10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Solten
    Az Apple elkúrta. Nem kicsit. Nagyon.
  • stargatelost
    Nokia 6700 classic
    - nincs benne wi-fi, ez a legnagyobb bajom :(

Nokia E52
    - rengeteg rosszat hallottam róla, sok készülék hibás, lefagy, lassú a képnézegető, rossz a hang. Ja és 3,2 mpixel a másikhoz képest.

Melyiket ajánlanátok? Esetleg személyes tapasztalat? Köszi :)

• csaby14
    a netstart alapból rajta van a sim kártyádon ha nem tiltatod le ez egy olyan csomag amivel netezni lehet csak sokkal drágábban a többi csomaghoz képest mivel nincs lefoglalt adatforgalom amit szabadon lenetezhetsz ezért minden megabájtért fizetni kell am hogyha nem netezel akkor is kell csupán asszem 200 ft-t haonta fizetni bár ilyenekre jó mint a sonynál a track id mert az csak keveset forgalmaz és nem kell érte casdk párszáz forintot fizetni egy egész hónapban de hogyha androidod van akkor rögtön szedesd le mert az folyamatosan frissíti magán és sokat forgalmaz
  • imiapo
    sziasztok tudja valaki mi aza anetstart? és hogy hogy került a z előfizetői számlámra?
  • csaby14
    nem csak mivel csak próaverziós navi van benne meg kell venni egy akármilyen androidos navit vagy meglehet oldani nem teljesen legális módon am nem kell fizetni ha leveszed a netstartot mert akk nem megy netre de ezt már egyszer leírtam
    nem tom hogy jobban megéri e ezt már te döntsd el viszont psp-vel nem fogsz telefonálni olykor pedig telefonnal nem fogsz profi minőségí híres játékkokkal jáccani ami telefonra egyáltalán nem lessz
  • MOMO27
    Felmerült bennem a kérdés hogy lehet hogy egy psp jobban megérné de nagyon tetszik a telefon is ááááá
  • MOMO27
    a gps ért külön kell fizetni?
  • csaby14
    Nemtom az ára már csak nem lessz több
  • MOMO27
    nem hiszem hogy másfél hónap alatt annyi minden tudna történni.
  • csaby14
    hát addig meg jönnek jobbak vagy a pronak megy lejjebb az ára:D
  • MOMO27
    hoz képest nekem most egy sony ericsson k550 em van annak a méretei 102*46*14 a minié meg 90x50x17 szóval azér nem olyan kicsi
  • MOMO27
    hát majd meglátom ha veszem...mondjuk még kb másfél hónap múlva tudom csak :S de jobb késöbb mint soha
  • csaby14
    nézd meg mennyél be és kérd ki hogy mutassák meg persze elő kell hozniuk ha megveszed de ott helybe még fizetés előtt vedd ki a dobozból fogdosd meg sztem be is kapcsolhatod próbálgasd kkicsit ki nem nagyon mert ha mégse tetszik akk úgy kell visszacsomagolni hogy azt másnakel tudják adni csak éppen hogy megnézegeted és ha te is elrögögöd magad a méretén mint én
    és azt mondod hogy köszönöd nem kéred akkor még mindig ott van a monte és a navi de sztem a videók alapján azt mondod nem kicsi akk élőbe se fogod én már a videón röhögtem hogy eltűnik a csávesz kezében
  • MOMO27
    megnéztem azt a gyufásdoboz hasonlítás, meg a méreteket hogy 9x5x1,7 centi az nem tűnik olyan kicsinek de gondolom tévedek meg videókban sem tűnik olyan nagyon kicsinek...(élőben kíváncsi lennék)
  • csaby14
    igen csak ki kell békülnöd az apró kijelzővel és akkor tényleg ideális készülék lessz
  • MOMO27
    ja tényleg csak elnéztem... így eggyértelműen a pro jobban megéri
  • csaby14
    kb. akkora mint 2 gyufásdoboz a hosszabik oldalánál összeillesztve
    a helymeghatározás kétféle lehet finom: gps alapú vagy durva: hálózatalapú
    a x10 minden típusához 30 napos próbaverziós wisepilot van telepítve de ez csak 30 napos azonkívül lehet rá tenni sygicet ndriveot stb. talán Igo is a navi szeret még hálózatról leszedni dugó infókat időjárást stb-t erre megint azt tudom mondani hogyha nem fizetsz elő mobilinternetre szedesd le a netstartot így olcsóbban megúszod
