Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyors,szép hangzás,kényelmes fogás :D
Rosszat nem tudok róla mondani ICS is kijön rá:)
Pervert Alien ;)
vagy ha ebben az arkategoriaban van valami jobb johet arrol is valami.
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Milyen ismertebb hibái jöhetnek elõ 1 éven vagy fél év garancián belül?
#hhwnd
Én is ilyesmi 30ezres telót keresek, itt nem ajánlották, de nem tudok jobbat, egyenlõre még mindig a nokia C5-00 nál vagyok leragadva, sztem mostmár megveszem, hacsak nem tetszik meg az ASHA 300 az speciel 30ezer. Biztosan nagyon szar, mert úgy látom, hogy 80-100ezer alatt nem telefon a telefon, de nekem is ilyen 30-40 a lélektani határ :)
Nem nagyon vagyok belebuzulva a telóba, rohadtul nem kell okostelefon meg érintõs, a legfontosabb nekem a hívás gomb rajta, meghogy kitartson frankón 4 évig aztán heló.
Dübörög a 965ös x4
30-32.000 HUF között kellene valamilyen telefon. A lényeg, hogy numerikus billentyûzete legyen (esetleg kombinált), valamint legyen benne vekker (több idõpont beállítása), jegyzet. Várom az ötleteket.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
igen létezõ hiba, hogy nem tudod fogadni a hívásokat, mert vagy nem jelzi a telefon (a hívó félnek nem elérhetõt jelez, holott be van kapcsolva), vagy lefagy és ezért nem tudod fogadni.
Android "butasága", hogy kikapcsolt állapotból nem ébreszt
A kis boltokkal kapcsolatban pedig annyi, hogy õk max 1-2 hónap garanciát adnak, a hivatalos viszonteladók pedig 1 illetve 2 év garanciát adnak.
Az elõbbiek elõszeretettel nyúlják le a gyári tartozékokat is, pl. memóriakártya, vagy headset.
Ezért inkább márkaboltból, vagy hivatalos viszonteladótól vegyél telefont, persze, ha teljesen újat akarsz venni.
Kiváncsi lennék mit mutat wm6.5 helyett androiddal..
Telefonvásárlás elõtt vagyok és szeretném megkérdezni a véleményeteket.
• Az miért van, hogy a Sonyericsson oldalán még 2 év garanciáról irkálnak, mag egy Telenor oldalán már csak 1 év garanciát emlegetnek?
• A gsmarena.com oldalon néztem meg és hasonlítottam össze az Xperia Neo-t és Neo V-t. Valakinek van tapasztalata - azon kívül, amit ott olvastam - arról, hogy mi a különbség közöttük?
Telenornál 20 ezer forint (mármint a különbség). :) Ezen kívül a kamera felbontása, ami nem érdekel (fotógépem már van), és a hozzá adott SD kártya mérete (8GB vs 2GB)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3734
• Hogyan tudnak átverni a hivatalos viszonteladókhoz képest kis boltokban? Mire kell odafigyelni? Tartozékok is "esnek-e" hozzá? Meg garancia?
Errõl itt találtam tegnap egy leírást:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_neo_uj_korszak/hsz_2477-2477.html
• Olyanokat hallottam okostelefonokkal kapcsolatban, hogy olyan elemi funkció nincs rajtuk, hogy ha kikapcsolod éjszakára akkor reggel nem ébreszt. Vagy hívás érkezik és nem tudod felvenni. Nem tapasztaltam egyiket sem, csak hallottam, hogy ilyen létezik. Amúgy egy ezeréves (7+) telefonnal rendelkezem és most váltanék.
Elõre is köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat! :)
Szép napot,
Catti
[/spam]™
maximálisan meg vagyok vele elégedve.
milyen okos telefont ajánlotok 20 és 70 ezer forint között?
én LG Optimus Black p970-en gondolkoztam, vagy SonyEricson Xperia ray
mit ajánlotok?
elõre is kösz a segítséget!
Appok számának terén nyilvánvalóan el van maradva a másik két piachoz képest, de megjelenése óta a mai napig is a legdinamikusabban fejlõdõ piactérrõl van szó. Azt javaslom, hogy a kedvenc appjaidat keresd ki innen, vagy ha nincs ott, akkor nézz meg egy alternatívát, és döntsd el magad.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most cserélem le a mobilomat (Nokia 2730) és nem tudok dönteni 2 telefon között. Nagyjából ugyan annyiért tudnék hozzájutni mind2 készülékhez ezért az ár nem döntõ. Hosszú távra szeretnék tervezni vele, elsõsorban telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, office/pdf dokumentumok olvasására, használnám, de persze néha lõnék vele pár fotót.
A két készülék:
-Motorola Defy+
-HTC Radar
elsõsorban azért nehéz a döntés mert a Defyn android van míg a Radaron WP7 és mivel nem volt még "okostelefonom" ezért nem tudok dönteni. Úgy tudom az androidos telókat érdemes hetente 1szer újra indítani és a oprendszer nyíltsága miatt hajlamosabb az összeomlásra stb.
