Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊))))
és van egy ott ahol EDDIE jóbarátunk fejbelõtte a faszit😊))
egy a cellába, ahol mindenféle voodoo könyv van.
....na ez a hely ahol basztam odébb az egeret
van egy a tusolóba "showers"
nem!épp ma csináltam és a 3. is ott van valahol a börtönben,csak sajna már nem emlékszem
HELP:
A sziget másikoldalán vagyok.Van egy zenegép amibe 3 musickellék kell.Ebbõl 2 megvan, de a 3at seholse találom.Megvan már a videókazetta,a 3. emeleti kulcs csak az a kib... nincs sehol.
probáltam össze-vissza rakni de semmi.A faszi(James) azt mondja, lehet hogy hibás....???
nem vágom
chalyd:
a wax az gyertya.Szóval a gyertyát, az öngyújtót és a patkót össze kell egyesítened.
patkót azután fogod megkapni, hogy azt a 3 papírfecnit( valami misztikus vagy mi) berakod az akasztófa alá(egy bazi nagy teremben és 3 kötele van).ezútán ott fog csüngeni az ajtón
Sephi
Ize halistennek nem vesztett a jatek a stilusabol.

Azert meg nem annyira remes mint az egyes volt. Ami erdekes viszont hogy eddig meg nem valtozott meg a vilag mint ahogy az a egyesbe tortent hogy minden vasboll lett es rozsdas meg veres volt a fal.

Ami meg megint erdekes hogy rajottem hogy meg itt az elejen a terkepen lathatjuk a fenti Silent Hill-t ami a to eszaki reszen van ahol az elso resz jacodott. Ami a frucsa hogy ott van a vidampark de a vilagitotorony nincs ott pedig annak is nagy szerepe volt!

Nah most mar nem jaccom mert kicsit nem vagyok abba a lelki alapotban hogy ijedezzek itten meg kicsit tul keso is van 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Faki
Nah nemsokára vége... Sok okosság derül ki, de hogy voltaképpen mi is történt, azaz honnan jöttek ezek a monszták, azt senki sem tudja 😊

Vannak benne romantikus és könnycsorgató részek is, hüpp 😊

JHetfield
Shadow is bevan nyomva zseblampanal?:]
Mert akkor valszeg csak a 128MB a keves nekije:]
Majd kiderul jovoheten... akkor megyek memot venni:]

JHetfield
Johetne mar a 3. resz pc konverzio:]

JHetfield
Kene kis help... bejartam az egeszterep, de nemtom mit kell csinalni az asztali jatekkal vagy mi a fenevel... 5db lyuk van rajta... meg nem talalom a 1F staircase-hez kozeli szobanal az emlitett kulcsot (egyik ajto cetlijere van firkantva...)

Maguska: most be kell rakni a szekrénybe, helyesen!!
Hûûû a börtönben tegnap éjjel 1-2 körül voltam....Hát qrva para,amikor bezárodsz a rácsok mögé és csak az egyre erõsödõ depressziós hangot hallod....
Komoly darab, erre volt szükségem
JHetfield
Amugy, ha szaggat a game akkor kapcs ki shadow es akkor folyekony lesz... legalabbis nalam XP2000+ -on beszaggatott mikor a zseblampat bekapcsoltam, de utana shadow le es folyekony.

Faki
nincs több, ennyi van

Falabu
PLííz HElp! Amikor a szarban turkálok ott van egy cetli amire ez van írva "13>>06<<07>>20" ha jól gondolom ez a széfnek a kódja, de nemtuom, hogy kell beütni/forgatni! PLííz help!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Hát konzolos. Szerintem meg lehet szokni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Frank99
Köszi!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Faki
Énmeg bent nyomulok a börtönbe, de valami qrvamélyen 😊

"morház" 😊, hát ezekkel a mórokkal vigyázni kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sephi
Ahh most haltam meg a morhazban es elfeledtem menteni... suxx..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali! Egy kis segiccség kellene. A korház pincekulcs hol van? Melyik emeleten? Köszi
Adi
Alig várom, hogy már hozzák 😊)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
1.2ghz gf2mx 400 386ram ezen, hogy fut a Sh2?? Szóval, egy mediumon nagyon beszagat? Csak, hogy majd ha lemásoltatom mire számítsak??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jah, elõbb meg kell találni a kulcsot amivel ki kell nyitni az órát. De hogy a kulcsot hol teláltam meg arra nem ememlékszem, valahol az apartmenben.

