Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most visszamentem és támtámdám jööö megoldás.
Most vagy sokat ittam, vagy fasz vagyok gulp 😊
amugy érdekes a game mert qrva lineáris és easy nagyon... erre itt szenvedünk vele ehhhh.
😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A másík számot egy írógépbe ragadt papírról olvashatod le.
Van egy kulcs amin van valami jel, azt is itt a doboznál használd fel
Van még egy dolog, már nemtommi azt is itt kell felhasználni és megkapod a nagy kincset!! Beszartok majd azon, miért szenvedtetek 😊
ez a rejtvény megoldása:
lyuk - üresen mardt üreg
öreg - 1. coin
nõ - 2. coin
kígyó - 3. coin
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
lyuk - öreg - nõ - lyuk - kígyó
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Masik meg az hogy en ugy jaccom hogy nem akarok meghalhi es sok savem se akarom hogy legyen.
Na meg az se volt semmi amikor a korhaz alaksoraban uldozott az a hulye piramis feju! Segeny Mary 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
thanx
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a 208-ban van az óra. Igaz?
Ehhez kellene a kulcs. Na ez merre van?
Mert a 208-ban nincs. azt írta valaki, hogy a 202-es kulcs a 208-ban van. Gondolom, ha kinyitom az órát. De addíg nem tudom, amíg nincs meg hozzá a kulcs.
Eddig mindig ránézett barátunk a cuccra, ha valamit látott, és felvettem.
Ahova belehetett, bementem.
hát, újra megnézem...
Másik kérdésre tudodesetleg a választ:
A földszinti ajtó kulcsa, az merre? E nélkül nem jutni be a 100-as szobákba...
Irja, hogy valami - talánn bár???? - on keresztül, gondolom kellene még kulcs...
Láma vagyok :-)
a 2. emeleten megtaláltam az órát, amihez kellene a kulcs.
Ez merre van? Ahova be tudtam menni, bementem. A földszinten lévõ ajtóhoz - ami a 100-as szobákhoz nyílik- merre van a kulcs? Kintrõl nem lehet bejutni (kulcs sehol) tehát akkor belülrõl.
Please.
Thanx
Szépvolt jóvolt, elég jó game. A játék felétõl már noise-al nyomultam, kezdtetben fura volt, de megszoktam és szvsz qrva nagyot dob a hangulaton, szal aki kikapcsolta ajánlom kapcsolja be. A történetet végre teljesen tiszta, legalábbis valamennyire 😊

In the Wood Side Apartment Bdg.
1. 202 szoba kulcsa a 208 szobában van (a pisztoly is itt van ha jól emlékszem).
2. Courtyard key, a 307 szobában van.
3. Fire Escape key, 3. emelet a földön.
In the Blue Creek Apartment Bdg.
4. Lyne House Key(209 szoba), 105 szobában, miután megoldottad a coin-os rejtvényt.
5. Apartment Stairway Key 208 szobában, az ágyon, 209 szobából tudsz oda bemenni.
Asszem ennyi. Sok sikert.
A végén már meguntam öldözni õket és simán elfutottam elõlük...na persze ez az állapot nem tartott sokáig

Mediumon vittem végig és a rifle puskát nem is használtam, csak a pisztolyt és shotgunt.Persze a legjobb cucc a vascsõ
In the Wood Side Apartment Bdg.
1. Flashlight(zseblámpa)205 szoba. |
2. Six-pack of Canned Juice (narancslé->a szemtbevele) kint 107 szoba. |
3. Old man Coin (1. coin, az öreg) erröl már irtam.
4. Snake Coin (2. coin, a kígyó) a medencében, ezt is írtam már.
In the Blue Creek Apartment Bdg.
5. Prisoner Coin (3. coin, a rab nõ)109 szoba, ez a tükrös szoba, az asztalon van.
6. The Knife (kés)109 szoba ez is, a tükrös szoba, az asztalon van (a videóbejátszás után).
Még mindig nem merek nagyon lõni, bár már száz akárhány lõszerem van.
Akik végigvitték mondják már meg adnak-e elég lõszert?
Ja a szemédledoboba kartonnyi narancslevet dobd bele (vagy mit) aztán irány ki a házbol és a fõbejárat melleti beugróban lejmold le az addig beregadt cuccot. Ott az 1. coin. +. már nem emlékszem, de nem nehéz megtalálni. És csak 3 coin kell összesen, hiába van 5 lyuk a rejtvényben. Sok sikert

