Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....na ez a hely ahol basztam odébb az egeret

A sziget másikoldalán vagyok.Van egy zenegép amibe 3 musickellék kell.Ebbõl 2 megvan, de a 3at seholse találom.Megvan már a videókazetta,a 3. emeleti kulcs csak az a kib... nincs sehol.
probáltam össze-vissza rakni de semmi.A faszi(James) azt mondja, lehet hogy hibás....???
nem vágom

a wax az gyertya.Szóval a gyertyát, az öngyújtót és a patkót össze kell egyesítened.
patkót azután fogod megkapni, hogy azt a 3 papírfecnit( valami misztikus vagy mi) berakod az akasztófa alá(egy bazi nagy teremben és 3 kötele van).ezútán ott fog csüngeni az ajtón
Azert meg nem annyira remes mint az egyes volt. Ami erdekes viszont hogy eddig meg nem valtozott meg a vilag mint ahogy az a egyesbe tortent hogy minden vasboll lett es rozsdas meg veres volt a fal.
Ami meg megint erdekes hogy rajottem hogy meg itt az elejen a terkepen lathatjuk a fenti Silent Hill-t ami a to eszaki reszen van ahol az elso resz jacodott. Ami a frucsa hogy ott van a vidampark de a vilagitotorony nincs ott pedig annak is nagy szerepe volt!
Nah most mar nem jaccom mert kicsit nem vagyok abba a lelki alapotban hogy ijedezzek itten meg kicsit tul keso is van 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vannak benne romantikus és könnycsorgató részek is, hüpp 😊
Mert akkor valszeg csak a 128MB a keves nekije:]
Majd kiderul jovoheten... akkor megyek memot venni:]
Hûûû a börtönben tegnap éjjel 1-2 körül voltam....Hát qrva para,amikor bezárodsz a rácsok mögé és csak az egyre erõsödõ depressziós hangot hallod....
Komoly darab, erre volt szükségem

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Én médiumon játszom, lehetnek eltérések, de ha jól emlékszem, nekem visszafelé kellet tekernem (órájárással ellentétesen) már nem emlékszem vagy 3:45, vagy 2:45 körül re. egy kattanást fogsz hallani, aztán el kell tolni az órát.
Sok sikert

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hol a sunyiban a lámpa??? A lépcsõk elõtt a földszinten, vagy hol?
Amúgy sem vagyok pesti csákó...
Hát télleg ennyire hüjének nézel, hogy ide írom hova küggyed a pínzt?
Oszt hó'nap meg kopogtassanak a haverok???
Hangok,hangulat a helyén.
Annyit kaptam,amennyit vártam tõle.
A graf sem olyan gáz sztem...
parás? ha ki lehet kapcsolni a szemcsés képet akkor szép a játék?
az õszinte válaszokat elõre is köszönöm 😊))
De ma folytatom!!!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Köszi
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––