Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy ennek is olyan rohadszar e a fülhallgató csatlakozója
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
jatélleg
és nem szonierikkszon
ezzel is ami most van megszívtam mert amire ki van találva arra nem való...
és nem szonierikkszon
ezzel is ami most van megszívtam mert amire ki van találva arra nem való...
császtok
milyen vodafone telót vegyek elõfizetéssel 20k körül(a legdrágább elõfizetéssel) zenehallgatásra,fényképezésre
egész nap a zsebemben van!😄
ja és nemtudom hoyg van e olyan teló ebben az árkategóriában amiben van WiFi
milyen vodafone telót vegyek elõfizetéssel 20k körül(a legdrágább elõfizetéssel) zenehallgatásra,fényképezésre
egész nap a zsebemben van!😄
ja és nemtudom hoyg van e olyan teló ebben az árkategóriában amiben van WiFi
hát nemtom, pl haveromnak van 1 ilyen full vékony, könnyû, fekete, naranccsárga kijelzõvel az pl jól néz ki 😊 szal én se tudom 😊 mondhatnátok 1 pár lehetõséget 😊
kösz elõre is
kösz elõre is
Hali! Akarok venni 1 telót amivel csak telefonálni akarok + smst küldeni, nem kell h tudjon mp3at, bluetooth se, fényképezni se, még a színes kijelzõ se feltétel 😄
Annyi lenne a feltételem, h ne legyen használt & viszonylag jol nézzen ki!
Tud vki ilyenröl? V ilyet ne is keressek? 😊
Annyi lenne a feltételem, h ne legyen használt & viszonylag jol nézzen ki!
Tud vki ilyenröl? V ilyet ne is keressek? 😊
Én 2 napja vettem egy Samsung Galaxy Spicát, eddig meg vagyok vele elégedve, az android meglepôen jó, igo is mûködik.
PSN: berghold
Segítség kéne ti melyik telefont választanátok?
Nokia 5530 vagy 5800?
Nokia 5530 vagy 5800?
Hali!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik lenne a legideálisabb telefon mind tudásban-mind pedig árban értve jelenleg számomra?..annyi megkötés kéne, hogy Wlan(wifi) és qwerty billentyûvel jó lenne ha rendelkezne.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik lenne a legideálisabb telefon mind tudásban-mind pedig árban értve jelenleg számomra?..annyi megkötés kéne, hogy Wlan(wifi) és qwerty billentyûvel jó lenne ha rendelkezne.
gondolom 1 típusú mind és akkor Sony Ericsson középsõ fül hallgatóján ott a márka jelzés de amúgy passz
Valaki nem tudja vételtelenül ,hogy a bal szélsõ telefon milyen típusú/márkájú??

Next PC upgrade: 2022
Sziasztok.
Hol lehet venni Sony Ericcson-os jack elosztót.
Mert nekem olyan kéne amelyiknek az 1ik vége jó a K550i-be a másik meg jack.
Köszi😊
Hol lehet venni Sony Ericcson-os jack elosztót.
Mert nekem olyan kéne amelyiknek az 1ik vége jó a K550i-be a másik meg jack.
Köszi😊
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Hát nem tudom, ami nekünk van Senheiser, annál a gyári SE (régi W300-hoz még nem azt a vackot adták, amit az új W2xx, W3xx, Stb. olcsósított gépekhez) jobban szól egy picit. Nyilván lehet venni olyan minõségû Senheisert, ami fényévekkel jobb, de az más árkategória.
Sziasztok, tervezem, hogy veszek egy új telefont. Tudnátok segíteni, abban, hogy HTC HD 2-t vagy Nexus One-t vegyek-e? Köszi<#awink>#awink>
szerintetek egy LG GT505 megeri az arat?
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
hali!
tipp kellene, hogy milyen telefont vegyek, mert lenulláztam az N95-öt :/
most így hírtelen Samsung S5230, vagy LG KP500, de inkább a samu. vodás árakat nézve ez így 20 körül mozog elõfizetéssel. vagy esetleg van jobb ötlet hasonló árkategóriában?
kössz elõre is!
tipp kellene, hogy milyen telefont vegyek, mert lenulláztam az N95-öt :/
most így hírtelen Samsung S5230, vagy LG KP500, de inkább a samu. vodás árakat nézve ez így 20 körül mozog elõfizetéssel. vagy esetleg van jobb ötlet hasonló árkategóriában?
kössz elõre is!
All hail the double x!
Elég jó.. akkumlátora awesome, kamerája 3,2mpx af, carl zeiss lencse, -csak led vaku:'(- , meg nem tud 24+fpssel kamerázni, így a videó nem folyamatos..:S de ha ezektõl el tudsz tekinteni akkor tökéletes vétel.. ha nem, egy árban van a konkurense, a nokia N78 -igaz szarabb aksival:-s-
Zsebben hordtam, nem öntöttem le semmivel, csak szimplán használtam. Idõ után magától ugrált ki a helyérõl.
normálisan kell használni nekem 1 fülest sem baszódott el
SE HPM-82 nálam elbaszódott fél év alatt pedig alig használtam...
AVIRA - \"More than security.\"
Hát lehet szerinted nem, de ha én minden nap zenét akarok hallgatni, akkor kurvára nem akarok 3 havonta fülesre költeni, mert elkopik.
am szerintem nem el baszott és faszán oldották meg
XpressMusic szériának is van olyan hangja mint az SE Wxxx-eknek. Legalább nem kell mindenféle toldásokat magaddal vinni az elbaszott csatlakozó miatt.
01110000 01110010 00110000
Se fülesbe is lehet Sennheisert dugni 😄
Kétlem, hogy veri a gyári SE füles az AKG-t vagy Sennheiser-t, amit a nokiára dughatsz.
01110000 01110010 00110000
szerintem hibátlan nekem be jön nekem is ez az elsõ szét csúsztatható
Nokia 5610 szétcsúztatós mehanikája az jó?Nekem ez lenne az elsö szétcsúztatós telom.
úgy biza😄