10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9473 én nem vettem volna meg.
a WP 7 telefonok, így többek közt a Lumia 800 sem kapja meg a vadonatúj Windows Phone 8-at, és az ezekre írt alkalmazások nem kompatibilisek visszafelé, ami lassan ki fogja nyírni a WP 7-es telefonokat, ugyanis senki sem fog ezekre fejleszteni. -
#9472 úúúúh, milyen internetes hitvitát robbantottam ki
Én csökönyös vagyok, és megrendeltem a Lumia 800.
Ha nagyon nem fog tetszeni túladok rajta.. De nem csak belekaptam a dologba, egy hétig böngésztem, kutakodtam, és így hoztam meg a döntésem. Nem elhamarkodottan. De köszönöm mindenkinek a segítségét :)
És azért, majd írok pár sort, hogy mégis milyen is ez a Lumia :) Hátha lesz akit érdekel attól még, hogy csak egy WP :) -
#9471 hát igen :) -
#9470 tulajdonképpen csak a zenére kell megoldást találni, mert alapjában véve ios5-től nem is kell itunes a használathoz, tudod aktiválni anélkül is iphone/ipadot is -
#9469 mondjuk azt el kell ismerni, hogy ez az itunes egy szarkupac (legalábbis windows-on), de egyébként vannak külső (ingyenes) programok melyekkel ki lehet váltani az itunes-t (pl. zene másolgatásra).
na meg ott van már az icloud, vezeték nélkül szinkronizál a felhőbe, bárhol eléred, ezzel a személyes adatokat (kontaktok, események, jegyzetek, fotók, stb.) ki is váltottuk az itunes-ból, a zenére ugye ott van a külső program és végül a programokat játékokat pedig magán a telefonon is le lehet tölteni. tehát akinek nem tetszik az itunes, annak szinte nem is kell használnia.
ha pedig akár a kinézetét (lehet wp, lehet android, lehet blackberry kinézet, közel teljes funkcionalitással, de lehet teljesen más, egy rendszerre sem hasonlító kinézet), akár a funkcionalitást (pl. az alant említett bluetooth küldözgetés, kényelmi funkciók, és kismillió más apróság) akarjuk felturbózni ott van a jailbreak.
de ezek nélkül is teljesen használható, stabil, letisztult, könnyű kezelhetőségű rendszert kapunk. -
#9468 Nem akarok flémelni, csak a dolog humoros oldaláról megközelítve ebben az egészben az a poén, hogy a V630amra is lehet zenét másolni drót nélkül, itt meg arról megy az eszmecsere, hogy egy 1-2-3 százezres telefonban megoldották ugyan ezt a funkciót, mindösszesen csak valamit telepíteni kell és megtanulni használni :)))) És én vagyok az aki mindösszesen 2 percig használt ilyesmit. -
#9467 itunesba olyan zenét raksz be amit akarsz és wifin keresztül automatán rámásolja a telefonra, szóval még rádugnod sem kell a gépre -
#9466 Az iTunes egy ingyenes program. Amellett hogy adatokat lehet vele felsyncelni a telefonra, ezzel kell megejteni a fw updatelést is. De az iClouddal már ki lehet váltani a legtöbb funkcióját szóval az iTunes sem annyira létszükséglet már. -
#9465 De egyébként igen, kifejezetten zavaró, miért nem lehet háttértárként kezelni? -
#9464 Igen de csak amit meg is vettél TŐLÜK. Vagy talán tévedek? -
#9463 ja hogy kell egy program amivel tudsz adatokat pakolni a telefonra... hát ez tényleg igénytelen :) -
#9462 Biztos bennem van a hiba, de folyamatosan csak ituneos szar jött fel... -
#9461 "iphonera nem lehet zenét rakni(csak jailbreakelve)"
:DDDDDDD
szerintem most fejezd be, még mielőtt még nagyobb butaságot mondasz :) tényleg no offense, de előbb olvass utána a dolgoknak és utána "igénytelen butázz", ha legalább egy picit és tisztában vagy a dolgokkal :) -
#9460 Nekem egyik sem kell, nekem régi telefonom van, viszont próbáltam mind a kettőt, miután iphonera nem lehet zenét rakni(csak jailbreakelve), ezért elég hamar rájöttem, hogy lehúzás, android jobb, viszont nem használom ki. -
#9459 _NEKED_ jobb az android :)
van akinek az iOS jobb... és mivel nem az a véleményük mint a tiéd, igénytelen butáknak nevezed őket
szerintem jobb ha befejezzük a témát :) objektíven nem tudsz hozzászólni a dologhoz, csak személyeskedni (és gyanítom még az életedben nem használtál iPhone -t akár 1 percnél tovább :))
ha lenne pénzem rá én is iPhone -t használnék, pont a zártsága miatt, az ellenőrzött appstore miatt és a tonnányi szolgáltatás miatt amit az Apple nyújt...