Jelenleg van egy iPod Touchom, tehát a WP7-nél a flash tartalmak hiánya nem fájó pont, és az sem hogy külön program kell a cuccok feltöltéséhez, valamint hogy nem lehet adatokat küldeni bluetoothon keresztül. Viszont azt olvastam hogy sokkal kevesebb rá az app, nagy részük fizetõs és, hogy nem olyan jó mint sokan mondják <#nemtudom>#nemtudom> Tanácsot kérek és bocsánat hogy hosszú voltam
nem szeretnék reklámozni, de pl. kiindulásnak hardverapró (apróhirdetések, telefon és tulajdonképpen bármi más) jó lehet, és hát ugye ott van a vatera is, azt mindenki ismeri :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Dübörög a 965ös x4
Vodánál elég kevés van, ami ér is valamit és 50k alatt van
Telenornál még ott van a Samsung Galaxy Ace, igaz az 60k, vagy a Galaxy Gio, 45-ért.
50 alatt nem nagyon találsz feltöltõs telefont, amire azt lehet mondani, hogy megéri.
és szerintem a használt telefonok között is szétnézhetsz, mert igen jó áron hozzájuthat jó modellekhez.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Akkor az lesz a C verzió, hogy kiabálok még 1-2 évet ebbe a döglõdõ mikrofonba, hátha addig jön ki egy számomra megfelelõ típus, mert c5ön kívül nem találok semmit. Van a sonynak valami cedar, de nem kapni már.
Ha meg idõ elõtt bedöglik a V630am, akkor veszek egy C5öt. Mégis könnyebben megszokom az SMS írási hiányosságait, mint egy érintõképernyõn anyázást :)
Vagy nem írok SMS-t :)
Dübörög a 965ös x4
- "A" verzió felejtõs!
- "B" verzió felejtõs!
Legyen mondjuk az, hogy bemész egy Vodafone boltba és megkérdezed a véleményüket. Mivel nem szereted a nokiát, ezért soha nem is leszel vele megelégedve. Arról nem is beszélve, hogy a symbian megint csak nem javasolt már.
Szóval legyen a "C" vagy a "D" verzió!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A verzió: mégis adjam le szervízbe és költsek rá x ezret. Aztán majd bedöglik az akksija, akármije és végül úgyis eldobom.
B verzió: vegyek egy Nokia C5-00 5MP készüléket, aminek számomra botrányosan szar a manüje, de sokkal jobb a fényképezõje. Olvastam itt visszamenõleg, hogy symbiant ne. Viszont találtam rá olyan ingyen kis programot, ami perc alapon számolja a beszélgetést, valószínûleg elõfizetéssel venném meg. Ezzel a letölthetõ programok választéka nekem 90%osan biztosítva a telefon életére, még egy dolog kéne, ez a c5-00 nem írja ki sms pötyögés közben, hogy milyen betû következik, így marha nehéz megtalálni pld egy Õ betût, vagy egyéb karaktert. Erre ha véletlen valaki tud megoldást akkor kész is van a telefonom.
Örök életre ingyen GPS vonzó dolog a készülékben, mostani V630 telómon is szoktam felmenni a google mapsra, ha eltévedek valahol, vagy kell egy pontos cím és ezen a régi készüléken is megoldom amit nagyon kell. És még a havi 2 megán is belül tudok maradni :)
Összességében megbízható lehet ez a C5 valami? Ez lenne a legfontosabb. Sosem volt nokiám, mindig is utáltam õket. Érintõ képernyõset nem veszek, azonnal felmérgel akármelyik. Egyéb javaslat esetleg? lélektani határ olyan 40ezer, elõfiztésesen 25 körül. Vodafone vagy kártyafüggetlen érdekel és csak új.
Dübörög a 965ös x4
majd barátnõm diplomaosztójára szeretnék venni egy okos telefont kb úgy 30 ezer-ig, milyet ajánlotok? én samsungra gondoltam..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lehet hogy várni kellene amíg kijön és majd akkor SII-t venni amikor lejjebb megy az ára?
így komolyan nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg!
Galaxy Nexus Note S3 W
A S II-hez jelenleg fülhallgató nincs csak töltõkábel. Ez olyan kábel amivel rá lehet csatlakoztatni a számítógépre némi adatcserére vagy csak egy sima töltõ? Ezt nm tudták megmondani a boltban.
Én mindenképp az SGS II-t javasolnám, nincs jelenleg jobb telefon mint az.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Maximum 50 ezer forintért milyen androidos telefont tudtok mondani?
Ezt már mondták, valami más lehetõség még esetleg?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A S Plus és a S II kijalzõja hasonló nagyságú? Vagy S II nagyobb? És ha igen mennyivel?
A Google Earth milyen mértékben zabálja az adatforgalmat? + vagy van valami lehetõség az egész letöltésére is? Valami rémlik legalábbis.
Pdf+ társait lehet olvasni rajta? Valamint milyen programokat ajánlotok majd rá?