10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • BetonK
    IPS valszeg jobb, úgy érted?
  • precision
    egy kicsivel több a ram a desire x -ben (512 MB vs 768 MB) az még jól jöhet... mondjuk nem annyival, hogy 2x annyi legyen az ára :)

ezen kívül kb. ugyanaz a két telefon minden tekintetben

mondjuk élőben megnézném a két kijelzőt, mert a htc super lcd -je nem tudom milyen lehet élőben az Y300 IPS -ével szemben
  • BetonK
    Huawei y300 vagy htc desire x?

A Hua ár/érték arányban jó válaszás, a htc mellett meg a kinézet szól, jól gondolom, hogy más nem szól a dupla ár mellett?
  • Neoncsoves
  • zvaragabor
    Lemaradt, árfekvés 10-15 max.
  • zvaragabor
    Hali, párom szeretne egy új telefont, a régi megdöglött. Ami kell:
    -valami kamera, nem kell bitangjó, csak tudjon értelmes képeket készíteni. 1.3 - 3 Mpixel körül elég
    -sd-vel bővíhető memória
    -gombos legyen, érintőképernyő nem kell
    -dual sim nem lenne rossz
    -valami 240x320-as kijelző, de ha kisebb/nagyobbat tudtok, azt is írjátok
    Valami tartós minőség lenne jó, nem akar két évente új telefont venni. Várom az ötleteket. Köszi előre is.
  • precision
    na, ezt nem is tudtam
    thx a tippet
  • karajjj
    mielőtt megveszed, hívd fel a telenor ügyfélszolgálatát, kérdezd meg, hogy az imei száma tiltva van-e? a telenor mindig a legfrissebb nemzetközi listával dolgozik, én mindig így csinálom
  • precision
    persze, erre odafigyelek
    csak olyat veszek ami kártyás csomagra lett véve és van róla számla ami igazolja vagy gyári függetlent amiről szintén van számla :)
  • Barnabyka
    Tipp helyett egy tanács.. ha használt telefont veszel egy adásvételit érdemes lekörmölni, nehogy a vásárlás után pár nappal arra ébredj, hogy le van tiltva a a telefonod.
  • precision
    na akkor én is kérdezek :)

40ezer Ft -ig akarok venni androidos telefont, használtan
    egyetlen elvárás, 2 magos cpu legyen benne

jöhetnek a tippek :)
  • karajjj
    igen, az
  • precision
    egyértelmű, hogy igen
  • matyi0323
    Akkor szerintetek a huawei legyen?
  • whiskeyman
    Igaz, kevertem az L9-cel, sry :/
  • precision
    4,0" az Y300, elírtam :)
  • precision
    és miért ajánlod neki a single core -os telefont a dualcore -ossal szemben? :)

LG L7: 1 Ghz, 512 mb ram, 480x800, 4,3", 217 PPI
    Huawei Y300: Dual core 1 ghz, 512 ram, 480x800, 4,3", 233 PPI

Szóval a Huawei sokkal jobb telefon
  • whiskeyman
    LG
  • matyi0323
    Hali, ismerősöm holnap akar telót venni és kérdezi melyik legyen a kettő közül? LG Optimus L7 vagy Huawei Ascend Y300?
  • precision
    szerintem vedd fontolóra amit a #9772 -ben írtam :)
  • bardocz
    Találtam 5k-ért C3-00-t, de megnéztem egy videót róla, és uristen, lassabb a voda 845-nél is :D
  • precision
    hát ja, a slide -os telefonoknál nem egy élet garancia a szalagkábel hiba és/vagy csúszó mechanika tropára menés

esetleg azt is megpróbálhatod, hogy meghirdeted így hibásan a telefont, szerintem olyan 10-ért el tudod passzolni (de utána kell nézni pontosabban, ezt csak úgy hasraütésre mondtam) és ehhez a pénzhez hozzácsapod azt a 30at amit úgy is rászánnál az új telefonra és veszel egyet faszát használtan