google play -re felmegyek és hemzseg a gagyi programoktól amik randomszerűen dobálgatják a reklám értesítéseket és törölnöm kell őket... persze itt is vannak jó dolgok de remélem érted mire célzok
szóval, mindenkinek más az igénye, a tiédet maximálisan lefedi az android, mégsem kapsz a fejedre az "iphone -osoktól" személyeskedő fikázást :) -
#9458 Nem értem miről beszélsz, android jobb és olcsóbb, nem hiszem hogy sznob lennék... -
#9457 csak te vagy igényes sznob és brainmaster, mert nem vagy képes elfogadni más ízlését, igényét, pénztárcájának méretét
(és még mielőtt le burzsuj buta iphone userezel, nem, nekem nincs iPhone -om... egy középkategóriás androidos telefonnal nyomulok)
én kérek elnézést -
#9456 Ugyanazért használnak konzolt mint iphonet, mert igénytelenek és buták:) -
#9455 És miért baj a zárt rendszer? Ugyanúgy megvannak az előnyei és a hátrányai. Konzolt sem véletlen használnak világszerte több millióan... :) -
#9454 iPhone 5-t vettél már? Mert ha nem akkor már nem vagy menő hiába van iphone 4ed! -
#9453 fogadjunk, hogy azért korlátolt, mert nem lehet bluetooth-on java játékokat küldözgetni egymásnak -
#9452 Pedig az, iszonyúan korlátolt, olyan mint egy konzol... És nem csak drága, a benzin az drága, az iphone ára nevetséges. -
#9451 valóban drága az iPhone, de szarnak azért nem nevezném -
#9450 Jailbreakkel sem lesz elég nyitott, az egy drága szar.
Szerintem inkább keress egy megbízható androidos telefont, olvass teszteket, mindig írnak a stabilitásról is. Egyébként meg ha nem pakolod tele mindenféle random appokkal akkor biztosan stabil lesz bármelyik rendszer. -
#9449 " Viszont mára már kinőttem ebből, és nem túlzottan zavar, ha zárt. Csak legyen stabil :)"
ez esetben ajánlom, hogy visszatérj ios-re. stabil, jól támogatott, hatalmas appstore, egyszerű, letisztult kezelés.
aztán ha honvágyad van és szét akarod mókolni, akkor ott a jailbreak, ami ezt lehetővé teszi :D -
#9448 Nem tudom, még godolkozok rajta. Mindenfélét kipróbáltam már, nagyon sokáig volt IOS rendszer alapú telefonom, volt android is...Régebbi Wp is.. Új még nem, és tetszik ez a minimalizmus benne. :) De még át fogom gondolni :) Mert a P is egy remek készülék.
Amúgy mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
#9447 Nem csak a romokról van szó. Mivel WP sem egyetlen hardverre készült, nem sokkal stabilabb az androidnál, egyébként nekem androiddal sem voltak stabilitási gondjaim pedig én még a 2.2est használtam. -
extramagascsaj #9446 Sziasztok!
Kicsi help kellene. :)
Németországban szeretnék a vodától előfizuval telót vásárolni, és ha már veszek, akkor nyilván normálisat szeretnék.
ez volna a választék...az lenne a lényeg, hogy nem orrvérzésig, de böngészni is tudjak a telóval meló szünetben,meg mikor úton vagyok, és ez beleférjen ugye a havi adatforgalom keretébe, szóval így kellene előfizetés csomagot választani első körben,de tekintettel rá, hogy nő vagyok, én ezt nem tudom megsaccolni, hogy melyik csomagot jelenti. Az lenne a lényeg, hogy a Monatliche Kostennél a megfelelő teló és csomag kiválasztása után 40euronál többet ne dobjon ki a rendszer, mert ennél többet nem szeretnék erre költeni. Úgymond ez a max limit, amit hajlandó vagyok ráfordítani. Ha valaki segítene választani 2-3 telót, amiben érdemes gondolkodnom...nagyon örülnék a segítségnek. Előre is köszi. =)
-
#9445 Hát igen, direkt írtam is, hogy régen mókoltam össze-vissza az androidos készülékeket. Viszont mára már kinőttem ebből, és nem túlzottan zavar, ha zárt. Csak legyen stabil :) -
#9444 igen ez óriási gond, főleg egy hölgy tulajnak aki minden nap háromszor rak fel főzött romokat:D -
#9443 Ne vegyél windowsos telefont, zárt szar mint az iOs.... -
#9442 ziasztok!
Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
Sony Xperia P
Nokia Lumia 800
Tudom, hogy két nagyon különböző telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsőt váltogatni. Viszont így ebből már kinőttem.
Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.
T-nél venném, januárban előfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettő ami nagyon gyere be.
Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^ -
#9441 Van egy HTC one V-m nem nagyon értek ezekhez...de a gyári kamera fokusza állandóan elszaródik és tiszta homály az egész felvétel.
Tudtok rá megoldást?
Köszi. -
#9440 Sola is elég jó választás lenne ilyen árban! Ajánlom a Hárdveraprót! link -
#9439 Egyiket sem tartom jó vételnek, jelenleg ami megéri az árát az csak is a Blade III és a Sony Xperia U lehet.(ilyen árkategóriában) -
#9438 Most néztem meg google ban, tehát teljesen átlagos bolti áron. 45 50 körül.
Vacilállok a tipo dualsim meg a nokia c5 között, ez csak a jobb kamera miatt jött képbe. -
#9437 Attól függ mennyiért tudod beszerezni. -
#9436 Xperia Miroval nagy baklövést követnék el? -
#9435 Kérdés: Amelyik telefonban a-GPS van az csak adatforgalommal tudja megállapítani a helyzetet, vagy internet nélkül is, csak úgy lassabb? -
#9434 ingyen? amikor a legutóbb néztem vmi 5ezer Ft volt a sim-microsim csere...