10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
hiperhugi #9953 hát alma mindig biztosabb rendszer volt mind hardver mind szoftver szinten mint a többiek, csak igen.. meg is kérik az árát.
Köszi a segítséget, azt hiszem biztosabban veszem az utat az alma irányába, bár még akkor várakozó álláspontra helyezkedem, nem égető a teló vásárlás, még jól is kijöhetek belőle..:) -
#9952 Androidot én akkor vennék ha kihasználnád hogy jobban testreszabható, nagyobb szabadságot ad a berhelésre. Ha viszont ez neked nem szempont és csak alap dolgokra használnád akkor jobban jársz iOS-el, mert bár korlátoltabb, az alap dolgokra az is tökéletes, rengeteg app van rá ami minden alapigényt lefed, cserébe viszont stabilabb rendszer.
Android sem vészes, de ott még előfordulnak random olyan fagyások, újraindulások, bugok amikkel iOS-en szökőévente találkozol. -
karajjj #9951 nekem jobban tetszik az android, mint az ios, sokkal szabadabb -
hiperhugi #9950 Köszi:) igazából a 4S rendben lenne, anyagi eredetű amiért nem vállalom, dupla annyiba kerül mint amit szánok telefonra. A méretet akárhogyan nézzük, ma már mindegyik tepsi telefon.. igazából nem a kijelző mérete a döntő. Nehéz ügy... megbízható telefont szeretnék amivel nem kell kínlódni és biztosítja nekem a modern telefonok által nyújtott kényelmeket.. Samsunggal egy fenntartásom van ez az android.. sosem használtam de nem szimpi, de lehet ez csak egy téveszme, sőt biztos.. mert nagyon rosszat nem hallottam róla:) ígyis úgyis megvárom a szeptembert, de akkor lehet még várok még egy kicsit, hátha lejjebb tornázzák az alma 4S típusának az árát... -
karajjj #9949 S3 szerintem -
#9948 iPhone 4 az már régi darab akkor inkább tedd hozzá a különbözetet és 4S. Kinézetben nincs különbség, de sokkal gyorsabb.
Meg nem tudom nézted -e már élőben a felsorolt 3 telefont, de méretben nagyon mások. Nokia és Samsung óriástelefonok az iPhonehoz képest. Ennek van előnye meg hátránya is, neked kell eldönteni hogy a nagy képernyő kell és nem zavar hogy tepsi a telefon, vagy neked elég a 3,5" kijelző és sokkal kisseb készülék, amit 1 kézzel is nagyon egyszerű kezelni.
Ha úgy döntesz hogy neked a kissebb kell, akkor sem ajánlom a 4-es iPhonet már. Ha esetleg nem sürgős akkor kivárnám a helyedben Szeptember 10-et, akkor fogják bemutatni az új iPhoneokat és várható hogy be fognak mutatni egy olcsóbb készüléket is. Nem lesz nagyon olcsó, kb annyiba fog kerülni mint most a 4-4S.
Ha neked a nagy kijelző kell, akkor viszont és a Samsungot választanám. WP8 gyors és megbízható, de az alkalmazásboltja egy vicc az Android és iOS mellett. -
hiperhugi #9947 Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Hamarosan új telefont vásárolnék, de nem tudok dönteni milyen legyen. 3 telefon között örlődöm.
1. Nokia Lumia 820
2. Samsung S3 LTE
3. Apple iPhone 4
Ha csak a márkákat nézem élből rávágom hogy alma, ugyanakkor azon évődök hogy vegyek egy jó márka régi verzióját, vagy egy megrendült márka majdnem legújabb verzióját. Lumiáról azt írták erős hardverrel rendelkezik, de kicsit tartok a win8-tól így telefonon. Samsung inkább a 3. helyen kullog, bár azt mondják jó, Androidos nem tudom.. Alma jó mert alma, de ez egy iphone4 8GB.. ez az utolsó kistestvér.. Jelenleg symbian-os rendszerem van ennél márcsak jobb lehet, szóval nem vagyok elkötelezve op rendszer felé.
Tudnátok valami hasznos tanácsot adni? -
#9946 gondolom a go launcher -en belül kell eltávolítani őket
de van android topik is :) -
#9945 sziasztok
feltelepült az okostelómra a Go Search nevű alkalmazás meg egy másik is..
és azt szeretném megkérdezni ezeket hogy lehetne letörölni mert sehogy se tudom, alkalmazásokba sincs benne hogy onnan töröljem.. 5let?
