Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek melyik tablettet érdemesebb megvenni?
Apple iPad 3, vagy Samgung Galaxy Note 10.1
Apple iPad 3, vagy Samgung Galaxy Note 10.1
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Biztos jó. Sajna késõn linkelted, én meg ebben a kiszerelésben nem gondolkoztam egyáltalán. Az ára kompletten nem rossz. Talán valami hasonló késõbb. 😊
(Jónak tûnik a kamerája is.)
(Jónak tûnik a kamerája is.)
A medve nem játék.
Mit gondoltok pl. az ilyen telókról? Jó áron kínálnak telókat erõs hardverrel. De ezek a nevek :/ Elég gagyinak hangzanak...
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Én már egy hete használom 😊
A legjobb telefon a piacon most. Hát még ha a tablettel együtt nézzük.
A legjobb telefon a piacon most. Hát még ha a tablettel együtt nézzük.
Ha pár nappal korábban írod be ...
Nem is gondolkoztam ilyen megoldáson, de tény, hogy van benne lehetõség, és még kapni is itthon. Eszméletlen kombó. 😊
Nem is gondolkoztam ilyen megoldáson, de tény, hogy van benne lehetõség, és még kapni is itthon. Eszméletlen kombó. 😊
A medve nem játék.
Padfone2...
13MP-es sony exmore izé van benne. Kurvajó képet csinál, és 1080p@60fps videót is...
13MP-es sony exmore izé van benne. Kurvajó képet csinál, és 1080p@60fps videót is...
hát ja, bizonytalan... ezért kell olyat venni amit kártyás csomagra vettek és ezt számlával is tudják igazolni... ilyenkor nem kell félni a letiltástól
Bazinga!
Tuti nem a szolgáltatónál vennék, borzasztó, hogy milyen árak vannak (legalábbis a vodafone-nál biztosan...). Szóval vagy független, vagy használt - bár az utóbbitól ódzkodom egy picit, kicsit fosok az ilyen letiltásos dolgoktól, igazából kitudja honnan van a készülék...
Symbian, folyamatos megerõsítések telefonszinten, bejelentkezések, belassulások, stb.
Én imádom a Nokiát, de itt a 41MPs kamera sem hatott meg, pedig azt kipróbáltam egy Nokia buzi barátomnál, és tényleg brutál.
Most E75 után - egyelõre - vettem egy áthidaló megoldást, mert fõleg melóra kellett, és telefonálásra, és sürgõsen, de ha 1x ez a kamera bekerülne valami értelmesebb modellbe, akkor nem sajnálnám rá a pénzt és megvenném, a mostanimat pedig megkapná a nejem.
Én imádom a Nokiát, de itt a 41MPs kamera sem hatott meg, pedig azt kipróbáltam egy Nokia buzi barátomnál, és tényleg brutál.
Most E75 után - egyelõre - vettem egy áthidaló megoldást, mert fõleg melóra kellett, és telefonálásra, és sürgõsen, de ha 1x ez a kamera bekerülne valami értelmesebb modellbe, akkor nem sajnálnám rá a pénzt és megvenném, a mostanimat pedig megkapná a nejem.
A medve nem játék.
808, IP5, SG3 jelenleg a három legjobb kamerás mobil.
A 808é überbrutál, de ugye Nokia, minden hülyeségével együtt.
A 808é überbrutál, de ugye Nokia, minden hülyeségével együtt.
A medve nem játék.
Szolgáltatónál vennéd kártyás csomagban vagy esetleg használtan jó állapotút? Érdemes meggondolni a második lehetõségen és pl. hardverapro.hu -n szétnézni. Nem kis árkülönbségek vannak.
Bazinga!
Klasszik kérdés a topicban gondolom,de azért megkérdeznélek titeket. Ha 40-50 ezer Ft-os keretben kell gondolkozni, akkor melyik telefont ajánlanátok? Eddig a SONY Xperia U tûnt a legjobb választásnak, de mostmár nem vagyok biztos a dologban...
az lg optimus G2 pl nagyon szimpatikusnak tûnik, és elvileg nemsokára jön max jövõhónap.. vagy nem igaz ?
