Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd kinövöd :D
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
2.: A Z-t sem fikázom, csak felesleges olyan kijelentéseket tenni, hogy ezt-azt megeszi, mert ilyen-olyan hardvere van. Ha tényleg szeretnél venni telefont, akkor már megtetted volna fél évvel ezelõtt, amikor megjelent az SIII, vagy a HTC One X, vagy a 4X HD. A másodiknak már van erõsebb változata is, hozzáteszem felesleges, mert te ezt már úgysem használod ki. SMS-re, telefonálásra, netezésre nem kell 4 magos telefon.
3.: A Z az egyetlen olyan Sony, amit el is fogadnék, mert tetszik, nem úgy, mint a többi. Se a P vagy az S egyáltalán nem jön be.
4. Persze, hogy sokat fogsz bukni rajta, mert 1 év után, már a feléért sem tudod eladni, mert mindig lesznek újabb és újabb típusok.
Vegyél már egy telefont ember :DDDD
Aztán legalább azokat a hozzászólásokat olvashatjuk, hogy mekkora kurva jó a készülékem, vagy éppen egy rakás szar ez az SIII vagy HTC vagy akármelyik..teccikérteni? :DDD
<#banplz>#banplz>
whiskeyman: hát, Te mindig fikázod a Sonyt.. tudom hogy itt Te vagy a legjobb mindenki felett, ez tény.. hisz ebben dolgozol és élsz, számomra nincs kérdés.. a Te szavad a hihetõ számomra. viszont Te nagyon elfogult ember vagy ezt már észrevettem! A sonyt pedig nemigen csipázod az a helyzet !!!!!
4 mag, 1.5 GHz? Ezt tudja a közel 1 éve megjelent 4X HD is...
FullHD kijelzõ? Észre sem veszed, mert ekkora kijelzõn nincs értelme.
Az én 107 centis tv-men talán észreveszed, hogy 720p vagy 1080p.
Kamera? :D
Ne viccelj, tök mindegy, hogy 13 Mpixel, vagy 8...
Telefonos képek szart sem érnek.
A Z-nek egy szar kijelzõje van, elbújhat a Super Amoled vagy az IPS kijelzõ mellett. Fényerõben meg pláne.
Vízálló? :D Max annak nevezik, de ha beázik, akkor megy az ember sírni, hogy de hát ez vízálló bazze.
Áruld el, miben eszi meg bármelyik csúcskategóriás konkurensét?
az s-pen -re googlezz rá és megtudod mi az
nem húzom fel magam... csak nem szeretem a trollokat.
Bazinga!
egyébként mibõl gondolod, hogy egy kb. 3hónappal újabb telfon nem lesz jobb a már bemutatott konkurenstõl ?
a cél a jobb teló gyártása, s õk már tudják pontosan mitõl kell jobbat.. nem logikus ?!
egyébként mi az a spen ?
Néha olyanokat állít hogy semmi sem látszik. HTC one V
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az s4 nem lesz jobb mint az xperia Z erre fogadni merek egy bocicsokiban is akár... fullhd felbontás, 4x2ghz, 5 inch, spen...
de tudod mit? :) elegem van a trollkodásodból és/vagy értetlenkedésedbõl
te is tudod értelmezni a specifikációkat, szerintem egy s3 -at sem tudnál teljes egészében kihasználni olyan hardver van benne... de csak várjad az s9 -et felõlem... abban már 16x20 ghz lesz... simán verni fogja a noteokat...
<#wilting>#wilting>
Bazinga!
viszont appleékre is érdemes lesz most figyelni júniusban, de most a HTC-nek kellene lépnie vlmit, elvileg jöv.hónapban kellene kiadnia az új telóját..
használni veszed a telefont, nem azért, hogy ugyanannyiért add el 1 év múlva... hova gondolsz?
nyilván fog kiadni valamit a HTC is, de a felsõ kategória az egy kaptafa... designban fognak eltérni, a belsõ "ugyanaz lesz", vagy annyira minimális az eltérés, hogy kár rá várni
Bazinga!
szóval a htc nem akar kiadni vlmit ?
VEGYÉL MÁR EGY TELÓT EMBER! :D hihetetlen :)
de tudod mit... olvassál híreket, jövõre a 8 magos lesz a király és a 4k kijelzõ mobilokba... meg az oled... meg ki tudja még mi... nehogy vegyél bármit is! isten ments. a végén még elavult gagyivá válik fél éven belül a 200e Ft -os telefonod.
