MOHAA Spearhead kieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Kérek vkit segicsen elakadtam a játékban. Azt írja hogy védjem meg a jobb frontott de nemtalálom, amugy a balfronton vagyok. Ha vkinek rémlik melyik pályán vagyok az segicsen pls. Amugy az utolso savenek a neve Defend front.
Thx a segicséget.
Kérek vkit segicsen elakadtam a játékban. Azt írja hogy védjem meg a jobb frontott de nemtalálom, amugy a balfronton vagyok. Ha vkinek rémlik melyik pályán vagyok az segicsen pls. Amugy az utolso savenek a neve Defend front.
Thx a segicséget.
Nem mer itt nagyon lehet rohanni es nem talalnak el, meg ugylatszik nagy pinggel jatszani az ai - a reakcioideje lemarad a mohaa-etol.
Sziasztok!
Segítsetek lécci. Meg van ez a „dög” Spearhead.
Mikor felakarom telepíteni, kiírja hogy a MOHAA-t
fel kell „pecselni” 1.11-re. Eddig OK. Mikor
elindul a „pecselés”, akkor szinte azonnal leáll, hogy csak az US/UK verziót tudná
felpecselni. Honnan tudhatom meg, hogy milyen
verzióju a „talált” MOHAA-m? Esetleg van valami
trükk (kivéve a vedd meg az eredetit típusú)
Elõre is köszi.
Segítsetek lécci. Meg van ez a „dög” Spearhead.
Mikor felakarom telepíteni, kiírja hogy a MOHAA-t
fel kell „pecselni” 1.11-re. Eddig OK. Mikor
elindul a „pecselés”, akkor szinte azonnal leáll, hogy csak az US/UK verziót tudná
felpecselni. Honnan tudhatom meg, hogy milyen
verzióju a „talált” MOHAA-m? Esetleg van valami
trükk (kivéve a vedd meg az eredetit típusú)
Elõre is köszi.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
akkor menj a külföldi szerverre, nem mindegyiknél nagy a ping! a magyarok is oda mennek egyenlõre, legalább is én ma találkoztam egy párral!
A légvédelmis pályát, hogyan lehet megcsinálni???
ezt hogy érted?
van ellenfél, rengeteg!!!
van ellenfél, rengeteg!!!
De ellenfél az nem sok...😞
😊
😊
A DC- vel csak annyi a bajom, hogy alap adsl kapcsolattal, kb 45 órát kell tölteni!
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
Na rendben de akkor miért olvastam azt 1-2 helyen, hogy pályák vannak?😊
Vagy rossz a látásom...?
Vagy rossz a látásom...?
vinetu: Mivel a demo, csak multiplayer.
Branamedve : sorry, de privát ftp.
Branamedve : sorry, de privát ftp.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gyerekek nekem csak valami scrennshotokat lehet nézni a spearhead demoban! Ez meg hogy lehet?
amúgy meg majd a frászt hoztátok rám, hogy nem fog menni
nekem fent volt a Moha patchelve magyaritassal, de hiba nélkül felment rá, csak az eredeti játék mentéseire írta, hogy már nem használható, ami kicsit zavar mert pont a mesterloveses pályán voltam
nekem fent volt a Moha patchelve magyaritassal, de hiba nélkül felment rá, csak az eredeti játék mentéseire írta, hogy már nem használható, ami kicsit zavar mert pont a mesterloveses pályán voltam
Gyerekek!
Az Arx Fatalis miatt 30.82-es Det.van fenn,1600+,512DDr,Gef-el megy,mint a barom..Upsz,sorry,kicsit lerészegültemmm..
Az Arx Fatalis miatt 30.82-es Det.van fenn,1600+,512DDr,Gef-el megy,mint a barom..Upsz,sorry,kicsit lerészegültemmm..

Nagyon jó a 40-es driver sorozat.Semmi baja.Igazából ez a 40.72 a legjobb eddig.Semmi nem szaggat.Akinek szaggat,annak idõszerû egy vga-kártya csere.
Nem hiszem el, azt a rohadt repülõt, azon a havas pályán képtelen vagyok lelõni 3 fordulat alatt. Nem megy, és ez nagyon idegesít......

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Emberek, nekem a 40.72-es van fönt, minden szépen megy vele (AtlonXP1800+ GF4Ti4200/128 512MB PC2100 DDR...), 3DMark2001SE-ben 780-800 ponttal többet ad, mint a 30.xx-es, ja, és ez még a nem hivatalos... MoHAA-val még nem próbáltam, mer' sehonnan sem tudtam eddig leszedni a játékot, ha valaki tud linket szójon má legyen szíves...
Az is hivatalos NVidia Driver. Csak nincs WHQL minõsítése.
Rus: nekem a 40.72 bevált! (A többi 40-es szar volt nálam)
Rus: nekem a 40.72 bevált! (A többi 40-es szar volt nálam)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ki az isten hasznalja azt a szar detonatort 40est...
30.-os a jo
40esekkel az osszes jatek ugy szaggat mint a picsa
30.-os a jo
40esekkel az osszes jatek ugy szaggat mint a picsa
\'danja
Tud valaki mûködõs linket? Mert már megnéztem egy párat, de egyik sem megy. Legalábbis amikrõl itt a fórumban olvastam azok döglöttek...
Áhh nkem is kifagy amikor a next gombra megyek😞Miért van ez?
\"Life is around you and in you.\"
Mi pontosan az az MFC-s hibaüzenet?
Link pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz........
odamenni es USE aztan dumal neked es kovet.
Várj türelemmel. Viszont a Berlines rész lehetett volna hosszabb is, egy kis sniperkedés, stb. Inkább kihoztak volna jövõre egy MOHAA2.

