10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9513 Go és az Active. A Go kicsit macerásabb, mert nem szereti, ha szétszedik :D
Van egy speciális prés, amivel össze kell nyomni.
Az Active-on (ST17) pedig, mindegyik gomb alatti kis vízzáró gumigecit ki kell cserélni, ha megbukik :D
Amúgy jól teljesítenek. Az ilyen, belemártom egy lavor vízbe, nem mérvadó :) -
#9512 mármint az xperia go -n? és hogy teljesít? :) -
#9511 ezeken szoktam elvégezni a vízállósági tesztet :DD -
#9510 hát ha ennyire fontos neked az ip67 szabvány (csepp és porállóság) akkor jó vétel is lehet... maga mint telefon nem a leggyorsabb
esetleg még megnézheted a motorola defy -t, vagy defy+ -t, annak jobb a kijelzője mint az xperia active -nak és ugyanúgy csepp és porálló
a legjobb ilyen ip67 -es androidos telefon pedig az xperia go, abban már kétmagos proci van, a sebességgel sincs gond (bár a felbontása nem a legjobb, de elviselhető)
pl itt láthatod, hogy vízbedobás után sincs semmi baja, még a víz alatt is csörög, fogadja a hívást :)
és igen, ha raksz rá egy iGO -t (megveszed vagy lewarezolod) és rajta van a térkép is akkor nem kell net a navigáláshoz
amúgy meg sms -t én személy szerint 2x gyorsabban írok a teljes érintős qwerty gombsoron mint a rém gagyi 3x kell megnyomnom egy gombot míg elérek egy betűt módszerrel :) -
#9509 Azt látom, de vodás vagyok, és jó lenne ha tudnám használni garival is.
Nade sebaj, majdcsak terjed mint a vírus, úgyis már vagy 1 éve gondolkozom, hogy mit vegyek :)) Addig meg hátha kidobnak olyat ami mindennél jobb nekem :) -
#9508 ha jól tudom, csak telenornál -
#9507 Jó telefon, meg minden de azt lehet kapni? Azon kívül, hogy nem cseppálló stb. -
#9506 Nem jó vétel, Blade III jobb és csak 29k. -
#9505 Egyébként mi van ezzel az android verzióval, ezt pld vajon lehet frissíteni ICS-re? Nem hiszem, hogy ne tudnék élni nélküle, mert nekem ez a régi is teljesen új lesz, csakúgy mégis érdeklődésképp.
Motorozok, szóval jó lenne ez az időjárás álló cucc, többször előfordult már, hogy külső zsebben maradt a teló, ahol kezdett nyirkos lenni a szitu mire meg tudtam állni, hogy elrakjam biztos helyre. -
#9504 Szóval ez jó vétel lehet?
Én is olyan vagyok, hogy nyilván sose veszek telót, de ez most ennyiért megtetszett :))
bár most épp dícséret illette a C5-00-át ami nekem is tetszik, de jobb lenne a nagyobb kijelző, néha egy két ebook-ot olvasgatnék, stb. Szóval ha teszek fel egy iGo-t, akkor net nélkül is tudok navigálni?
