MOHAA Spearhead kieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol vagy?
GRRR!!!! 😞((
Nem tudtam teljesíteni!!! 😞 Pl. Tigris tank segít megy tovább, ekkor a kanyarnál lövöldöznek és kb. egy tízed másodperc alatt meghaltam! És az automata SAVEGAME szerint visszament, ahol meghaltam és ugyanaz.. ugyanazz.. megint haltam, megint haltam! Kérem segítsenek valaki plííííízzz!

Nem tudtam teljesíteni!!! 😞 Pl. Tigris tank segít megy tovább, ekkor a kanyarnál lövöldöznek és kb. egy tízed másodperc alatt meghaltam! És az automata SAVEGAME szerint visszament, ahol meghaltam és ugyanaz.. ugyanazz.. megint haltam, megint haltam! Kérem segítsenek valaki plííííízzz!

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
folyamatosan jon majd az ellenseg... es neked csak irtanod kell
bombazos? az ardenneki palya?
ott ha tuljutsz a bomabazasokon (ott kell a medicet elvinni a kapitanyhoz) utana olyan akcio lesz hogy leesik az allad 😄
ott ha tuljutsz a bomabazasokon (ott kell a medicet elvinni a kapitanyhoz) utana olyan akcio lesz hogy leesik az allad 😄
Hát nekem a kezdeti lelkesedésem után eléggé lehangolt a játék. A tankos, illetve az utána lévõ bombázós rész(amit még nem sikerült megcsinálnom), hogy finom legyek nagyon gyengére sikeredett.
Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítõ. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges.
Félreértés ne essék, tetszik a játék, de szerintem egy kicsit félreszámoltak a fejlszetõk.
Persze ez csak az én egyéni véleményem.
Mekkora hülyeség már, hogy pont ott robantanak mindig, ahol én mászkálok? Szóval kicsti el lett túlozva ez a kiegészítõ. A Realitás helyett inkább csak nehezítettek, de legalább próbálták volna meg reálisabban csinálni, de ez már tényleg nevetséges.
Félreértés ne essék, tetszik a játék, de szerintem egy kicsit félreszámoltak a fejlszetõk.
Persze ez csak az én egyéni véleményem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bazzeg van mér topicja a Mohaanak és ezzel együtt az SH-nak is!!!!!!!!
Mi a faszomért kell állandóan mindennek 5-6 topicot nyitni???????? A fasz kivan már. Nyissunk minden SH fegyvernek egy topicot...
Mi a faszomért kell állandóan mindennek 5-6 topicot nyitni???????? A fasz kivan már. Nyissunk minden SH fegyvernek egy topicot...
a havas erdos palya legjobb, (amikor a rokalyukak vannak)
kurva jo vegig
en mar vegigvittem
a Norton Systemworks-ben van olyan hogy
Norton CleanSweep, Uninstall Wizard
próbáltad már vele?
(amúgy meg marad a régi jó öreg kézi eltáv: regedit és search "mohaa" v. "medal of honor" és minden bejegyzést kitörölsz, amit talál...)
Norton CleanSweep, Uninstall Wizard
próbáltad már vele?
(amúgy meg marad a régi jó öreg kézi eltáv: regedit és search "mohaa" v. "medal of honor" és minden bejegyzést kitörölsz, amit talál...)
Menjen a Direct Connect-ra, ott nagyon sok cucc van, esetleg segíthetnék? 😊 Nézd meg alaposan hogy kell használni stb: programok beszerzés --> Direct Connect topik
Pápá 😊
Pápá 😊
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
És az elsõ küldetésnél az a kibaszott Tigris tankot hogy kell kilõni a Flack cannon-nal? Már vagy 100x megpróbáltam és nem sikerül. Szétverem az egész kibaszott gépet.

FIGYELEM NÉP!!!
AKI TUD A (FORMAT C:-ON KÍVÜL) OLYAT, HOGY HOGYAN LEHET TOTÁLISAN KIGYALÚLNI A MOHA BEJEGYZÉSEIT 2000 ÉS XP ALATT, HOGY ÍRMAGJA SEM MARADJON, AZ SEGÍTSEN PLS!!!!!
AKI TUD A (FORMAT C:-ON KÍVÜL) OLYAT, HOGY HOGYAN LEHET TOTÁLISAN KIGYALÚLNI A MOHA BEJEGYZÉSEIT 2000 ÉS XP ALATT, HOGY ÍRMAGJA SEM MARADJON, AZ SEGÍTSEN PLS!!!!!
Light! Vazzzeee.....felraktam szûz gépre és kibaszottul semmi gáz sincsen vele!!!!
