Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
köszöönöm a segitséged,azt hiszem meg is veszem a 4S-t... Még egy kérdésem lenne... Barátnõmnek szeretnék egy kis méretü okos telefont,legalább 2 magos procival,5 megapixeles fenykepezovel. Nem olyan tul dragan,de a kinalatot megneznem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hecker007
hmm, szétnézek akkor használtak között is, meg megvárom hogy lejárjon a hûségem és akkor szétnézek trémobilnál

precision
én azért néznék a helyedben használtakat is... 30-40% -ot is spórolhatsz egy alig használt jó állapotú és még garanciás telefonnal

én pl a te 80ezres áradat még megdobnám kb. 15 -el és vennék használtan egy HTC One X -et... azzal egy jó ideig nem lesz gondod, 3-4 évet simán kiszolgál... ha meg veszel egy újat 80ért, 1,5 év múlva már lassúcskának fogod érezni

de ha mindenképpen új kell akkor olyat nézz, amiben 2 magos proci van, jóféle kijelzõ, jó felbontással és ramból se legyen túl kevés... 512 mb alá pl. ne menj... a Sola az pont határeset... ha az tetszik akkor vedd meg ezt és spórold meg azt a közel 50% -ot 😊 rohadtul nem érdemes üzletben új telefont venni kp -ra, max szolgáltatótól elõfizura kedvezménnyel ill. részletre

Bazinga!

precision
mert azon sosem lesz ilyen hogy valamit 15x kell megnyitni (bár hozzáteszem, hogy speciel ez a fb app hibája, nem az androidé) és nem kell állítgatni semmit, minden megy, és minden pöpecül megy, gyorsan, stabilan
plusz a beépített memóriája is elég nagy... "sosem" lesz tárhely gondod 😊

Bazinga!

és kifejtenéd bõvebben,hogy miért ?? Eddig csak Androidos telóm volt. Nem ismerem az Iphonet,de érdekelne,hogy miért mondtad,hogy NEKEM lesz jó választás

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hecker007
Androidot nézek kb csak, Iphone-ra nincs pénzem, használt telefont meg nem akarok venni. Amire használni akarom az a telefonálás és sms-ezésen kívül, pdf-ek olvasása, esetleg world, excel dokumentumoké, wifin keresztül netezésre néha, meg max 1-2 játék, de az nem fõ szempont engem telón a tetrix is leköt teljesen 😄

V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

precision
az iPhone 4S jó választás lesz neked

Bazinga!

Sziasztok,egy ZTE Skate telóm van,Ice cream sandwich van rábuherálva,idegesit,hogy semmi belsõ memóriája,éls a facebookot 15-szor kell kinyitni,hogy megjelenitse,hiába helyezek mindent át az sd kártyára,de teljesen mindent nem lehet,és belsõ memória alig van. Váltanom kéne,Iphone 4s vagy Galaxy S2 vagy Galaxy Note ? vagy esetleg más ???

precision
motorola defy, xperia mini (az 1 ghz -es), xperia x10i (nagyméretû 1 ghz-es), zte blade, zte skate

ezekkel nincs gond, jó telefonok ebben az árban

Bazinga!

Használtan is jóval drágább 25nél. És a tesztekben se írnak sok jót.

dragon11
Omnia 2 ?

precision
oprendszert kell választanod elsõsorban, nem telefont

ha ez megvan akkor ebben az árkategóriában mi lenne a jobb választás... ki mire akarja használni a telefonját ugye... de alapszabály az az, hogy a gyorsabb proci és a több ram nem árt

egyébként pedig jobb ha kézbe fogod a telefonokat valahol, mert élõben mindegyik más mint leírás és fotók alapján

Bazinga!

20-25e forintért szeretnék venni egy használt okos(ka)telefont. Hosszú távra tervezek, több évig hurcolnám, használnám. Épp ezért elsõ a megbízhatóság (zte gondolom indulásból KO). Második meg az, hogy kihangosítva, tehát füles nélkül szépen és telefon viszonylatban hangosan szóljon.
Tehát zene, nagyon ritkán 1-2 fénykép (minõség nem lényeg, tényleg ilyen alap dolgokat, hogy el ne felejtsem). Egy kevés játék (nem 3d-s csodák, 5 perces unalomûzõk csak). És persze telefonálás. 😊
Nem használnám netezésre, soha semmilyen körülmények közt.
Mit javasoltok? Eddig a SE xperia x10 minit/xperia minit, az xperia x8-at, nokia 5800-at néztem. Illetve SE LWW, bár egy ilyen 25e körüli példány felkutatásához magánnyomozó kéne. Más is jöhet, én eddig ezek közt vaciláltam, de nyitott vagyok mint egy pinceajtó.

Hecker007
nah jó akkor ez nem szempont muszáj lesz minden nap tölteni :S 😄
Akkor ebben az árkategóriában mit érdemes még esetleg megnézni?
Sim kártya foglalat típusa mindegy igazából mert még nem "törtem" ki a micro simet.

precision
az összes okostelefon akksija 1 max 1,5 napot bír... persze használattól is függ... le lehet meríteni 12 óra alatt is 😄

Bazinga!

