16311
-
#629 folkeltem megfajdult a derekam az edzesen:) -
[Walaki]D`Lair #627 Bakker miért nem szóltál FREAK szerinted dísznek van az akurva ICQ??? Vagy kisül a szemed ha ráánézel???? :DDDDDD -
#626 jo volt:) -
#625 huh, nem egyszerű műsor a mai edzés :)) -
#621 Nos, emberek hirtelen 16-an lettünk
lezárjam a jelentkezést?? :DDDDDDDD -
#620 :((((((((((((( nekem nem is küldtél........... -
#619 wow, let's see -
#618 ne a kamu mélre, ide:[email protected] plíz :) -
#617 ment -
#616 nekem is küld el kérlek -
#615 kuldtem egyet mailban amivel ezt mentem nekem jo:) -
#614 akkor megnyugodtam -
#613 setupon mulik -
#612 :DD
-
#611 basszus nagy lúzer leszek, ha sürgősen nem javítok a körrekordomon -
#610 uj dizajnet probaltam:)) -
#609 1:32.70 -
#608 bbbbbbbbbb -
#607 aaaaaaaaa -
#606 csak hol vannak a server tele inditok egyet liveforspeed.uw.hu2 neven erre senki:(((((
pass ugyan az. -
#604 aktuális létszámunk : 14 regisztrált versenyző -
#602 gyere, jelentkezz a bajnokságra :D -
#601 :))))))))))))))))) -
#599 még sose láttam ilyet -
#596 mé kell ezért beinteni..... -
#593 Naná!Gumi boritás van a kormányon és a váltókaron is -
#591 van valami borítás a keréken vagy csupasz műanyag? -
#590 GUT!Hát müanyagból van de csak egy MOMO kormány és váltókar van hozzá ami nagyot dob rajta, az effektek szerintem ua. mint a drágábbikon Csak a kialakitás minősége másMost a legjobb vétel kormány piacon szerintem! -
#589 De es n agyon gut allitolag. -
#588 és az nem is ffb?? -
[Walaki]D`Lair #587 Van a MOMO Racing és a MOMO Force. A Racing a műanyag. -
#586 mert olyan veszettül fontos és közérdekű dolgokról diskurálunk, hogy azt mindenkinek látnia kell :)))
amúgy én csak most vettem észre, hogy a MOMO-ból kétféle van
az egyik műanyag és 85 dollár, a másik tiszta fém, és 70 ezer forint
most akkor kinek melyik van??? -
[Walaki]D`Lair #585 Hát én nemtudom hogy miért nem megy senki GT-vel...Pedig lehet neki küldeni a kanyarokat is mint az állat, csak jó setup kell hozzá! Turbo-ba meg nem biztos hogy indulok. Legalábbis amíg nincs egy normális setupom addig nem. de mondcsak ha te is online vagy meg én is online vagyok, akkor mi a faszért nem ICQ-n csevegünk? :DDDDDDDDD -
#584 bejön????? az buli, mert elég lapos, hogy mindenki GTI-vel megy
amúgy asszem én is beszállok a turbóba, bár nevetségesen lúzer vagyok, de legalább már lennénk hárman :DD -
[Walaki]D`Lair #583 Én meg csak néha nyerek... Lehet hogy véglegesen átállok GT-re... -
#582 Ez igaz. Ezert en sosem nyerek, sot utolso vagyok. De nem igazan izgat, mert atom jokat jatszok. (Es persze minden segedlet ki van kapcsolva.) -
#581 hát ez az......... feelingre nagyon ott van, csak szerintem túl erős a bot rugója, és mindkét helyre erőt koncentrálni elég hibaesélyes művelet......
kanyarban teljes szopás -
#580 állítólag műxik a kormányom PS2-n, na legközelebb kipróbálom -
#579 En pont az csipazom, hogy nyulkalni kell a botvaltohoz. Foleg akkor volt jo, amikor patkaztam kozben, es kitepte a kezembol a kormanyt. Persze azonnal "baleset", utolag is bocsi:))) -
#578 :)) elerkezett videki baratainkhoz is az adsl:))
Mert az ISDN-t elcsiptem fogoval fel eve:DD