16311
  • Fabcsy
    Ja oké... Talán érdemes lenne ide is kitenni...
    De lehet, hogy Freak éppen most teszi föl a bajnokság oldalára. :)
  • Roccso
    Ja vágom már:)) De még bent vagyunk a melóban Jacekkel és innen nemtom elovasni:))Azt hittem lesz verseny Pénteken na ..
  • Fabcsy
    Mondom, hogy olvasd el az emilt, amit Freak küldött! A versenyekbe való beosztás az idömérő eredménye szerint történik.
    Szerintem méltányosságból ha valaki csak a pénteki selejtezőn tud megjelenni, akkor cserélhet csoportot.
    De kérdem én, akkor mi értelme van résztvenni a selejtezőn, ha úgy sem tud megjelenni az elődöntőn/döntőn?
  • Roccso
    Jaja irhatod:))
    Péntekre mindenképpen kéne egy verseny akkor jönne Jacek is!
    Ja az indulókat össze kéne sorsolni a versenyekre aki jön jön aki nem az meg..
  • FREAK
    akkor ezt írhatom TEAM-nek az info oldalatokra??
  • Fabcsy
    Hát olvasd el figyelmesebben máskor a nagyon fontosnak bejelzett emileket! Ez is benn van...
  • Roccso
    Az oldal egyre yobb lesz..
    Pontozás:A Kamikaze Team(Jacek,Rotso,Kowa) ötlete az új F1 pontozás +1 pont a pole-ért
  • FREAK
    amúgy kinek hogy tetszik az oldal alakulása?
  • FREAK
    így hirtelen, de lehet hogy nem az igazi
  • FREAK
    ja

elődöntők:

1.

A1-B2-C2-A3-B3-C4

2.

B1-C1-A2-C3-A4-B4

utána már egyértelmű

• Fabcsy
    Tökéletes. Már csak a rajtsorrendekre kell kitalálni valamilyen rendszert (elődöntők, döntők).
  • FREAK
    na elküldtem a mailt, csekkolja, aki tudja plz
  • FREAK
    épp írom a mailt mindenkinek

be patient
  • Fabcsy
    Nekem mindig is jobban tetszett az amerikai pontozási rendszer, mint a Forma 1-es. Azt nem szeretem benne, hogy kevesen kapnak pontot, és hogy nincsenek plusz pontok legalább a "pole"-ért.
  • Fabcsy
    Jövőre az is 10-8-6 lesz.
  • FREAK
    nekem így is tetszik

csak a F1-es 10-6-4-es pontozást tartom túlzásnak
  • Fabcsy
    Bazzeg Freak, nem mondod komolyan, hogy 10-9-8-stb! Ez óriási marhaság! A győzelemnek, és a dobogós helyezésnek meg kell, hogy legyen a bőséges jutalma, merthogy ezek különleges teljesítmények.
    Értem én, hogy így valaki nagyon elhúzhat, de ha meg tudja tenni, akkor megérdemli, hogy el tudjon húzni és eldöntse a bajnokságot az utolsó forduló elött.
    Azzal tökéletesen egyetértek, hogy a legjobb edzésidőért járjon egy pont, sőt, a döntőben a legtöbb körön át az élen álló (a célegyenesben számolva) is kaphatna +1 pontot, de a döntő leggyorsabb köréért is lehetne pontot adni.

Összegezeve, az én javaslatom a következő:
    20-17-14-12-10-8-6-5-4-3-2-1 (első tizenkettő kap pontot), pole +1 pont, legtöbb kör az élen a döntőben +1 pont (ez eddig tökéletesen IndyCar/Cart/IRL), leggyorsabb kör a döntőben +1 pont.

Na?! Mit szóltok?
  • FREAK
    tehát ha minden jól megy Februárban már 6 autó lesz, és 4 pálya (amiből 2 aszfalt)
  • FREAK
    jaj, sorry

nem ezt akartam, hanem EZT:

The LFS development team has come up with a plan for Release 1.

Firstly, note that Release 1 is intended to be a complete product and will contain a range from road cars, through modified rallycross cars and up to GT cars. Karting, single seaters and buggies are to be left out of Release 1 and will come out in later releases. That was decided a while ago but please read on to find out about the new Release 1 plan.

Note : all dates given in this announcement are only estimates - not promises.

The next proper update is Demo Test 0.2 - this will be very like the current Demo Test and of course free of charge but will contain mainly improvements to the tyre physics and multiplayer system including qualifying, better reliability and reduced lag. In addition there will be minor improvements to the track and the car models including working dials and so on, non-uk keyboard support, clutch and shifter support with associated engine damage and some other things that have been mentioned on the Suggestions for Improvement forum. We may include a skid pad as well. This is expected in early January 2003.

Our new plan for Release 1 is to release it in 4 downloadable stages, we will charge a price for these - each one at 25% of the total price of Release 1.

The first 25% release will come out a few weeks after Demo Test 0.2 after sorting out any bugs or problems that come up. So - we estimate early February 2003. It will contain the 3 cars from the Demo Test and 3 more road-style cars including one or two four wheel drives. Two extra tracks will be included - a city track and a country track with a few configs in each. More music will be included as well. At that stage neither the full damage system nor all the planned improvements to graphics and sound will have been done - the idea is that while Eric is continuing to add or finish more tracks and cars for subsequent releases, I will be continuing to develop the program all the time as well on the way to Release 1.

