Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A lõszerrel mennyire kell spórólni? Az RE-ben erre nagyon kellet vigyázni, ugyhogy eddig nem mertem lövöldözni, hogy sporoljak. Mindenkit ütök mint a répát.
2. Még nem tapasztaltam ki hogyan lehet különbözõképpen ütni. Van egy fölülröl le, elég erõs, meg egy gyenge oldalról hadonászós, ill. taposás(a kúszó mászok ellen). De a taposást csak néha sikerül. Mi a taktika?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elakadtam oké, de: nehogy már egy lapon emlegessük a "SH2 mint, kalandjáték"-ot mondjuk egy KALANDJÁTÉKKAL.
Egy sima FPS-ben is el lehet akadni 1-szer, 2-szer, még a legprofibbnak is.Attól még az összhatást nézve, nem lesz nehéz.
Most már visszajelentkezhetsz a rendes nickedre

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A kérdés az hogy alapvetõen úgy kell-e, hogy 7-rõl indulok jobbra(v. balra) 8-at,
balra(v. jobbra) 9-et,
és jobbra(v. balra)18-at??
Egy félórát szaroztam, de nem nyílik az istennek sem.
Szerintem ez akkora baromsag mint a fold. Mar kezdelek elkepzelni ahogy a Tomb Raidert es a Resident evilt is mouse-val jaccanad.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezt hogy értelmezitek:
07>>08<<09>>18
Gondolom azt mutatja mennyit,hova kell balra ill. jobbra tekerni, de mint mondtam nekem nem akar kinyílni.
`Take a look to the sky just before you die`
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Ami még nemtetszik, az ahogyan a "túlélõk" reagálnak a dolgokra... A dagi elõször összehányja magát, aztán meg szarik az egészre és vígan zabálja a pizzát, Maria meg viccelõdik, a kiscsaj rohangál össze-vissza és a szörnyek nembántják?!
Jó lenne a game ha normális irányítást kapott volna(egérrel),de így sokat veszít az értékébõl.
Nekem ez a négy irány teljesen idegen és nem jó!
1.Talalkoztal eddievel, aki hanyik,
2. a dobozos udito italokkal a taskat a szemetledobobol kijuttattad, es a magazint elolvastad, es az oldman coin felszedted.
3. A kertbol aZ uszodabol a masik coin felvetted.
Ha ezek megvannak, mehetsz is a masik apartmanba, es ott annyit csinalj, hogy a szoba furdo helyisegebol a rotyibol kotord ki a szef kombinaciojat( ami a mellette levo szobaban van), es ha kinyitottad a szefet( csak loszer van bent) akkor tavozz a lakas fo ajtajan....
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Amúgy meg a Silent Hill aránylag ismert név, ha máshogy nem is legalább annyira, hogy "valami RE klón".
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––