-
#9944 kár a specifikációkkal dobálózni
nem minden a megahertz meg a ram
az i4 sokkal jobb telefon mint az S1, szerintem :) -
karajjj #9943 kollégám telefonjával barátkoztam egy kicsit, konkrétan az a baj, hogy a legtöbb letölthető app bugos mint a franc, jó, meg szép, csak kevésbé használható úgy a telefon, mint ha ios, vagy android lenne rajta, azért emeltem ki konkrétan a facebookot, mert azt kb mindenki használja -
karajjj #9942 OMG CSAK PÉLDÁNAK EMELTEM KI? KB MINDEN MÁS APP IS ÍGY ÁLL WM8-ON, OMG!! OMG!!!!!444négy -
#9941 Jaja, ennyit olvastam/hallottam már róla. A normális kliens nincs rá, annyit takar, h műxik, csak van sok rákfenéje? Mert amúgy ez meg nem kéne, h meghatározó legyen, ráadásul később simán javíthatják egy frissítéssel, gondolom én. :) -
#9940 OMG NINCS FACEBOOK ÉRTÉKTELEN AZ EGÉSZ! -
karajjj #9939 igazából egy normális facebook kliens nincs rá, mert egyik sem működik normálisan, viszont maga a rendszer az egész jó -
#9938 Na, és mi van a Windows Phone 8-cal? :D -
#9937 Nem vetítek, saját tapasztalataimat osztom meg. Már Androidos topicban is említettem és ott is mondtátok hogy tipikus probléma S2-nél pl, hogy gépelés közben befagy a telefon, és percekig nem lehet vele semmit csinálni. Haveromnál hetente előfordul.
Ez az a jellegű dolog, amibe soha nem fog ütközni iOS-en. Ha nem jailbreakel, akkor hetekig, hónapokig tudja használni a telefont újraindítás, random lefagyások nélkül. -
karajjj #9936 naaa, azért ne vetítsünk már :D volt mind a két féle telefonom, tudom miről beszélek, egyébként erről ez jut eszembe:
-
#9935 Persze... mond ezt a bátyámnak, stock Android 4.x-es Galaxy Nexusa van és olyan képregény a rendszer hogy rossz nézni. -
#9934 De ha egy androidos telefonra nem pakolsz mindenféle random marketből leszedett appot akkor az is stabil... -
#9933 Cserébe viszont sokkal jobban testre szabható, sokkal több mindenre képes, kevésbé zárt, stb. Ezzel tisztában vagyok, de ha neki a stabilitás és a betonbiztos működés a fontos, akkor jobban jár iOS-el. -
#9932 Nem felejtem el, több haveromnak is van S2-ese, meg több féle Samung, HTC is van a családban. Látom miket művelnek. Pl S2-nél gépelésnél fagynak be gyakrnak.
Nem vészes,m de általánosságban még mindig instabilabb mint iOS. -
#9931 Ha neki a rendszer stabilitása a fontos, akkor nem jobb. -
#9930 Jólvan azért ezt a betanult szöveget hogy android instabil el lehetne már felejteni. -
#9929 Az a baj hogy még az S1 is bőven jobb mint az iphone 4... Kár itt a marketing-áldozatoknak pattogni... -
#9928 Továbbra is kérdem, ha csak neki ezek számítanak akkor minben nyújt többet az S3?
"jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be."
Szerintem pont hogy az iOS a jobb választás ha csak ennyi igénye van, sokkal stabilabb rendszer mint Android, mivel zártabb. -
karajjj #9927 azért mert az iphone 4 és az s3 közt ég és föld a különbség -
#9926 iPhonet miért is lehet kizárni?
Ezeknek a kritériumoknak: "jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be." tökéletesen megfelel. -
ToM1113 #9925 sziasztok!
S3 mini vagy sony xperia L ??
Miért? Egy árban van a kettő. ( kb 60 ezer, T )
Köszi -
#9924 iPhonet kapásból ki is lehet zárni, másik kettő meg nem valami jó ár-érték arányú. Szerintem használt S3-al járnál a legjobban. Bár ha csak netezni akarsz akkor ennél jóval olcsóbban is kapnál gyors telefont. -
DaroZoli #9923 Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt vagyok és olyan telefont szeretnék venni amin
jól lehet böngészni a neten, gyors, nem lassul nem fagy be.
Játékok, kamera, videó abszolút másodlagos.
Kb 70ezer körül gondolkodom.
Ezek tetszenek:
Iphone4 (csak simán 4 az ár miatt)
Samsung Galaxy S3 Mini
HTC Desire X
Ezek közül melyiket választanátok, ill. van-e máskészülék ami szóba jöhet szerintetek?
Thx!
Daró -
#9922 Köszi. -
karajjj #9921 ennyit találtam csak -
#9920 Haverom meg a Sony Xperia-ra ván rákattanva változatlanul. Azt kérdi, h az új készülékről, az M típusról tudni-e vmit, h mikor jön kb., mit tud majd és kb. mennyiért? -
#9919 Pff, az viszont gáz. :/ -
karajjj #9918 szép, gyors, okos meg minden, de pl ha facebookozni is szeretnél rajta, akkor nincs normálisan működő kliens rá -
#9917 Erről mi a vélemény? link
Windows Phone miatt felejtős? -
karajjj #9916 erre találták ki a telefont, vagy az emailt, ha valami nem világos, felhívod/írsz nekik, ők pedig válaszolnak a kérdéseidre -
#9915 link
Az ár csak a készüléket tartalmazza, egyéb tartozékról érdeklődjön. Ez azért elég nem egyértelmű. És mi az, h 39.900 Ft-TÓL?? Most akkor annyi vagy nem annyi. Bűzlik ez nekem, innen biztos nem rendelnék. -
karajjj #9914 töltőd meg akksit mindenhez adnak