagyon szépen köszönjük<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

Seth
vagy rakd fel a magyarosítást, hátha jobban megérted mi a feladat ;D

PSN ID.: Beegabor

ibrik
Mostantól elérhetõ a régi klasszikushoz, a James Bond 007: Nightfire-hez készült magyarosításom, mely szöveges és "némi" grafikus munkát is tartalmaz.

A magyarítás elérhetõ az oldalamról (http://ibrik.atw.hu), amely átesett egy kis plasztikai mûtéten is.

Seth
Hát ha ebbe a topicba írtad,akkor minden bizonnyal 😄
amúgy nekem valami olyan rémlik, hogy le kell fotózni a csajokat, hogy azonosítani tudjad azt akit keresel (már régen volt,ennyire emlékszem😄)

PSN ID.: Beegabor

ja bocs a 007 nightfiréröl van szo
nem tudok továbbmenni a 4. pályán ahol nök és férfiak vannak
akyyy
olyan szar, pedig jó lenne, csak vmért szaggat, meg állandóan töltögeta gép!
és ha kilépek a játékból, az XP kiíratot egy buborékba, hogy kevés a virtuális memóm...mit tegyek? minimumon totál szaggat:S:S:S😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

:-)

nincs Gothic leírásod? ;Ð

Slayerboy
Nyugodj már le te hülyegyerek! Azt hiszed így válaszolni fog valaki??Egyébként ha kicsit visszaolvasnál, akkor választ kapnál a kérdéseidre!!! MegaLamer

Voltam zárás előtt. _______________

Panjabi Mc
Basssszzzameggggggggggggggggggggggggggg

Rotary & Dypee production

Panjabi Mc
Egy nyomorult kérdésre vagy akor mondjatok egy címet honnan lehete a végigjátszást lecibálni

Panjabi Mc
Basszameg nem tud válaszolni seniki??????????????????????????????????????????????????????????,

Panjabi Mc
A Mission 2 elején mit kell csinálni???? Mert akár van két õr akik lámpával világítanaak meg egy a földön de ha azt lelövöm akkor vége a küldetésnek mit kell csinálni hogy továbbjussak????? PLeasseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Slayerboy
sikerült 😊)

Slayerboy
Mond el nekem is légyszíves!!
Én is itt akadtam el 😞

Amiga
Na, megcsináltam este, nagyon kellemes meglepetés volt, nem tévedtem el, csak észre kellett volna vennem pár dolgot a terep adottságaival és egy kifeszített vezetékkel kapcsolatban. Jó kis gamma ez!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
A rákba kerül ide a H2?

HI.S.O.S.nem tudja vki a hitman2-ben a 4. pálya végén hogyan kell a bombát a falhoz lerakni?
Amiga
hi! Elakadtam ott, hogy meg kell védeni egy csákót és nõket kell kiszabadítani, stb. Ez a reptéri pálya után van. Most ott sasszézok a bathhouse-nál, meg a kertben és csak két helyszín van, nem tudom, hogyan lehet innen kijutni. Tipp?

Tom3
honnan lehet letolteni vagy meg venni?
Mayday
Szvsz nincs.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KranaZoli
Hi!

Már több hónapja, hogy végignyomtam ezt a game-t. Annyit tudok, hogy végigjátszásom volt hozzá, de arra nem emléxem, hogy magyarosítás is volt-e?
Egyik ismerõsöm most kezdené el nyomni és érdeklõdnék:

Létezik magyarítás???

(még körbenézek a gépemen is, hátha megvan amit sikerült begyûjtenem róla 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

InterSAS
nincs..
Próbálgasd... 😊
Kaplan
Hello!!

Nekem nagyon tetszik a játék a játék igaz én Gamecube-n nyomatom de így is jó!!! Viszont elakadtam azon a pályán amikor ilyen kábitó lövedékü fegyvered van + ilyen bankártya szerüséged na ott mit kell csinálni???

-Kaplan-

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

InterSAS
hát thx... 😊
kódolni meg kódolok ha már a pálya végén vagyok, és nem tudok továbbjutni! 😊
InterSAS
Deee! Ez az! Csak van 2 gép, meg van vki terminal computer! A 2 gépet +találtam, minden jól ment, csak a terminált nem! Terminal Computer... A kameráktól nem kell tartanom: notarget, Az életemtõl sem mindig: god 😊)) Ja, és a falaktól sem: noclipping! 😊)) na, de nem találom azt a ***** terminál kompjútert!!
InterSAS
nick_r?
hun vagy? 😞
InterSAS
ha vkinek nem menne a gomb, kattintson ide! 😉))
InterSAS
Na, végre rájöttem a jelszómra...
Na, aki tudja a választ ezek közül vmelyikre, az 😉

- Hogy kell használni a telefont
- A parkolóból induló pályán hol van a terminal computer? Van noclip parancsom...

Thx
InterSAS
Hi,
Figyusztok, mit tegyek?
Van az a pálya, ahol egy hapit kell rejtõztetnem, és ki kell nyitnom vmi széfet.
Az a széf hol a fenében van??
Briggi! Mi volt én is ott állok!
bizkit
Én w98 alatt próbálkoztam!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Hello!
Én megpróbáltam,de nekem se nyitja meg sajnos! Mivel lehetne még próbálkozni?

...úgy hogy...no comment!

Shep
Directx 8.1 van fent? Milyen configod van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A "James Bond 007 Nightfire" magyarosítását keresem. Tud nekem segíteni valaki?
Kézigránáttal tudod felrobbantani.
Lõdd az embereket amíg jönnek. Mielött leszakadna a lift a telefonnal lõj a szemben lévõ folyoso kitört ablakánál látható akasztóra, húzd fel magad.
Ugorj be az ablakon.
Wanted
Hi!
Egy láma kérdés: lehet lopakodni a gammában?
Az elsõ pályán, a teherkocsinál, be lehet úgy jutni, hogy nem vesznek észre az õrök?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |