Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
inkabb ne probald, winmobile fut rajta, iphone utan hulyet kapnal tole.

Hát az iphone volt már a kezembe és szerintem nagyon jó telefon. A htc hd2 még nem láttam élõbe ezért hiba elõre leszólni amíg nem tapasztalom, majd kifogom próbálni.

Nem olyan brutális az a kijelzõ 😄 Na jól van nagynak nagy, de simán kezelhetõ egy kézzel is, szerintem ha tudod valahol próbáld ki HD2-õt is meg iphone-t is(ha még nem tetted volna) aztán úgy döntsd el hogy melyik tetszik, mert élõben nem olyan ám milyen a videókon vagy képeken vagy tesztekben leírják egyik készülék sem <#vigyor0>
Én HD2 mellett döntenék, pont a nagyobb kijelzõ miatt, kényelmes rajta netezni vagy esetleg megnézni rajta pár sorozatot utazás közben stb. És ugyan úgy elfér a tenyeredben meg a zsebedben. <#awink>

misterkrisz
szép vita benny😄 nem kicsit röhögtem semmit nem ér az a samsung 😄 <#mf1>

iPhone 3G

Benny04
w705

Sziasztok! szeretnék venni 30ezer körül 1 telefont ami viszonlyag jó és megbízható.Elõfizetésem van és a lényeg h a 30-as szolgáltatónál kell megvennem! Tudnátok ajánlani vmit? Elsõsorban Nokia és SE érdekelne

mateus33
Nah E71 lett, hát kíváncsi leszek rá.

Nekem most omniam van, de leakarom cserélni. Nézegettem a HTC HD 2õt de nekem valahogy ez a brutális kijelzõ nem jön be. Omnia 2õt nem akarok, nexus one-t nem tudom kivárni. Szerintem marad az iphone 3gs majd még átgondolom. köszi a véleményeket

Hát nem tudom, azért az Iphone is megfontolandó.. nem ez az elsõ generáció, már elég kiforrott technológia, ráadásul elég nagy a támogatottsága is, szinte bármilyen programot meg lehet hozzá találni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

5c0rp330n
egyelore hivatalosan csak usa-ban kapni asszem, de pl ebay-rol rendelhetsz vagy itthon is kapsz nehany boltban, viszont jo nagy haszonnal dolgoznak, szoval ovatosan. egyebkent a felsorolt 3 kozul meg az iphone 3gs is esetleg megfontolando, sztem az sem rossz hosszabtavon (hd2-t, omnia 2-t en windows mobile miatt semmikepp nem vennek), de en inkabb a nexus-t vennem.

meg van

Hogy néz ki? Mikor mutatják be, mikortól lesz kapható? Valami videó róla vagy hogy pontosan mit tud?

5c0rp330n
egyiksem, nexus one.

sziasztok. iphone 3gs v Omnia 2 v HTC HD2 ? melyik a jobb? 😄 ezen gondolkodom pár napja.

mateus33
Szóba jöhetne, csak én most a 30as szolgáltatótól 😊 fogom megvenni valószínûleg, mivel elõfizusak vagyunk, és egy új elõfizu mellé akkor már választok egyet tõlük, de a jelenlegi kínálatukban sok olyan teló nincs ami még tetszene, ezért maradt az E52 vagy az E71, de ezek tetszenek is, csak még fórumok és tesztek elolvasgatása után se tudok dönteni, az meg úgyis csak késõbb dõl el h beválik-e. Az E52-tõl annyira nem félek, mert hagyományos forma, de az E71 is szimpatikus, lehet h az még jobban bejönne a kezelése miatt, csak most bizonytalan vagyok.

az E55 nem jöhet számításba? szerintem megfelelõ kompromisszum a kettõ között.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Benny04
nekem e71 jobban kéne, a qwerty miatt is

mateus33
Külsõre nagyon tetszik az E52, na meg a hagyományos kivitel már bevált, az E71-et még nem próbáltam, nemtom milyen hamar lehet megszokni a billentyûzetét. Tudásra minkettõ OK nekem.

dragon11
Sztem az elõzõ.

mateus33
Szerintetek Nokia E52 vagy E71 a stabilabb, jobb teló?

Benny04
hülye vagy. najó van rajta os, de szart sem ér kb

Barnabyka
hagyjátok már szerencsétlent..lehet, hogy hülyeséget írt de mindezt erre alapozta: 7.sor.