Azt kéne megtudnunk, hogy 2000 és XP alatt, hogy a nyákba lehet totál kiírtani a MOHA-t??!!!!
Azt kéne megtudnunk, hogy 2000 és XP alatt, hogy a nyákba lehet totál kiírtani a MOHA-t??!!!!
nekem az nem tetszik, hogy HARD csak annyiban HARD, hogy 10x annyi ellenfel van ... ha mondjuk realmod lenne a hard ... az lenne tuti
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Light!
Kiprószálom egy másik gépemen😊 Azon még a büdös életbe nem volt MOHA!
Kiprószálom egy másik gépemen😊 Azon még a büdös életbe nem volt MOHA!
Szinten semmi gondom nem volt se a telepites e futtatas kozbe:
1 - mohaa felrak
2 - 1.11 patch
3 - sh felrak
4 - crack
1 - mohaa felrak
2 - 1.11 patch
3 - sh felrak
4 - crack
Le a W2000-el!!! Le az XP-vel!!!
Le mindennel!!!!!😞((((
Le mindennel!!!!!😞((((
Hangulatilag tényleg nagyon király a játék, viszont kellõképp nehézre sikeredett. Lehet, hogy mégsem hardon kellett volna elkezdeni? 

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Light!
Neked az FLT-s verzió vagy a másik van meg???
Neked az FLT-s verzió vagy a másik van meg???
...............nincs igazság!!! Nincs!!!!
Pfuj!!!
Tényleg 15GB-re korlátozták a chello-t?????!!!!
És a MOHAASH sem megy😞((
Ez egy negatív nap!!!
Tényleg 15GB-re korlátozták a chello-t?????!!!!
És a MOHAASH sem megy😞((
Ez egy negatív nap!!!
Lehet, hogy nem ártana W2000 alá egy SP3-at lepattintanom?!
Akkor talán.......talán....könyörgöm.....
Akkor talán.......talán....könyörgöm.....
Vegigvitem! 😄
HARD FOKOZATON, nyomtattam, de KURVA NAGY A GAME!
Rovidnek rovid (de mondtak is hogy 3 kampany lesz)
De a sorozatos akcio mindenkit karpotol, sosincs unalom, (neha a sima mohaaban vartam hogy mikor lesz mar vege ennek a rohadt palyanak, de itt) vegig izgul az ember es het ezerrel
HARD FOKOZATON, nyomtattam, de KURVA NAGY A GAME!
Rovidnek rovid (de mondtak is hogy 3 kampany lesz)
De a sorozatos akcio mindenkit karpotol, sosincs unalom, (neha a sima mohaaban vartam hogy mikor lesz mar vege ennek a rohadt palyanak, de itt) vegig izgul az ember es het ezerrel
Gyere Light! Igyuk le magunkat!!!😞((
Ehhhh...ez sehogyan sem megy😞((
Kikééészülök😞(((((
Ez rosszabb, mint amikor álmaid bigéje az ágyadban fekszik (2 hónapos fûzõproject eredménxeként) és nem áll fel a f***ad😞((((
Ez rosszabb, mint amikor álmaid bigéje az ágyadban fekszik (2 hónapos fûzõproject eredménxeként) és nem áll fel a f***ad😞((((
Winona: Az erdos palyan nekem 1024*768 minden full (fust es feny is) 12 fps egy 1700+ xp es gf4-en 😄
akinek meg megy:
légyszi nézzétek már meg, hogy mennyi az FPS rögtön a játék elején, amikor beugrotok a vizesárokba és a háttérben lõnek a légvédelmi ágyúk!
mert nálam csak 20-27 közötti, Radeon 8500-tel, és ugyanennyi 640x480-ban meg 1024x768-ban is!!!
légyszi nézzétek már meg, hogy mennyi az FPS rögtön a játék elején, amikor beugrotok a vizesárokba és a háttérben lõnek a légvédelmi ágyúk!
mert nálam csak 20-27 közötti, Radeon 8500-tel, és ugyanennyi 640x480-ban meg 1024x768-ban is!!!
Zsozso és Light:
írjátok le, hogy mit csináltok, milyen verzióval, lépésrõl lépésre!
akár mailben is 😊
írjátok le, hogy mit csináltok, milyen verzióval, lépésrõl lépésre!
akár mailben is 😊
az 5. pontban írt deviance-crack a sima mohaa-hoz kell, ami a Spearhead cd-n lévõ 1.11PATCH után v1.0-ról v1.11-re változik - és ez már nem megy a régi 1.0-hoz való crack-kel.
A jatek maga kibaszott jo.
