Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
én pl a te 80ezres áradat még megdobnám kb. 15 -el és vennék használtan egy HTC One X -et... azzal egy jó ideig nem lesz gondod, 3-4 évet simán kiszolgál... ha meg veszel egy újat 80ért, 1,5 év múlva már lassúcskának fogod érezni
de ha mindenképpen új kell akkor olyat nézz, amiben 2 magos proci van, jóféle kijelzõ, jó felbontással és ramból se legyen túl kevés... 512 mb alá pl. ne menj... a Sola az pont határeset... ha az tetszik akkor vedd meg ezt és spórold meg azt a közel 50% -ot 😊 rohadtul nem érdemes üzletben új telefont venni kp -ra, max szolgáltatótól elõfizura kedvezménnyel ill. részletre
Bazinga!
plusz a beépített memóriája is elég nagy... "sosem" lesz tárhely gondod 😊
Bazinga!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ezekkel nincs gond, jó telefonok ebben az árban
Bazinga!
ha ez megvan akkor ebben az árkategóriában mi lenne a jobb választás... ki mire akarja használni a telefonját ugye... de alapszabály az az, hogy a gyorsabb proci és a több ram nem árt
egyébként pedig jobb ha kézbe fogod a telefonokat valahol, mert élõben mindegyik más mint leírás és fotók alapján
Bazinga!
Tehát zene, nagyon ritkán 1-2 fénykép (minõség nem lényeg, tényleg ilyen alap dolgokat, hogy el ne felejtsem). Egy kevés játék (nem 3d-s csodák, 5 perces unalomûzõk csak). És persze telefonálás. 😊
Nem használnám netezésre, soha semmilyen körülmények közt.
Mit javasoltok? Eddig a SE xperia x10 minit/xperia minit, az xperia x8-at, nokia 5800-at néztem. Illetve SE LWW, bár egy ilyen 25e körüli példány felkutatásához magánnyomozó kéne. Más is jöhet, én eddig ezek közt vaciláltam, de nyitott vagyok mint egy pinceajtó.
Akkor ebben az árkategóriában mit érdemes még esetleg megnézni?
Sim kártya foglalat típusa mindegy igazából mert még nem "törtem" ki a micro simet.
Bazinga!
Xperia Sola-t nézegettem de az kicsit elvette tõle a kedvem hogy 1 napot bír az aksija egy-két teszt szerint 😞
Éredeklõdnék,hogy Motorola Motoluxja van-e valakinek?Érdemes megvenni?
Sony Xperia Tipo vagy Samsung Galaxy mini II vagy LG Optimus L3?
Szerintetek?
Lumia 800 vagy ilyen árban és minõségben vmi Androidos telo? max 75 ezer és független 😊 Htc kkel szemezek...de annyiféle van belõle,hogy gõzöm sincs 😊
egy nagyon nõies telefon kellene a nõvéremnek, pici elvárásokkal.
Pink színû galaxy Y-t nézek, sztetek megfelelõ lenne?😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
frissítés mikor volt?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Konkrétan maga a menü hiányzik... nincs ott csak a 2 másik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
HTC One V Android 4.0.3
Nokia Lumia 710-rõl vélemény? Vagy esetleg valami ajánlat abban az árkategóriában?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
nem gáz, de nem is a legjobb módszer.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
illetve ez még e hónapban eljön hozzánk is ?
iPhone 4 (nem az S) jó vétel lehet ?:SS mennyire zavaró, hogy nincs flash támogatás, esetleg ez orvosolható valahogy ?
illetve külföldi hálózatos, gevey simmel lenne megoldva.. ez gáz ?
0.Ár/Érték arány
1.Üzemidõ(aksi)
2.Multimédia(audió)
3.Teljesítmény
4.Kijelzõ(méret px')
<#worship>#worship>
Bazinga!