10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • fantis6
    Sziasztok teló várárláson gondolkodok és ez a teló is a listámon van.
    ezeket néztem ki : HTC one V, LG Optimus Black (P970), Motorola Defy Plus, Nokia Lumia 710 és egy olcsóbb kategóriájú tel.:HTC Wildfire S .
    Ami számomra a fontos:
    -jó a fényképező (5megapel + vaku)
    -ne akadjon/fagyon ki hétköznapi használat során (ezért is számitásba vettem a Lumia 710-et mert úgy tudom a wp jól optimalizált)
    -a videó és zene lejátszó elég jó legyen (jobb legyen mint a Samsung Galaxy 3 (I5800) telóm, de szerintem mindegyik jobb ettől :D )
    -mobil net nélkül is boldoguljon olyan szinten minimum mint az I5800
    -jó, gyors, műholdakat jól tartó GPS
    -ár max 48K
    -netes Gsm boltból venném bolti garanciával, de fullos gyári felszereltséggel
    - flash-elni a gari lejártáig vagy legalább egy fél évig nem szeretném
    Az általam leir pontok alapján melyik lenne a legjobb?
    A választ előre köszönöm :)
    És még egy kérdés, szerintetek megéri venni egyáltalán telefont gsm boltól bolti garanciával?
  • karajjj
    ezek már egész korrektek
  • Gyöször
    tudsz adni valami linket amire azt mondod, hogy na ez tűrhető?
  • karajjj
    ennyi pénzért kínából kapsz sokkal jobbat
  • Gyöször
    Most ezzel rosszat mondtál vagy jót? :)
  • LeWyTy
    Egy szó mint száz: GIGABYTE
  • Gyöször
    Akkor nekem elég lesz az 512 MB. Ha lesz valahol egy bolt ahol kézbe tudom venni, és megbarátkozok a méreteivel illetve megtetszik, tudom használni valamire akkor megveszem. Vagy őt vagy a nagyobbat (GS202) ami 4,3" képátlós, a legfontosabb dolga ebook olvasás lenne a telefonáláson és teljesen alap fényképezésen felül, erre gondolom megfelelő.
    Valakinek még ha lesz hozzáfűzni valója, ne tartsa magában!
  • precision
    papíron nem rossz, leszámítva a ramot

én is azt hittem, hogy 512mb ram elég, ha nem gamerkedik az ember, de a Huawei Ascend G300 -as telómon pikkpakk elfogy az 512mb... pedig nem vagyok egy hardcore user... a legjobban lecsupaszított romot raktam rá és így van 100-120 mega szabad ramom, úgy hogy semmi sem fut, csak a rendszer és létfontosságú processek

szóval, jó vétel lenne 1 gb rammal, de így sem rossz azért... de persze egy-két reviewt olvasnék/néznék róla
  • Gyöször
    Mondjatok el erről minden rosszat

