10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#9833 Az a gáz a simával hogy kiesik a fülemből mer folgolódok mozkok pakolok beakad, húzódik minden.
Volt ilyenem... hamis de eltörtem 2 hónap alatt. lehet ez lesz a megoldás megint.
-
#9832 ha meg nem szereti az agybadugóst vehet pl Apple Earpod -ot... valamelyik nap próbáltam :) a hagyományos és az agybadugós fülesek között van, tényleg nagyon kényelmes, nem esik ki és szépen szól, van rajta hangerő gomb, mikrofon, lehet vele telefonálni is akár -
#9831 én is ezt akartam javasolni... eleve az aksiméret miatt nem hiszem, hogy találnál olyat, ami kibír 12 órát és elég kicsi ahhoz, hogy ne látszódjon... vannak kicsik, de azok max 3-4 órát, ha bírnak.. amit linkeltél, abból pl max 2-3 óra zenelejátszást nézek ki
az én általam felsoroltakból max az utolsó bírná ki ezt az időt, szerintem is szerezz be inkább valami normális vezetékmérettel rendelkező agybadugós verziót.. kényelmetlen, de mivel közvetlen a füledbe szól, így kis hangerőn is jól hallod (úgy mások kevésbé hallják a cincogást), létezik belőle "mono" verzió, többnyire azokon is akad hangerő +/- és play/pause opció (utóbbival veszed fel a hívásokat is, ha csörög) és nem meríti a bluetooth még pluszban a telódat... és ahogy Precision is említette, póló alatt végigvezeted, nyakadnál ki, és kész..
sajna olyan még nincs, mint a filmekben, hogy egy szál kis füldugó, beteszed, alig látszik, elvan órákig és még zenét is hallgathatsz rajta.. illetve amik léteznek, azok beszélgetésre, nem zenehallgatásra (nem tudják az A2DP-t) és 1-2 óra alatt lemerülnek..
-
#9830 ha jól tudom a jobboldali füles hátát le lehet szedni és ott van a microusb csatlakozó ahol fel lehet tölteni -
#9829 zenehallgatásra ne akarj ilyet használni mert szokol rádió minőségben szól... :) ezek telefonálásra vannak kitalálva... engem pl rohadtul zavarna az is, hogy csak az egyik fülembe jön a zene
amúgy miért olyan fontos, hogy vezeték nélküli legyen? zavar a zsinór, beakad a munkahelyeden valamibe? rakd a pólód/felsőd alá
vagy miért nem jó egy sima vezetékes jó minőségű füles? -
#9828 Ilyent lehetetlen beszerezni magyarországon? -
#9827 EZ pl nem értem ennél már az energia is vezeték nélküli vagy mi?
-
#9826 Na te aztán írtál köszi...
Na most nekem olyan kéne ami kibír egy 12órás műszakot.
Nem annyira ormótlan.
Bár a 3. érdekese lehet... mennyire simul a füledre?
Mer azér hallanom kell mi ven körülöttem, de simán telóról nem lehet hallgatnom.(raktárban targoncázom)
A hangminőség nem számít csak szóljon valami.
Én valami hagyományos fél fülesre gondoltam...viszont lehet új melóban csukja lesz a fejemen tehát nem látja senki...
(viszont menyire lehet gyorsan kikapcsolni? legjobb lenne egy egyszerű gombnyomásra) -
#9825 zenehallgatásra olyan kell, ami tudja az A2DP-t
lehet sima headset-ben is van, de inkább a stereo headset-ekre jellemző
amúgy nekem a következők voltak:
Nokia BH-501 :
nem vészes, picit kényelmetlen volt nekem (bár szemüveges vagyok, így a szemüveg szára miatt a legtöbb eleve az), elég sokáig bírta egy-egy töltésre..pontosan nem tudom megmondani, mert naponta csak 2 x 20 percet használtam akkoriban, illetve használtan vettem, így már nem az eredeti kapacitással rendelkezett... a kisebbik nokia töltő való hozzá..
hátránya, hogy csak hangerő gombok vannak rajta a bekapcsolás mellett, amúgy korrekt kütyü, és a legolcsóbb a három közül, ha jól rémlik...
