10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • csaby14
    nem tudom ha újjat akarsz akkor elkéstél mert úgy látom a t-mobile nem forgalmazza használtan meg tudom a vaterát meg expressz.hu meg stb.-t ajánlani bár eladás előtt ki szokták függetleníteni hogy növeljenek az árán az újaknál meg függetlenül a gsmline.hu ott pl 54000 vagy navigátor kiadásban 56000 bár ez már tényleg drágább és sztem ezek nem is tudnak részletfizetést elfogadni
  • MOMO27
    köszi de nem tudod hogy lehet e 5800 at tmobilosat kapni mert más oldalakon csak független van ami kicsit mindig drágább szokott lenni...
  • csaby14
    5800 ha én választanék mert ez okostelefon mivel a monte touchvize nem mondható okosnak ezt a mobilaréna se bírja benne a navi is szimbianos akárcsak az 5800 így az 5800 ra is lehet navid rakni név szerint garmin mobile xt-t ami egész jó
  • MOMO27
    a pulzet azt nem igazán dícsérik tesztekben a xperia x10 meg széthúz mert testszik hogy kicsi de az nem tetszik hogy ezáltal filmet nem jó vele nézni...
  • MOMO27
    én navit, 5800(ezt nem kapni t-mobilenál, sem telenornál), meg a montét nézegetem szerinted ezek közül?
  • csaby14
    ha részletesbeen érdekelnek akk olvasd el mobilarénán még az 5800 se rossz
  • csaby14
    hát ezek vannak ott körül androidba :
    t-mobile pulse pulse mini
    galaxy spica
    sony ericsson xperia x10 mini és mini pro (szerintem a pro jobb mert van billentyűje ha már a kijelző kicsi a virtual billentyűnek)
    talán mé vivaz pro de az kicsit drágább
  • MOMO27
    nem igazán értek hozzá de inkább android de ha synbian az sem baj márka mindegy csak ne LG
  • csaby14
    aha értem rendszerbe mi az előny symbian vagy android winmot ennyiéert nem naon lehet kapni márkába mi lenne előny?
  • MOMO27
    köszi de ez kicsit túl drága:S kicsit olcsóbban?
  • csaby14
    aha, a spica 52000 teljes ár kezdő részlet 7241Ft havi 4500 van gps wifi nagy kijelző ha hivatalosan frissíted (szerintem úgy csináld) akk nincs live walapper se multi touch am jó készülék viszont nem bittos hogy lessz 2.2
    ez a t-nél ennyi hűségnyilatkozattal
  • MOMO27
    t mobilnál
  • MOMO27
    kb 50.000 Ft de azért a havi tölesztőrészlet is számít
  • csaby14
    hol veszed? mennyit szánsz telefonra?
  • csaby14
    szerintem mindegy de én akkor is az 5800nál maradnék mint mondod nagyobb kijelző másrészt a montébe én nem vagyok kibékülve a touchwizzel bár van akinek tetszik nekem amúgy samsung galaxy spicám van android 2.1-el
  • MOMO27
    köszi de most nézem hogy samsung montet is kapok olyan áron mint a navit és abban van wifi de kisseb a kijelző szerinted melyik fontosabb?
  • csaby14
    szerintem meg mivel plázákban, hotelekben stb. ingyenesen lehet vele netezni max lehet hogy hotelbe meg kell a jelszót venni párezer forintért de nem sokért
  • MOMO27
    Üdv!

Szerintetek megér a wifi 2 telefon közt +10000 Ft mert most néztem 5230 Navi és az 5800 között annyi a különbség hogy roszabb a kamera de az engem egyátalán nem érdekel viszont a naviban nincs wifi
  • Firerock
    egyértelmű hogy nokia
    amit linkeltem miért nem jó?
    annál olcsóbban kevés helyen kapsz
  • MOMO27
    még 1 kérdésem lenne hogy samsung monte s5620 vagy nokia 5800, és hogy a samsungba milyen gps van(arra gondolok hogy mondja e hogy merre kell menni:)?
  • MOMO27
    köszi de t mobilost nem lehet kapni csak azért mondom mert a függetlenek drágábbak kicsit
  • Firerock
    én innen vettem az 5800-at
    ajánliom a gyári garanciás készülékeket
  • MOMO27
    Megnéztem jobban az 5800 de se t mobile oldalán sem telenor oldalán nem lehet kapni pedig ez lenne a pont ideális készülék tudnátok ajánlni valami boltot vagy oldalt ahol lehet kapni?
  • kovacsgellert
    Igen. Az 5800 gyártását beszüntették, így a forgalmazását is(de csak a szolgáltatóknál) kártyafüggetlenül kapható még.
  • kovacsgellert
    Azt írta, hogy a kamera fontos neki. Én Nokia párti vagyok, de nem tartom valószínűnek, hogy az a kamera kielégítené az igényeit, amelyik az 5800-ban van. Amúgy GPS szempontból jó választás.
  • MOMO27
    Ez most nekem válasz vagy fizzlenek írtad? Ha nekem írtad akkor köszi (megnéztem T mibile oldalán de ott azt írják hogy már nem lehet rendelni :/)ha nem akkor legyetek szívesek nekem is megválaszolni PLS
  • Ronny
    A felsorolt paramétereknek a Nokia 5800 felelne meg a legjobban.
  • Ronny
    Van benne minden és ennek ellenére átkozni fogja a TouchWiz miatt amíg csak megvan:)
  • kovacsgellert
    Ha jó kamera kell, ott a Samsung Pixon. Olvass utána, szerintem elég korrekt telefon és van benne minden. :)
  • MOMO27
    én is kb így vagyok csak nekem a gps a sújpontos és a kamera nem fonotos
  • fizzle
    Üdv.

Telefonváltás előtt állok, de nem vagyok otthon a mobilok világában. A limit 60-65k lenne, és olyan telefont szeretnék amit még sokáig nem kell lecserélnem. Főbb szempontok: jó kamera és zenelejátszás, hosszú üzemidő, wifi, + ha GPS van benne az jó pont. A QWERTY nem nagyon tetszett azokon a készülékeken, amiket eddig láttam, illetve az érintő sem az én világom, de szívesen megfontolnám ha tetszetős a készülék.

Mit ajánlanátok ?
  • Firerock
    True,true:)
  • Tetsuo
    A Bravia TV-k nem rosszak. ;) :D :P
  • Firerock
    például melyik nem?
  • kovacsgellert
    Nem az összes, de ha általánosítunk, akkor igazad van. :)
  • Firerock
    Sony-t meg nehogy vegyél,az egy szenny az összes
  • MOMO27
    Akkor felteszem máshogy a kérdést :). Milyen telefont ajánlatok azal feltétellel hogy kb havi 2000-(max)3000 Ft keljen fizetni?
  • Tetsuo
    :) Milyen gomb? Optikai trackballja van. Zsebben pedig elfer..
  • Firerock
    háde azt hogy rakod be a zsebedbe?:D
    az csak azért meg azért a szar gömb miatt taszított
  • Tetsuo
    Blackberry az szar, nezzel be a topikjaba. ;)

HTC Legend-et ajanlom mindenkinek.