10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
MOMO27 #8113 Üdv midenki!
Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövőben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat? -
#8112 mobilt! -
#8111 na ja, fenykepezo vs telefon.. teljesen mas alkatreszek, az egyik a legalja, a masik meg csak a meret szerint is jobb minoseg alapbol. -
#8110 Ha jobb képeket akarsz szerintem az N97 a jobb vásár. :)
De ne számíts csodára, telefon nem tudja pótolni (még) a fényképezőgépet.
Különben ahogy elnéztem semmi különbség nincs a két telefon között, csak a kinézet, meg persze még pár apróság. :) -
#8109 üdv!
már egy ideje új telón gondolkodok, most volt egy kis időm átnézni milyen a piac e téren :)
szóval nokia mindenképp
no érintőképernyő, no szétcsúsztatható...
kamera a legfontosabb, hogy jó képeket lehessen készíteni
két telefonra redukáltam le a dolgokat, de ha tudtok ajánlani jobb lehetőséget, szívesen veszem :)
Nokia 6720 classic
Nokia N79
nos, vélemények? :) pro kontra :) -
#8108 Az eBuddy használja a netet, tehát fizetsz. -
#8107 mi az a havi 2-3e forint? Részletre akarod venni? -
#8106 hello!
Szerintetek mennyibe kerül az ha én a T-mobilnál netstart csomagba vagyok..ami azt jelenti hogy ingyenes ugyan de 13 Ft / 10 kB - onként....és pl ha csak E buddyzok ami java alapu és nem böngészek...ugy pl ha kapok vmi üzenetet az nekem letölést nem?:S és akkor máris nincs ingyen -
MOMO27 #8105 Üdv midenki!
Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövőben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat is? -
#8104 Miért nincs magyar nyelv a gm750-ben, pedig wm 6.5 pro fut rajta? Utólag azért valahogy csak rá lehet rakni, mondjuk még így angolon is megéri ez a tudás 40ezrt bőven, nem is tudom miért nem sikeresebb. -
#8103 Nekem Legend van, egy hatranyat latom eddig, a gyenge akksit, amugy egesz jo minden mas szempontbol. -
#8102 Hali!
Azt honnan lehet megtudni netes oldalakon, hogy a telefonnak fülhallgatójának/headsetánek milyen kimenete van? Engem konkrétan a Nokia 3720-é érdekelne! -
#8101 két külön kérdésem lenne:
melyik telefon válasszam,ha nincs a telefontól semmi extra igényem,csak megbízhatóan működjön,sokat sms-zem ,telefonálás,stb,....
Samsung S5230,Samsung S5620 Monte,Nokia 5230 navi ?
A nokiához adott navigációs rendszer mennyire megbízható? kell érte fizetni pluszba,ha használni akarom a gps-t?
A monte-ról azt hallotam,hogy nincs benne qwerty,ez mennyire hátrány sms-nél?
Másik kérdésem egy nagyobb kaliberü telókhoz kapcsolódik:
Samsung Omnia2,Nokia X6,HTC Legend ?
nagyjából egy árban vannak, adatok alapján mindegyik sok mindent tud,de szeretnék véleményeket hallani felhasználói szemszögből is...
köszi a segítséget? -
#8100 Ebben van gps vevő is? Amúgy olcsó és win-es, ami nem rossz. -
Suffering #8099 lg gm750-et mindenhol kártyafüggetlenül árulják. Vodafone üzletben nem is kapható :D -
#8098 Köszi a válaszokat. -
#8097 Félreértettél: Azt írtam, hogy: Ha 1.6-os androidnál újabb fut rajta, akkor már minden rendben... -
#8096 2.1 fut rajta és jön a 2.2-rá. Le vagy maradva...:DD -
#8095 Ez a bizonyos LG GM750 nem csak a Vodafone számára lett kiadva?
LINK -
#8094 Hát igen..Vannak elég gyengék, de a KU990 és a KC910 Renoir(ilyen van nekem) azért elég tűrhetőek már. :) -
#8093 Mindenképp E52. :) -
#8092 Mondtam, vagyis mondani akartam , hogy nem áll nagy szaktudás a véleményem mögött. Ha Android fut rajta(és nem 1.6-os...) akkor mégis érdemes ránézni, sőt. :)
FlyHigh: Egy jól célzott ütéstől biztos jobban tönkremegy az érintőkijelző, mint a gombsor. :) -
#8091 enyém kapja rendesen,még nincs baja:D -
#8090 Nekem most is egy E65 van, annyira szétgyaláztam már, nincs rajta festék, alsó gombsor nem világít, nem rezeg, de amit mondtak, hogy a szalagkábel elbaszódik az pont nem jött be. Amúgy egy buziság ez a slide, pár éve alatt rájöttem, visszatérek a téglához, ez már úgy is nagyon rottyon van. Amúgy az érintőképernyősök bírják a zúzdát annyira mint a sima gombsorosok? -
#8089 E52
szétcsúsztatós a szalagkábel miatt veszélyes -
#8088 Sziasztok!
