Knight Rider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki megmondani nekem hogy honnan tudom letölteni a régi Knight Ridernek a részeit ingyen????
bebebebeeb :D
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A KR2 magyarosításáról lehet tudni valamit?
Lesz egyáltalán olyan?
Csak halkan, mert ez illegális...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Itt van az sg belül

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Pontiac Firebird Trans AM a teljes neve
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Csak szólok, hogy új képek jelentek meg a KR2-rõl, de nem kellene új topicot nyitni neki, mert marha béna lesz. ;)
Úgy látom az elsõ rész grafikai "endzsinje" az maradt...
katt a galériába:
Galéria
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
lent nem olvastam el :(
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Itt meg a többi cheat a game-hez http://pc.cheats.de/cheats_nurtitel.php?system=PC&onlytitel=Knight+Rider%3A+The+Game
Az elején ellövik Goliath-ot, majd össuefutunk KARR-al, szóval elhúzhatnak a sunyiba..
Ráadásul az autó úgy viselkedik, mint egy egész csoport ovodással meggpakolt babakocsit tolnál.
A Ski mód az süti, a Turbo Boost azért nem jó, mert már azzal közlekedek. :) Az autók elõzését is azzal oldom meg. :)
A Goliath vs. mi is elég gagyi volt...
A KAAR-al vívott matchra már ne is mondjak semmit. Úgy kellett bevárnom mindig, hogy legyen valami izgalom a tesztpályán...
Végigvittem, mert tetszett a sorozat, de ez nagyon(-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon...) gáz.
Persze ez egyéni vélemény...
Ja még pozitívum a piros lámpasor. :)))
Jah most látom, hogy a topicot ki kreálta. :)
Szuper! :)
nektek!!!alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

...