10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Shiwo
    kevés városban van 4G, szolgáltatónál általában qva drága előfizu kell a használatához (legalább is témobiléknál), szvsz pár évig még ráér itt szép magyar hazánkban
  • Krisztiam #9872
    sziasztok

4G-s telefont érdemes venni szerintetek?
  • Gyöször
    Összegzés

Egy elég jó alternatívát dobtál be nekem is mert még mindig nem vettem semmit :D
    Sziasztok! Kéne egy egyszerű, könnyen kezelhető klasszikus mobiltelefon kb. 15 000 forintért. Legyen rajta kamera, persze csodát nem várok, de azért használható legyen. Mit ajánlanátok? Használt is belefér, de legalább 1 év garancia legyen rá.

Egyelőre ezt néztem ki:
    http://vip-phone.hu/spd/685256/Samsung_C3322_DualSim_Black_mobiltelefon_MAGYAR_NY#page_artdet_tabs
  • Krisztiam #9869
    úgyis lesz aki megveszi, de én biztos nem.. majd lemegy az ára..
  • Lacee86
    Én meg még mindig röhejesnek találok 130 ezret kiadni egy telefonért. De hát amíg célközönség lesz, addig fognak is ilyeneket gyártani. :D
  • Krisztiam #9867
    jó drága lesz a galaxy s4 mini.. 130.000 Ft? az ember kipótolja kb 25 ezer ft-al és galaxy s4-et lehet venni belőle és sokkal jobb telefon..

Samsung galaxy s4 mini
  • ToM1113
    Üdv!
    Pár hónapja írtam már hasonló ügyben, most megteszem megint mert összegyűlt rá a pénz...

Szval a nyáron szeretnék okostelefont venni.
    Szempontok: 4 körüli kijelző, egyetemhez/főiskolához, üzemidő, játszani is szeretnék rajta, fényképezni néha.
    Nem vennék hozzá mobil netet, illetve a T-mobilnál vásárolnám vagy függetlenül, Talán like csomag lenne hozzá.

Keret: maximum 65-70 ezer de inkább kevesebb.
    Márkák: Nokia, Samsung, Htc, Sony, egyéb is szóba jöhet.

Több variációt is szivesen meghallgatnék.

Köszönöm a segítséget.
  • pxxl
    nem kötelező megadni...
  • Gyöször
    Néha tőlem is kéri, mert aggódik, hogy olyan hülye vagyok, hogy elfelejtem a jelszavam. De azt mondom neki, hogy inkább mégsem adom meg. Regisztrálni persze nem tudom hogy megy manapság.
  • karajjj
    tesco
  • Fehercsoki
    Veszel PH-n 500 ftért ideiglenes sim kártyát.
  • TokraFan
    Hol lehet olyan telefont kapni (vagy inkább kártyát??), amihez nem kötnek felhasználót, személyazonosságot? Ugyanis, kurvára elegem van abból, hogy képtelen vagyok a youtube-ra, vagy bármilyen más tetves google szolgáltatásra regisztrálni anélkül, hogy a személyes telefonszámomat elkérje. Nekem pedig eszem ágában sincs megadni egy ilyen tetű cégnek a szenzibilis személyes adataimat, különösen nem a telefonszámomat. Tehát kéne valamiféle egyszer használatos, kártyás vagy mittudomén milyen megoldás, hogy ezt a gestapós szemétséget ki tudjam kerülni.
    Minden ötletet hálával fogadok!
  • karajjj
    szerintem itt kérdezősködj erről
  • IVU
    Sziasztok, Myaudio Phone Series Q508-at tervezek venni, mi a véleményetek a a készülékről?
  • Borgi
    amúgy frankónak tűnik, bár lehetne kicsit nagyobb :)
    esetleg kicsit nagyobb? :)
  • karajjj
    huawei y300?
  • Borgi
    Esetleg valamivel kisebben? :)
  • Borgi
    Sziasztok!

Anyukám szeretne galaxy3-ról valami újabb, pengébb androidos telóra váltani.
    Mivel a mostani már elég pici ezért egy nagyobb kijelzőre lenne igénye (legalább 4,5ös).
    Újonnan 50-ig tudok ajánlati valami ilyesmit?

Esetleg kicsivel többért?