Amúgy mivel sosem csinálnak olyan játékokat ami csak a csúcs hardvereken fut, ezért kár aggódni szerintem, most sincs semmi ami kihasználná a mostani csúcskészülékek hardverét.
Gyakorlatilag nagyon nagyon közel van hozzá, nézz csak utána, hogy melyik mit tud, látni fogod, hogy nincs nagy különbség. Az iPhone mindig középkategóriás telefon volt tudásban... Szerintem ha neked megfelelne egy iPhone 5 akkor egy Xperia P-vel nagyon boldog lehetnél.
Vegyél egy olcsóbb, de jó minõségû mobilt. Vegyél egy PSP-t és egy kompakt kis fényképezõt és gyõzd ezeket egyszerre cipelni 😄DDDD
Viccet félretéve, várj még pár hónapot. Elvileg még ebben a negyedévben, kijön az Xperia Z, S4, az Optimus G. Aztán akkor gyere vissza, elmondjuk mindegyikrõl a véleményünk és mehetsz a boltba megvenni <#smile>#smile>
Viccet félretéve, várj még pár hónapot. Elvileg még ebben a negyedévben, kijön az Xperia Z, S4, az Optimus G. Aztán akkor gyere vissza, elmondjuk mindegyikrõl a véleményünk és mehetsz a boltba megvenni <#smile>#smile>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Hát iPhone 5-nek pont hogy nem valami jó a kamerája, amúgy meg bármit is veszel, fél év múlva mindig jön majd valami ami lenyomja az árát, szóval sosem lesz jó megoldás, azt meg nem tudom, hogy miért gondolod szarnak az Xperia P-t, iPhone 5nél azért jobb... Szerintem csak azt nézd, hogy melyik az ami kielégítené az igényeidet, és vedd meg, aztán meg szard le hogy mi jön ki, majd ha már lassúnak érzed vagy ilyesmi akkor újra szétnézel és veszel mást.(mert biztos, hogy bármelyik mostani csúcstelefon évekig elég lenne)
de nem szeretném folyamatosan cserélgetni.. szeretnék egy nagy pixelsûrûségût, hihetetlen érzékeny és menõ full hd kijelzõt v ettõl is jobbat.. ezért várok appleékre..
nem merem megvenni az i5-t, mert az 5S le fogja nyomni nagyon az árát.. és azért appleék kamerája elég rendben van.feléjük húzok nagyon vagy google felé az androidhoz..de ott nemigen tudom mi lenne jó.. ilyen xperia P S sola meg ilyen szrokban nem bízok.. galaxy s2 lejárt lemez, az s3 is sajnos nem sokára itt az s4, zuhanni fog az s2 és a 3 is..
nem merem megvenni az i5-t, mert az 5S le fogja nyomni nagyon az árát.. és azért appleék kamerája elég rendben van.feléjük húzok nagyon vagy google felé az androidhoz..de ott nemigen tudom mi lenne jó.. ilyen xperia P S sola meg ilyen szrokban nem bízok.. galaxy s2 lejárt lemez, az s3 is sajnos nem sokára itt az s4, zuhanni fog az s2 és a 3 is..
Xperia P is jó lehet, 2 magos 1gHz CPU, ezen is szépen fut minden, 8 megapixeles a kamerája, HD videót vesz fel, és csak 65k függetlenül. Amíg várod a világ legjobb mobilját addig ezzel is ellehetnél.
eddig nem találkoztam olyan játékkal, ami a galaxy nexusomon szarul futott volna, és azért egy one x+ teljesítményben kicsit odaver neki (a padfone 2-rõl nem is beszélve, ami benchmarkokban jelenleg odabasz mindennek). ezért nem érti itt senki, hogy minek neked ezeknél bikább mobil.
jogos, igazad van elvetettem a súlykot. bocs.
egyébként az iphone 5S már hírben van mobilarenan is, júniusra jönni fog.. nekem a telefon nem mutogatásra kell hanem mondjuk egy rohadt jó kamera nem árt bele meg játszani szeretnék rajta sokat, kb ennyi
egyébként az iphone 5S már hírben van mobilarenan is, júniusra jönni fog.. nekem a telefon nem mutogatásra kell hanem mondjuk egy rohadt jó kamera nem árt bele meg játszani szeretnék rajta sokat, kb ennyi
"Mire fogom használni?" Egy telefon nem olcsó. A vásárlásnak mindig ez kell, hogy a lényege legyen.
