Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol :D

Ebbe tuti a samsung keze van :D
precision
el kell menni, és meg kell nézni élõben a Note -ot
elég nagy telefon, de szerintem nem megy a használhatóság rovására

jóféle hibrid a tabletek és az okostelefonok között... de neked kell kézbe venned és megnézni, hogy megfelelõ e a mérete... mert a képeken nem jön le, de tényleg nem egy apróságról beszélünk :)

a Note2 -re nem igazán érdemes várni, hacsak nem vagy hardcore gamer. Oké, hogy gyorsabb lesz benne a proci, de az "egyes" Note -ban sem túl lassú, és ha nem játszol akkor nem is nagyon van szükség annyira a procira és a vga -ra. Ráadásul ha a Note pont határeset lesz nálad méret ügyileg akkor pláne nem szabad várni a Note2 -re mert az még nagyobb lesz egy (igaz csak egy kicsivel).
Ráadásul nagyon drága lesz, ugyanaz a specifikációja mint a Galaxy S3 -nak.

Bazinga!

dragon11
Értem, köszi.

Ne vegyek inkább Galaxy Note-t ?:S

Krisztiam
van valakinek Samsung Galaxy Ace 2-je?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

whiskeyman
A hétvégén használtam egyet, nem rossz telefon, de ez már brutálnagy. Sajnos kétkezes használatot igényel, zsebben kellemetlen hordani. De internetre, youtubera hibátlan, okos megoldás a ceruzás jegyzetelés és társai. Jó fotókat csinál, de telefonálni vele nagyon furcsa. Nekem nem kellene a mérete miatt. Akkor inkább egy S II.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

whiskeyman
14 hónapja van ilyen telefonom, semmilyen problémája nem volt. IPS kijelzõ, amire kell, arra tökéletes. GPS hibátlan, én vettem hozzá egy gyári, autós tartót, iGO tökéletesen mûködik rajta. Remek képeket készít, mobilnet, wifi kiváló, de ugye ez még csak egy magos telefon, néha gondolkodik, de nem fogsz megõszülni miatta. Akksija 1 nap, persze folyamatos wifi, vagy mobilnet mellett, de úgy gondolom ez normális, ilyen használat közben.

Ramox
Sziasztok!

Telefont szeretnék vásárolni, de gyakorlatilag semmit sem tudok már a mai telefonokról, olyan gyorsan fejlõdnek. Lövésem sincs, hogy mi az, amit elõször meg kell nézni egy telefonon, és hogy melyik márka a megbízható.

Körülbelül 60, maximum 70ezer forint a rászánható összeg. Tudom, hogy nem sokat kéne hozzáraknom, és akkor már elég jó kategóriából választhatnék, de nem szeretnék 70-nél egy petákkal sem többet költeni rá.

Egy kicsit már nézelõdtem, és ezt néztem ki így elsõ blikkre magamtól: LG Optimus Black
Errõl a telefonról, vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani, kérhetnék véleményt? Köszi szépen!

Jó az a nexus, ha neked tetszik is, akkor vedd azt.
dragon11
vagy a Noteról mi a véleményed ?

dragon11
bár abból Nekem inkább az XL kéne, a nagyobb kijelzõ miatt.. amire sosem lesz pénzem.:S

a Galaxy Note-t pedig nem veszem meg, mert jön a II.. és nem is annyira modern, nem ?

így maradt a Nexus, talán tûrhetõ áron.. bár nem értem használtan szolgáltató függõn miért 100k, mikor 1év garival függetlenül 97, lol.

dragon11
szerinted gyûjtsek még a HTC One X-re, vagy jó lehet a Galaxy Nexus?

whiskeyman
Igen, elvileg azok már nem hibásak.
De a Super Amoled illetve IPS kijelzõs telefonok mellett nem rúg labdába az Xperia S kijelzõje.

dragon11
hm.. akkor ennyi erõvel ha új szériásat veszek, akkor lehet xperia s is, nem ? annak elvileg jó kijelzõje van, vagy nem jobb a Galaxy Nexustól ?:)

Egyébként a HTC One X is wi-fi hibával jött ki eleinte.:)

whiskeyman
igen komolyan mondom
az egy dolog, hogy megcsináljuk, meg ugye már az új daraboknál nem jelentkezik, de akkor se legyen gyári hibás egy 100+ ezer Ft-os telefon

Galaxy Nexus jóféle, de nekem a formája nem tetszik, de ez egyéni vélemény

esetleg LG Optimus 4X

dragon11
bakker, ezt teljesen komolyan mondod ?oO

Neked hiszek, szó sincs errõl.. de azért ez durva, hogy már a gyártósoron elb@szták az egészet.. lol.

Samsung Galaxy Nexus ??

whiskeyman
csak gyári hibás mindegyik, besárgul a kijelzõje, amikor kicsit felmelegszik a telefon
Super amoled, vagy IPS kijelzõ, más nem

dragon11
Bakker. A Mobilarena teljesen az ellenkezõjét mondta.oO

Egész addig, míg mellé nem rakod az SII super amoledjét ja...

