Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
3 telefon közt vacilálok melyiket ajánljátok.NOKIA 5610XpressMusic,Nokia 5630XpressMusic,Nokia5530XpressMusic.Ezek közül melyik a jobb??
#7388:Hja, mobilarenan láttam.. szép képek valóban.. de ha az akksi szar, sokat értem vele.:\ pót akksi meg nem a legjobb megoldás.. szted az N78 is tud szép képeket csinálni?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Köszi!
N78 sok mindenben jobb, majdnem mindenben, kivéve a kamera (3.2mpx + led flash..) .. N82nek az akksija nem annyira jó, mint az N78é, viszont a kamerája 5mpx + xenon flash..
Szerintetek?:-s
3 telefon közt vacilálok melyiket ajánljátok.NOKIA 5610XpressMusic,Nokia 5630XpressMusic,Nokia
5530XpressMusic.Ezek közül melyik a jobb??<#worship>#worship>
De ne vegyél ilyen szarokat.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ty.😊
fél qwerty billt nehéz megszokni?:S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
slime001 köszi, h leírtad a véleményed!
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kamerának hívják a fényképezõgép az nagyobb.Amúgy felesleges kamerához igazítania telefont sose lesznek olyan jók mint egy norm. fényképezõgép.
AVIRA - \"More than security.\"
Nekem a legfontosabb a zenelejátszás és a fényképezõgép!
Huawei Ideos S7 Slim ;)
LG KM900 Arena
Samsung S8000
A max ár az 70 ezer lehet, ha van más jobb teló, akkor sztetek meik legyen?
Am azért ezt a kettõt is bíráljátok el!
Köszi
Huawei Ideos S7 Slim ;)
A következõ telok között vacillálok:
Nokia 5630, Nokia N78, Nokia N82
Ki melyiket ajánlaná? Vagy milyen tapasztalata van?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Next PC upgrade: 2022
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hát, nem kicsi, bár nem vészes..elég strapabíró ahhoz képest, hogy érintõs, szép képe van (legalábbis hozzáértõk szerint 😊 symbian-os, technikailag elég komoly tudással rendelkezik.. szerintem úgy 110k körül lehet most bolti garival..teló szolgáltatóknál nem igazán lehet kapni (tudomásom szerint) de neten lehet rendelni függetlent (nekem is onnan van)
most nem akarom itt fényezni, gugliba keresgélve biztos találsz róla részletesebb véleményezést, tesztet, többnyire pozitívak (én tán 1 kicsit negatívabbal találkoztam)
progik tekintetében ami elmegy a nokia 5800xp-n meg az n97-en azok nagy része ezen is elfut
hátrány (ezt leírom, mert nincs a tesztekben) : sajnos semmi se lehet tökéletes, ennek a telefonnak a legnagyobb hátránya a támogatás.. valamiért a samsung nem nagyon töri magát azért, hogy újabb, jobb szoftvert adjon ki hozzá.. illetve elég kaotikusak ebben a tekintetben..az olaszoknál már vagy 2-3 szoftver is kijött, a magyaroknál még 1 frissítés sem..de azért ez nem a világ vége, egyrészt végül is külföldi szoftot is rálehet pakolni (angolosok elõnyben) de például asszem a bulgárban vagy melyikben magyar nyelv is akad (ezért se értjük, hogy MO-n miért nincs újabb szoftver hozzá)
ami inkább biztató, hogy van pár ügyes külföldi jómunkásember, aki házilag barkácsolgat hozzá szoftverfrissítéseket, amik között akad pár egész jó, illetve készülgetnek nagyon ígéretes példányok is, szóval nem menthetetlen a teló 😊
én összességében megvagyok vele elégedve, igyekszem minél jobban kihasználni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
n80 a nagy képernyõ és nagyobb felbontás és jobb kamera miatt tetszik (és a wifi is jobb benne állítólag) az e51 viszont gyorsabb és újabb az oprendszere, és tovább bírja az aksi
(bár erre nem láttam esélyt)
Azt szeretném kérdezni, hogy a pannonnál az omnia 2-t hány gigás sd kártyával adják? Ja és nem gáz hogy csak 2gb a belsõ memóriája? Nem éri meg jobban kártyafüggetlenül a 8gb-set venni?
elõre is köszi