116
knight rider
  • Krinyo
    régen láttam ilyen fos játékot...:\
  • units
    Mint ahogy azt a kigyó lent említette "Campaignt kell játszani." Vagy a kérdésed alatt van a megoldás!
  • ricky
    Nekem miért csak az első két pályát engedi játszani???
  • units
    http://www.gratisgames24.de/trainer/01_191102/mrt-krspm.zip ezzel már az elejétől SPM.
    Itt meg a többi cheat a game-hez http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&onlytitel=Knight+Rider%3A+The+Game
  • CSOCSO
    hát demo alapján gyenge...de játszható...de mivel lehet eszeveszetten gyorsan menni???
  • Wajk
    Részemről csak annyi, hogy nagy csalódás...
    Az elején ellövik Goliath-ot, majd össuefutunk KARR-al, szóval elhúzhatnak a sunyiba..
    Ráadásul az autó úgy viselkedik, mint egy egész csoport ovodással meggpakolt babakocsit tolnál.
    A Ski mód az süti, a Turbo Boost azért nem jó, mert már azzal közlekedek. :) Az autók előzését is azzal oldom meg. :)
    A Goliath vs. mi is elég gagyi volt...
    A KAAR-al vívott matchra már ne is mondjak semmit. Úgy kellett bevárnom mindig, hogy legyen valami izgalom a tesztpályán...
    Végigvittem, mert tetszett a sorozat, de ez nagyon(-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon...) gáz.
    Persze ez egyéni vélemény...
    Ja még pozitívum a piros lámpasor. :)))

Jah most látom, hogy a topicot ki kreálta. :)
    Szuper! :)
  • units
    Hi! A NIMO-val nekem csak rossz rapasztalataim vannak. Jobban szeretem külön külön felrakni a codekeket. Nem biztos, hogy az a baj, de próbáld med leszedni.
  • Csudri #68
    Nem olyan rossz. Tény hogy ultra arcade, és nincs semmi valóságalapja az auto fizikájának, de kérdem én a sorozatban volt??? Ez csak egy gagyi sorozat gagyi feldolgozása. Amit persze kajálunk mint 10-15éve a részeket kedd esténként. Én végignyomtam, nem voltam elájulva, de az a két óra amíg tartott megérte. Állat volt Goliath-tal és Karr-ral harcolni, úgyhogy tesség csak letölteni különben nektek!!!
  • CSOCSO
    rakjak rendet?:))csak a divx5 van felrakva és a nimo codec pak
  • units
    Hi! A divX-ed esteleg okozhatja. Rakj egy kis rendet a codekek közt hátha.
  • CSOCSO
    ehh komoly gamez kár hogy el sem indul ez a fos

rányomok.. erre leteszi a tálcára bejön a szoksás intro ( de csak hallom és ennyi... legujjab driver meg minden... LOL ez a PC:)))
  • Darton
    Sztem annyira nem rossz ez a game...eleinte nagyot csalodtam benne, de aztan rajottem, hogy tul sokat vartam tole.
    viszont lenne egy kerdesem. A knights tale nevu missionbe microjamelni kell egy epuletet. Azt hogy kell?
    Elore is koszi
  • Whir
    warezcenteren szerintem még fent van
  • avcom
    attól még érdekelne
  • avcom
    Hello! Hogyan kell scannelni egy épületet?
    Odaállok mellé és nyomkodom az O-t mint az állat de semmi
  • Xboxman
    Nemtom,de semmit nem vesztettél vele!Utobbi idők eggyik legnagyobb szemete a cucc%
  • Sephi
    Valaki nem tudgya hogy nekem miert nem indul el?
  • scynetyc
    teccett :o)
  • Sephi
    Nekem a jatek nem indul el. Kirja hogy ki keszitette es asztan szunet. Meg le is fagy a windows mert nem tudok viszalepni mert minden fekete... pls help?
  • TIBI
    nekem nem megy kitömörítem a zippeket az ace-t felinstalálom hangok felmennek knght rider ikon nem változik és nem tölt be
  • Whir
    Már a vége felé vagyok, de elakadtam. Van az a küldetés, ahol meg kell állítani időben a helikoptert. Ez sikerül, utána végigszkannolom az épületeket, megtalálom az alagutat, átmegyek rajta és passz... nem tudok felmenni a lépcsőn...
    mit kéne itt csinálni?
  • Pupcika
    Rábezéltetek és leszedtem :)
    már csak no cd patch kellene
    help medic...
  • Cobra11
    Campaignt kell játszani.
  • GvD
    Hú bocsi most vettem észre hogy van már ilyen topic! Na én is nyitottam egyet! Majd csak törlik, vagy lesz valami vele! © GvD ma 17:25 | Válasz erre | #1

