16311
-
#889 Huhh...komoly oldal.... -
Fabcsy #888 Freak, nézd meg ezt az oldalt, főleg a hosting részét. Szerintem elvállalnák ők a bajnokság honlapjának a hostolását, sőt még egy reklámoznák is egy kicsit az egészet.
http://formula1.jatekok.hu/ -
#887 Ez evidens...
Muszály valakinek beálnia, de az a valaki a körben utánajövő lenne.... -
#886 valaki úgyis beáll, sajnos üres startpozíciót nem tudunk hagyni -
#885 Jah különben meg a beállsz a helyére poént nem értékeltem:) -
#884 Hubazz letisztáztuk nagy nehezen -
#883 jól tudod
akkor ma este várom egy kellemesen idegtépő időmérésre :DDDD -
#882 De lessz:)
Rallye VASÁRNAP de. lessz a selejtezők meg a döntő sz-v du. nem? Vagy rosszul tudom? -
#881 na mindegy, most elhúzok, 9-10 körül leszek, akkor megbeszéljük -
#880 kezdem nem érteni
akkor nincs mikulás rally? -
#879 Freak!
A Jacek azért szeretne menni mert EL TUD JÖNNI A VERSENYEKRE ezért kérdeztem... -
#878 bazeg kezdem azt hinni, hogy nem tudok elég érthetően fogalmazni.............
NEM lehet újat menni, és aki nem tud eljönni valamelyik versenyre, az legyen szíves a többire sem eljönni (egy hétvégén belül) mert csak megkavarja a szart. -
#877 hhmmmm......lehet újat menni ? akkor én is akarok -
#876 Mémostmé????
[JUST KIDDIN'] -
#875 az pláne -
#874 Az nem etikus....
Újrafutás???? -
#873 majd beállsz Rotso helyére :DD -
#872 Baze, én aszittem hogy tegnap vannak az uccsó időmérők....
Pffffff -
#871 tisztában vagyok az akadályokkal, de megérthetitek, hogy 20 embert lehetetlen összeszervezni
majd most kiderül, mikor jó a legtöbbnek, aztá kiírjuk az oldalra, hogy IDŐMÉRŐ péntek xx óra, versenyek SZOMBAT-VASÁRNAP yy óra, és kész
jobbat nem tudok, a tegnapi káoszt nem akarom még1x -
#870 Például azért mert nem tudja pontosan, hogy tud-e menni, vagy nem.
Ha ezentúl mindig úgy kell mennem időmérőre, hogy tudom, hogy ha törik, ha szakad nekem szabaddá kell tennem a szombat délutánomat és a vasárnap délelőttömet, akkor asszem elég ritkán fogok indulni... -
#869 ja, és ma még lehet időmérni, de aki nem tud jönni versenyre, az minek csinálná?? -
#868 nézd, megpróbáljuk komolyan csinálni
egy időmérő van, egy selejtező és így tovább
de ez minden héten -
#867 Hát én se nagyon értem! Tehát pótidőmérő nem lessz?
Kész a sorsolás,aki ment ment aki nem igy járt? -
#866 asszem feladom................
basszus az tök jó, ha vasárnap tudsz jönni, DE HA NEM VETTÉL RÉSZT A SELEJTEZŐKÖN, AKKOR HOGY KERÜLNÉL A DÖNTŐBE????
-
#865 Nem rendeztek esetleg vigaszágon valamit? Tehát aki a selejtezőből kiesik, vagy nem tud részt venni, az vasárnap du. harcba száll a 13. helyért... -
#864 Vasárnap pedig De. van a verseny tehát du. vagy este tudunk jönni!!! -
#863 hát az nem az igazi........
úgy áll a dolog, hogy lesz 3 selejtező futam, ezek egy időben.... utána 2 elődöntő futam
ez lenne szombaton
vasárnap pedig A és B döntő -
#862 Végülis mikor és hogy lesznek a versenyek? Lehet, hogy csak én nem tudom megtalálni a sok hozzászólás között, akkor elnézést kérek, de nem nagyon van időm mindent végigolvasni. De valaki foglalja már össze, hogy pontosan hogyan meg mikor. Meg hogy van-e lehetőség valahogy kavarni ezek között. Merthogy az biztos, hogy szombaton nem tudok jönni. Vasárnap esélyesebb. Ha estefelé, vagy késő délután lesznek a versenyek. (Gergo) -
#861 uhh, ez ennyire komoly lett?
:D -
#860 Tehátakkor felesleges időmérőt futnia, nem? -
#859 bazzeg...........
na mindegy, kösz hogy szóltál :) -
#858 Srácok én a kollégája vagyok és azért irok mert ő nem tud lent dolgozik a műhelyben :))understand?:))
Se én se ő nem megy a versenyre Szombaton de ez csak ma reggel derült ki na.. -
#857 de bazzeg, szombaton dolgozik, nem?? már kirúgták? -
#856 Dede!
Valahogy összetálkolja és edz 1et ma:))
Ő mondta 5 perce4 -
#855 #843 -
#854 De Jacek nem tud jönni a versenyre hétvégén.... -
#853 Freak!
Mai napon a maradék(Kowa,Jacek) selejtezne tőlünk este vmikor.. -
#852 jobbat nem tudunk.... elvileg ha mindenki maxon van, akkor csak annal lesz lag, akinel valami helyi gond van -
#851 legyen igazad,de ha valaki a lag miatt fog szivni,vagy ezert lesz tomegbaleset,akkor nemtom ki mit fog szolni :) -
#850 max-on mennie kell