10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9673 60k-ért olyant ami nem új -
#9672 Hali,
Mostanság milyen új androidos okostelefont érdemes vásárolni max 60k-ért? -
Dobronski #9671 azaz? u? p? u aljan ocsmany az a lehuzhato vmi... s-en is van, csak ott kisebb plusz eleve nagyobb a telefon es nem olyan feltuno. -
karajjj #9670 vegyed kisebb méretben -
Dobronski #9669 40-50 korul tudtok valami jo telefont? xperia s nagyon bejon, csak az 80... -
#9668 Sok Sony modellen van fizikai exponáló gomb...sajnos az új készülékeken már nincs.
Xperia Sola? (MT27) -
#9667 Tudtok valami telefont ami ilyen belépő androidos nem csúcs tehát olcsó gép, de azért nem akadozik, ÉS van rajta fényképező gomb? -
#9666 Samsungra cseréld inkább -
Dobronski #9665 Samsung galaxy mini 2 vagy xperia tipo?
masik kerdes: xperia x8-t erdemes lecserelnem ezekre? -
#9664 Akkor ahogy nézem, androidos telefonom lesz ebből! :)
Köszönöm a tanácsokat! -
#9663 Amúgy szerintem ami legjobban megéri ilyen árkategóriában androidból az a Sony Xperia S, kártyafüggetlenül megkapod ennyiért, WP8ból pedig még a Lumia 620at nézd meg. -
#9662 Ha fizetnél minden egyes játékért akkor WP8(és még a normális GPS is fizetős, mert az alap még a fizetős utakat sem tudja kiszűrni az útvonaltervezésből!), ha nem akkor android. -
#9661 Azért kérem a tanácsotokat, nem tudom melyik oprendszer lenne jobb.
Mire használnám? Telefon alapfunkcióin túl pl. zenelejátszásra/rádióra, netezésre, fényképezésre, akár játékokra, nem árt ha van benne GPS.
Végülis a mai telefonoknál már szerintem mondhatjuk ezeket alap funkcióknak! -
#9660 Hát, mire használnád? Biztos, hogy WP8as telefont szeretnél? -
#9659 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Nem vagyok nagyon otthon telefonok háza táján, de lassan ideje lenne egy "okosra" beújítani.
Kicsit olvasgattam, s láttam, hogy a piacon megtalálható Android-os és Windows-os telefon is. Tesztekből, cikkekből nem igazán tudtam leszűrni, hogy mik az előnyök-hátrányok az egyik operációs rendszereknél, ezért írok ebbe a topikba.
Két telefont nézegettem, nem tudom melyik lenne jobb:
- Windows Phone 8S by HTC;
- HTC Desire X.
Nem feltétlen HTC-t akarok venni, szóval ha hasonló árban (65-70e Ft) tudtok más gyártótól is ajánlani, akkor azt megköszönném!
Köszönöm! -
koxxx #9658 A Samsungot már volt alkalmam kézbe venni,tetszett is.anyagválasztás korrekt,formailag patent,hardweresen rendben van,lesz rá 4-es droid.A ZTE kicsit erősebb configgal bír,1,6 Ghz-es proci,4,3 collos kijelző, 4-es android,8 mp-es kamera...
De jobban bízom a samsungban valamiért.amúgy még nem volt androidos telefonom,szóval annyira nem vagyok jártas még a témában.
-
karajjj #9657 A Samsungot próbáltam már, nekem tetszett, érdekes a formája is, nem igazán szokványos, én arra szavaznék, bár nem ismerem a ZTE Grandot. Kipróbáltad már mind a kettőt? -
koxxx #9656
Sziasztok!
Új telefon vásárlására adnám a fejem.2 középkategóriás gép közül választanék.Egyik a Samsung Galaxy S Advance névre hallgat, a másik pedig ZTE Grand X IN.
Mindkettőt azonos áron tudnám megvenni 40 000-ért.
Melyiket ajánljátok? -
Dobronski #9655 diktényleg :D bocsi siettem :D pillanat, megoldom :D -
Borg #9654 És szerinted ki lát bele a saját postafiókodba? :D -
Dobronski #9653 Ja, és a 2. sor árai érvényesek rám. -
Dobronski #9652 Legjobb választás? max 25... -
#9651 nemsoká galaxy s 4 bejelentés :DD -
Novatek #9650 Sziasztok!