Ki tudja hogy kell küldetések után tovább menni? Nekem megvan az első mission succesful, aztán beadja újra! Már vagy 3-adszor, úgyhogy eléggé elegem van! Ilyenkor miva'?
  • Shiver
    én 2 óra alatt végignyomtam de aki szerette a Knight Ridert annak bejön, nekem bejött. jó volt csak rövid és kicsit egyhangú, grafika meg nem fikázandó, nem rossz !!!
  • Cobra11
    A játék nem egy nagy durranás, de ahhoz képest, hogy Davilex szerintem elég jó. Nézzétek meg pl. a London Racer 2-t vagy a European Racert. Ezekhez képest jó ez a játék.
  • ÁjjLe BoBBi
    Ja ez milyen gamma ? Mario féle ugralós ügyességi, vagy pedig az aminek kivan írva ? Mert úgy szökken az autó mint 1 gazella :)
  • ÁjjLe BoBBi
    Egyébként csak a grafika az ami elmegy szódával, a többi szar !! Jó lett volna ha nem ilyen Ultra arcade !
  • Whir
    van az adó melletti részen egy alacsony,ferdetetős házikó, előtte néhány ládával...
    arra a háztetőre fel tudsz ugrani turbóval, és onnan meg be tudsz jutni
  • sid123
    El vagyok akadva még az elején, ahhol egy adótornyot kellene zavarni, de nem férek hozzá. Tudna valaki segíteni?
  • Whir
    Ez a játék nagyon vicces...

Második küldetés vége felé leszkannolom a garázst, jön a cutscene, ahol KITT elmagyarázza, mit talált, közben egyszercsak belénk rohan egy autó. Én nézek, hogy akkor most harc lesz-e, de KITT csak mondja tovább. Én csodálkozom, de mikor az autóba, ami nekem jött, is beleütközik egy másik civil kocsi, akkor már minden világos lesz...
  • Sephi
    Michael Knight bemegy a etteremben mire egyszercsak a felszolgalo megkerdezi tole :

-Uram kit keres?

Erre o odahuzza a orajat a szajahoz es aszongya :

-Igen pajtas?
  • avcom
    djcomm.fw.hu

az ISO cím
  • Whir
    ja, gagyi... de azért szeressük a beszélő autókat

• gergou
    hat sajna, az into meg elviselheto, gondoltam a latvany hasonlo lesz jatek kozben is, de hat........a helyzet az, hogy inkabb Arx Fatalisezzetek, mert eza game...

1. A grafik elegkemenyen szar, foleg autos gammarol van szo, rallisport challenge-hez kepest nulla... Az iranyitas meg gagyibb. Tehat nem a temaval van a gond, hanem a feldolgozassal, bar meg jatszom vele, aztan meglatjuk, de elso benyomasra szar......
  • hen-tes
    ez gagyi :)
    1ébként mit kel csinálni ?
    lehet ugy furikázni mint a gta3-bAN?
  • petee
    Nincs benne multi, a ripet a WC-ről le tudod tölteni.nekem is az van.
    Többet vártam ettől a játéktól,sajna
  • Xboxman
    Linket tud valaki(Dc-röl nincs kedvem leszenvedni)?Egyébként van benne multi(jó lenne egy K.I.T vs K.A.R vagy Goliat összecsapás:)?
  • petee
    én is
  • Nyiri
    KIT es KAR a jo es rossz parharca. Egy auto gondolkodik es onallo :) Hogy be tudtam kajalni ezt gyerekkent :D Szerintem nem csak en...