Mostanában nem írok SMS-t, szóval lehet beleférne az érintőkijelző az életembe. -
sanyiute #9503 akkor oké:D -
#9502 az is lószar :) -
sanyiute #9501 valahol 800-at ír:S -
#9500 jézus... oké, hogy strapabíró, de előtte kérdezd meg magadtól, hogy biztosan szükséged van rá? ennyi pénzért egy rablás, még akkor is ha csepp és pormentes meg gumírozott házban van és tényleg leejtheted 1,5 méterről és nem lesz baja
ennyi pénzért vegyél egy akármilyen 2 v. 4 magos androidos telefont és hozzá egy masszív tokot... vagy ha mindenképpen fontos az IPS szabvány akkor ott a Motorolay Defy vagy Xperia Active -
#9499 Már megtaláltam, szerintem ne vedd meg:D 600mHz CPU androidba elég kevés, meg amúgy is:D -
sanyiute #9498 125.000 ha jól emlékszem:D -
#9497 Mennyiért?:D -
sanyiute #9496 tegnap előtti napon Médiában láttam csak nem volt bekapcsolva lehet meg kelet volna kérjem az eladókat na nem baj majd legközelebb :D -
#9495 Amúgy custom rom biztos van rá. -
#9494 LoL én is akarok ilyet:D -
sanyiute #9493 sziasztok Április környékére tervezek telefonvásárlást találtam egy telefon CAT B10 tudom fura választás de tesztek alapján elég tartós..:D annyi kérdésem lenne hogy kb. meddig bírja az akkumulátor és hogy jön e rá esetleg Android Jégkrém szendvics frissítés vagy be kell érjem a 2.3-al?? -
#9492 érdemes olyan gps programot beszerezni (pl iGO) ami már tartalmazza a térképet, így nem kell neki net a navigáláshoz -
#9491 Értem, köszönöm. Itthon van WiFi persze, de ha itthon vagyok minek szenvednék a telefonnal? :D Letölteni nem akarok én semmit, szóval akkor az a 100mega böven elég lesz nekem, néha gps-hez forgalomadatokat lekérni(azt olvastam lehet ilyet), vagy menetrendet nézni ha tömegközlekedek. -
#9490 kell nekik net igen, onnan kérik le a friss adatokat/infókat... de amúgy ki/be lehet kapcsolni a mobilnetet rajta egyszerűen, és olyankor nem tud kapcsolódni az internetre
viszont az androidos meg akármelyik okostelefon net nélkül csak fele annyit ér... viszont van benne wifi is, otthonra érdemes venni egy routert és akkor lesz saját wifid amivel vezeték nélkül tudsz ingyen netezni a telefonon... sőt, rengeteg nyilvános wifi van szerte az országban amire rá tudsz kapcsolódni és ingyen internetezni
a 100 mb az nem túl sok... de ha ésszel csinálod elég lehet emailezgetésre és böngészésre (van számláló is benne, látod, hogy mennyit fogyasztottál az adott hónapban, sőt be is állíthatod a korlátot ami után már nem enged mobilnetezni) ha viszont youtube -ozni meg játékokat/alkalmazásokat akarsz letölteni a google play -ről akkor az a 100 mb 1-2 nap alatt elfogy :) -
#9489 Köszönöm a választ. Akadt még pár kérdésem, remélem nem nagyon balfasz dolgok, de telefon ügyben teljesen tudatlan vagyok.
Utánaolvastam a HTC-nek, és olvastam olyat hogy az ugymond asztalra vagy nem is tudom mi a neve ennek teloknál, ki lehet rakni ilyen minialkalmazásokat, ami irja az idojarasjelentest, stb. Gondolom ezekhez net elérés is kell, ugye? Meg egy csomo ilyen-olyan alkalmazást dicsértek, de szerintem mind netes. Namost ezek inditás elott azért megkérdezik hogy csatlakozhatnak-e ugye? Mert én nem akarom hogy bármi is csatlakozzon a netre a telon, nem akarok meglepodni mikor kapom a számlát... Bár az uj csomaghoz jár 100mb havi net azt hiszem, de nem tudom az mennyi egy telefonnak, minek mennyi az adatforgalma. -
Drubowski #9488 Mekkora esély van rá hogy a NOKIA Lumia 620 "S" vagy "M" tarifával, sok év hűséggel 10-15k lesz a Telenor-nál? -
#9487 akkor várd meg ezt....
-
#9486 te tipikusan az a fajta ember vagy aki vár mindig mert nemsokára lesz jobb... :)
ilyen erővel várhatsz az idők végezetéig, akkor sem fogsz venni semmit :D
te tudod :P -
#9485 az iphone 5 nem tetszik, pedig most már tűrhető áron megy..XDDDDDDD
várok vlmi full hd kijelzős csodára.. majd akkor.. állítólag most a HTC meg Sony fog dobni telókat, nem ? -
#9484 egyértelműen a HTC Desire X a legjobb telefon ezek közül
amúgy én is így voltam 4-5 évvel ezelőtt mint te, hogy minek az érintő, a régi telefonok a legjobbak...stb.