    a pro ára úgy van hogy befizetsz kezdőbe 17000Ft-t és 12 havi részletre 3340 Ft-t a sima mini : kezdő részlet 12000Ft és további 12havi! 3335 Ft tehát csak a kezdőrészletbe van különbség egy 5000Ft-vel sztem annyit megér a qwerty nekem a spicámon van elég hely a virtual billentyűnek de én pl. így is hiányolok fizikai qwertyt sztem minden teelóbol kéne csinálni qwertys változatot sztem a pro jobban megéri
  • MOMO27
    lehet nekem jobban megérné a sima mini mert smst nem sokat írok, a mnire egy évig kéne 3300 at fizetni a mini prora meg 2 évig 3300 at és nem sok a különbség csak a qerty ami szerintem nem ér meg +1év fizetést...
  • MOMO27
    egyébként 1 tesztben azt olvastam hogy nem sokkal nagyobb mint 1 gyufás doboz ez igaz? :D
  • MOMO27
    szerintem ez mellet teszem le a voksom nagyon bejövős, netezni nem hiszem hogy sokat fogok vele mert ha kell net akkor ideülök gép elé városban meg találok wifi kapcsolatot... és még 1 kérdés erre a GPS fizetős úgyértem hogy bizonyos időkre meglehet venni vagy mindenképpen netről szedi le hozzá az adatokat mert az elég húzós.
  • csaby14
    jah és tudtommal van benne multitouch
  • csaby14
    itt vagyok még csak dolgom volt, sztem nem rossz én csak a minit láttam (röhögtem, azthittem nagyobb neten a képek nagyobnak mutatják de leírják a méreteit ha gondolod lerajzolhatod egy lapra akkor tudod a lehjobban elképzelni mekkora) és ki is próbáltam így összefoglalva : nagyon kicsi ami talán jó talán nem én szerintem jó kényelmes mert egy újjal átéred a képernyőt a kamera 5 megapixeles ami szintén jó kicsúsztatható billentyűzet lehet kicsi de anál kényelmesebb egy oldalra egy widget tehető ki de asszem az oldalak száma nöelhető van wifi 3g meg minden ami kell bt stb. vételi gondok nincsenek 3.5mmes csatlakozó sokféle hátlap sok színnel sok anyaggal sztem nagyonb jó kis készülék csak a mini prót jobban ajánlom a sima minibe nincs qwerty érintőbe se a proval nagyon kényelmesen lehet gépelni sms stb és androidos ami előny, gps is van amire tudsz tenni sygiket ndriveot IGO is van csak nem tom hol mármint tudom hogy létezik mert a spicához járt nem tom hogy magába megvásárolható-e de nagyon kis korrekt készülék ez van t-mobilosba de ha ennél döntesz akkor ha nem akarsz hozzá internetelőfizetést venni akkor a netstartot is szedesd le a sim kártyádról mert nagyon sok számlát tud netstartal csinálni hallottam már olyanról hogy a Fórum debrecenben a t-mobilba bement egy csávó reklamálni egy hónap után az egy hónapos netstartos androidjával hogy hogy lehet kiszámlázni 20.000 forintot netre amikor ö nem netezet végül kiderült hogy az android esténként frissítette magát az adatokat nem akarlak elrémiteni tőle mert a piacon sztem ez a legjobb op rendszer csak figyelni kell hogy ne legyen kicsi hozzá a netcsomagod vagy egyáltalán ne legyen egyébként nagyon jó készülék és sony ericsson ami jó zene kiváló van hátulsó hangszóró mediascape nincs benne devan zenelejátszója olyan ami rendes van rádió rds-el a timescape sztem hasznos tud lenni ilyesmiket jelesz hogy ½a barátaim éppen most...½ persze ha ezt mindig és mindenhol tudni akarod akkor kell netcsomag de van más net nélküli okassága is a timescapenek
    amúhy még csak 1.6 van rajta amire nemsokára kijön a 2.1 ami már tényleg jó lessz mert sk újdonság van benne ha ez is a ringben van és megbékélsz a nevetségesen kicsi képernyővel akkor ez a nyerő
  • MOMO27
    hmmm most nézem xperia x10 mini prot nagyon dícsérik..., szerinted?