Plantronics Backbeat 903:
iszonyat kényelmes füles, pici és könnyű, hangerő mellett léptető gombok is vannak rajta, és gombnyomásra közli (angolul), hogy kábé mennyi craft maradt még benne.. van rajta play/pause gomb is külön, de nekem az sose működött (eleinte azt hittem, csak bizonyos telefonokkal müxik, mire kiderült, hogy nem, semmivel se, addigra meg úgy se cserélték volna garanciában későbbiekben említett okok miatt..)
eleinte 7 órákat mondott, ami inkább volt 6 és fél, később már csak 6-ot, ami inkább volt picivel több, mint 5... és az utolsó fél órában már használhatatlan volt, mert percenként csipogott
hátránya, hogy hímes tojás.. kábé 3 hónap alatt sikerült eltörnöm.. pillanatragasztó segített.. majd félévenként még 1szer.. de mint mondottam, iszonyat kényelmes, mi sem bizonyítja jobban, hogy 3 ragasztás után, korlátozott forgási lehetőségekkel is az volt... minden esetre rockereknek, nőknek nem ajánlom, mert könnyen beleakad a hosszú hajba..
Arctic P311 :
ilyenem van most, feketében... nem kényelmetlen, de azért a Backbeat után kicsit szokni kellett a dolgot, ahhoz képest már semmi se lesz kényelmes szerintem.. méretre a három közül tán ez a "legdrabálisabb", viszont iszonyú sokáig bírja egy töltéssel.. az a 20 óra zenelejátszás túlzásnak hangzik, de simán elvisz 18 órát a kicsike töltés nélkül... szintén van rajta léptető gomb.. azért masszívságából adódóan jobban bírja a gyűrődést, mint az elődje, és külön erény, hogy adtak hozzá kis tartótokot, amibe összehajtva bele lehet tenni (és úgy mondjuk beledobni hátizsákba)
hátránya, hogy a hosszú üzemidő mellett nem közli, hogy mennyi van még hátra a töltésből.. hacsak az ember nem áll rá, hogy adott időnként töltőre teszi automatikusan (használattól függően 2-3 naponta, hetente vagy akár 2-3 hetente, ha keveset megy), az ember el is feledkezik róla és akkor jöhet a meglepetés.. ugyanis csak akkor jelez, ha kábé fél óra van hátra.. akkor viszont percenként csipog ez is, jóformán használhatatlan, ennyi erővel lehetett volna olyan megoldása, hogy szó nélkül kikapcsol..de hát ez legyen a legnagyobb baja... illetve nekem annyi gondom volt vele, hogy miniusb - usb töltő van hozzá, nekem meg nincs miniusb-s hálózati töltőm, így csak gépről tudom tölteni...
jut eszembe, az első kettő hátránya, hogy qrva erős led van bennük, és másik helységben kellett töltenem őket az éjszaka, mert annyi fényt adtak, hogy az már zavart... a harmadiknak szolidabb vörös fénye van töltéskor..
hangminőséget nem tudom véleményezni, sosem voltam olyan "igényes" hangzásügyileg, hogy lényegi különbséget tudjak tenni, mindhárom hallgatható volt a számomra -
#9824 Kompakt ááám! -
#9823 Cuki ez a csaj. :D -
#9822 Én vezeték nélkülire gondoltam.
(ilyenre, csak a lehető legkisebb és legtartósabbra)
-
#9821 Én a SonyEricsson MW600-at használom. FM rádiós, tökéletes vezetés közben is. -
#9820 Nem vágom a témát gondoltam itt aktuális.
Kellene nekem egy Bluetooth headset.. zenehallgatásra kb.
Valami kis kompakt cucc ami nem esik le a fülemről meló közben.
HTC one v -
#9819 új telefon = drága
a hardver lényegtelen :) az S3 mini is rohadt drága volt, és még mindig az -
#9818 Én a galaxy s4 mini-t várom, remélem nem lesz drága -
#9817 Ezekben 1 magos CPU van ha jól tudom, szóval még mindig jobb az Y300. -
#9816 Ezt én is bátran ajánlom, nekem majdnem ugyan ilyen telefonom van talán csak a kijelzője tér el minimálisan illetve az Y300-ban 2magos a processzor.
Szóval én nagyon megvagyok elégedve a telefonommal, teljesen kiszolgálja az igényeimet, amik hasonlóak a tiédhez!:) -
karajjj #9815 estleg még amiket néztem mostanában:
sony
lg -
#9814 Ezt néztem ki Telenornál. :D Mondjuk ahogy elnézem, Praktikumban jobban járnék vele, mert kártyafüggetlenként 45-46 körül van, úgy meg 34 körül ha jól emlékszem. Úgyis Telenoros akarok maradni.