40-45 környékén már van szerintem Galaxy S2... az pedig egy remek választás
  • bardocz
    Fakk:DD

#9770 Ez viszont teljesen jogos. Valószínű a mostanit olcsóbban tudnám amúgy megjavíttatni, de volt pár esése, és szétcsúsztatható. Nem tudom az a része mennyit élne még. Nem lötyög, szóval egy szervizben azért rákérdezek mennyi lenne mégis a képernyő cseréje.
  • precision
    vegyed ezt és nem fogsz szívni :)
    http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s_i9000_doboz_minden_tartozek_2db_a_2/friss.html

de nézhetsz még ugyanúgy használtan itt is vagy más apró oldalon mondjuk Huawei Ascend G300 -at, vagy Motorola Defy+ vagy LG Optimus Black -et

nehogy a szolgáltatónál vegyél már "ezeréves technológiás" fos nokiát... főleg ne 30ezerért :D
  • Blum
    "Menüje, lassú, túl sokat akar tudni a hardver tudásához képest, az érintőképernyő meg meh, inkább gombok akkormár."

Ugyanigy erzek en is a C5 irant amikor hasznalom :D
  • bardocz
    Van a családban olcsó samsung, de szerintem az kurvaszar. Menüje, lassú, túl sokat akar tudni a hardver tudásához képest, az érintőképernyő meg meh, inkább gombok akkormár. HTC-ket nem ismerem.
  • Blum
    Nokia C5-03 telefonombol kiindulva nem vennem meg a C3-mat se. Inkabb vegyel hasznaltan hardveraprorol valami olcsobb HTC-t vagy Samut,sokkal jobban jarsz.
  • bardocz
    Nagyon max 20-30. Ahogy náztem, a vodafonnál vannak nokiák, amik ezekre a célokra talán megfelelnek, de nem igazán értek hozzájuk.
  • karajjj
    attól függ, hogy neked mi az olcsó :D
  • bardocz
    Xperia mini pro-m kijelzője meghalt, és lehet javíttatás helyett inkább egy olcsóbb telefont néznék. Ami kéne:
    -wifi
    -mobilnet, a mostanin nem tudom milyen van, de vodafonos a telefonom, láttam vannak különböző szabcányok, 3g, hsdpa, nem értek ehhez, és nem tudom mi a jó
    -microsd-vel bővíthető legalább 8gigáig, mint egy androidos
    -lehetőleg olcsó
    Nokia C3-00 esetleg megfelel ezeknek?
  • karajjj
  • V43 1105
  • FZoleee
    Akkor a tesztek nem hazudnak, ott is ilyeneket írnak :)
  • whiskeyman
    maradj
  • whiskeyman
    felvágom az ereimet :(
  • precision
  • dragon11
    most már nekem -fav :)
  • precision
    de sajnos 2 év múlva már nem fogja megállni a helyét mert nem akkor hatalmas technikai vívmány mint a Galaxy S/S2 :(
    hogy bírod ezt feldolgozni? :)
  • whiskeyman
    Eddig nagyon hibátlanul teljesít a telefon. Gyors, nagyon jó fotókat csinál, az akku eddig 2 napot bírt, kijelzője kib@szott szép, magas fényerővel :)
    Úgy gondolom még az elfogadható méretbe tartozik, bár néha kell a 2 kezes kezelés neki :D
    Hangszóró kellőképpen hangos, másik oldalon sem panaszkodnak, hogy visszahallanák magukat. Hamarosan frissítem 4.1-re, állítólag az akkuidőt is kellemesen befolyásolja. Egyetlen hátrány, ami köztudott ennél a telefonnál, hogy melegszik. Bár igazából egyszer tapasztaltam, közvetlen töltés után, bekapcsolt adatforgalommal telefonáltam. Komolyabb igénybevételnek még nem vetettem alá. (GPS, hotspot)
    Dizánjra sokkal jobban bejön, mint a Galaxy S III, meg az Optimus Black után nem csalódtam az LG-ben, ezért lett ez.
  • dragon11
    jolvan