Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
<#idiota>
majd kinövöd :D

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dragon11
jól van, ez már sértõ volt és megbántottál..

whiskeyman
1.: Nem állok én senki felett, csak több tapasztalatom van, mint mondjuk neked.
2.: A Z-t sem fikázom, csak felesleges olyan kijelentéseket tenni, hogy ezt-azt megeszi, mert ilyen-olyan hardvere van. Ha tényleg szeretnél venni telefont, akkor már megtetted volna fél évvel ezelõtt, amikor megjelent az SIII, vagy a HTC One X, vagy a 4X HD. A másodiknak már van erõsebb változata is, hozzáteszem felesleges, mert te ezt már úgysem használod ki. SMS-re, telefonálásra, netezésre nem kell 4 magos telefon.
3.: A Z az egyetlen olyan Sony, amit el is fogadnék, mert tetszik, nem úgy, mint a többi. Se a P vagy az S egyáltalán nem jön be.
4. Persze, hogy sokat fogsz bukni rajta, mert 1 év után, már a feléért sem tudod eladni, mert mindig lesznek újabb és újabb típusok.

Vegyél már egy telefont ember :DDDD
Aztán legalább azokat a hozzászólásokat olvashatjuk, hogy mekkora kurva jó a készülékem, vagy éppen egy rakás szar ez az SIII vagy HTC vagy akármelyik..teccikérteni? :DDD
<#banplz>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

dragon11
ja, de akkor külön kell írni.. így értelmetlen ezért nem értettem..

whiskeyman: hát, Te mindig fikázod a Sonyt.. tudom hogy itt Te vagy a legjobb mindenki felett, ez tény.. hisz ebben dolgozol és élsz, számomra nincs kérdés.. a Te szavad a hihetõ számomra. viszont Te nagyon elfogult ember vagy ezt már észrevettem! A sonyt pedig nemigen csipázod az a helyzet !!!!!

whiskeyman
Miben is eszi meg az Xperia Z? :D
4 mag, 1.5 GHz? Ezt tudja a közel 1 éve megjelent 4X HD is...

FullHD kijelzõ? Észre sem veszed, mert ekkora kijelzõn nincs értelme.
Az én 107 centis tv-men talán észreveszed, hogy 720p vagy 1080p.

Kamera? :D
Ne viccelj, tök mindegy, hogy 13 Mpixel, vagy 8...
Telefonos képek szart sem érnek.

A Z-nek egy szar kijelzõje van, elbújhat a Super Amoled vagy az IPS kijelzõ mellett. Fényerõben meg pláne.

Vízálló? :D Max annak nevezik, de ha beázik, akkor megy az ember sírni, hogy de hát ez vízálló bazze.

Áruld el, miben eszi meg bármelyik csúcskategóriás konkurensét?

precision
nyilván annyival jobb lesz egy 3 hónappal újabb telefon, hogy egy most vásárolt készüléket földhöz vágnál miatta, hogy mi ez a szar...
az s-pen -re googlezz rá és megtudod mi az

nem húzom fel magam... csak nem szeretem a trollokat.

Bazinga!

dragon11
de miért kell fölhúznod magad ennyire ?:)

egyébként mibõl gondolod, hogy egy kb. 3hónappal újabb telfon nem lesz jobb a már bemutatott konkurenstõl ?
a cél a jobb teló gyártása, s õk már tudják pontosan mitõl kell jobbat.. nem logikus ?!

egyébként mi az a spen ?

LeWyTy
Nincs ötletetek mit kezdhetek ha a a videó közbeni autofokusz meghülyül?
Néha olyanokat állít hogy semmi sem látszik. HTC one V

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

precision
oké, akkor menj be az üzletbe és vedd meg az xperia z -t... ja hogy még nem lehet megvenni mert egy hete mutatták be? :) persze, hogy jobb mint a note2 vagy az s3

az s4 nem lesz jobb mint az xperia Z erre fogadni merek egy bocicsokiban is akár... fullhd felbontás, 4x2ghz, 5 inch, spen...

de tudod mit? :) elegem van a trollkodásodból és/vagy értetlenkedésedbõl

te is tudod értelmezni a specifikációkat, szerintem egy s3 -at sem tudnál teljes egészében kihasználni olyan hardver van benne... de csak várjad az s9 -et felõlem... abban már 16x20 ghz lesz... simán verni fogja a noteokat...