Neharagudj de gondold már végig mi lenne pl a számítógéped ha nem lenne rajta OS. <#conf> Kicsit konyhanyelven töröld az xp/win7/win98/win95 stb t a gépedrõl és nézd meg mit tudsz kezdeni vele aztán mond hogy egy teló megy anélkül.
Benny04
lol mivan veled? kurvára nincs rajta OS BAZDMEG

Máté94
Ez én is tudom.
És hát olyan hülyeséget kérdezett,hogy az már.........
franc0
Hát beszarok rajtad 😄

Alapjában véve igazad van, de pont a DOS-t felhozni 😄DD (disk OPERATING SYSTEM)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Máté94
<#wilting><#banplz><#lama>
Akkor mi van rajta? DOS?
Észlény............
Benny04
os sincs rajta...

dragon11
kb.. utálatos 1 telefon, kb mindenki azt veszi, me "jaj, érintõkijelzõs" 😄😄 KP 500ra dettó vonatkozik.

Benny04
holott semmit nem tud, az érintõképernyõn kívül... -.-

dragon11
Érintõkijelzõ fashion miatt? lolz.

szabikafarkas
en a Samsungot valasztanam

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

GAthersw
5800 egyértelmûen. Új szofttal már van kinetik scroll is, eddig nekem csak az hiányzott belõle.

01110000 01110010 00110000

franc0
Hm, szóval régi elõfizetõ, az jó. Ebben az esetben én biztosan a Blackberry 8520-at venném, bár fotózni nem szoktam. (És 35-be fáj, de annyit nagyon megér.)

Ti melyiket vennétek? Nokia 5530xm vagy 5800xm vagy ha tudtok hasonló árban tudásban más telefont jöhet az is nem ragaszkodom a nokiához.
Firerock
engem az elõfizetés nem érdekel
csak az ára
van kedvezménye anyukámnak szóval 3000-t kell fizetni havonta és az teljesen lebeszélhetõ
ezért vagyok egyedü la vodánál...ha ez nem lenen már rég t-mobilos lennék

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

franc0
Azért volna itt valami, amit érdemes megfontolni, és ez mindenkinek szól.
Magyarországon a szolgáltatók alig adnak kedvezményt ha náluk vásárolsz telefont.

Az általad kinézett Samsung S5230 20e forintba kerül a Vodánál, havi 8 ezer forintos elõfizetéssel (ha jól vettem ki erre pályázol). Ugyanez a telefon boltban újonnan kártyafüggetlenül 34 ezer forint, és ha az elõfizetést külön kötöd meg az bármikor le is mondható bármilyen kötbér nélkül.
A kérdés: tényleg megér 14 ezer forintot az, hogy 2 évig a szolgáltatóhoz vagy kötve, illetve 1 évig biztosan a 8 ezres havidíjat fizeted (kevesebb mint 2 havidíj), ráadásul a telefonod is kártyafüggõ?

Szerintem egyáltalán nem.

Firerock
nincs ebbe naz árkategóriában wifis telefon
szar sonyt meg nem veszek

Benny04
de neki van! 😄

dragon11
Akarom mondani 6730 classicot..:d

Benny04: Nem mindenkinek van szüksége Wi-Fire ..😊

oylog
Ha csak ez a három van akkor a Nokia 6730-ast!<#nyes>

Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.

Benny04
egyikbe sincs wifi sajnos és mindegyik nagyon csúf :/

dragon11
6730 sztem

Firerock
na skacok
ti melyiket választanátok a 3 közül?
Nokia 6730 Fekete
Nokia 5120
Samsung S5230

oylog
Üdv Mindenkinek!

Nem tudom ki milyen árkategóriában gondolkodik, de én a NOKIA N82 típusú telefont ajánlom!
Minden benne van ami egy mai telefonba szükséges: 5MP kamera+Xenon vaku(nem ledes), GPS, 3,5 jack ajzat, bõvíthetõ memória 16GB-ig, WiFi soroljam még...? Nem mellesleg nekem is ilyen készülékem van már 2 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve!
De a döntés persze csak a vevõn áll! <#nyes>

Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.

szabikafarkas
ha olyan nagyon akarod meg van egy LGGT505 aminek van wifi, 5megapixeles kamera es touchscreenes kijelzo. Meg van rajta GPS-is

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Firerock
valaki?

Firerock
aha
én is a nokiákat néztem
csak ennél a szar vodánál nincs normális

bardocz
Én nem értek a telefonokhoz, de nekem majd a következõ nokia lesz, azon jack van.
Firerock
aha
hátakkor az kilõve
más esetleg?