De elég ha a silány mûanyag tokozást körbetapizod, máris elmegy a kedved tõle.
LeWyTy
Most teljesen meginogtam telefontéren.<#falbav>

A HTS One S megéri az árát?
Vagy maradjak a Motorola Milestone 2nél?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

dragon11
Mi a baj az Xperia S-sel ? Elég vakány kijelzõvel dicsekedhet..:)

whiskeyman
SII egyértelmû. Esetleg Motorola Razr, vagy a picivel butább Galasy S Advance.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Egyértelmûen S2.
Egyszerûen nincs jobb telefon a kategóriában. Az Xperia S meg fõleg nem, az egy kínai ipari hulladék az SGS2-höz képest.
dragon11
Galaxy SII
Xperia S(LT26i)

vagy ilyen árban mit ajánlanátok ??

LeWyTy
tessék.
hogy történjen valami...
jövõhéten érkezik a drágaszág.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

GregSB
Mindeki tudja milyen telefont akar venni :D

Hú, micsoda hullaszag van ebben a topikban...

Az áruk nagyon hasonló, de ugyanannyiért az Alcatel nyújtja a legtöbbet. Vajon arra már létezik CyanogenMod ROM?

dragon11
huh.. jó a kérdés!

LeWyTy
A defy új szériáiban javították már a jack csatlakozó szériahibáját?
Hogy elengedi az illesztés?

dragon11
sztem defy

Sziasztok,

Szerintetek, az alábbiak közül melyik érné meg leginkább?
- Alcatel OT995
- Motorola Defy+
- Samsung Galaxy S Plus

Vajon, az Alcatelre létezik CyanogenMod ROM?

precision
a papírmunkával kapcsolatban nincs tapasztalatom, viszont a Galaxy Ace -t nem ajánlom
ha már elõfizura és részletre veszel telefont akkor valami komolyabbat nézz
esetleg egy kétmagosat, vagy ha egymagos akkor min. 1 ghz -es legyen

Bazinga!

ja és ami kimaradt (bocsánat) galaxy ace lenne a telefon.. véleményeket mondanátok róla? (mobilarenat követem)

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Sziasztok:

tmobile.hun kinéztem 1 telót elõfizuval, 0 forint kezdõrészlettel, 1790 huf részletre, havi 3ezer a havidíj.. ha én holnap lemennék témobilba, akkor mennyit kéne kicsengetnem? 0t írnak, de annyi mindent olvastam már a témában... és mit kell vinnem a telefon részletre vásárlásához? azt hallottam, hogy csak a szokásos személyi+lakcím kombót+számlaszámot, és csak a vodánál kell kivonat is.. igaz ez?

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Sziasztok, van vkinek itt Sony Xperia U telefonja? :) most szeretnék venni telefont, és ebben az árkategóriában ez tetszene! tapasztalatok, esetleg vélemények? Köszi elõre is!!! :)

matyi0323
xperia minipro

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Krisztiam
sziasztok
tudtok nekem mondani olyan okos telefont, ami nem egy tepsi, hanem simán tudom fogni egy kézben? szóval ami nem olyan nagy..
kb olyan kicsi mint a galaxy mini 2, de annál jobbat..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Peter1
Üdv topik lakók!

Elképzelhetõ, hogy új telefon vásárlására adom a fejem. Erre a telefonra gondoltam.. Most a Vodafone-nál kb. 15.000 Ft-ot kellene érte fizetnem úgy, hogy 2 évet aláírok.
A kérdésem a következõ lenne:
egy átlagos felhasználónak jó-e ez a telefon. csak telefonálásra és SMS-re használom a telefont, nagyon ritkán internetezek.

Ide mit lehet írni?

berczely
Köszönöm ezekbõl nem kérek! Láttam már mindegyiket élõben... Blade-em verte õket simán.

precision
szerintem fos telefonok, használt jó állapotban pedig a 40 alatti árkategóriában vannak, nem véletlenül

Bazinga!

bosco05
Galaxy Ace / Gio szvsz nem rossz.
tiburon26
http://mobilarena.hu/teszt/huawei_u8815/bevezeto_tartozekok.html

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

berczely
Szevasztok!

Telefon vásárlás elõtt állok. 40-50 000Ft -om van egy új/használt készülékre. Átlag felhasználóként használnám a készüléket semmi extra elvárásom nincs. Windows phone kilõve!

rooney8
En tapasztalatbol beszelek, de en eleve mas csomagba vagyok, mint amit o szeretne

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Hallottam már olyanról valamikor régebben, hogy úgy hirdették nincs túlforgalmazási díj, ennek ellenére ugyanígy 0,1Ft/10kB.. érdemes utánajárni a dolognak, aztán ha úgy gondolja, majd netrõl megrendeli. Onnan olcsóbb.:)

rooney8
Az en netemet csak korlatozzak, nincs tulforgalmazasi dij (tremobil)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Én úgy tudom, hogy ez mindegyik tarifánál így van.. érdeklõdj inkább utána!

Shiwo
hát, ezen az oldalon lentebb van egy rész, hogy "Internet és e-mail" és ott a következõ szerepel: "A benne foglalt adatforgalom felett minden további megkezdett 10 kB" ami 0.1 Ft (erõs kerekítéssel 10 Ft / Megabyte)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dragon11
//csak a TV-rõl tudom, hogy így van..//

dragon11
Errõl nem tudtam.. ez biztos ?