Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ziasztok!
Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
Sony Xperia P
Nokia Lumia 800
Tudom, hogy két nagyon különbözõ telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsõt váltogatni. Viszont így ebbõl már kinõttem.
Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.
T-nél venném, januárban elõfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettõ ami nagyon gyere be.
Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^
Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
Sony Xperia P
Nokia Lumia 800
Tudom, hogy két nagyon különbözõ telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsõt váltogatni. Viszont így ebbõl már kinõttem.
Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.
T-nél venném, januárban elõfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettõ ami nagyon gyere be.
Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^
Van egy HTC one V-m nem nagyon értek ezekhez...de a gyári kamera fokusza állandóan elszaródik és tiszta homály az egész felvétel.
Tudtok rá megoldást?
Köszi.
Tudtok rá megoldást?
Köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyiket sem tartom jó vételnek, jelenleg ami megéri az árát az csak is a Blade III és a Sony Xperia U lehet.(ilyen árkategóriában)
Most néztem meg google ban, tehát teljesen átlagos bolti áron. 45 50 körül.
Vacilállok a tipo dualsim meg a nokia c5 között, ez csak a jobb kamera miatt jött képbe.
Vacilállok a tipo dualsim meg a nokia c5 között, ez csak a jobb kamera miatt jött képbe.
Dübörög a 965ös x4
Kérdés: Amelyik telefonban a-GPS van az csak adatforgalommal tudja megállapítani a helyzetet, vagy internet nélkül is, csak úgy lassabb?
Dübörög a 965ös x4
Egyrészt a telefon SIM olvasóját is tönkreteheti.
Egy régi hagyományos SIM kártya teljesen máshogy néz ki, mint egy új micro SIM.
Egyszerûen más szabvány. Ha újabb a hagyományos SIM-et vágsz (nevezhetjük új generációsnak), akkor elvileg felismeri a telefon, de ez nem garantált, fõleg, ha újabb telefontípusról van szó. Az új Sony telefonok szinte egyáltalán nem fogadják el ezeket a vágott SIM-eket.
Sõt, fordított esetben sem mindig mûködik a dolog. Tehát micro SIM egy adapterrel sem mindig mûködik megfelelõen egy hagyományos SIM foglalatban.
Elvileg fordulhatnak elõ ezek a hibák, de benne van a pakliban.
Egy régi hagyományos SIM kártya teljesen máshogy néz ki, mint egy új micro SIM.
Egyszerûen más szabvány. Ha újabb a hagyományos SIM-et vágsz (nevezhetjük új generációsnak), akkor elvileg felismeri a telefon, de ez nem garantált, fõleg, ha újabb telefontípusról van szó. Az új Sony telefonok szinte egyáltalán nem fogadják el ezeket a vágott SIM-eket.
Sõt, fordított esetben sem mindig mûködik a dolog. Tehát micro SIM egy adapterrel sem mindig mûködik megfelelõen egy hagyományos SIM foglalatban.
Elvileg fordulhatnak elõ ezek a hibák, de benne van a pakliban.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Miért megy tönkre idõvel? Mi a különbség a vágott sim, és a rendes microsim között?
Egyszerûbb bemenni az adott szolgáltatóhoz és ingyen kicserélik.
Ne csodálkozz, ha a micro SIM-es telefon vagy nem ismeri fel vagy egy idõ után megy tönkre.
Ne csodálkozz, ha a micro SIM-es telefon vagy nem ismeri fel vagy egy idõ után megy tönkre.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Vágatott már valaki sim kártyát microsimre? Mennyire fasza megoldás ez?
35-40 ezer környékén mi a legjobb választás? Galaxy Ace-t néztem, de elvileg nem lesz rá 4.0-ás android :(
Esetleg vegyek használtat? Szerintetek?:D
Esetleg vegyek használtat? Szerintetek?:D
I met God. She's black
Sziasztok!
