Nightfire - James Bond 007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg atkuldhetned a jatekallasod, mert itt valahol tartottam en is, amig le nem toroltem! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valaki nem tudna kuldeni egyet mailen?! A 4-es misszio elejen vagyok!
Koszi, elore is,
Bond. James Bond 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ott keresgéld, jó mélyre elássa.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hova menti a játék az állásokat, mert újra kell installálnom pár dolgot, szeretném kimenteni elõtte.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Sziasztokt! Nem tudom de lehet ,hogy én vagyok ennyire degenerált vagy a játék nehéz nekem de megint elakadtam és ujfent kérnék egy kis segitséget. Ott vagyok egy nagy épületben a liftes rész után mikor kint ment a lift a házon kivül , után amindenkit kinyirtam de semmien ajto nem nyilik nem tudok tovább menni . A házon belül egy teremben log két olyan függö absztrak ( KéK )valami amit nem tudok felismerni ??:😊))) na szoval itt vagyok és nem tudom hogyan tovább ebben kérem a segitségeteket. Remélem érthetöen elmagyaráztam :😊)) a harmadik rész azt hiszem de ebben sem vagyok biztos.
Elöre is köszönöm
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Legyen szives valaki segiten mert megörülök. Ott vagyok még az elején nagyon mikor egy gyárba vagy hova kell be lopozni és az egyik palinál van egy kártya és fentröl meg figyelnek a muksok lámpással:😊)) akármit csinálok mindig észrevesznek :😞(( . Hogyan kell mi a trükje? HELP!! köszönöm.
7614-2322168-5761892-1232
7954-3123341-1387427-6504
\"Life is around you and in you.\"
Megnéztem a Nolf2 demóját,és hát,jobban tetszik,mint a 007.Ráadásul az új driverrel még ez a demó is kilépett.
Amúgy én is láttam még régen egy videót a konzolos 007-rõl,ott tényleg autós rész.A Pc-sbõl miért kellett kihagyni? Sokkal ütõsebb is lehetett volna,így azonban...na mindegy.Pedig amúgy nem lenne olyan szörnyû.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
A medve nem játék.
Arra kivancsi lennek azrt , hogy konzolon is ilyen gagyi, mert oda is most jelenik meg a nightfire. Hihetetlen nagy csalodas...`Take a look to the sky just before you die`
Egyre jobban az az érzésem,hogy jobb lett volna ha a Nolf2-t szerzem meg... 😞
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
(S.Omeone - Woody Allen - Fogd a pénzt és fuss)
"Asszem" egy asztalon, vagy mi fene volt az a japánoknál. Ha a széfre gondolsz persze. Sajna pontosan nem tudom hol, de els[re meg volt. Ha sehogy sem megy, kezdd újból a pályát (autosave opció). Hátha úgy nem tévedsz el ...

A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
pls help me!
Hogy kell fényképezni?
nem tudom lefényképezni a csajokat s nem csinál semmit csak beszélgetni tudok de azt is csak néha
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akinek kell az indeo codec az menyel el a JB oldara es ott a Message Boards nal kicsit korl kell nezni es meg lehet talani a cimet 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Összekavarodtam a kib..ott japán házban..
A medve nem játék.
A medve nem játék.