The next three 25% releases will contain in the region of 4 cars and 3 tracks each and will come out at intervals of 2 or 3 months. The 4 stages are downloadable and a CD will become available when the full Release 1 is completed (i.e. the 4th stage is finished).
  • FREAK
    na, mivel a mai köridők már hivatalosak, így a személyi info oldalakon már megjelentek az első körrekordok is

kérek mindenkit, hogy ha edzésen, vagy versenyen javít a rekordján, emailben mindenképpen jelezze!

remélem, ma sikerül mindenkinek megfutni az időmérőt, és ha nem sikerül megszervezni, max csúsztatunk a versenyen

mint az oldalon is írtam, legyen ez egy teszt bajnokság, az igazi majd 2003 első hetében indul, addig kiderül, ki veszi komolyan, és hogy működik jól az egész

jelenleg 19-en vagyunk

Jacek jelezte, hogy nem tud jönni, ami azt jelenti, hogy három maximum hat fős csoport lesz a selejtezőn

javaslom, hogy innen az első 4 jusson tovább

a továbbjutókat összekeverjük, és így kialakul 2 újabb 6 fős csoport, ez lesz az elődöntő

innen már csak hárman-hárman jutnak a döntőbe, a hat kieső pedig a vigasz-döntőbe

hogy ennek is legyen tétje, javaslom, hogy összesítésben az első 10 kapjon pontot, mégpedig a szoros verseny érdekében 10,9,8,7,6....1 rendszerben

ez azt jelenti, hogy a döntőben utolsó helyezett kap 5 pontot, és még a vigasz döntő negyedik helyezettje is kap egyet

szerintem az is jó lenne, ha a legjobb edzésidőt elért kollega is kapna +1 pontot
  • FREAK
    ezeket kéne gyorsan eldönteni, emberek
  • FREAK
    na, mivel a mai köridők már hivatalosak, így a személyi info oldalakon már megjelentek az első körrekordok is

kérek mindenkit, hogy ha edzésen, vagy versenyen javít a rekordján, emailben mindenképpen jelezze!

remélem, ma sikerül mindenkinek megfutni az időmérőt, és ha nem sikerül megszervezni, max csúsztatunk a versenyen

mint az oldalon is írtam, legyen ez egy teszt bajnokság, az igazi majd 2003 első hetében indul, addig kiderül, ki veszi komolyan, és hogy működik jól az egész

jelenleg 19-en vagyunk

Jacek jelezte, hogy nem tud jönni, ami azt jelenti, hogy három maximum hat fős csoport lesz a selejtezőn

javaslom, hogy innen az első 4 jusson tovább

a továbbjutókat összekeverjük, és így kialakul 2 újabb 6 fős csoport, ez lesz az elődöntő

innen már csak hárman-hárman jutnak a döntőbe, a hat kieső pedig a vigasz-döntőbe

hogy ennek is legyen tétje, javaslom, hogy összesítésben az első 10 kapjon pontot, mégpedig a szoros verseny érdekében 10,9,8,7,6....1 rendszerben

ez azt jelenti, hogy a döntőben utolsó helyezett kap 5 pontot, és még a vigasz döntő negyedik helyezettje is kap egyet

szerintem az is jó lenne, ha a legjobb edzésidőt elért kollega is kapna +1 pontot
  • FREAK
    aki él még ilyenkor, csekkolja az oldalt

szóval MA, csütörtökön szeretném, ha mindenki megcsinálná az időmérőt a jelenlétemben valamikor délután vagy este
  • sanzik
    az a holnap az ma van :)
  • FREAK
    az biztos, hogy holnap mindenkinek le kell futnia az időmérő körét

majd értesítem az urakat

aztán péntek vagy szombat edzés, az is lehet, hogy vasárnap lesz a döntő
  • sanzik
    szerintem mivel eleg sokan vagyunk es nem biztos ,hogy mindenki ugyanakkor raer,legyen mind ket napon
    az egyik fele penteken a masik szombaton
  • FREAK
    na gyerekek, beszéljük meg, mikor lesz a verseny

két javaslatom van

PÉNTEK 21 óra

vagy

SZOMBAT 14 óra
  • FREAK
    :))))))))))

bazeg, a tökömet szottyadtra izgultam

utoljára ilyet 10 évesen éreztem az első és egyben utolsó gokart versenyemen :DD
  • sanzik
    megvolt az elso hivatalos idomero :)
  • Roccso
    Na de Jacek kolléga!!
    Mikulás Rally:)))
    Első LFS bajnoki aaz igen..
  • [Walaki]D`Lair
    valaki nem küld az emil címemre egy normális Setupot? Mert a GTi-setupomat elkúrtam:(( a GT-t meg ahogy ismerem a versenyek légkörét nagyonhamar ki löké bárki :DDDDDDD
  • FREAK
    megyeeeeeeeek!!
  • Jacek
    Na mi van senki nem akar gyurni?? lamak gyertek:D
  • Ams
    na jó. nem adom fel! :)
  • FREAK
    hát nem egy nagy versenyszellem, de ha így akarod.......
  • Ams
    +oldható, hogy én nem futok időmérőt, és uccsórol indulok? PLz
  • sanzik
    jobb ha kihagyod a Tagai Racing Team-et,mert szegeny jacekbol is rabszolgat csinaltak mar,neha olyan az ember mint 1 zombi..:)
  • FREAK
    szóval az időmérőket kisebb csoportokban is csinálhatjuk (akár ma este is), és az eredmények már fel is kerülnek a honlapra

aki 7 végéig nem fut időmérőt, az az utsó helyek egyikére kényszerül
  • FREAK
    ott a pont!

ja, és szólj, ha kell egy belevaló munkaerő, épp szabad vagyok :DDDD
  • Blasta
    Hujjj...akkor gyakiznim kell, hogy mindenkit szanaszétverjek!!!!!