Sztem a legjobb kieg amit valaha lattam
Minden fegyver ami a palyan van hasznalhato, legyen az barmi, alvanyos geppuska, legvedelmi agyuk, 88-asok BARMI (csak ki kell belole loni a nacikat 😄)
Most mar berlinben vagyok de nemreg volt egy olyan baszott jo kuldi. Az elit alakulatbol ismert belgiumi palya (ho, kurva hideg, 88-asok zaporoznak egy erdoben)
Ulok egy rokalyukban erre ordibaljak: JONNEEK! MINDENKI A HELYERE!
Ilyen akcioban meg nem volt reszem, jon egyszerre vagy 20-30 naci 5-6 hullamban neked meg csak egy smg, vagy egy mauser van.... CSAK UGY SZEDED A NEPET.
Az ellenfel aija kiraly, most mar lehet puskatussal is kiutni a nepet. Ezt a jatekot biztos vegigjatszom meg vagy 5x...
Sztem a legjobb kieg amit valaha lattam
Minden fegyver ami a palyan van hasznalhato, legyen az barmi, alvanyos geppuska, legvedelmi agyuk, 88-asok BARMI (csak ki kell belole loni a nacikat 😄)
Most mar berlinben vagyok de nemreg volt egy olyan baszott jo kuldi. Az elit alakulatbol ismert belgiumi palya (ho, kurva hideg, 88-asok zaporoznak egy erdoben)
Ulok egy rokalyukban erre ordibaljak: JONNEEK! MINDENKI A HELYERE!
Ilyen akcioban meg nem volt reszem, jon egyszerre vagy 20-30 naci 5-6 hullamban neked meg csak egy smg, vagy egy mauser van.... CSAK UGY SZEDED A NEPET.
Az ellenfel aija kiraly, most mar lehet puskatussal is kiutni a nepet. Ezt a jatekot biztos vegigjatszom meg vagy 5x...
En meg csak atnevezem,es nem kell masolgatni.:-))
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Amúgy nekem az az elsõ dolgom minden játéknál, hogy az eredeti exe-t bemásolom egy 'origexe' könyvtárba, így bármikor ha patch-elni kell vissza tudom tenni, anélkül, hogy újrainstallálnám. Javaslom mindenkinek, sok nyûgtõl megkíméli az embert.
Basszus Light, te még az életben nem patch-eltél programot??? Csak az eredeti exe-t tudja patch-elni, szóval UTÁNA CRACK-ELJ, ne elõtte...
ha nekem az eredeti moha-nal fe az 1.11-es updte es a magyarositas arra siman felrakhatom szerintetek?
Hali ! Mindenkit várunk a Sweet Freedom hub-on !
<193.231.238.27>
itt vagyok es innen lehet is tölteni
<193.231.238.27>
itt vagyok es innen lehet is tölteni
MOHAA REG.SZÁM:
4963-7882913-5984076-1134
3615-4209737-2601657-6807
5412-0014607-1777733-5653
SPEARHEAD REG: 5000097669722243840228
5000098669768689413537
5000099669705137290937
4963-7882913-5984076-1134
3615-4209737-2601657-6807
5412-0014607-1777733-5653
SPEARHEAD REG: 5000097669722243840228
5000098669768689413537
5000099669705137290937
ITT A MEGOLDÁS:
(a gond azoknál jelentkezik, akiknek a "korai" deviance-release van meg a MOHAA-ból)
1. run regedit
2. keresd meg ezt:
3. a 130-at írd át 200-ra
, hogy így nézzen ki:
4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-rõl és utána maga a SPEARHEAD is!!!
5. ne felejts el új MOHAA-patch fájlt letölteni, pl. ezt itt:
http://one.megagames.com/pcgamefixes/MEDAL.OF.HONOR.AA.111.US.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP
ITT A MEGOLDÁS:
(a gond azoknál jelentkezik, akiknek a "korai" deviance-release van meg a MOHAA-ból)
1. run regedit
2. keresd meg ezt:
3. a 130-at írd át 200-ra
, hogy így nézzen ki: 4. ezután már simán felmegy az 1.11-es update a spearhead cd-rõl és utána maga a SPEARHEAD is!!!
5. ne felejts el új MOHAA-patch fájlt letölteni, pl. ezt itt:
http://one.megagames.com/pcgamefixes/MEDAL.OF.HONOR.AA.111.US.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP
Hi!
Ha vki tudna segiteni abba hogy miért nemtom felinstallálni a Moha kiegészitot az segicsen pls. A cd-n különben van 1 patch aztnemtom felrakni lehethogy az a baj. Vmi megoldást mondjon vki pls. Thx
Ha vki tudna segiteni abba hogy miért nemtom felinstallálni a Moha kiegészitot az segicsen pls. A cd-n különben van 1 patch aztnemtom felrakni lehethogy az a baj. Vmi megoldást mondjon vki pls. Thx