<#wilting>

Bazinga!

dragon11
hát nem tom, azért a mostani Xperia Z sztem megeszi reggelire a Noteokat.. de ettõl az S4 jobb lesz..

viszont appleékre is érdemes lesz most figyelni júniusban, de most a HTC-nek kellene lépnie vlmit, elvileg jöv.hónapban kellene kiadnia az új telóját..

precision
buktál 10-15k -t, és? ez nem arany vagy ingatlan... amint kihozod az üzletbõl buktál 20% -ot... ha ezt nem tudod feldolgozni akkor nem való neked felsõ kategóriás telefon

használni veszed a telefont, nem azért, hogy ugyanannyiért add el 1 év múlva... hova gondolsz?

nyilván fog kiadni valamit a HTC is, de a felsõ kategória az egy kaptafa... designban fognak eltérni, a belsõ "ugyanaz lesz", vagy annyira minimális az eltérés, hogy kár rá várni

Bazinga!

dragon11
jólvanna.. anno csúcstelóm z400 volt nagyon drága volt.. azóta csak lazábbak voltak amin buktam 10-15kt hála a csõdbemenõ lumia szériának.. azóta félek....

szóval a htc nem akar kiadni vlmit ?

precision
nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire bizonytalan vagy és várod mindig a legjobbnál is jobb mobilt vagy csak trollkodsz itt...

VEGYÉL MÁR EGY TELÓT EMBER! :D hihetetlen :)
de tudod mit... olvassál híreket, jövõre a 8 magos lesz a király és a 4k kijelzõ mobilokba... meg az oled... meg ki tudja még mi... nehogy vegyél bármit is! isten ments. a végén még elavult gagyivá válik fél éven belül a 200e Ft -os telefonod.

Bazinga!

dragon11
jó, de a sony Xperia Z sokkal jobb ezektõl.. kamerailag és kijelzõileg is..

nekem komolyabb kamerájú telefon kéne, ez meg az s4 lesz.. aminek a kijelzõje is baróbb lesz.. nem ?

a HTCre várok most, õk is most fognak kidobni vlmi telókat, nem ?

Guren
vagy ott a padfone 2, annál ütõsebb hardvert most úgysem talál.

whiskeyman
Több, mint fél éve kérdezgeted a telefonokat, hogy melyik a jobb, vagy, hogy elég ütõs-e :DD
Note 2, Optimus 4X vagy Optimus G, vagy SIII, illetve HTC One X+
mindegyik nagy, gyors és ütõs :D

Ezektõl már nem fog sokban különbözni akár az új S4, vagy akármelyik márka csúcsmodellje. A full HD kijelzõs parasztvakítást pedig ne vedd be, mert egy 5 inches kijelzõn nem tudsz különbséget tenni HD és full HD között.

Guren
nem

Barnabyka
Ha az s3-nál is nagyobb lesz akkor akár nagyobbat is üthet mint egy péklapát.

dragon11
sztetek az S4 ütni fog nagyon ??

Fehercsoki
Független, azaz bármilyen szolgáltató sim kártyáját beleteheted, teljes mértékben a te tulajdonod a telefon, ha nem fizeted mondjuk az elõfizetésed akkor sem tiltják le a telefont, mert nem tõlük vetted. Az, hogy egy sim kártyához milyen elõfizetés tartozik az csakis attól függ, hogy milyen szerzõdést kötöttél az adott szolgáltatóval, nincs külön dominos meg elõfizetéses telefon. Tehát igen, bármilyen sim kártyát beletehetsz és mindegyikkel mûködni is fog, viszont Xperia P micro simes, azaz vagy vágatnod kell a sim kártyád, vagy ami a jobb és picit drágább megoldás, ha 4 ezer forintért kérsz egy micro simet, azt késõbb adapterrel lehet sima simként használni, esetleg megpróbálhatod kibeszélni hogy ingyen adjanak, pl. arra hivatkozva, hogy kezd tönkremenni a mostani simed, de ez teljes mértékben az adott ügyintézõtõl függ.

Értem köszi.

És ez a függetlenül vett telefon dolog hogyan mûködik?
Bele tehetem a régi telefonom sim kártyáját és akkor maradok dominó csomagos, vagy akár köthetek rá elõfizetést is?

PS3 Slim 250 PC

Fehercsoki
Xperia P függetlenül 2 év garival 65k, ennél jobb ajánlatot szerintem nem kapsz.

Sziasztok!
Maximum 70 ezer forintig vagy kevesebbért inkább, melyik okostelefont ajánlanátok? (T-Mobil)

Nem tudom hogy érdemesebb-e kártyafüggetlen telefont venni vagy pedig a szolgáltatónál kéne vásárolni.

Ez lenne az elsõ okostelefonom, egyetemre járok.
(HTC, Samsung- ban gondolkodtam, de vevõ vagyok másra is ha jobban megéri.)
Eddig dominókártyás voltam, nem tudom érdemes-e átváltani elõfizetésesre, ha nem sokat telefonálok, a 3 ezres kártya 2-3 hónapig elég kb.

Köszi.

PS3 Slim 250 PC

a.carkey
Melyik boltot javasolnátok itthon?

A medve nem játék.

a.carkey
Köszönöm szépen!

A medve nem játék.

precision
van itt egy jó mobilkeresõ: link

vagy egy még részletesebb: link

szerintem itt találsz olyat amit keresel

Bazinga!

dragon11
ettõl nem jobb a mostani új sony xperia Z ?:)

a.carkey
Sziasztok!

