Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég nagy telefon, de szerintem nem megy a használhatóság rovására
jóféle hibrid a tabletek és az okostelefonok között... de neked kell kézbe venned és megnézni, hogy megfelelõ e a mérete... mert a képeken nem jön le, de tényleg nem egy apróságról beszélünk :)
a Note2 -re nem igazán érdemes várni, hacsak nem vagy hardcore gamer. Oké, hogy gyorsabb lesz benne a proci, de az "egyes" Note -ban sem túl lassú, és ha nem játszol akkor nem is nagyon van szükség annyira a procira és a vga -ra. Ráadásul ha a Note pont határeset lesz nálad méret ügyileg akkor pláne nem szabad várni a Note2 -re mert az még nagyobb lesz egy (igaz csak egy kicsivel).
Ráadásul nagyon drága lesz, ugyanaz a specifikációja mint a Galaxy S3 -nak.
Bazinga!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Telefont szeretnék vásárolni, de gyakorlatilag semmit sem tudok már a mai telefonokról, olyan gyorsan fejlõdnek. Lövésem sincs, hogy mi az, amit elõször meg kell nézni egy telefonon, és hogy melyik márka a megbízható.
Körülbelül 60, maximum 70ezer forint a rászánható összeg. Tudom, hogy nem sokat kéne hozzáraknom, és akkor már elég jó kategóriából választhatnék, de nem szeretnék 70-nél egy petákkal sem többet költeni rá.
Egy kicsit már nézelõdtem, és ezt néztem ki így elsõ blikkre magamtól: LG Optimus Black
Errõl a telefonról, vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani, kérhetnék véleményt? Köszi szépen!
a Galaxy Note-t pedig nem veszem meg, mert jön a II.. és nem is annyira modern, nem ?
így maradt a Nexus, talán tûrhetõ áron.. bár nem értem használtan szolgáltató függõn miért 100k, mikor 1év garival függetlenül 97, lol.
De a Super Amoled illetve IPS kijelzõs telefonok mellett nem rúg labdába az Xperia S kijelzõje.
Egyébként a HTC One X is wi-fi hibával jött ki eleinte.:)
az egy dolog, hogy megcsináljuk, meg ugye már az új daraboknál nem jelentkezik, de akkor se legyen gyári hibás egy 100+ ezer Ft-os telefon
Galaxy Nexus jóféle, de nekem a formája nem tetszik, de ez egyéni vélemény
esetleg LG Optimus 4X
Neked hiszek, szó sincs errõl.. de azért ez durva, hogy már a gyártósoron elb@szták az egészet.. lol.
Samsung Galaxy Nexus ??
Super amoled, vagy IPS kijelzõ, más nem
De elég ha a silány mûanyag tokozást körbetapizod, máris elmegy a kedved tõle.
A HTS One S megéri az árát?
Vagy maradjak a Motorola Milestone 2nél?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyszerûen nincs jobb telefon a kategóriában. Az Xperia S meg fõleg nem, az egy kínai ipari hulladék az SGS2-höz képest.
hogy történjen valami...
jövõhéten érkezik a drágaszág.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy elengedi az illesztés?
Szerintetek, az alábbiak közül melyik érné meg leginkább?
- Alcatel OT995
- Motorola Defy+
- Samsung Galaxy S Plus
Vajon, az Alcatelre létezik CyanogenMod ROM?
ha már elõfizura és részletre veszel telefont akkor valami komolyabbat nézz
esetleg egy kétmagosat, vagy ha egymagos akkor min. 1 ghz -es legyen
Bazinga!
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
tmobile.hun kinéztem 1 telót elõfizuval, 0 forint kezdõrészlettel, 1790 huf részletre, havi 3ezer a havidíj.. ha én holnap lemennék témobilba, akkor mennyit kéne kicsengetnem? 0t írnak, de annyi mindent olvastam már a témában... és mit kell vinnem a telefon részletre vásárlásához? azt hallottam, hogy csak a szokásos személyi+lakcím kombót+számlaszámot, és csak a vodánál kell kivonat is.. igaz ez?
\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
tudtok nekem mondani olyan okos telefont, ami nem egy tepsi, hanem simán tudom fogni egy kézben? szóval ami nem olyan nagy..
kb olyan kicsi mint a galaxy mini 2, de annál jobbat..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Elképzelhetõ, hogy új telefon vásárlására adom a fejem. Erre a telefonra gondoltam.. Most a Vodafone-nál kb. 15.000 Ft-ot kellene érte fizetnem úgy, hogy 2 évet aláírok.
A kérdésem a következõ lenne:
egy átlagos felhasználónak jó-e ez a telefon. csak telefonálásra és SMS-re használom a telefont, nagyon ritkán internetezek.
Ide mit lehet írni?
Bazinga!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Telefon vásárlás elõtt állok. 40-50 000Ft -om van egy új/használt készülékre. Átlag felhasználóként használnám a készüléket semmi extra elvárásom nincs. Windows phone kilõve!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../