Knight Rider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ehh komoly gamez kár hogy el sem indul ez a fos

rányomok.. erre leteszi a tálcára bejön a szoksás intro ( de csak hallom és ennyi... legujjab driver meg minden... LOL ez a PC😊))
Sztem annyira nem rossz ez a game...eleinte nagyot csalodtam benne, de aztan rajottem, hogy tul sokat vartam tole.
viszont lenne egy kerdesem. A knights tale nevu missionbe microjamelni kell egy epuletet. Azt hogy kell?
Elore is koszi
warezcenteren szerintem még fent van

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

avcom
attól még érdekelne

avcom
Hello! Hogyan kell scannelni egy épületet?
Odaállok mellé és nyomkodom az O-t mint az állat de semmi

Nemtom,de semmit nem vesztettél vele!Utobbi idõk eggyik legnagyobb szemete a cucc%

\"Life is around you and in you.\"

Sephi
Valaki nem tudgya hogy nekem miert nem indul el?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

scynetyc
teccett :o)
Sephi
Nekem a jatek nem indul el. Kirja hogy ki keszitette es asztan szunet. Meg le is fagy a windows mert nem tudok viszalepni mert minden fekete... pls help?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TIBI
nekem nem megy kitömörítem a zippeket az ace-t felinstalálom hangok felmennek knght rider ikon nem változik és nem tölt be

^^

Már a vége felé vagyok, de elakadtam. Van az a küldetés, ahol meg kell állítani idõben a helikoptert. Ez sikerül, utána végigszkannolom az épületeket, megtalálom az alagutat, átmegyek rajta és passz... nem tudok felmenni a lépcsõn...
mit kéne itt csinálni?

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Pupcika
Rábezéltetek és leszedtem 😊
már csak no cd patch kellene
help medic...

Campaignt kell játszani.
GvD
Hú bocsi most vettem észre hogy van már ilyen topic! Na én is nyitottam egyet! Majd csak törlik, vagy lesz valami vele! © GvD ma 17:25 | Válasz erre | #1

Ki tudja hogy kell küldetések után tovább menni? Nekem megvan az elsõ mission succesful, aztán beadja újra! Már vagy 3-adszor, úgyhogy eléggé elegem van! Ilyenkor miva'?
Shiver
én 2 óra alatt végignyomtam de aki szerette a Knight Ridert annak bejön, nekem bejött. jó volt csak rövid és kicsit egyhangú, grafika meg nem fikázandó, nem rossz !!!

A felhők felett mindig süt a nap

A játék nem egy nagy durranás, de ahhoz képest, hogy Davilex szerintem elég jó. Nézzétek meg pl. a London Racer 2-t vagy a European Racert. Ezekhez képest jó ez a játék.
ÁjjLe BoBBi
Ja ez milyen gamma ? Mario féle ugralós ügyességi, vagy pedig az aminek kivan írva ? Mert úgy szökken az autó mint 1 gazella 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
Egyébként csak a grafika az ami elmegy szódával, a többi szar !! Jó lett volna ha nem ilyen Ultra arcade !

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

van az adó melletti részen egy alacsony,ferdetetõs házikó, elõtte néhány ládával...
arra a háztetõre fel tudsz ugrani turbóval, és onnan meg be tudsz jutni

El vagyok akadva még az elején, ahhol egy adótornyot kellene zavarni, de nem férek hozzá. Tudna valaki segíteni?
Ez a játék nagyon vicces...

Második küldetés vége felé leszkannolom a garázst, jön a cutscene, ahol KITT elmagyarázza, mit talált, közben egyszercsak belénk rohan egy autó. Én nézek, hogy akkor most harc lesz-e, de KITT csak mondja tovább. Én csodálkozom, de mikor az autóba, ami nekem jött, is beleütközik egy másik civil kocsi, akkor már minden világos lesz...

Sephi
Michael Knight bemegy a etteremben mire egyszercsak a felszolgalo megkerdezi tole :

-Uram kit keres?

Erre o odahuzza a orajat a szajahoz es aszongya :

-Igen pajtas?

avcom
djcomm.fw.hu

az ISO cím

ja, gagyi... de azért szeressük a beszélõ autókat

gergou
hat sajna, az into meg elviselheto, gondoltam a latvany hasonlo lesz jatek kozben is, de hat........a helyzet az, hogy inkabb Arx Fatalisezzetek, mert eza game...

1. A grafik elegkemenyen szar, foleg autos gammarol van szo, rallisport challenge-hez kepest nulla... Az iranyitas meg gagyibb. Tehat nem a temaval van a gond, hanem a feldolgozassal, bar meg jatszom vele, aztan meglatjuk, de elso benyomasra szar......

`Take a look to the sky just before you die`

hen-tes
ez gagyi 😊
1ébként mit kel csinálni ?
lehet ugy furikázni mint a gta3-bAN?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

petee
Nincs benne multi, a ripet a WC-rõl le tudod tölteni.nekem is az van.
Többet vártam ettõl a játéktól,sajna

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Linket tud valaki(Dc-röl nincs kedvem leszenvedni)?Egyébként van benne multi(jó lenne egy K.I.T vs K.A.R vagy Goliat összecsapás😊?

\"Life is around you and in you.\"

petee
én is

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

KIT es KAR a jo es rossz parharca. Egy auto gondolkodik es onallo 😊 Hogy be tudtam kajalni ezt gyerekkent 😄 Szerintem nem csak en...

KAAARRRRRRR

Gondoltam, hogy nem lesz valami jó, mert az elõzetes shozokon is lehet látni, nem mx. kidolgozott a grafika max a kocsi, de nem baj azért szórakozok majd egy kicsit. Mert lehet vezetni a nagy fekete autót jeeee!

Ne pazarold

Na....ezek szerint bevált a jóslatom! Szóval azt mondjátok ne is pazaroljam rá a sávszélességet?
Inkább leszedem az ORB-ot!
tényleg irtózatosan arcade... viszont lehet vezetni a nagy fekete autót ;-)

hali
amugy jol beszélsz!

www.napisajto.hu

hali
Juj!
Hát én megnéztem, de sztem egy fostalicska. Ökörködésre jo! 😊

www.napisajto.hu

Leszedtem 2 palyat megcsinaltam es toroltem

1.: ELKEPESZTOEN ARCADE 😊
2.: Mar kinottem ebbol 😊 regen nyuztam volna de mar nem vagyok 12eves

Probaljatok ki azert, jo hogy gomnyomasra jon az spm fokozat 😄 meg a ketkerekre ugras... stb.

Csacsi
Most az én privát ftp-n is lassú, csak 30-kval jön lefelé a megszokott 50 helyett. De tökmind1. Úgyis csak holnap nézem meg, mert most szunya van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gergou
jolvan, nekem is meglesz egy oracskan belul tan, de mondom, delay van a helyen, ahonnan majd lesz...

Csacsi
Nemrég jött ki, holnapra biztos lesz link.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gergou
ja, nem kell bemutatni,de delay akkor is van neha sajna

Csacsi
sorry,de privát ftp...

gergou
Nekem is nemsoka, de van egy kis delay

Csacsi
Semmi baj, nekem mind1, hogy melyiket használjuk....

Nekem már jön lefelé, kiváncsi vagyok milyen lesz...

gergou
bazz, akkor bocsi,
de kurvara nem lattam

Csacsi
Én nyitottam elõbb topicot neki 😊)

gergou
na, megjelent a game, probaljuk ki, es meglatjuk milyen...