Motorola DEFY (plus) vagy SONY Xperia U? Igen, tudom hogy a SONY izmosabb, de mégis azért megkérdezném a véleményeteket róluk, mert mindkettõ nagyon tetszik, és nem tudok dönteni... :)
Motorola DEFY (plus) vagy SONY Xperia U? Igen, tudom hogy a SONY izmosabb, de mégis azért megkérdezném a véleményeteket róluk, mert mindkettõ nagyon tetszik, és nem tudok dönteni... :)
köszi!
Sikerült is szereznem egy S Advance-t. És megtudtam azt is hogy ha 2 éves hûség van pl akkor a 21. hónap elteltével lehet hosszabbítani, de csak új készülék vásárlása esetén.
Sikerült is szereznem egy S Advance-t. És megtudtam azt is hogy ha 2 éves hûség van pl akkor a 21. hónap elteltével lehet hosszabbítani, de csak új készülék vásárlása esetén.
1 hónap asszem, amúgy semmi más, ez a 2 telefon van ami ilyen árkategóriában megéri a pénzét.
Üdv megint!
Szerintetek mennyi idõvel a szerzõdés lejárta elõtt lehet hosszabbítani a hûség idõt? Holnap mennék be a trémobilhoz már ki is van nézve a telefon (S Advance) de az oldaluk szerint nincs készleten -.- gondolom érdemes ilyenkor végigjárni az összes üzletet hátha akad 1 valahol elfekvõben. Jah igen és ami tényleg idevágó kérdés, Grand X-en kívül milyen más alternatíva létezik még esetleg a trés kínálatból max 55 ezerig?
Szerintetek mennyi idõvel a szerzõdés lejárta elõtt lehet hosszabbítani a hûség idõt? Holnap mennék be a trémobilhoz már ki is van nézve a telefon (S Advance) de az oldaluk szerint nincs készleten -.- gondolom érdemes ilyenkor végigjárni az összes üzletet hátha akad 1 valahol elfekvõben. Jah igen és ami tényleg idevágó kérdés, Grand X-en kívül milyen más alternatíva létezik még esetleg a trés kínálatból max 55 ezerig?
Igen de az olcsóbbak meg nem jók. Nézd meg a Blade III-at, 28k telenornál és alig tud kevesebbet mint ezek.(árához képest) Szerintem Blade III és ezek között nincs olyan telefon amit megérné megvenni.
Galaxy S Advance vagy ZTE Grand X IN. (58 körül vannak, de jobban megérik az 58at mint a 40-50ks mobilok az árukat)
Üdv! Szeretnék telefont venni, és vannak is már jelöltek, de gondoltam megkérdezem más véleményét is. Az ár limit ~50e Forint. Telefonálni ritkán szoktam, igazából netezni, zenét hallgatni, játszani, esetleg filmet nézni használnám. És Androidos kell. Inkább zsebszámítógépnek nézem mint telefonnak. Szóval mit tudtok ajánlani az olyannak aki nem telefonál, de minden másra használni akarja készülékét?
Köszönöm a válaszokat! :)
Akik karácsonyra szeretnének okostelefont maguknak vagy ajándékba adni, és megelégszenek a kezdõ kategóriával azoknak ezt most nagyon tudom ajánlani:
Samsung galaxy mini(15k) (nem reklámnak szánom, csak felhívom rá a figyelmet én amúgy is a piros szolgáltatóhoz tartozom:))
Samsung galaxy mini(15k) (nem reklámnak szánom, csak felhívom rá a figyelmet én amúgy is a piros szolgáltatóhoz tartozom:))
A párodnak esetleg egy Samsing galaxy mini 2(van fehérben) vagy egy Samsung galaxy S advance(ez is van fehérben).
Neked meg például nyugodt szívvel tudom ajánlani a Huawei ascend g300-at. Én is ezt használom megbízható erõs telefon.
Neked meg például nyugodt szívvel tudom ajánlani a Huawei ascend g300-at. Én is ezt használom megbízható erõs telefon.
Szervusztok!
