Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
viszont az androidos meg akármelyik okostelefon net nélkül csak fele annyit ér... viszont van benne wifi is, otthonra érdemes venni egy routert és akkor lesz saját wifid amivel vezeték nélkül tudsz ingyen netezni a telefonon... sõt, rengeteg nyilvános wifi van szerte az országban amire rá tudsz kapcsolódni és ingyen internetezni
a 100 mb az nem túl sok... de ha ésszel csinálod elég lehet emailezgetésre és böngészésre (van számláló is benne, látod, hogy mennyit fogyasztottál az adott hónapban, sõt be is állíthatod a korlátot ami után már nem enged mobilnetezni) ha viszont youtube -ozni meg játékokat/alkalmazásokat akarsz letölteni a google play -rõl akkor az a 100 mb 1-2 nap alatt elfogy :)
Bazinga!
Utánaolvastam a HTC-nek, és olvastam olyat hogy az ugymond asztalra vagy nem is tudom mi a neve ennek teloknál, ki lehet rakni ilyen minialkalmazásokat, ami irja az idojarasjelentest, stb. Gondolom ezekhez net elérés is kell, ugye? Meg egy csomo ilyen-olyan alkalmazást dicsértek, de szerintem mind netes. Namost ezek inditás elott azért megkérdezik hogy csatlakozhatnak-e ugye? Mert én nem akarom hogy bármi is csatlakozzon a netre a telon, nem akarok meglepodni mikor kapom a számlát... Bár az uj csomaghoz jár 100mb havi net azt hiszem, de nem tudom az mennyi egy telefonnak, minek mennyi az adatforgalma.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ilyen erõvel várhatsz az idõk végezetéig, akkor sem fogsz venni semmit :D
te tudod :P
Bazinga!
várok vlmi full hd kijelzõs csodára.. majd akkor.. állítólag most a HTC meg Sony fog dobni telókat, nem ?
amúgy én is így voltam 4-5 évvel ezelõtt mint te, hogy minek az érintõ, a régi telefonok a legjobbak...stb.
aztán a kezembe került egy iPhone 2G és onnantól kezdve az istenért nem mentem volna vissza hagyományos "gombos" telefonra
sokkal kényelmesebb használni, gyorsabban eléred a dolgokat, nagyobb a kijelzõ, szebbek a színek, gyorsabb a rendszer, tonnányi hasznos dolgot meg tudsz rajtuk csinálni, amire most azt mondod, hogy "minek ez egy telefonra?", de ha megszokod õket akkor már hiányoznának (pl. lecsekkolom az emailjeimet akárhol vagyok, megnézem a busz/vonat menetrendet akárhol vagyok, térképet elindítom és megnézem merre vagyok, navigálok gps -el, megnézem a mozimûsort, lefoglalom a jegyet...stb.stb.stb.) és mindez a zsebedben van, nem vagy hozzákötve a pchez vagy laptophoz
az érintõképernyõvel pedig nem fogsz nehezen boldogulni... 1 perc a megtanulása/megszokása ezeknek az újabb fajta kapacitív érintõpaneleknek... lehet régebben valami fos rezisztívvel próbálkoztál :) azt én sem tudnám megszokni :) azok érintõceruzára vannak kitalálva nem az emberi ujjra
szóval HTC Desire X a legjobb, utána a Huawei Ascend G300, jelenleg én is egy ilyen Huawei -t használok és meg vagyok vele elégedve, a kategóriájának az ár-érték bajnoka :)
Bazinga!
Szolgaltatovaltas elott allok, uj telefon szukseges. A valasztek amit ingyen adnak:BlackBerry Curve 9320, Sony Xperia Miro, Vodafone Smart II, HTC Desire X, Huawei Ascend G300, Nokia Lumia 610, LG T385, Samsung Galaxy Ace Plus, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini II.
Elvarasaimrol annyit, hogy eddig egy Nokia C5-00 volt, azzal tokeletesen meg voltam elegedve. Ki nem allhatom az erintokepernyot, nehezen boldogulok vele, de sajna mar csak ilyenek vannak. Tehat valami egyszeruebb kezelofeluletu lenne jo. Amire legtobbet hasznalnam, ertelemszeruen telefonalas es sms-ezes, emellett zenehallgatas ami gyakori, illetve GPS amit meg rendszeresen igenybe veszek. Egy jo fenykepezo se jonne rosszul, de az elobbiek fontosabbak.
Ezeken kivul masra egyaltalan nem hasznalok telefont. Kulsore egyik se tetszik, mind tepsi, nekem a klasszikus telefonforma a nyero( regi 6210 pl). Melyiket tudjatok ajanlani?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a note2 kb. ugyanazt tudja amit az s4 fog... párszáz mhz ide vagy oda... az már lényegtelen... vegyél egy note2 -õt, felesleges várni az s4 -re
Bazinga!
