Knight Rider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rányomok.. erre leteszi a tálcára bejön a szoksás intro ( de csak hallom és ennyi... legujjab driver meg minden... LOL ez a PC😊))
viszont lenne egy kerdesem. A knights tale nevu missionbe microjamelni kell egy epuletet. Azt hogy kell?
Elore is koszi
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Odaállok mellé és nyomkodom az O-t mint az állat de semmi
\"Life is around you and in you.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
^^
mit kéne itt csinálni?
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Ki tudja hogy kell küldetések után tovább menni? Nekem megvan az elsõ mission succesful, aztán beadja újra! Már vagy 3-adszor, úgyhogy eléggé elegem van! Ilyenkor miva'?
A felhők felett mindig süt a nap
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
arra a háztetõre fel tudsz ugrani turbóval, és onnan meg be tudsz jutni
Második küldetés vége felé leszkannolom a garázst, jön a cutscene, ahol KITT elmagyarázza, mit talált, közben egyszercsak belénk rohan egy autó. Én nézek, hogy akkor most harc lesz-e, de KITT csak mondja tovább. Én csodálkozom, de mikor az autóba, ami nekem jött, is beleütközik egy másik civil kocsi, akkor már minden világos lesz...
-Uram kit keres?
Erre o odahuzza a orajat a szajahoz es aszongya :
-Igen pajtas?
1. A grafik elegkemenyen szar, foleg autos gammarol van szo, rallisport challenge-hez kepest nulla... Az iranyitas meg gagyibb. Tehat nem a temaval van a gond, hanem a feldolgozassal, bar meg jatszom vele, aztan meglatjuk, de elso benyomasra szar......
`Take a look to the sky just before you die`
1ébként mit kel csinálni ?
lehet ugy furikázni mint a gta3-bAN?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Többet vártam ettõl a játéktól,sajna

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
\"Life is around you and in you.\"
Inkább leszedem az ORB-ot!
1.: ELKEPESZTOEN ARCADE 😊
2.: Mar kinottem ebbol 😊 regen nyuztam volna de mar nem vagyok 12eves
Probaljatok ki azert, jo hogy gomnyomasra jon az spm fokozat 😄 meg a ketkerekre ugras... stb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
`Take a look to the sky just before you die`
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

de delay akkor is van neha sajna`Take a look to the sky just before you die`
Nekem már jön lefelé, kiváncsi vagyok milyen lesz...