Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én HD2 mellett döntenék, pont a nagyobb kijelzõ miatt, kényelmes rajta netezni vagy esetleg megnézni rajta pár sorozatot utazás közben stb. És ugyan úgy elfér a tenyeredben meg a zsebedben. <#awink>#awink>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Alapjában véve igazad van, de pont a DOS-t felhozni 😄DD (disk OPERATING SYSTEM)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
01110000 01110010 00110000
csak az ára
van kedvezménye anyukámnak szóval 3000-t kell fizetni havonta és az teljesen lebeszélhetõ
ezért vagyok egyedü la vodánál...ha ez nem lenen már rég t-mobilos lennék
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Magyarországon a szolgáltatók alig adnak kedvezményt ha náluk vásárolsz telefont.
Az általad kinézett Samsung S5230 20e forintba kerül a Vodánál, havi 8 ezer forintos elõfizetéssel (ha jól vettem ki erre pályázol). Ugyanez a telefon boltban újonnan kártyafüggetlenül 34 ezer forint, és ha az elõfizetést külön kötöd meg az bármikor le is mondható bármilyen kötbér nélkül.
A kérdés: tényleg megér 14 ezer forintot az, hogy 2 évig a szolgáltatóhoz vagy kötve, illetve 1 évig biztosan a 8 ezres havidíjat fizeted (kevesebb mint 2 havidíj), ráadásul a telefonod is kártyafüggõ?
Szerintem egyáltalán nem.
szar sonyt meg nem veszek
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
Nem tudom ki milyen árkategóriában gondolkodik, de én a NOKIA N82 típusú telefont ajánlom!
Minden benne van ami egy mai telefonba szükséges: 5MP kamera+Xenon vaku(nem ledes), GPS, 3,5 jack ajzat, bõvíthetõ memória 16GB-ig, WiFi soroljam még...? Nem mellesleg nekem is ilyen készülékem van már 2 éve és teljesen meg vagyok vele elégedve!
De a döntés persze csak a vevõn áll! <#nyes>#nyes>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
én is a nokiákat néztem
csak ennél a szar vodánál nincs normális