16311
-
#930 Na most elmegyek itthonról, majd délután megyek edzeni!
Jó felkészülést sporttársak!!!!
-
#929 I'm comin' -
#928 Yo reggelt!
Van egy szerver 12 -ig jelszó pass szokásos come on.. -
#927 Neked is jó reggelt! Mennyünk már együtt edzeni! -
#926 Reggelt pajtosok!
Contest day, huh?
Megyek edzeni, meg csekkolom az oldalt. -
#924 na, asszem elég pofás lett a verseny info oldala
check it out
amúgy meg ha túl sokan jelentkeznek, majd kitalálunk még egy osztályt vagy valami -
#923 közben gondolkodtam a dolgokon (már miközben szépítgettem az oldalt :)
az a helyzet, hogy ez a 18 induló, 3 hatos csoport kurva jól beválik szerintem
úgyhogy csináljuk azt, hogy amennyiben több induló van (mint pl. most is), és mindegyik fut időmérőt (na ez most nem következett be), akkor CSAK a legjobb 18 kvalifikálja magát a versenyre
persze kicsit szigorú, de ez van, valahogy normális mederbe kell ezt az egészet terelni -
#922 :))komoly voltam:) -
#921 nos, az edzéseket lezártuk....
selejtezők holnap este 8-10 körül, amikor összejön, vagy elhalasztjuk az egészet
az oldalra felraktam a csoportbeosztást is, a 15 kvalifikált versenyző között
elvileg aki nem futott időmérőt, az is indulhat (a jövőben ez nem fog ám így működni), csak azzal az a baj, hogy fogalmam sincs hova kéne besztani....
na mindegy, majd kialakul -
#920 nem játszunk 1 gyak futamot ? -
#919 oks, akkor hajrá jacek, nézzük mit tucc :DD -
#918 ok megyek a szokasosat:D
-
#917 csinálsz szervert??? -
#916 Ja procinak integetek:) -
#915 ooo most tamasztottam fel a gepet bakker :))))
Ha lehet csinaljunk valamit vagy bevalalom a legrosszabb idot:))
Tehat valamelyik csoport legutolso helyet, ha megoldthto lenne ha mar ennyit szenvedek :)) -
#914 íme a gyors válasz a kérdésre (hosting ügyben):
"Toya (0:44 AM) :
Szia !
Természetesen szivesen hostoljuk az oldalt, majd a részletekről tájékoztatlak mert beszélnem kell a rendszergazdával előtte."
Tehát a hsw.hu-nál (formula1.jatekok.hu) sínen vagyunk weboldal ügyileg!! -
#913 en tamogatom az otletet :) -
#912 legyen 10 kör egy futam
az elég hosszú, hogy eldőljön, ki a gyorsabb, de még nem unalmas
meg a továbbjutóknak az így is napi 20 kör -
#911 :) birka vatte. ez csak olyan betyáros köszönés.
Lesz konszenzus abban, hogy hány körös a verseny?
Nem mindegy, hogy mennyit tankolok, meg ilyenek -
#910 azé elemzem ki, mert én már tudom, hogy KÉNE csinálni (tegnap Markival játszottam :), csak még ritkán jön össze :D -
#909 a 2. reszido szerint abbol a korbol siman lehet 1:32.xx-es kort csinalni,ugyhogy valszeg az ucso ket kanyart probald javitani -
#908 a második rész is teljesen jó, valószínűleg a jobbost baszod el, ha küldesz replay-t kielemzem -
#907 hóó, én most 4ser mentem 1:33.30-50-t zsinorban -
#906 basszus, nem igaz hogy nem tudok összehozni magamhoz képest 1 normális kört.....most futottam meg a mai napon másodszor a leggyorsabb körömet, ez pedig 1:33:37 (erre nem olyan válaszokat várnék hogy én jobbat mentem, meg így meg úgy)Az 1. időmérő ponton(nem tudom hogy ez mennire jó) 0:31:33 volt, viszont a hosszú egyenes végén lévő jobbos nem nagyon fekszik így egérrel....ezért hát a 2. időmérőt elbsztam, ott 1:05:57 lett. De még ekkor is örültem, hiszen elötte nem volt 1 kör sem amit kicsúszás nélkül tudtam volna le.Aztán hamar elszált a mosoly az arcomról, mert az ez után következő kanyarokat sorra elrontottam :( Így lett 1:33:37 ami nem rossz ahhoz képest hogy a tegnapi időmérőn csak 1:34:55-öt tudtam kipréselni magamból..... -
#905 PARAAA
AlIeN -
#904 hát eddig úgy néz ki, hogy szombaton és vasárnap is 8-10 körül lesz a verseny
ha nagy a para, el is halaszthatjuk, elvégre ez csak a teszt bajnokság, ezen akarjuk belőni a dolgokat
na, akkor írok levelet a hsw.hu-nak -
#903 az asszem megoldható, ismerem is Toya-t, a "főnököt"
majdnem teszteltem, illetve fordítottam nekik, csak közbejött Martin mester :D -
#902 Tulajdonkeppen barmikor eltudok jonni,mert en vagyok a fonok is,meg az alkalmazott is,csak azert lenne jo tudni idopontot,hogy megtudjam szervezni a tennivaloimat. De ha este 10 korul csinaljuk ako mind1,mert ugyis itthon vagyok.
Csak akkor dontsuk el vegre mikor legyen :) -
#901 Holnap meddig melózol? -
#900 Palee!!!!!!!!
Az szerVusztok, Te birka!!!!:-DDDDDDDDD -
#899 engem inkabb az izgat ,hogy az idopont meg mindig nincs lefixalva :(
en holnap dolgozok es nem akarok arra hazajonni,hogy lemaradtam valamirol -
#898 hat szerintem ninimum 10 kor kellene,de tolem lehet tobb is :) -
#897 Szerbusztok! Hány körös a verseny? Jobb lenne,ha hosszabbak lennének,mert a "tét" is nagy :)
És lehetne türelmesen várakozni egy-egy előzésre, és nem lennének az emberek kamikaze vezetésre kényszerítve, ha vesztes pozícióban vannak. -
#896 A jóarcokba írtam! -
#895 Es mind ezt hogyan mert csak probalkozom es csak probalkozom es mindig az eredmeny agy nagy 0 -
#894 Adobe Photoshop & Ulead Gif Animator 5.
A Photoshop-pal hátteret csinálsz, a Gif animátorral meg animációt rax rá. -
#893 Na azért. -
#892 Ha jól értem, te most lopod Geryét? -
#891 Hogyan es miben csinaltok ilyen kepet mint pl Blasta FREAK es 4Kbyte alatt? -
#890 a mai nap folyamán mentem eddigi legjobb rész, illetve köridőmet...az első mérőpont 0:31:44, a második 1:05:56, a végét viszont elbasztam 1:33:65. :(((pedig sokat küszködtem vele :((( Utánna meg még megközelíteni se tudtam....