Létezik Nokia E75höz hasonló (kicsúsztatható hardware-es qwerty + elõlapi számok) mobil, csak nem 3MPs kamerával, hanem picit jobbal? Nem fontos a Nokia, mint márka ...

Elõre is köszi!

A medve nem játék.

whiskeyman
Hogy nyomod össze a vizet? :D
A telefont kell ebbe a speciális présbe tenni.

Gyöször
Gondolom a vizet nyomod össze, nem a telefont :))

Dübörög a 965ös x4

whiskeyman
Go és az Active. A Go kicsit macerásabb, mert nem szereti, ha szétszedik :D
Van egy speciális prés, amivel össze kell nyomni.
Az Active-on (ST17) pedig, mindegyik gomb alatti kis vízzáró gumigecit ki kell cserélni, ha megbukik :D
Amúgy jól teljesítenek. Az ilyen, belemártom egy lavor vízbe, nem mérvadó :)

precision
mármint az xperia go -n? és hogy teljesít? :)

Bazinga!

whiskeyman
ezeken szoktam elvégezni a vízállósági tesztet :DD

precision
hát ha ennyire fontos neked az ip67 szabvány (csepp és porállóság) akkor jó vétel is lehet... maga mint telefon nem a leggyorsabb

esetleg még megnézheted a motorola defy -t, vagy defy+ -t, annak jobb a kijelzõje mint az xperia active -nak és ugyanúgy csepp és porálló

a legjobb ilyen ip67 -es androidos telefon pedig az xperia go, abban már kétmagos proci van, a sebességgel sincs gond (bár a felbontása nem a legjobb, de elviselhetõ)

pl itt láthatod, hogy vízbedobás után sincs semmi baja, még a víz alatt is csörög, fogadja a hívást :)
http://www.youtube.com/v/U3qkln4dtL8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

és igen, ha raksz rá egy iGO -t (megveszed vagy lewarezolod) és rajta van a térkép is akkor nem kell net a navigáláshoz

amúgy meg sms -t én személy szerint 2x gyorsabban írok a teljes érintõs qwerty gombsoron mint a rém gagyi 3x kell megnyomnom egy gombot míg elérek egy betût módszerrel :)

Bazinga!

Gyöször
Azt látom, de vodás vagyok, és jó lenne ha tudnám használni garival is.

Nade sebaj, majdcsak terjed mint a vírus, úgyis már vagy 1 éve gondolkozom, hogy mit vegyek :)) Addig meg hátha kidobnak olyat ami mindennél jobb nekem :)

Dübörög a 965ös x4

Guren
ha jól tudom, csak telenornál

Gyöször
Jó telefon, meg minden de azt lehet kapni? Azon kívül, hogy nem cseppálló stb.

Dübörög a 965ös x4

Fehercsoki
Nem jó vétel, Blade III jobb és csak 29k.

Gyöször
Egyébként mi van ezzel az android verzióval, ezt pld vajon lehet frissíteni ICS-re? Nem hiszem, hogy ne tudnék élni nélküle, mert nekem ez a régi is teljesen új lesz, csakúgy mégis érdeklõdésképp.

Motorozok, szóval jó lenne ez az idõjárás álló cucc, többször elõfordult már, hogy külsõ zsebben maradt a teló, ahol kezdett nyirkos lenni a szitu mire meg tudtam állni, hogy elrakjam biztos helyre.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Szóval ez jó vétel lehet?

Én is olyan vagyok, hogy nyilván sose veszek telót, de ez most ennyiért megtetszett :))

bár most épp dícséret illette a C5-00-át ami nekem is tetszik, de jobb lenne a nagyobb kijelzõ, néha egy két ebook-ot olvasgatnék, stb. Szóval ha teszek fel egy iGo-t, akkor net nélkül is tudok navigálni?

Mostanában nem írok SMS-t, szóval lehet beleférne az érintõkijelzõ az életembe.

Dübörög a 965ös x4

akkor oké:D

precision
az is lószar :)

Bazinga!

valahol 800-at ír:S

precision
jézus... oké, hogy strapabíró, de elõtte kérdezd meg magadtól, hogy biztosan szükséged van rá? ennyi pénzért egy rablás, még akkor is ha csepp és pormentes meg gumírozott házban van és tényleg leejtheted 1,5 méterrõl és nem lesz baja

ennyi pénzért vegyél egy akármilyen 2 v. 4 magos androidos telefont és hozzá egy masszív tokot... vagy ha mindenképpen fontos az IPS szabvány akkor ott a Motorolay Defy vagy Xperia Active

Bazinga!

Fehercsoki
Már megtaláltam, szerintem ne vedd meg:D 600mHz CPU androidba elég kevés, meg amúgy is:D

125.000 ha jól emlékszem:D

Fehercsoki
Mennyiért?:D

tegnap elõtti napon Médiában láttam csak nem volt bekapcsolva lehet meg kelet volna kérjem az eladókat na nem baj majd legközelebb :D

Fehercsoki
Amúgy custom rom biztos van rá.

Fehercsoki
LoL én is akarok ilyet:D