Hecker007
Sziasztok, 70-80 ezer Ft környékén milyen telefont érdemes venni?
Xperia Sola-t nézegettem de az kicsit elvette tõle a kedvem hogy 1 napot bír az aksija egy-két teszt szerint 😞

Sajnos fél éves garival vettem 😊
Barnabyka
Feltételezem, hogy még garancia is van rajta, ezért hirdesd meg 20ért és így minimális alkuba is bele tudsz menni.

Sziasztok, szeretnék érdeklõdni, hogy egy SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro-t mennyiért lehetne szerintetek eladni? Annó (8hónapja) 40-ért vettem, függetlenül. Tegnap a déliben egy eladó boltban azt mondta 10ért venné meg... majdnem kinevettem, azért az ott levõ gagyi nokiák (amik tényleg gagyik) azokat adja 10ért... Minimum 15ért, szeretném, de jobb lenne 20ért eladni. Teljesen jó, nincs semmi baja.
Szevasztok!
Éredeklõdnék,hogy Motorola Motoluxja van-e valakinek?Érdemes megvenni?
Barnabyka
Na konkretizáljunk!

Sony Xperia Tipo vagy Samsung Galaxy mini II vagy LG Optimus L3?

Szerintetek?

Barnabyka
30-40 nagyon max 50 ezer forint környékérõl milyen telefont ajánlanátok?

Barnabyka
Ha adott egy telefon(x10 mini pro) amin csak külföldi nyelvek vannak, ara rálehet tenni a magyart?

sziasztok. telefonvásárlás ugyebár 😊

Lumia 800 vagy ilyen árban és minõségben vmi Androidos telo? max 75 ezer és független 😊 Htc kkel szemezek...de annyiféle van belõle,hogy gõzöm sincs 😊

dragon11
hahó!D:

egy nagyon nõies telefon kellene a nõvéremnek, pici elvárásokkal.

Pink színû galaxy Y-t nézek, sztetek megfelelõ lenne?😄

morcosqtya
Marketrõl tölts le egy live wallpapert.. telepít, reboot, set wp, örül. <#smile>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LeWyTy
mittom én 2 hetes telefon. 4.0.3 adnroid

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

whiskeyman
akkor talán sw hiba :|
frissítés mikor volt?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
Van rajta 5. a lehetõség nincs benn hogy berakjam.
Konkrétan maga a menü hiányzik... nincs ott csak a 2 másik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
hát azé a 70-k ért majdnem én is<#banplz>

whiskeyman
én felvágnám az ereimet... <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

precision
tölts le marketrõl... ezek szerint gyárilag nem raktak bele egy live wallpapert sem

Bazinga!

Barnabyka
Szerintem a legtöbb ami elmondható róla, hogy nagy zsákbamacska ez az új windows phone! a legtöbb amit megtudhatsz róla azt mobilarena teszten megtalálod, ennél még talán egy aktív felhazsnáló segíthet többet!

LeWyTy
Hé akkor mi van ha nincs "élõ háttér lehetõség a telefonomban?
HTC One V Android 4.0.3

Sickness
Háj
Nokia Lumia 710-rõl vélemény? Vagy esetleg valami ajánlat abban az árkategóriában?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

dragon11
Kösz szépen.<#worship>

S szerintetek mennyivel fog esni az ára ?S:

rooney8
igen. semennyire nem zavaró.

nem gáz, de nem is a legjobb módszer.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
szinte nincs olyan videómegosztó oldal ami ne menne ios-on, youtube-ból meg alapból van alkalmazás rajta

Attól függ mennyi pénzt adsz érte... bár én már tavaly se vettem volna, idén meg aztán fõleg vannak jobb választások.
dragon11
illetve szept 12-én jön az 5.. mégis megéri most venni 4t? mennyivel fog esni az ára kb. ?:S

illetve ez még e hónapban eljön hozzánk is ?

dragon11
youtube, videók, bármi ?S:

passatgt
mihez kellene flash?

dragon11
Srácok..

iPhone 4 (nem az S) jó vétel lehet ?:SS mennyire zavaró, hogy nincs flash támogatás, esetleg ez orvosolható valahogy ?

illetve külföldi hálózatos, gevey simmel lenne megoldva.. ez gáz ?

LeWyTy
Aki ismeri a mostani okos telefon állást... ajánlana nekem 1-2 telefont ami ezekbõl a szempontokból a legjobb (fontossági sorrenben):

0.Ár/Érték arány
1.Üzemidõ(aksi)
2.Multimédia(audió)
3.Teljesítmény
4.Kijelzõ(méret px')

<#worship>

dragon11
elég szûk csõgatyákat hordok, esélye nincs hogy a zsebében elfér.. S:

precision
elfér a zsebben, de persze kívülrõl jobban látszik mint egy kisebb méretû telefon (de cserébe vékony)

Bazinga!

Nem ugyanaz, kisebb és gagyibb az S.
dragon11
értem, köszönöm Neked!😊

zsebben biztosan nem férne el, így nem tudom hogy hordanám..

egyébként a galaxy nexus S ugyanaz, mint a sima Nexus i9250 ?