Szemben a falon van három név egymás alatt melette nyilak. A nevekre nem emlékszem, de a lényeg hogy a kezdõbetüjük, H,M és S. Nézd meg a H-betüs a Hour(óra) álását mutatja, az M-betü a Minute(perc) állását mutatja a S second(másodpercû), mondjuk ilyet nem találtam.
Én médiumon játszom, lehetnek eltérések, de ha jól emlékszem, nekem visszafelé kellet tekernem (órájárással ellentétesen) már nem emlékszem vagy 3:45, vagy 2:45 körül re. egy kattanást fogsz hallani, aztán el kell tolni az órát.
Sok sikert

Dynamic
Az apartman fõbejáratával szemben ahogy kilépsz a folyosóra, fordulj jobbra és onnan egy-két ajtóra lesz jobkézfele az a szoba ahol e lámpa van. Nem lehet eltéveszteni, mert egy normális (tényleg rendes knézetü nem momszteres)felöltöztettet fejnélküli próbababán van rajta. Világít is. Ahogy felveszed rádront egy momszter (én médiumon nyomom, állítólag eltérések vanna a nehézségi szintek között, de szerintem itt minden nehézségi szinten van momszter is).

Egyébként, ha link kell, a forumon lentebb már megadtak egyet, csak végig kell olvasni.

Frank99
Hát láttam ém már érdekes dolgokat...

zoo: szerintem regisztráld be magad a forumra, ahol megadsz egy freemail címet. Mindig szoktak segítõkész emeberek lenni akik küldenek rá egy linket, vagy nyújtanak segítséget, de errõl nem szeretik tájékoztatni a többi forumozót mert akkor sokan kezdik el basztatni, hogy "úgyn má' neki is küldjön egyet, írjon stb...".

Frank99
hát, most léptem ki onnan, mert hótt sötét volt, és paráztam.
Hol a sunyiban a lámpa??? A lépcsõk elõtt a földszinten, vagy hol?

cypher
Ehh,most cseréltem 4x alsógatyát..apartman rullah'.
Frank99
De nehogy írgyá amúgy, mert eszem ágában sincs kûdeni.
Amúgy sem vagyok pesti csákó...

Frank99
Amúgy meg hogy f*ba segítenénk, ha nem írsz pici husom emíl-címet?
Hát télleg ennyire hüjének nézel, hogy ide írom hova küggyed a pínzt?
Oszt hó'nap meg kopogtassanak a haverok???

cypher
Sztem abszolúte király a gáma a maga nemében.
Hangok,hangulat a helyén.
Annyit kaptam,amennyit vártam tõle.
A graf sem olyan gáz sztem...
JHetfield
ettol fuggetlenul lejott flashgettel😄

Pupcika
érdemes letölteni ezt a játékot (warez rulez😊)))
parás? ha ki lehet kapcsolni a szemcsés képet akkor szép a játék?
az õszinte válaszokat elõre is köszönöm 😊))

cypher
Tuti,hogy van de senki sem tudja ki vagy.Lehet ,hogy zsru vagy és be akarsz valakit huzni a csobe.Azt javaslom vard meg a hivatalos megjelenest es vedd meg.Ezzel is uttoro szerepet valalhatsz ebben a velejeig romlott warezos vilagba.Ha meg nincs loved akkor add el az egesz gepedet mert ugyse tudod mire hasznalni.Az auto se megy benzin nelkul.
Dynamic
No hát arra konkrétan nem emléxem.De amíg az elsõ épületben vagy, addig még amúgy sincs olyan sok szoba
Dynamic
de kell állítani= be kell állítani
Dynamic
Ja és a rács mögötti részre majd az egyik szobából jutsz, ahol egy álló óra van.Alaphelyzetben nem tudod eltolni(mögötte ugyanis lyuk van), de kell állítani úgy, ahogy a falon van.Ekkor már eltolható és átbújhatsz a lyukon.
Sephi
Te jo eg az este kezdtem el jaccani de ez valami remseg... aszitem beszarok amikor a kodben futottam es a kod elkezdett surosodni es egyszercsak valami fa megrecsent😊)))

De ma folytatom!!!

Dynamic
Van zseblámpa az egyik szobában még az elején, ahol ilyen próbababák vannak.Az egyik próbababa nyakában.Észre fogod venni, mert világít mint az atom.Szerezd meg mert anélkül nem sok mindent látni.
Csudri
Bazzeg ez a Silent Hill 3 video nagyon cool, ajánlom mindenkinek!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Falabu
ehh😊))
Köszi

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Nézd meg a térképen. Egyébként a térkép bal felsõ sarkában bekarikázott rész. kerités van az apartman elõtt annak a lakatját nyítja.

Falabu
Plííz Help! Elkadtam az elején! amikor megszerzek 1 kulcsot valami Apartman GAte key-t utána azt sehol nemtudom használi és lófrálok a városban mint a fába szorult féreg!!! Pllíz

Csacsi
Hanyadik kerületi arany jános utca?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.