(Kivéve persze, ha valaki divatból vesz márkás cuccokat, mert az más kategória.) Nem könnyû döntés, mert kiegészítõkkel egész komoly összeget ki lehet adni érte. De el lehet dönteni. Én öt nap alatt tudtam eldönteni és tök más lett, mint amit eredetileg akartam. De el lehet dönteni. Ha nem lehet, akkor vagy nincs az embernek elég zsetonja rá, vagy nem is kell neki annyira.
(Kivéve persze, ha valaki divatból vesz márkás cuccokat, mert az más kategória.) Nem könnyû döntés, mert kiegészítõkkel egész komoly összeget ki lehet adni érte. De el lehet dönteni. Én öt nap alatt tudtam eldönteni és tök más lett, mint amit eredetileg akartam. De el lehet dönteni. Ha nem lehet, akkor vagy nincs az embernek elég zsetonja rá, vagy nem is kell neki annyira.
A medve nem játék.
Ha venne egy Z-t, akkor menne a csápolás 2 hét múlva, hogy miért nem mondtátok, hogy ez fos , például ha valami nem tetszene neki benne.. vagy jönne egy hónap múlva egy "jobb, ami megeszi reggelire a Z-t", akkor is ti lennétek a hibások, hogy miért nem szóltatok XDDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hehe veled vagyok, gondold végig, azt vettem le, hogy a Z bejön neki, ha kicsit rágyúrtok és megvetetitek vele, akkor kijön a srác a végtelen kérdezõs ciklusból 😊
Dübörög a 965ös x4
Én nem ajánlottam neki a Z -t, hanem s3at vagy note2õt... esetleg i5 ha az iOS jobban bejön neki
De felesleges bármit is ajánlani neki nemtom feltûnt e 😛
De felesleges bármit is ajánlani neki nemtom feltûnt e 😛
Bazinga!
Dehogyis, te rosszul tudod. Azonnal venni kell egy xperia Z-t ami megeszi reggelire a nemtom mit.
Ezt azért kell meglépni most, mert utána rohamos visszafejlõdésbe fog fordulni minden és épp ezért nem érdemes tovább várni. Még ennek a topiknak se lesz értelme pláne idejárogatni mert úgyis azt tudjátok mondani 20 év múlva is, hogy 2013ban venni kellett volna egy xperia Zét <#eplus2>#eplus2>
Ezt azért kell meglépni most, mert utána rohamos visszafejlõdésbe fog fordulni minden és épp ezért nem érdemes tovább várni. Még ennek a topiknak se lesz értelme pláne idejárogatni mert úgyis azt tudjátok mondani 20 év múlva is, hogy 2013ban venni kellett volna egy xperia Zét <#eplus2>#eplus2>
Dübörög a 965ös x4
He? Most teljesen komolyan kérdeztem amúgy... mit kell csórózni? Még magad sem tudod, hogy mire kell neked a telefon... minden nap kérdezed hogy mi a véleményünk a még meg sem vásárolható csúcsmodellekrõl... itt egy válasz, ide mindig visszascrollozhatsz: rohadt jó mind, de fél éven belül jön jobb. Pech.
Bazinga!
jah valszeg én kezdtem az egészet iróniával majd sértegetéssel illetve másik topikban is a támadásokat, igen sok esélye van !
én békében kérdeztem, ha vlki enniyre genetikai hulladék h fáj az élet neki ne írjon vissza nem kötelezõ -.-
én békében kérdeztem, ha vlki enniyre genetikai hulladék h fáj az élet neki ne írjon vissza nem kötelezõ -.-
tényleg, dragon11...
Írd már le légyszives, hogy számodra mi a legfontosabb egy mobiltelefonban, mire használnád a leginkább (a telefonáláson kívül).
Írd már le légyszives, hogy számodra mi a legfontosabb egy mobiltelefonban, mire használnád a leginkább (a telefonáláson kívül).
Bazinga!