10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • precision
    csóró a srác...
  • GregSB
    Nem gondolkodtál még el azon, hogy veled van a probléma?

Ne mond hogy köcsögök vagyunk és nem segítünk, mert az elején sokan adtak tanácsokat! Egy normális ember ezek alapján simán dönteni tudott volna és vett volna már valamit. Az még nem esett le hogy azért vagyunk "köcsögök" veled, mert kicsit ráuntunk hogy segítünk de az ég világon semmi értelme nincs, csak az időnket rabolod?
  • dragon11
    aha
  • Blum
    Nem vesz ez lofaszt se. Milyen gepet vegyek MOST topikban is eljatszotta ugyenezt mar 2 alkalommal,ott is hasonlo stilusban el lett kuldve a 'csaba...
  • precision
    ez az első értelmes hsz tőled szerintem :)

menjél vegyél egy Galaxy S4 -et és használd egészséggel...
  • dragon11
    ja
  • precision
    semmi? :) miért nem vagyok meglepődve... :D
    még magad sem tudod, hogy miért nem jó neked a jelenlegi top 5 telefon közül bármelyik is
  • whiskeyman
    mindenképpen :)
  • karajjj
    a fő különbség, hogy androidnál, nem csak pletykálnak az olyan készülékről, ami kezeli a facebook klienst, vagy a vibert... :D
  • Fehercsoki
    A fő különbség hogy androidra van warez.(szerintem ez itt sokaknak számít)
  • FZoleee
    számolj majd be, hogy milyen a telefon, mert én is olyat akarok majd venni :D
  • precision
    attól függ melyik operációs rendszert részesíted előnyben
    nem igazán lehet összehasonlítani a két telefont pont amiatt mert az egyiken android a másikon pedig windows fut azoknak minden előnyével és hátrányával együtt

az android amúgy szerintem egy kiforrottabb rendszer, sokkal több szabadsággal és nagyobb alkalmazás bolttal

de egyéni ízlés kérdése persze... van akinek a windows jobban bejön
  • Zsoti90
    melyik éri meg jobban samsung galaxy s advance vagy nokia lumia 620??
  • whiskeyman
    LG L9 lett volna, de mivel a telenornál nem lehet kapni, így ez lett :)
    3GB adatforgalom csak elég lesz a hónapban..mert 1 GB kicsit karcsú volt :D
  • precision
    ennyi...

aki nem játszani akar a telefonjával egy dualcore simán jó még 2 évig... főleg ha valami optimalizált CM -et pakol rá amitől "szárnyakat" kap a telefon
    a 4X pedig egyenesen tökéletes 2 évre még, de tovább is

telefonálás, emailezés, böngészés, facebook, twitter, instagram, mp3 hallgatás, youtube, naptár, fényképezés, jegyzet...stb.stb.stb.

csupa olyan dolog amihez rohadtul nem kell 4 mag egy telefonba, de persze 2 év múlva már csak a 16 mag fogja megállni a helyét ezekre a rohadtul proci igényes feladatokra... ok, max a böngészéshez kellhet a gyorsabb cpu, de csak annyi hogy nem 5 mp alatt tölt be egy oldalt hanem 8-12 alatt...
  • whiskeyman
    Tudjuk mindketten, hogy nem lesz ebből semmi :DDD

am szerdán érkezik az új készülékem, LG Optimus 4X. Mert nekem az megfelel 2 évre :D
  • GregSB
    Galaxy S2-ről kérdezd Prodyt. Állandoan panaszkodik arra mennyire bugos és lassú 2 év után :D

Megsúgom neked: 2 év után _bármilyen_ okostelefon lassúcska lesz a legfrissebb OS-el az akkori friss készülékekhez képest. Ez igaz iPhonera, Google Nexus telefonra vagy egyéb gyártótól való Android telefonra.

Windows Phoneról nem tudok nyilatkozni, de az meg annyira nem támogatott még mindig szoftveresen hogy nem nagyon tartom alternatívaként számon.

A lényeg hogy hülyeség azt nézni melyik telefon lesz jó 2 év után, mert mindegyik szar lesz az aktuális telefonokhoz képest.

Azt kéne eldöntened mire kell neked a telefon, mik a fontosak számodra, aztán utána megvenni azt amelyik a legjobban lefedi az igényeidet, és szarni rá mi lesz 2 év múlva, mert úgysem tudsz mit csinálni, mindenki úgy fejleszti a készülékeit hogy azzal számolnak 1-2 éven belül lecseréled majd újra.
  • precision
    nesze neked octo-core...
    http://www.youtube.com/watch?v=h7CaozGh8ZE

tekerj 3:57 -hez... kemény 250 ponttal tud többet jelenleg a "8 mag" mint a quadcore

de nézegessél csak továbbra is teszteket, meg számokat... :) úgy hallottam, hogy az S5 és az S6 legalább 1,5-2x ennyit fognak tudni a teszteken.
  • precision
    dragon11, légyszíves írd le, hogy mire használnád a csúcszuper hightech telefont... de most frankón, őszintén :)

mi az ami miatt nem elég neked mondjuk a 2. vagy 3. legjobb telefon a piacon és miért csak a legjobbal elégedsz meg? egy iphone 5 -el vagy egy S4 -el mi a bajod? mi az a "deal-breaker" dolog ami miatt annyira rohadtul fontos, hogy nem veszed meg ezek valamelyikét? vagy akár egy Xperia Z -t vagy Htc One -t, vagy Note 2 -őt... stb.stb.