Zsebilámpád van?205 szoba!
Asszem az elsõ emeleten van egy szemétlejáró,ott el van akadva a cumó.Ahhoz, hogy lejöjjön le kell dobnod a dobozokat(má nem emlékszem,hogy mi az,asszem narancssárga).Miután megvolt úzsgyi ki a motelbõl-->jobbra egy mellékutca-->szemétlejáró alja-->ott van a coin
Na az volt a vicc, hogy még el sem tudtam olvasni a reply-t, mert negyedkor net meghalt, ki telefon,chelloüszi,bocs Zuglófejállomás áll, én felgyullad a dühtõl, nem gond! visszaballag, na mondom nemérdekel alapon 33 golyóm bele, semmi! a q anyád!! elkezdtem ütlegelni a fával, erre elvánszorog!!! basszus eddig is ez volt, csak az volt a bajom, hogy mindig utánamentem és ütlegeltem erre a monszta mindig visszaütött, SOSEM ENGEDTEM ELMENNI, bakker... EZ NAGYON LOL!
😊
na mind1 most ott vagyok, hogy Maria melettem csoszog, végigrohangáltam a lezárt részen, de ott akadok, sehová alapon toporgok össze-vissza...
namind1 majd rájövök, jah és rájöttem a vascsõ nagyon RUUUULZ, nem is kell pisztoly... najó biztu kell majd 😉
bye
Viszont: rögtön az elején ahogy kijövök abból a retyóból és elmegyek balra, ahol áll egy fehér furgon, a köv. történt: odaálltam a furgon mögé és nyomtam egy Space-t. Erre a fickó elkezdett hátrálni és nem is hagyta abba soha... 😊) (csak folyamatosan hátrafelé ment)
nah bye, nem adom fel
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
(Átfutottam a hozzászólásokat, de igy hirtelen nem láttam választ rá. Ha volt akkor bocs.)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ebbe vagy 30 handgun bullet-et engedtem mire elzavartam.Amit úgy hallasz mintha geller lövés lenne, az csattant a fején.addig gyilkold,míg el nem húzz a pi...ba
sikerült! 😊))
Azt csak az elején tudod elkergetni(Mikor a bazi nagy bicskájával hadonászik) meg a végén(hotel)
Mst kezdhetem elõrõl, csítelni nem akarok...
Ott járok, hogy a "kádfejû" qrva nagy haleffal vagdalozna, de én lövöm,lövöm,lövöm.... ZzZzZ és semmi kifogy a lõszer, bottal ver semmi, nektek több lõszer kelett vagy immunie mert a hang olyan amikor lövöm, mintha gellert kapott volna...
Olvastam egy sh2 fansiteon, hogy shotgun,hrifle köll neki igazán, ez télleg igaz???
Bocs ha itt kérdezem, de ha a fanszájtokat végigolvasom lelövöm a poént elõre 😞((
Csákó

Van a jatekban alternativ vilag mint az egyesben? Ugyertem hogy minden rozsdas vassa valtozik es ver meg holtak mindenutt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sok sikert!
Úgy kell állnia(legalábbis nálam)hogy párhuzamosan fejjel lefelé legyen a hapsi feje.Persze veled szembe
Szóval a kocka veled szembe lévõ oldala és mögötte lévõ oldala fejjel lefelé....