Mobilt vásárolnék, de nem követem a mobilpiacot.
Segítenétek a választásban?
Szempontok:
rádió
legyen fehérben is
4g/LTE bár ez annyira nem fontos
kijelző hd felbontás,
ez szubjektív de legyen stílusos mint a régi motorola v3 asom :)
köszi -
sanyiute #9649 Konkrét fekete nincs de ott vannak a színek -
#9648 Samsung galaxy S 3 mini van már feketébe? -
#9647 Nem tudom te milyen dimenzióban élsz, lehet nálad gyorsabban telik az idő, de nálam 2012. Május 3. (a nap amikor bejelentették az S3-at) nem "most" volt :D -
#9646 samsung galaxy s4 már márciusban? jó hamar.. még csak most jött ki a 3.. -
sanyiute #9645 Így még hihetőbb :) -
sanyiute #9644 Mosttaláltam gondolom note 1 re is vonatkozik -
#9643 hétfőn megmondom neked -
sanyiute #9642 4.1 vagy 4.2 ről hír hogy lesz rá?:S bár gondolom nem erőltetik -
#9641 Van már rá ICS. -
sanyiute #9640 Sziasztok egy olyan kérdéssem lenne hogy samsung galaxy note 1 szériánál. Az androidot hanyas verzióra lehet frissíteeni??? Tudtommal anno az alap verzió csak 2.3 as -
#9639 "És még egy kérdés, szerintetek megéri venni egyáltalán telefont gsm boltól bolti garanciával?"
Előbb azért érdemes talán szétnézni apróhirdetési oldalakon (harderapro.hu például) mert ki lehet fogni olyat, amelyik tényleg gyárilag kártyafüggetlen (vagy igazolhatóan nem előfizetésre lett vásárolva)... azokat nyugodtan meg lehet vásárolni (pláne ha még garancia is van rá) és 30-50% -ot is spórolhatsz
persze vigyázni kell... ne vegyél előfizetéses telefont pláne ilyen szöveggel, hogy letiltás biztos, és társai :D
gsm üzletbe akkor vegyél, ha fontos a kártyafüggetlenség... egyébként tényleg érdemesebb szolgáltatónál venni és választani egy számodra kedvező előfizetést... egyrészt kapsz kedvezményt a telefonra, másrészt (igaz, hogy havidíj ellenében) de kapsz lebeszélhető perceket, sms -eket, mobilnetet -
#9638 Ha fontos a szervizelhetőség akkor vedd valamelyik szolgáltatónál.(T-mobil 2 év garit ad és minden városban van boltjuk ahova viheted) -
fantis6 #9637 Köszönöm a segítséget szerintem a Lumia 710-et választom, sajnos nem vagyok Budapesti és ezért aggódom a szervizelhetőségről, vagyis nem szeretném visszafelé küldeni a telefont rögtön ha esetleg valami gondja lenne. Olvasgattam több helyen is mindegyik kiszemeltről a legkevesebb gyári hibával ezek közül a Black-nél és a Lumiánál találkoztam.
Köszönöm még egyszer a segítséget :) -
#9636 Ezek közül az LG Optimus Blacket és a Defyt ismerem a legjobban. Nekem az LG van, viszont a 4.0-ás Android lehet hazavágta a GPS-t, mert nagyon nehezen talál műholdakat. A korábbi 2.3-mal tökéletesen működött, megjártam vele Dortmundot és Lengyelország egy részét és hibátlanul teljesített menet közben. Minden más funkciója stabilabban működik ICS alatt. A Defy is nagyon jó vétel, strapabíró, jól használható minden téren. Ha budapesti vagy, akkor a szervizelésében is tudok segíteni, mert abban a szervizben dolgozom, ahol ezeket is javítjuk.
A HTC Wildfire S nővéremnek van, neki tökéletesen működik, igaz, ő nem használja ki a fele tudását sem ennek a telefonnak. Érdemes azért a Nokiat is megnézni, lehet nem bánnád meg. -
#9635 Ja és mindent jól tud amit írtál. -
#9634 Lumia 710, nekem is ilyen van, és nagyon jó, android után nagyon pozitív élményt nyújtott.