A menyasszonyom és én lecserélnénk régi telefonjainkat amik szépen megszolgálták az idejüket. :)
Ami neki fontos az az, h tetszetõs legyen :), de ne az a csilivili, csak szimplán letisztultan szép (hogy egy példát mondjak: Xperia mini pro sk17i fehér színben tetszett neki nagyon). Az android és az appok azok menjenek neki akadástalanul, gyorsan. Játék szempontból teljesen mindegy h milyen, nem nagyon játszana rajta. Nagyon jó lenne ha minél tovább bírná az aksija egy töltéssel. Szavatossági ideje azért legyen még a telefonnak. Jah és ha a méretét nézzük, ne legyen nagy. Pozitívum lenne az is, ha karc-, csepp-, por- ütésálló lenne, de nem feltétel :)
Az én esetemben jobban számítana a teljesítmény, az android és az appok ugyanúgy mint a menyasszonyom esetében, menjenek akadástalanul, szépen. Én 2D-s, 3D-s játékokkal is játszanék, de azért nem kell hi-tech telefon nekem sem.
Az eddigiekbõl kitalálhattátok, hogy mindenképpen androidos telefont keresünk. Viszonylag jó ár/érték arányban.
A két telefonra összesen körülbelül 80 ezret szánnánk, de nem baj ha van egy kis eltérés felfelé, ha úgy jobban megérné a dolog.
Nagyon várjuk a válaszaitokat!
Üdv.
A menyasszonyom és én lecserélnénk régi telefonjainkat amik szépen megszolgálták az idejüket. :)
Ami neki fontos az az, h tetszetõs legyen :), de ne az a csilivili, csak szimplán letisztultan szép (hogy egy példát mondjak: Xperia mini pro sk17i fehér színben tetszett neki nagyon). Az android és az appok azok menjenek neki akadástalanul, gyorsan. Játék szempontból teljesen mindegy h milyen, nem nagyon játszana rajta. Nagyon jó lenne ha minél tovább bírná az aksija egy töltéssel. Szavatossági ideje azért legyen még a telefonnak. Jah és ha a méretét nézzük, ne legyen nagy. Pozitívum lenne az is, ha karc-, csepp-, por- ütésálló lenne, de nem feltétel :)
Az én esetemben jobban számítana a teljesítmény, az android és az appok ugyanúgy mint a menyasszonyom esetében, menjenek akadástalanul, szépen. Én 2D-s, 3D-s játékokkal is játszanék, de azért nem kell hi-tech telefon nekem sem.
Az eddigiekbõl kitalálhattátok, hogy mindenképpen androidos telefont keresünk. Viszonylag jó ár/érték arányban.
A két telefonra összesen körülbelül 80 ezret szánnánk, de nem baj ha van egy kis eltérés felfelé, ha úgy jobban megérné a dolog.
Nagyon várjuk a válaszaitokat!
Üdv.
ha androidos a telefon akkor itt az android topik, ha iOS -es akkor iphone topik
vagy prohardver megfelelõ része
ilyen chat oldalas móka szerintem nincs
de amúgy általános szabály, hogy elõször tessék nyomogatni a telefont, sok mindenre magától rájön az ember
a többi kérdésre pedig ott a google
végsõ elkeseredésben pedig a fent leírt topikok/fórumok
vagy prohardver megfelelõ része
ilyen chat oldalas móka szerintem nincs
de amúgy általános szabály, hogy elõször tessék nyomogatni a telefont, sok mindenre magától rájön az ember
a többi kérdésre pedig ott a google
végsõ elkeseredésben pedig a fent leírt topikok/fórumok
Bazinga!
Sziasztok, végre megvan a telefon!
Segítség kellene a telefonhoz, nekem új.
tudtok mondani egy chat oldalt ahol lehet errõl kérdezõsködni, vagy olyan oldalt ahol sok kérdésemre tudnák a választ?:D
Segítség kellene a telefonhoz, nekem új.
tudtok mondani egy chat oldalt ahol lehet errõl kérdezõsködni, vagy olyan oldalt ahol sok kérdésemre tudnák a választ?:D
Erõsen gondolkodom a bladen. Viszont utánanéztem ennek a s40-es vibernek, mert nekem is ilyen nokiám van. Elvileg támogatva van, viszont a nokia oldalán minden készülékre azt írja, hogy nincs rá viber. Nem értem.