aztán a kezembe került egy iPhone 2G és onnantól kezdve az istenért nem mentem volna vissza hagyományos "gombos" telefonra
sokkal kényelmesebb használni, gyorsabban eléred a dolgokat, nagyobb a kijelző, szebbek a színek, gyorsabb a rendszer, tonnányi hasznos dolgot meg tudsz rajtuk csinálni, amire most azt mondod, hogy "minek ez egy telefonra?", de ha megszokod őket akkor már hiányoznának (pl. lecsekkolom az emailjeimet akárhol vagyok, megnézem a busz/vonat menetrendet akárhol vagyok, térképet elindítom és megnézem merre vagyok, navigálok gps -el, megnézem a moziműsort, lefoglalom a jegyet...stb.stb.stb.) és mindez a zsebedben van, nem vagy hozzákötve a pchez vagy laptophoz
az érintőképernyővel pedig nem fogsz nehezen boldogulni... 1 perc a megtanulása/megszokása ezeknek az újabb fajta kapacitív érintőpaneleknek... lehet régebben valami fos rezisztívvel próbálkoztál :) azt én sem tudnám megszokni :) azok érintőceruzára vannak kitalálva nem az emberi ujjra
szóval HTC Desire X a legjobb, utána a Huawei Ascend G300, jelenleg én is egy ilyen Huawei -t használok és meg vagyok vele elégedve, a kategóriájának az ár-érték bajnoka :) -
#9483 Az lemaradt, hogy talan a HTC ami ertelmesnek nez ki. -
#9482 Sziasztok.
Szolgaltatovaltas elott allok, uj telefon szukseges. A valasztek amit ingyen adnak:BlackBerry Curve 9320, Sony Xperia Miro, Vodafone Smart II, HTC Desire X, Huawei Ascend G300, Nokia Lumia 610, LG T385, Samsung Galaxy Ace Plus, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini II.
Elvarasaimrol annyit, hogy eddig egy Nokia C5-00 volt, azzal tokeletesen meg voltam elegedve. Ki nem allhatom az erintokepernyot, nehezen boldogulok vele, de sajna mar csak ilyenek vannak. Tehat valami egyszeruebb kezelofeluletu lenne jo. Amire legtobbet hasznalnam, ertelemszeruen telefonalas es sms-ezes, emellett zenehallgatas ami gyakori, illetve GPS amit meg rendszeresen igenybe veszek. Egy jo fenykepezo se jonne rosszul, de az elobbiek fontosabbak.
Ezeken kivul masra egyaltalan nem hasznalok telefont. Kulsore egyik se tetszik, mind tepsi, nekem a klasszikus telefonforma a nyero( regi 6210 pl). Melyiket tudjatok ajanlani? -
#9481 te még mindig nem vettél telefont? :DD -
#9480 a HTC-re várok, most állítólag ők alkotnak.. nem ? -
#9479 nemtom mikor jön, a pletykák alapján lesz hozzá s-pen... szóval nemtom mi lesz benne még a hatalmas újítás... gyorsabb cpu már minek, jobb kijelző esetleg lehet (1080p felbontású), de amúgy nem érzem indokoltnak egy újabb telefon kiadását... max ha kijönnek egy olyan procival ami ugyanolyan teljesítmény mellett fele annyit eszik... szal nemtom :)
a note2 kb. ugyanazt tudja amit az s4 fog... párszáz mhz ide vagy oda... az már lényegtelen... vegyél egy note2 -őt, felesleges várni az s4 -re -
#9478 sztetek is csak áprilisban fog jönni a galaxy s4?:S -
#9477 Lehet háttártárként használni, jailbreak nélkül is. Annyi a "megkötés", hogy Wifin vagy iTuneson keresztül lehet csak felmásolni fileokat. Fel kell tenni file-kezelő appot, és abba iTuneson keresztül (vagy böngészőbe megadod az app IP-jét és Wifin kweresztül) olyan fileokat pakolsz fel, amilyet akarsz, és le is tudod őket tölteni bárhol. -
#9476 Igen igen, viszont ha kicsit utánaolvasol (nem piszkálódás), win8 olyan mint egy béta. Fagyások, belassulások, hibák...
Win7 inkább stabilabbnak mondható már. De ahogy passatgt is mondta, egy két évig lesz úgyis. Addig meg legalább van egy minőségibb telefonom :) -
#9475 mondjuk jobban belegondolva igazad van.
pár évig még bőven lesznek rá programok, utána pedig úgyis váltani kellene (akármit vett volna most). ezek a mai telefonok nem bírnak többet pár évnél (persze ha minden újítást, funkciót ki akarsz használni). -
#9474 Pár évig bőven jó az még