ha erre nem tudsz értelmesen válaszolni akkor számomra -fav a topik... mert már tényleg rohadtul unalmas vagy.

az egészből két dolog jön le:

1. egy kisgyerek vagy aki csak szórakozik, nincs is pénzed ilyesmire
    2. zavar téged hogy ha megveszed az aktuális csúcskészüléket akkor csak egy rövid ideig villoghatsz vele mert lesz a piacon jobb és akkor már nem leszel "fasza gyerek" mert nem a legjobbal nyomulsz

na szóval, értelmesen fogalmazd meg, hogy miért húzod még mindig az időt (és a mi idegeinket) és miért nem veszel már végre egy nyamvadt telefont

ne gyere ezzel a "nem állja meg a helyét" dologgal mert agyf*szt kapok :D

na, halljuk...
  • karajjj
    neked nem tökmindegy? úgysem veszel új telefont...
  • precision
    bocs, de ez van... tudod, hogy igazunk van
    hidd el ha megveszed _akármelyik_ fullhd quadcore telefont nem fogsz rosszul járni

na jó mind1... mindek koptatom itt a számat... nem érdekel :)
  • dragon11
    najo, ez már bunkó volt..
  • precision
    addig meg nyomogasd a lószar telefonodat (bár nem tudom mit használsz jelenleg)
    de ha ennyire elvagy egy csúcskategóriás telefon nélkül inkább ne is várj rá, költsd a pénzed valami értelmesebb dologra

jesus.
  • precision
    nem, mert havonta jön ki új cucc
    de ezt már 1000x leírtuk
    mint ahogy azt is, hogy nem tudnád kihasználni azt a sok-sok gigahertzet és egyéb dolgokat

de úgy hallottam, hogy a Galaxy S7 annyira fejlett lesz az S(1) -hez képest hogy ihajj meg csuhajj... várd meg.
  • whiskeyman
    2 év múlva már nem lesz semmi sem helytálló...
    amúgy én személy szerint az ilyen tudású telefonok közül csak az LG Optimus G Prot venném meg...
  • Fehercsoki
    Az iphone.
  • dragon11
    mi nem menő félév után?:D
  • Fehercsoki
    Akit az érdekel hogy 2 évig jó legyen a telefonja biztos nem fog iphonet venni mert fél év után már nem menő.
  • dragon11
    de miért nem zavarna?
    gondolom azért Te is elvárnád az ilyen értékű telódtól, hogy legalább 2évig helytálló legyen.

Nah, amikor bejött a Samsung Galaxy S és az S2.. az a kettő akkora mértékű innoviáció volt, hogy még a mai napig megállják helyüket.[igaz ram hiány, stb., de megállja].. VISZONT A MOSTANI SZÉRIÁK, PL. SGS4, HTC ONE BIZTOSAN NEM FOGJA MEGÁLLNI A HELYÉT ANNYIRA, MINT EZEK AZ EMLÍTETT TELÓK MEGÁLLTÁK! mert egyszerűen nem foglal magukban akkora innoviációt, mint azok. --> akkora lehúzás és üzletpolitikai befolyásoltságot ecsetel a Samsung, hogy már lassan én is elhiszem a hülyeségüket..

vajon néhány országba miért az exynos 5 octa megy, ide miért a hulladék sd600.. jóhogynem s4 pro 100éves processzort teszik bele az évente megjelenő csúcskateógriás 200e ftos készülékükbe amiből 100millió db eladását tervezték.. :)))))

fő ez a paprikás krumpli de rotyogni fog a nyáron mikor bejelentik Appleék az új ájfónt, illetve az új Tegra 4-es telefonok..
  • Fehercsoki
  • dragon11
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035645722&no=9720]#9720[/URL]
  • Fehercsoki
    Nem, ha ennyit költenék rá akkor nem zavarna hogy nem a legjobb az ár-érték aránya...
  • whiskeyman
    ez bizony katasztrófa
  • dragon11
    demost ennyi pénzért Te nem várnád el, hogy a lehető legjobb cucc kerüljön a telódba..?
  • Fehercsoki
    Mintha bármelyiket is ki tudnád használni.
  • dragon11
    :D

galaxy s4 azért nemtetszik mert csak snapdragon 600 van benne ami lofsz. tegra4 megfőzi reggelire ;)
  • whiskeyman
    Mivel az Xperia Z is kijött rég, így tuti nem vesz semmi ilyesmit :D
  • Krisztiam #9716
    mikor lesz kapható?
    április 27?
  • precision
    csak szórakozik... soha nem fog ilyen kategóriájú telefont venni... nincs rá pénze, szerintem... :)
  • whiskeyman
    Most, hogy hamarosan itthon is kapható a Galaxy S 4, megveszed végre, vagy jössz megint kérdezősködni, hogy melyik jobb? :DDD