Olvastam erről amúgy teszteket, nagyon dicsérték mindenhol, úgyh akkor tényleg jó lehet, és tetszik is külsőre is. -
#9813 Huawei Y300. -
#9812 Hali!
Érdeklődnék, csak tájékozódásképp, h jelenleg milyen kártyafüggetlen telefont érdemes venni. A kritériumok: érintős, 3,5" (vagy közel ekkora) kijelző, min. 3 MP kamera, ha lehet normális FPS számú videófelvétel (de ez kevéssé fontos), 3,5-es jack dugó, megfelelő üzemidejű aksi, Android op.rendszer, megbízható, viszonylag gyors, de nem kell erőmű. Az ár 35e Ft, nagyon maximum 40e-ig elmennék, de inkább olcsóbban ha lehet. Köszi előre is. -
karajjj #9811 attól függ, hogy mit dolgozol, mert irodai munkára pl teljesen felesleges egy elől-hátul kemény tok -
#9810 -
#9809 S3 eddig teljesen jo! A kijelzo nagyon szep!
Milyen tokot (covert) erdemes ra venni? Persze, tudom, ez hulye kerdes. :) Izles kerdese.
-
#9808 az s4 nagyobb mint az s3? méret szerint ahogy néztem neten ugyanakkora
viszont élőben láttam az s4-et nagyobb volt -
#9807 S3, szerintem -
#9806 s3 vs one x? -
#9805 az egy szuper készülék, jó döntés volt :) még egy pár évig ki fog szolgálni simán, szép a kijelzője, jó a felbontás, gyors a cpu, jó a kamera..stb. egyszóval jó telefon :) -
karajjj #9804 tetszeni fog, én is így váltottam(mármint ios-ről androidra), sokkal szabadabb -
#9803 ment a kedvencek közé -
#9802 Android topikot mostantól ajánlom figyelmedbe, ha esetleg eddig kimaradt volna. -
#9801 megszületett közben a döntés. samsung galaxy s3 lte lett a befutó. kíváncsi vagyok, hogy az iphone után hogy boldogulok majd a mérettel, de lelkes vagyok és nyitott szal nagy baj nem lehet. jövőhét kedden elvileg nálam lesz a készülék. andoridos telefonom még nem volt, ezért is a fokozott várakozás.
köszi szépen mindenkinek, aki próbálta megkönnyíteni a választást. -
karajjj #9800 nagyon jó az irány, de még nem valami kiforrott a rendszere -
#9799 Hát... akkor inkább Nexus 4 vagy SGS IV, a "Nexus"-féle. :) -
#9798 blackberry z10-ről mi a véleményetek? -
#9797 akármelyik quadcore android telefon megteszi szerintem
vagy iPhone5 -
#9796 "továbbá az se lenne hátrány, ha 2 év múlva is tartaná az árát (már amennyire ez lehetséges) és fel lehetne rá pakolni az aktuális oprendszer legújabb frissítését"
akkor maradj apple terméknél. nyilván 2 év múlva nem annyiért adod el, mint amennyiért vetted, de igen jól tartják az árukat. ha pedig az apple követi a 3gs-ek támogatottsági idejét (közel 4 éves telefon és még mindig fel lehet rakni a legújabb os-t), akkor egy ideig még nem lesz gondod os frissítéssel :) -
#9795 sziasztok! úgy döntöttem megválok az iphone 4-emtől, ezért kéne a segítségetek. t-mobilnál kéne keresgélnem, ez az alapvető feltétel. szeretnék egy olyan telefont, ami minimum ezt a szintet hozza gyorsaságban és kezelhetőségben. az oprendszer nem igazán fontos, lényeg, hogy ne karcoljon működés közben, ahogy néhány gagyibb androidoson látni.
továbbá az se lenne hátrány, ha 2 év múlva is tartaná az árát (már amennyire ez lehetséges) és fel lehetne rá pakolni az aktuális oprendszer legújabb frissítését. kb 70 és 100 000 ft között gondolkodom, de részletfizetéssel ez nyilván mehet feljebb is ésszerű mértékben.
8 gb belső memória a minimum, amit szeretnék, de ha bővíthető memóriakártyával akkor természetesen lényegtelenek a gyári adatok.
előre is köszi szépen a válaszokat. -
#9794 úgy értem hogy tényleg nem tudom :)
Huawei G300am volt, ugyanaz a kijelző mint Y300ban és most meg S2 aminek a superamoledje megeszik mindent reggelire :)
a super lcd nem tudom milyen lehet