😊) : Mindig vard meg a medicet hogy jojjon utanad.
Figyusz Light! Látom, hogy két napja itt szenvedsz ezzel a kieg-gel. Nem tudnál beszerezni egy szûz vinyót, és arra 0-ról felrakni mindent? Sztem már régen túl lennél a dolgon.
1. Install MOH:AA .NE RAKD FEL A CRACK-et HOZZÁ , MERT NEM AZ ALAP JÁTÉKKAL AKARSZ UGYSE JÁTSZANI !!!
2. Run regedit és írd át itt a verzió szám végét 130-ról 200-ra !
3. Install MOH:AA Spearead ( CD Key nyugodtan lehet az alap 5000-sok nulla-5039 )
És felmegy a patch is , installálja a kiegészítõt is , nem kell töltögetni semmi reg és egyéb hülyeséget hozzá ( magáról a kieg cd-rõl ment a patch is nekem ) !
4. Cseréld ki mostmár a Sperhead.exe-t a Crack exe-re ( ami a kiegészítõ cd-jén van ) .
5. PLAY THE GAME !
Így!!!
2. Run regedit és írd át itt a verzió szám végét 130-ról 200-ra !
3. Install MOH:AA Spearead ( CD Key nyugodtan lehet az alap 5000-sok nulla-5039 )
És felmegy a patch is , installálja a kiegészítõt is , nem kell töltögetni semmi reg és egyéb hülyeséget hozzá ( magáról a kieg cd-rõl ment a patch is nekem ) !
4. Cseréld ki mostmár a Sperhead.exe-t a Crack exe-re ( ami a kiegészítõ cd-jén van ) .
5. PLAY THE GAME !
Így!!!

robban
Ezt a kieget rovidre de velosre csinaltak, vegig tomeny akcio, nem unatkozol. Igaz, hogy rovid, de kurva jo.
A robbanasnal meg nem ott roban ahol jarsz. Ha nem futnatok mint az orult, akkor rajottetek volna, hogy hullamokban tamadnak. Eljutsz egy rokalyukig aztan varsz mig toltik a cuccost. (akkor nincs bombazas). Megint eljutsz egy rokalyukig es aztan igy tovabb.
A robbanasnal meg nem ott roban ahol jarsz. Ha nem futnatok mint az orult, akkor rajottetek volna, hogy hullamokban tamadnak. Eljutsz egy rokalyukig aztan varsz mig toltik a cuccost. (akkor nincs bombazas). Megint eljutsz egy rokalyukig es aztan igy tovabb.
Aki végigjátszotta: mennyi idõ volt és milyen fokozaton ?
hoppá, egy "hogy" szócska kimaradt
Helyesen:
Van annyi helyed, hogy felmenjen.
Csak azért mert a múltkor is találkoztam ilyen problémával. Nem ment egy srác gépe, több ezren
megjelentek nála, szervizesek(cd iró nem akart írni) oszt a végén kiderült , nincs hely.
😛
Helyesen:
Van annyi helyed, hogy felmenjen.
Csak azért mert a múltkor is találkoztam ilyen problémával. Nem ment egy srác gépe, több ezren
megjelentek nála, szervizesek(cd iró nem akart írni) oszt a végén kiderült , nincs hely.
😛
Van annyi helyed felmenjen?
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
a regeditbol sehogy
a regisztracios adatbazisbol kell es azt a regedittel tudod elinditani, de szerintem ha ennyire nem vagy képben ne nyúlj hozzá! :-)
a regisztracios adatbazisbol kell es azt a regedittel tudod elinditani, de szerintem ha ennyire nem vagy képben ne nyúlj hozzá! :-)
mert az tele van multis dolgokkal es ez egy uj jatek amiben van single is
nem mindenki tud multizni kérlek!
nem mindenki tud multizni kérlek!
jo a az sp kurvara csak rovid amugy meg van mohaa topix nemtom minek kell mindig ujat csinalni...
\'danja
Nemtudom mit vagytok ugy oda ettol? Szerintem kurva szar volt. De legalabb rovid...
Vagy nem lett volna ez szar... ha nem kulon missionpack lenne hanem benne lett volna az eredeti mohaaban. De igy 2002 vegen ez nem eleg...
"Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítõ. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges."
"Na én meg éppen a Stuka lelövésén fáradozom már vagy 1 órája és nem sikerül"
Nemtom mit benaztok szerintem tok egyszeru es bargyu lett az egesz. Szinte egyulto helyeben 1 halallal vegig lehet vinni.
Annyi medpack meg ammo van mindenfele hogy 5 embernek elegendo.
Mondjuk lehet hogy az alaphangulatomat az a kep adta meg ami a repulobol valo kigrasom utan fogadott... hat az igen lol volt 😊
Vagy nem lett volna ez szar... ha nem kulon missionpack lenne hanem benne lett volna az eredeti mohaaban. De igy 2002 vegen ez nem eleg...
"Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítõ. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges."
"Na én meg éppen a Stuka lelövésén fáradozom már vagy 1 órája és nem sikerül"
Nemtom mit benaztok szerintem tok egyszeru es bargyu lett az egesz. Szinte egyulto helyeben 1 halallal vegig lehet vinni.
Annyi medpack meg ammo van mindenfele hogy 5 embernek elegendo.
Mondjuk lehet hogy az alaphangulatomat az a kep adta meg ami a repulobol valo kigrasom utan fogadott... hat az igen lol volt 😊
sikerült leszedni az FLT-t, de telepítés elején a next-re kattintva fagyás van.
Ötletek?
Ötletek?
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Az melyik kuldi?