Win7 inkább stabilabbnak mondható már. De ahogy passatgt is mondta, egy két évig lesz úgyis. Addig meg legalább van egy minõségibb telefonom :)
pár évig még bõven lesznek rá programok, utána pedig úgyis váltani kellene (akármit vett volna most). ezek a mai telefonok nem bírnak többet pár évnél (persze ha minden újítást, funkciót ki akarsz használni).
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a WP 7 telefonok, így többek közt a Lumia 800 sem kapja meg a vadonatúj Windows Phone 8-at, és az ezekre írt alkalmazások nem kompatibilisek visszafelé, ami lassan ki fogja nyírni a WP 7-es telefonokat, ugyanis senki sem fog ezekre fejleszteni.
Én csökönyös vagyok, és megrendeltem a Lumia 800.
Ha nagyon nem fog tetszeni túladok rajta.. De nem csak belekaptam a dologba, egy hétig böngésztem, kutakodtam, és így hoztam meg a döntésem. Nem elhamarkodottan. De köszönöm mindenkinek a segítségét :)
És azért, majd írok pár sort, hogy mégis milyen is ez a Lumia :) Hátha lesz akit érdekel attól még, hogy csak egy WP :)
na meg ott van már az icloud, vezeték nélkül szinkronizál a felhõbe, bárhol eléred, ezzel a személyes adatokat (kontaktok, események, jegyzetek, fotók, stb.) ki is váltottuk az itunes-ból, a zenére ugye ott van a külsõ program és végül a programokat játékokat pedig magán a telefonon is le lehet tölteni. tehát akinek nem tetszik az itunes, annak szinte nem is kell használnia.
ha pedig akár a kinézetét (lehet wp, lehet android, lehet blackberry kinézet, közel teljes funkcionalitással, de lehet teljesen más, egy rendszerre sem hasonlító kinézet), akár a funkcionalitást (pl. az alant említett bluetooth küldözgetés, kényelmi funkciók, és kismillió más apróság) akarjuk felturbózni ott van a jailbreak.
de ezek nélkül is teljesen használható, stabil, letisztult, könnyû kezelhetõségû rendszert kapunk.
Dübörög a 965ös x4
Bazinga!
Bazinga!
:DDDDDDD
szerintem most fejezd be, még mielõtt még nagyobb butaságot mondasz :) tényleg no offense, de elõbb olvass utána a dolgoknak és utána "igénytelen butázz", ha legalább egy picit és tisztában vagy a dolgokkal :)
Bazinga!
van akinek az iOS jobb... és mivel nem az a véleményük mint a tiéd, igénytelen butáknak nevezed õket
szerintem jobb ha befejezzük a témát :) objektíven nem tudsz hozzászólni a dologhoz, csak személyeskedni (és gyanítom még az életedben nem használtál iPhone -t akár 1 percnél tovább :))
ha lenne pénzem rá én is iPhone -t használnék, pont a zártsága miatt, az ellenõrzött appstore miatt és a tonnányi szolgáltatás miatt amit az Apple nyújt...
google play -re felmegyek és hemzseg a gagyi programoktól amik randomszerûen dobálgatják a reklám értesítéseket és törölnöm kell õket... persze itt is vannak jó dolgok de remélem érted mire célzok
szóval, mindenkinek más az igénye, a tiédet maximálisan lefedi az android, mégsem kapsz a fejedre az "iphone -osoktól" személyeskedõ fikázást :)
Bazinga!
(és még mielõtt le burzsuj buta iphone userezel, nem, nekem nincs iPhone -om... egy középkategóriás androidos telefonnal nyomulok)
én kérek elnézést
Bazinga!
Bazinga!
Szerintem inkább keress egy megbízható androidos telefont, olvass teszteket, mindig írnak a stabilitásról is. Egyébként meg ha nem pakolod tele mindenféle random appokkal akkor biztosan stabil lesz bármelyik rendszer.
ez esetben ajánlom, hogy visszatérj ios-re. stabil, jól támogatott, hatalmas appstore, egyszerû, letisztult kezelés.
aztán ha honvágyad van és szét akarod mókolni, akkor ott a jailbreak, ami ezt lehetõvé teszi :D
Amúgy mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Kicsi help kellene. :)
Németországban szeretnék a vodától elõfizuval telót vásárolni, és ha már veszek, akkor nyilván normálisat szeretnék.
ez volna a választék...az lenne a lényeg, hogy nem orrvérzésig, de böngészni is tudjak a telóval meló szünetben,meg mikor úton vagyok, és ez beleférjen ugye a havi adatforgalom keretébe, szóval így kellene elõfizetés csomagot választani elsõ körben,de tekintettel rá, hogy nõ vagyok, én ezt nem tudom megsaccolni, hogy melyik csomagot jelenti. Az lenne a lényeg, hogy a Monatliche Kostennél a megfelelõ teló és csomag kiválasztása után 40euronál többet ne dobjon ki a rendszer, mert ennél többet nem szeretnék erre költeni. Úgymond ez a max limit, amit hajlandó vagyok ráfordítani. Ha valaki segítene választani 2-3 telót, amiben érdemes gondolkodnom...nagyon örülnék a segítségnek. Elõre is köszi. =)