Van symbianra és S40-re is. Meg badára is. Vegyél használt Bladet ha kapsz 10-ért, mert azért egy olcsó androidos telefon is sokkal gyorsabb mint egy drága symbianos/S40es.
Ezt a blade 3at nézegettem én is, de ennyit sem akarok rászánni. Van egy egyszerû nokiám, ami jó telefonálásra, és csak azért kellene egy másik teló, hogy viberrel annyi üzenetet küldhessek amennyit akarok. Egy blade is megtenné, azt használtam már 10 körül megkapom, de azért említettem symbiant is, mert ha azokon is létezik ez a program, akkor nekem erre a célra az is tökéletes. Nem akarok rajta netezni sem, meg agyba-fõbe appokat tölteni. Csak az a kitétel, hogy ez a progi mûködjön.
ZTE Blade III 28 ezerért van újan, 1 Ghz cpu, ICS, 4 giga beépített memória és bõvíthetõ 32 gigáig, ezzel biztos nem lesznek sebesség problémák, iPhonet meg ne vegyél, mert akkor biztos nem jössz ki olcsón, meg hát jóval szarabb is mint az azonos árban lévõ telefonok...
iphone 3Gs/4
vagy samsung galaxy S2
ez alá ne menj, symbiant meg a többi feature phone -t meg felejtsd el
vagy samsung galaxy S2
ez alá ne menj, symbiant meg a többi feature phone -t meg felejtsd el
Bazinga!
Szép, köszi.
Sziasztok. Szeretnék telefont venni, a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen (lehet használt is), és a legfontosabb, hogy mûködjön rajta a viber nevû program. Gondoltam ilyen alja androidos készülékre is, de azok talán túlságosan is kikészítenének a sebességükkel. Nem tudom, hogy a símbianos, vagy s40-es nokiák futtatják ezt a programot? Ti mit ajánlanátok?
Én még a bicikli külsõt/belsõt is a netrõl rendelem. <#nyes>#nyes>
A francnak sincs kedve a városban mászkálni még meló elõtt/után sokszor fölöslegesen mert a boltban nincs is az ami nekem kéne... Neten meg oda van írva, hogy van raktáron és nagyobb is a választék és inkább kicsekkolom a posta árát cserébe nem b*sznak fel az eladók és a halandó emberek a boltban.
Telefont is vettem már netrõl. Elolvastam mit tud, nézegettem képeket róla, pár személyes tapasztalatot és tesztet is átböngésztem azt csókolom meg is rendeltem. Azt kaptam amit rendeltem. Kész. Ha meg valami nem jó 8 napon belül visszaküldöd és visszakapod a pénzed. <#wave>#wave>
A francnak sincs kedve a városban mászkálni még meló elõtt/után sokszor fölöslegesen mert a boltban nincs is az ami nekem kéne... Neten meg oda van írva, hogy van raktáron és nagyobb is a választék és inkább kicsekkolom a posta árát cserébe nem b*sznak fel az eladók és a halandó emberek a boltban.
Telefont is vettem már netrõl. Elolvastam mit tud, nézegettem képeket róla, pár személyes tapasztalatot és tesztet is átböngésztem azt csókolom meg is rendeltem. Azt kaptam amit rendeltem. Kész. Ha meg valami nem jó 8 napon belül visszaküldöd és visszakapod a pénzed. <#wave>#wave>
Szeretem boltba venni az efféle cuccokat. (Telefon, TV, Monitor, hangfal, PC és alkatrészek, Laptop.)
A játékok jöhetnek postán. :)
A játékok jöhetnek postán. :)
Amióta az LG Optimus 4X HD-t választottam.(ajánlotátok) azóta nem lehet kapni a pannonnál... :S
2 hely kivételével. Debrecen és Gyõr...:S
2 hely kivételével. Debrecen és Gyõr...:S