  • csaby14
    aha értem hát nemtudom sztem döntsd el te
  • MOMO27
    http://www.youtube.com/watch?v=VzmQfQg6Cyg innen tudom
  • csaby14
    nincs qwerty-s mód? ezt nem is tudtam wörd nem tudom androidba meg symbianba lehet azt tudom szerintem touch wizbe nem igazán vagy csak külön progival sztem van qwertys mód anyám telójába touch wiz 1.0 van (s5230) és még abba is van csak az írómező alatt egy lenyíló menüből lehet beviteli módot váltani nem tom ebből mi lett a 2.0 plusba
  • MOMO27
    ja és még 1 kérdés hogy montén lehet wörd dokumentumokat meg ilyesmit megnyitni?
  • MOMO27
    monjuk szerintem igazad van hogy inkább monte így a két mobilarénás teszt lapján
  • MOMO27
    aham köszi viszont monteban nincs qwertys mód:S
  • csaby14
    én is falun lakom és kihasználom ahányszor városba megyek vagy nekem itthon is be van szerelve egy router wifis netmegosztó szuper és már lehet ilyesmit kapni 7000ért
    de akk már talán monte mert abba azért minden van ami kell touchwiz se lehet annyira rossz mer tezen már frissebb verzio van én a régebbi verziókat nem szerttem bár meglehet szokni olvasd el a mobilarenás tesztjét és többett megtutsz
  • csaby14
    am a htc-k 60-tól kezdődnek kb ennyibe kerül egy tattoo vagy egy snap
  • MOMO27
    aprobb hibák nem zavarnak a wifit meg nem tudnám nagyon kihasználni mert faluban lakom Tehet monte, smart, navi közül a htc?
  • csaby14
    ha a wifi nem fő szempont akk szerintem jól kileszel békülve vele mondjuk netre lehet megoldás hogy előfizetsz nem tom milyen netcsomagra de enélkül is el lehet lenni. erre navit nem lehet rakni mivel nincs gps a kijelző kicsit kicsi bár a 5,8 col nagyobb mint a x10 mini meg a névjegyzék kicsit beszaggat és nincs kezdőbetűre keresés nem akarok minden jónak az elrontója lenni csak közöltem a tényeket egyébként ha ezekkel az apró hiányosságokkal leszámolsz akkor egész jó kis korrekt készülék végülis egy htc csak ez az egyetlen készüléka ami nem okostelefon
  • MOMO27
    én is ezt olvastam szerinted meg éri? (te jobban értesz hozzá)

egyébként hogyha nem 5800 akkor szerinted mi?
  • csaby14
    mobilarena- htc smart teszt
  • csaby14
    ott a vaterás link itt vannak egész jó áron
    am a smarton brew op rendszer fut amnek a kezelőfelülete hajaz a sensre de nem az kicsivel butább vidget nincs olyan értelembe mint a widget egy képernyő egy alkalmazás, wifi nincs
  • MOMO27
    használt dolgokat nem szeretek venni meg gondolom használtan nem lehet hitelre venni...
  • csaby14
    de ilyen nem is volt és nem is lessz t-mobileon
  • csaby14
    http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=2&obd=2&q=nokia+5800&td=1
  • MOMO27
    akkor 5800 kilőve :S de most olvasom HTC Smartot mobilarénán... ez is 50000 FT és HTC :D