Hogy ezt se vegyem meg :)))
  • nabukadonozor
    Sziasztok!
    Sony Xperia P-ről vélemények? Megéri az árát? Esetleg milyen más telefont jöhetne még szóba?
  • karajjj
    rendelj kínából egy kétmagos valamit, sokkal többre mész vele, mint bármelyik használt telefonnal ebben az árkategóriában
  • whiskeyman
    Az egyik munkatársam vett, neki nem jött be. Nekem véleményem igazán nincs róla, mert nem ismerem. De a 2 év garancia miatt érdemes lehet.
  • slycoop
    És Alcatel Ot-995 ről valami vélemény? Ezt ajánlották még, találtam is egyet 38ért, 2 év garival.
  • whiskeyman
    35-ért már nagyon jó állapotú LG Optimus Black-et (P970) kapsz. Ha belefutsz, akkor garancia is van hozzá. Hardverapro-n nézz körül.
  • Fehercsoki
    Hát szerintem Blade 3, DE ha fotózni is szeretnél akkor valami Nokiát vegyél, csak a drágább androidos telefonokban van jó kamera=/
  • slycoop
    max 30-35 öt költenék rá, androidos kellene,zenehalgatásra, netezésre, néha fotozgatni használnám kb. Jo lenne ujonnan, függetlenül.
  • Fehercsoki
    Mennyit költenél rá és mire használnád?
  • slycoop
    Milyet ajánlanál helyette?
  • Fehercsoki
    800 mhz CPU nagyon kevés most...
  • slycoop
    Üdv.
    Én kinéztem egy használt 2 éves motorola defy-t 26ért.
    Érdekelne hogy szerintetek megéri megvenni? Vagy tudnátok ajánlani esetleg egy újabbat max 30ezerig?
  • Krisztiam #9613
    drága nagyon
    nekem nem tetszik, mert olyan nagy .. de viszont sokat tud..
  • Guren
    az, hogy drága
  • precision
    Neked mi a véleményed róla?
  • karajjj
    próbáltam már, nekem tetszett
  • karajjj
    szerintem nagyon jó telefon, de én nem adnék ennyi pénzt érte
  • AlieN911
    Samsung Galaxy S3-ról mi a véleményetek?
  • mrzoltan
    Hali!
    Mi a véleményetek a Galaxy S Advance-ről?
  • precise
    :(
  • karajjj
  • karajjj
    az xperia család pont az, ami lefed szinte minden méretet, van zsebméretű illetve péklapát méretű is, van műanyagból, van direkt fémből készült is, ezért ahhoz, hogy tudjunk ajánlani egyet, nem árt tudni, hogy mit szeretnél, az, hogy melyik ár/érték arányban a legjobb, az ebben az esetben relatív mert különböző kategóriájú készülékekről beszélünk

én kérek elnézést, hogy segíteni akartam...
  • Mydgard
    Idiota volt a viszont kerdesed...

Mekkorat?
    - telefon meretut

Milyen anyagbol?
    - plasztik. Gondolom nem sok ontveny telefont arulnak es nem is az anyag a fo szempont a vasarlasnal, hanem az hogy mit tud.

Nem hoborogni kell, hanem a kerdesre valszolni. Kb. "Melyik Xperia a legjobb ar/ertel relacioban", ennyi volt a kerdes. Ezt a parbeszedet le is zarhatjuk.
  • karajjj
    mondjuk ha leírnád, hogy mit szeretnél, lehet, hogy könnyebb lenne, dehát te csak seggfejként beszólsz annak, aki segítene, ennyi erővel mondhatnám, hogy vegyél S-t, mert nagy, gyors, nem bugzik, stb...
  • Mydgard
    Kosz a tanacsot. Az lesz, hogy bemegyek majd egy Vodafone boltba es erdeklodom, mivel van egy majd' tiz eves elofizetesem, nem keves kifizetett szamlaval, hatha ajanlanak valami extrat.
  • k0trapali #9600
    Ez elég tág így...
    Nekem volt Sola-m, de nem volt valami hűde... 2magos, 512ram stb. Külsőleg rendben volt az akku idő is korrekt, de a szoftveres rész egy rakás kaki. Bugzott, fagyogatott, belassult stb.
    Xperia J gyengébb hardverű, de sokkal stabilabb és gyorsabb. (Munkatársamét próbáltam) Xperia Tipo kezdő, induló szint a 3,5-ös kijelzővel és alap hardverrel viszont ez is korrektül gyors és stabil kis masina. (Szintén nyomkodtam eleget.)
  • whiskeyman
    Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha nem segít illetve nem ad tanácsot neked senki...
  • Mydgard
    Zebra méretűt és papírból.
  • karajjj
    igazából attól függ, hogy mekkorát akarsz és milyen anyagból
  • Mydgard
    A Sony Xperia-k közül melyiket érdemes megvenni, melyik a legjobb ár/érték relációban?
  • bandi007
    Sony Z
  • MuchACHO79
    Samsung