636
főleg single
-
#306 Ez most azokhoz szól, akiknek kifagy az install közben:
Próbáljátok meg kilőni a rundll.exe, vagy rundll32.exe futó alkalmazásokat előtte
S úgy indítsátok az installt -
#305 Érdekes, amit a kiegészítő - installról írtok.
Jó lenne tudni, hogy mindenkinek az eredeti játék 132-es bejegyzést tett a registry-be?
(Amit a patch előtt át kellett írni 200-ra)
Ugyanis emlékszem, sok embernek volt béta verziója, arra biztos nem fog felmenni a Spearhead.
Meg az is érdekes, hogy az enyém pl nem béta, 132-es a bejegyzés, de a hivatalos patch csak akkor megy fel, ha a 132-őt átírjuk 200-ra
Ez is furcsa, ez miért van?
Milyen verzió akkor, ami mindenkinek van?
Hisz a patch UK/US verziókhoz jó, s azt mondja,a miénk nem az...
na mindegy, ezt átírva a patch felmegy
S most, mielőtt crackelnénk az eredeti játékot, most kellene a Spearhead-et installálni.
S utána crackelni mindkettőt a két EXE file-lal
Így elméletben mennie kellene...
Gyakorlatban nem tudom, mert még nincs meg a kiegészítő nekem -
Kluivert #303 hogy tudjak jáccani a Spearhead-el a MOHAA ugye fenn kell legyen, és kb mennyit foglal? -
#302 Thx a választ!
Megyek,megkeresem! -
Deajka #301 Próbáljátok meg a felajánlott könytárba telepíteni
Nekem az segített... (w98se-n).Hátha... -
#300 Menj vissza a térre, ahol először futtottál össze egy tankkal. Ott van egy repülő. Mellette a földön vannak a papírok... -
#293 Mert normális esetben ld. Ardennes a gyújtózsinór szépen leég(nincs eső). Viszont itt esik:))) -
#292 hmmmmm okos :-)
de akkor minek a gyujtozsinor? -
#291 Esetleg lőjj bele a bombába és láss csodát fel fog robbanni!:))) -
#290 énis itt vagyok, csak azt nem értem, hogy lehet a tankokast gyujtozsinorral felrobbantani mert csak egyszer sikerult a tobbinél mindig elalszik, gondolom az eso miatt......... -
tokfej #289 http://djcomm.freeweb.hu/
innét meg a játékot szedegesd
ha megy a dc-n biztos megtalálod
oppá dc = direct connect
ha nem ismered keress rá a fórumban -
tokfej #288 http://www.daemon-tools.org/main800.htm
innét le is tudod szedni
ja a tálcán a daemon ikonjára bal gomb :) -
tokfej #287 daemon tools
virtuális cd meghajtó
felrekod..elindítod...tálcán balgomb...megadod a játék .cue fájl elérési utját és kész. -
#285 www.gamecopyworld.com
az összes megjelent játékhoz ott vannak rajta a patch-ek és crack-ek... :o)
bye -
#284 danke :>
Ra nem jottem volna, belelottem 2-t anno de nem robbant fel, ezert otthagytam... -
#283 Akkor probald meg daemon-al eloszor, ha az sem megy, akkor toltsd le mashonnan. -
#281 Menj vissza a legelső Neberwerfer-hez és lődd ki vele a páncélozott szállítót. Miután kilőtted lesz rögtön sticky bomb-od:) Ennyi. -
tokfej #279 Mail megy -
Nyiri #277 kijossz a szobabol, szemben vele van egy szoba es ott a kod -
#276 Na.Berlinben vagyok,a küldetés "locate the down aircraft,and map cancellary.
Az egyik asztalon van egy "mappa",és egy másik szobában egy páncélrekesz.
A mappát nem tudom felvenni(??),a páncélszekrény nem nyílik.Mi a megoldás???? -
tokfej #275 Próbáljátok ki a #75-ös hozzászólásban leirtakat. -
#272 Mielott telepitesi gondokat irogattok, elotte, ha egy kicsit is vettetek volna a faradsagot, es vegigolvastatok volna a topicot, akkor nem kerdeznetek ennyit. Kicsit kuzdjetek, es meg lesz az eredmenye. -
#270 Sajnos én nem leszek egy darabig, freemail-es címre fölösleges küldeni, ha máshogy nem megy, menj irc-re, keresd LateCODE-ot a #code.hu csatin és mondjad neki ha nem küldi el DCC-n, akkor nem fogok vele többet Quake3-azni. :) -
#269 Nincs, itt valami félreértés lesz. :) -
#268 Jé, van egy ilyen topic is? :) -
#266 CD Crack könyvtárában ott van. -
Qpi #263 Hali .Találkozott már valaki olyan hibával hogy a kiegészitö cd telepitése elsem indul . Az elsö next után már be is áll .-((( Hibát sem ir ki csak szopat . -
#262 Bastogne - Panzer Attacknal hol vannak sticky bombak? Azt mondja hogy you got the sticky es szedjem ki a tankot, de nekem egy arva bombam sincs. Es sehol nem talalom :<
Az embereim meg kerge-marha modjara balettoznak a lovegtorony ele, halalos dozisert cserebe...egyik se akar elbujni, csak hoskodni. -
rusland #261 minek irom be ketszer... -
rusland #260 http://www.mohaa.hu/ -
kampfi #259 koszi mar huzom mashonnan -
kampfi #258 Szerencsere sly on is fenn van -
rusland #257 http://www.mohaa.hu/ -
kampfi #256 Na most meg az oldal nem jon le:) -
kampfi #255 koszi -
rusland #254 igen a www.mohaa.hu szedd le a 3in1 peccset azt felrakja (azert mert neked nem eredeti van) es aztan rakhatod a spearheadet
amugy meg masik megoldas vedd meg mindket reszt eredetiben:) -
kampfi #253 Az istennel sem akarja frissiteni a 111v9 pachel.
esetleg tudja valaki a megoldast?
Elore is koszi. -
#252 Kérdés!
Van vkinek sejtése, hogy mi a rákért szaggat a MOHAA. Nem mindig szaggat csak a pályák elején, meg ha sokan rontanak rám, etc. Ilyenkor faxául leesik az fps és rángat az egész. Rohadtul idegesítő így játszani, főleg, hogy a sima MOHAA-val nem volt ilyen probléma. A gépem:
ASUS A7V266-EX
XP1700+ at 1650Mhz
256MB PC2100 Hynix
128MB Abit Siluro GEF4Ti4200
Windows XP Prof
Detonator 41.03
Előre is köszi a válaszokat! -
Cvd #251 Ahogy leugrasz, szemben a betonfalnak át kellene lennie robbantva. Ha nincs, akkor szarul jártál.:)) Ha megvan, akkor arra tovább egyértelmű az út. -
Cvd #250 Csak nem Wincommanderrel kellett összefűznöd? Ha igen, akkor a darabok .001 - .xxx kiterjesztésűek voltak, és nem volt mellettük .crc? Akkor kapsz .out kiterjesztésű file-t, ha nincs meg a .crc, így a wincom nem tudja az összefűzött file kiterjesztését. Ha volt mellette egy .cue, akkor .bin-re nevezd át, ha nem, akkor bonyolultabb, próbálkozz .iso vagy .nrg-vel, aztán az ilyen formátumokat ismerő íróprogival kiírni.