Nokia E52 vagy E66 éri meg jobban? Az ár ugyanaz. Szinte tudásra is, vagy csak én nem vettem észre valami fontosat? -
#8087 biztos nem vennék lg-t
elég rossz telefonjaik vannak -
Suffering #8086 szerintem a legjobb a az LG GM750 Ár/érték arány nézve.
40 000-ért bárhol kapható. Windows mobile 6.5-t, 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, S-Class kezelőfelületet, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési sebességet, GPS, giroszkópot, WLAN és sztereó Bluetooth modult, microSDHC kártyahelyet, 528 MHz-es Qualcomm processzort és 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Szerintem rohadtul megéri.
-
#8085 Motorola a best, már nem azok a szarok mint régen, és Android van rajta!:) -
#8084 Nono...Az LG-t nem kell annyira lenézni. :)
Én személyszerint biztos, hogy N97-et venném(nem a minit), habár tudáselileg nics különbség köztük(ha jól tudom), nekem a képrernyőméret mindenképp számít. :)
Motorola? Hát nekem eszmbe se jutna, hogy egyáltalán ránézzek. :)
Az N900-at csak az üzemideje viszi el kicsit, különben teljesen korrekt telefon. szerintem. :)
Megjegyzem ez csak személyes vélemény, nagyon kevés igazi tapasztalattal. -
#8083 Szeretnék venni egy qwerty + értős telefont, de nem tudom melyiket:
N97
+ 32GB beépített memória
+ Van nokia szervíz a városban
+ Lesz hozzá alkatrész 5 év múlva is
- Kicsi a kijelző
- az is rezisztív
- Symbian
- Alapvetően nem tetszik
N97 mini
lásd n97
N900
+ Megfelelő a kijelző
+ Van nokia szervíz a városban
+ 32GB beépített memória
+ Vastag bunkó
- rezisztív kijelző
- Gyéren támogatott oprendszer
- Katasztrofális üzemidő <1nap
Motorola Milestone
+ Megfelelő felbontású kijelző
+ Kapacitív kijelző (meg ugye üveg)
+ Relatíve támogatott android platform
+ Normálisan néz ki
+ Áll mögötte némi cummunity
+- Közepes akksi (1nap)
- Zűrös garancia független beszerzésnél
- Kizárt hogy ehhez bármilyen alkatrészt tudok venni 3 év múlva
- Alapvető dolgok bugosak, pl ébresztés
- Napokat kell taknyolni mire használható lesz
Mindhez odaírhatnám hogy a slide miatt két év múlva mind szalagkábeles lesz, de az már nem is érdekel.
Néztem a többi gyártó hasonló cuccait is:
- LG GW620: förccsöntött 500 forintos szar a sarki trafikból
- SE Vivaz pro: Symbian, gagyi gombsor
- SE Xperia akármi pro: viccnek is rossz -
Vardar #8082 Sziasztok!
Lassan ötéves, öregeskedő és akkuproblémákkal küzdő SE K300i-mert szeretném lecserélni valami jobbra. Mivel nem sok mindenre használom a telefont ezért egy Alcatel OT-505-öt néztem ki a Djuice kínálatából. Van valakinek tapasztalata vele? Kamera mennyi rossz?:S -
#8081 Drágább is, csúnyább is, meg nem bányában dolgozom! =) -
#8080 Sonim -
#8079 Hali!
Telefon vásárlás előtt állok! Sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy a telefon könnyen serélhet, ezért egy viszonylag ütés-, por-, cseppálló mobilt néztem ki magamnak. Azért némi tudást is szeretnék ebbe a telefonba, meg azt is szeretném, hogy valahogy ki is nézzen. Ezért gondoltam én a Nokia 3720-ra! Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Nokia 3720 és a Nokia 3720 Classic között?
Mindemellett szívesen várok véleményeket, tapasztalatokat a mobilról!
-
#8078 A Samsung i900 Omnia-ról mi a vélemény. Akárhogy is nézegetem a telefonokat, ár/tudás kategóriában ez jön ki a legjobban, természetesen csak azon készülékek közül amiket néztem. (GPS, WIFI, 5MP kamera kamerafénnyel, bővíthető memória, rádió, TV Out). Kijelzőben nem a legjobb, de minden nem lehet az, főleg annak fényében, hogy 50e Ft körül újonnan beszerezhető.
-
#8077 Szerintem az 5800 nem ér meg annyi pénzt, mint amennyibe kerül, habár mostmár jól mérséklődik az ára, mivel kifutó modell(asszem így nevezik az ilyeneket, de lehet hülyeséget írok, ah igen, elnézést...). Én is Nokia mániás voltam, most kezdem csak észrevenni, hogy vannak sokkal barátságosabb készülékek, amik teljesen megfelelnének nekem. :) -
#8076 Mit gondoltok az LG Renoir-ról? Régebb Nokia 5800-at akartam, de mikor láttam, hogy sorra tűnik el mindenhonnan belegondoltam, hogy most biztos jön valami új, ezért szüntették meg az árusítást. -
#8075 x10 pro nincs, csak mini pro :) -
bodrisa #8074 Milyen mobiltelefont tudtok ajánlani okostelefon kategóriában 70k környékén?