Márka nem lényeg, TÉ vagy független kéne.

Válaszotokat előre is köszi!
  • precision
    csak új telefon jöhet szóba, használt jó állapotú nem? mert ha igen akkor ajánlom a Galaxy S2 -őt, ilyen árban kapsz gyári függetlent használtan, garanciával
    de amúgy az Y300 sem rossz, főleg az ár/érték arányt nézve
  • karajjj
    ez nem hirdető topik
  • precision
    nem
  • Krisztiam #9851
    nokia c3-01 eladó érdekel vkit?
  • karajjj
    ütésálló :D

egyébként szerintem a a y300 korrekt telefon, rendesen össze van rakva, már amennyire ezt egy kínai telefonra lehet mondani, szerintem megéri az árát
  • karajjj
    akkor meg már ne symbian rendszerest vegyél, hanem androidot inkább
  • aaasdd
    Sziasztok!

Aktuálissá vált számomra egy új telefon vásárlása, az egyik kiszemelt telefonom a Huawei Y300. Mivel ára a többi hasonló tudású telefonhoz képest olcsóbb, azoktól kérdezném akiknek van ilyen, vagy találkoztak ilyen telefonnal, hogy mennyire fogékony a sérülésekre (előző telefonomat is a sorozatos leejtések ölték meg). Illetve ha tudtok valamilyen telefont mondani ami max 60ezres kategóriában sokkal jobb vétel lenne mint ez, azt nagyon szívesen meghallgatnám.

Előre is köszi.
  • Crokin
    Ja, olvastam én is, a rezisztív érintő szívás... a w995-ösnek meg a gps-e adatforgalmas ha jól látom, most egy nokia 500-assal szemezek, az nem tűnik rossznak (nyitható csúsztatható már nem szempont)
  • precision
    akkor csak én voltam nagyon szerencsétlen
    2 db N96 és egy N95 is így járt nálam, pedig direkt ügyeltem, hogy alig nyitogassam őket
  • karajjj
    nekem kb 5 tologatós telefonom volt és egyikben sem romlott el a szalagkábel, szóval azért nem olyan hűdegyakori, hogy mind elromlik
  • precision
    amúgy meg általánosságban az ilyen széttolható (főleg régi) telefonokhoz csak annyit, hogy előbb-utóbb szalagkábel hibásak lesznek és nem 5Ft cserélni őket... tudniillik a ki/be csukogatástól megfáradt az átvezető szalagkábel és megtörik, megreped...stb.
    szóval óvatosan
  • precision
    mi az hogy nem lehet kapni? :) használtan akarod venni nem? :)
    http://aprod.hu/hirdetesek/?q=w995

de ezen kívül van még tonnányi egyéb oldal, szét kell nézni

amúgy meg N97 -et nem ajánlom... rezisztív az érintője, szívni fogsz vele keményen... ha nincs körmöd vagy érintőceruzád akkor kínszenvedés lesz használni

esetleg vegyél egy ZTE Blade -et használtan, hidd el, semmi baj nincs az érintőjével, attól hogy egyszer kellemetlen tapasztalatod volt egy HTC érintőjével nem kéne letenni róluk :)
  • karajjj
    n96 elég jó, sokat találkoztam már vele, kollégámnak, szerintem korrekt telefon, az n97 is jó, bár kicsit nehéz
  • Crokin
    Kösz a tippeket, n96-ot eléggé lehúzták, W995-öt nem lehet kapni, most az n97-est nézem épp, elég jónak tűnik.
  • precision
    Sony Ericsson W995
  • karajjj
    n96?
  • Crokin
    Sry dupla: legyen gyors és strapabíró, multimédia tökmindegy, térkép/gps, wi-fi kéne.
  • Crokin
    Használtan milyen telefont ajánlotok 15-20k körül? De ne használt HTC legyen, mert annak az érintőjével már befürödtem egyszer... szétcsúsztatható vagy nyitható kéne, manuális gombokkal.
  • karajjj
    ja bocsánat :D az első képből nem látszott
  • LeWyTy
    Nézd meg jobban:(azért mert kiesik a fülemből... mindenképpen fülpántos kell nekem)
  • karajjj
    miért nem veszel szilikonost, ami belecuppan a füledbe?