Knight Rider

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy honnan tudom letölteni a régi Knight Ridernek a részeit ingyen????
MaSzKa
az összes része megvan 90 epizód szinkronosan Knight Rider -nek
bebebebeeb :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

én is ott akadtam el!!! H kell használni a lézert?
zoliii
A második pályán nem tudok tovább jutni mi a fenét kell csinálni a lézerrel.Miután megcsináltam ezt a pályát azt irja ki hogy a küldetés sikerült de nem enged tovább a harmadik pályára.<#falbav>

Sziasztok!

A KR2 magyarosításáról lehet tudni valamit?
Lesz egyáltalán olyan?

Csak halkan, mert ez illegális...

12346
ja. ilyen volt az 1. is.

Innenletölthetõ
grebber
Ezt is végigviszem egyszer azt megy a levesbe.

Next PC upgrade: 2022

éjjenéjjen

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hentes Bill
KIJÖTT A 2, ÚÚÚÚÚÚ

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
hát ja...

grebber
De ha másra nem is idötöltésnek jó.

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
elvileg jövõ hét pénteken jelenik meg!

DJ Skyline
ja az irányítás meg ugyanúgy fura...úgy megfordul helyben mint a p*csa......

DJ Skyline
szerintem nem egy nagy durranás...végtelennek tûnõ rakéta zápor elöl menekülni,közbe jeget olvasztani...meg robotokat lövöldözni,csak hogy kinyissuk a lift ajtót...meg az a fõkapcsoló is két szép lézerfal mögött van elrejtve...szvsz kicsit erõltetett...de legalább akció dúsabb valamivel és nem háztetõrõl háztetõre kell ugrálni és házakat szkennelni!:DDDD

DJ Skyline
hy...
gamestaron is fenn van...tessék a link

KulacsKa
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltesproc&refid=3245

Itt van az sg belül

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

KulacsKa
pill

DONGUBA
adj linket

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

KulacsKa
Lama voltam de megtaláltam hát a 2 demot mááá szedem jupéé

Mit honnan szedtem le?
KulacsKa
Honnan szeted le van valami jó link én kiprószálná mert imádom azt a géproncsot.

De te nem ezt irtad elõször...
JohnnySmith
A KITT az egy 1982 PONTIAC Firebird Trans Am neten ott figyel.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

a trans am (kisbetûvel) amerikai kifejezés a Pontiac Firebird-féle sportautókra, brutál motor, két ajtó, 2+2 ülés... Ettõl teljesen függetlenül létezik Pontiac Firebird Trans Am, sõt, Firebird Foermula 500 is, de a faxom tudja, mi a különbség ezekés a sima Firebird között...

Nem éppen, mert van sima Firebird, és Trans Am is. Ez két különbözõ autó.
JohnnySmith
Ugyan az bazz :))
Pontiac Firebird Trans AM a teljes neve

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Szerintem Trans Am.
JohnnySmith
1982 Pontiac Firebird

Adam5
amúgy a filmben a kitt milyen kocsi?

Adam5
leszedtem a kr2 demót. szvzs tök jó

hát kb a játék várható minõségére :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
habár nemtudopm miért lesz 2. rész. Akkora lett volna az eladás? Kétlem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
ez mire szólt? ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

õõõ, izé... :P

M@TriX
Elõbb a jóhír. Hallottátok, hogy készül a Knight Rider MOZIFILM? Sztem király lesz, legalábbis ajánlom nekik...

Csak szólok, hogy új képek jelentek meg a KR2-rõl, de nem kellene új topicot nyitni neki, mert marha béna lesz. ;)
Úgy látom az elsõ rész grafikai "endzsinje" az maradt...
katt a galériába:
Galéria

Kösz. Már rájöttem. Én is végigvittem 2 óra alatt, de azért kormánnyal obb lett volna.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

units
Ki kell próbálni. de nincs annyi játékideje, hogy érdemes legyen. Állitsd be az érzékenységet akkor még irányitható is.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Megy ez kormánnyal???

köszi
lent nem olvastam el :(

Krinyo
régen láttam ilyen fos játékot...:\

units
Mint ahogy azt a kigyó lent említette "Campaignt kell játszani." Vagy a kérdésed alatt van a megoldás!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Nekem miért csak az elsõ két pályát engedi játszani???

units
http://www.gratisgames24.de/trainer/01_191102/mrt-krspm.zip ezzel már az elejétõl SPM.
Itt meg a többi cheat a game-hez http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&onlytitel=Knight+Rider%3A+The+Game

CSOCSO
hát demo alapján gyenge...de játszható...de mivel lehet eszeveszetten gyorsan menni???
Részemrõl csak annyi, hogy nagy csalódás...
Az elején ellövik Goliath-ot, majd össuefutunk KARR-al, szóval elhúzhatnak a sunyiba..
Ráadásul az autó úgy viselkedik, mint egy egész csoport ovodással meggpakolt babakocsit tolnál.
A Ski mód az süti, a Turbo Boost azért nem jó, mert már azzal közlekedek. :) Az autók elõzését is azzal oldom meg. :)
A Goliath vs. mi is elég gagyi volt...
A KAAR-al vívott matchra már ne is mondjak semmit. Úgy kellett bevárnom mindig, hogy legyen valami izgalom a tesztpályán...
Végigvittem, mert tetszett a sorozat, de ez nagyon(-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon...) gáz.
Persze ez egyéni vélemény...
Ja még pozitívum a piros lámpasor. :)))

Jah most látom, hogy a topicot ki kreálta. :)
Szuper! :)

units
Hi! A NIMO-val nekem csak rossz rapasztalataim vannak. Jobban szeretem külön külön felrakni a codekeket. Nem biztos, hogy az a baj, de próbáld med leszedni.

Csudri
Nem olyan rossz. Tény hogy ultra arcade, és nincs semmi valóságalapja az auto fizikájának, de kérdem én a sorozatban volt??? Ez csak egy gagyi sorozat gagyi feldolgozása. Amit persze kajálunk mint 10-15éve a részeket kedd esténként. Én végignyomtam, nem voltam elájulva, de az a két óra amíg tartott megérte. Állat volt Goliath-tal és Karr-ral harcolni, úgyhogy tesség csak letölteni különben nektek!!!

alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

CSOCSO
rakjak rendet?:))csak a divx5 van felrakva és a nimo codec pak
units
Hi! A divX-ed esteleg okozhatja. Rakj egy kis rendet a codekek közt hátha.

Oldal 1 / 3Következő →