Bazinga!
nekem komolyabb kamerájú telefon kéne, ez meg az s4 lesz.. aminek a kijelzõje is baróbb lesz.. nem ?
a HTCre várok most, õk is most fognak kidobni vlmi telókat, nem ?
Note 2, Optimus 4X vagy Optimus G, vagy SIII, illetve HTC One X+
mindegyik nagy, gyors és ütõs :D
Ezektõl már nem fog sokban különbözni akár az új S4, vagy akármelyik márka csúcsmodellje. A full HD kijelzõs parasztvakítást pedig ne vedd be, mert egy 5 inches kijelzõn nem tudsz különbséget tenni HD és full HD között.
És ez a függetlenül vett telefon dolog hogyan mûködik?
Bele tehetem a régi telefonom sim kártyáját és akkor maradok dominó csomagos, vagy akár köthetek rá elõfizetést is?
PS3 Slim 250 PC
Maximum 70 ezer forintig vagy kevesebbért inkább, melyik okostelefont ajánlanátok? (T-Mobil)
Nem tudom hogy érdemesebb-e kártyafüggetlen telefont venni vagy pedig a szolgáltatónál kéne vásárolni.
Ez lenne az elsõ okostelefonom, egyetemre járok.
(HTC, Samsung- ban gondolkodtam, de vevõ vagyok másra is ha jobban megéri.)
Eddig dominókártyás voltam, nem tudom érdemes-e átváltani elõfizetésesre, ha nem sokat telefonálok, a 3 ezres kártya 2-3 hónapig elég kb.
Köszi.
PS3 Slim 250 PC
Létezik Nokia E75höz hasonló (kicsúsztatható hardware-es qwerty + elõlapi számok) mobil, csak nem 3MPs kamerával, hanem picit jobbal? Nem fontos a Nokia, mint márka ...
Elõre is köszi!
A medve nem játék.
A telefont kell ebbe a speciális présbe tenni.
Van egy speciális prés, amivel össze kell nyomni.
Az Active-on (ST17) pedig, mindegyik gomb alatti kis vízzáró gumigecit ki kell cserélni, ha megbukik :D
Amúgy jól teljesítenek. Az ilyen, belemártom egy lavor vízbe, nem mérvadó :)
esetleg még megnézheted a motorola defy -t, vagy defy+ -t, annak jobb a kijelzõje mint az xperia active -nak és ugyanúgy csepp és porálló
a legjobb ilyen ip67 -es androidos telefon pedig az xperia go, abban már kétmagos proci van, a sebességgel sincs gond (bár a felbontása nem a legjobb, de elviselhetõ)
pl itt láthatod, hogy vízbedobás után sincs semmi baja, még a víz alatt is csörög, fogadja a hívást :)
és igen, ha raksz rá egy iGO -t (megveszed vagy lewarezolod) és rajta van a térkép is akkor nem kell net a navigáláshoz
amúgy meg sms -t én személy szerint 2x gyorsabban írok a teljes érintõs qwerty gombsoron mint a rém gagyi 3x kell megnyomnom egy gombot míg elérek egy betût módszerrel :)
Bazinga!
Nade sebaj, majdcsak terjed mint a vírus, úgyis már vagy 1 éve gondolkozom, hogy mit vegyek :)) Addig meg hátha kidobnak olyat ami mindennél jobb nekem :)
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Motorozok, szóval jó lenne ez az idõjárás álló cucc, többször elõfordult már, hogy külsõ zsebben maradt a teló, ahol kezdett nyirkos lenni a szitu mire meg tudtam állni, hogy elrakjam biztos helyre.
Dübörög a 965ös x4
Én is olyan vagyok, hogy nyilván sose veszek telót, de ez most ennyiért megtetszett :))
bár most épp dícséret illette a C5-00-át ami nekem is tetszik, de jobb lenne a nagyobb kijelzõ, néha egy két ebook-ot olvasgatnék, stb. Szóval ha teszek fel egy iGo-t, akkor net nélkül is tudok navigálni?
Mostanában nem írok SMS-t, szóval lehet beleférne az érintõkijelzõ az életembe.
Dübörög a 965ös x4
ennyi pénzért vegyél egy akármilyen 2 v. 4 magos androidos telefont és hozzá egy masszív tokot... vagy ha mindenképpen fontos az IPS szabvány akkor ott a Motorolay Defy vagy Xperia Active
Bazinga!