Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elõbb azért érdemes talán szétnézni apróhirdetési oldalakon (harderapro.hu például) mert ki lehet fogni olyat, amelyik tényleg gyárilag kártyafüggetlen (vagy igazolhatóan nem elõfizetésre lett vásárolva)... azokat nyugodtan meg lehet vásárolni (pláne ha még garancia is van rá) és 30-50% -ot is spórolhatsz
persze vigyázni kell... ne vegyél elõfizetéses telefont pláne ilyen szöveggel, hogy letiltás biztos, és társai 😄
gsm üzletbe akkor vegyél, ha fontos a kártyafüggetlenség... egyébként tényleg érdemesebb szolgáltatónál venni és választani egy számodra kedvezõ elõfizetést... egyrészt kapsz kedvezményt a telefonra, másrészt (igaz, hogy havidíj ellenében) de kapsz lebeszélhetõ perceket, sms -eket, mobilnetet
Bazinga!
Köszönöm még egyszer a segítséget 😊
A HTC Wildfire S nõvéremnek van, neki tökéletesen mûködik, igaz, õ nem használja ki a fele tudását sem ennek a telefonnak. Érdemes azért a Nokiat is megnézni, lehet nem bánnád meg.
ezeket néztem ki : HTC one V, LG Optimus Black (P970), Motorola Defy Plus, Nokia Lumia 710 és egy olcsóbb kategóriájú tel.:HTC Wildfire S .
Ami számomra a fontos:
-jó a fényképezõ (5megapel + vaku)
-ne akadjon/fagyon ki hétköznapi használat során (ezért is számitásba vettem a Lumia 710-et mert úgy tudom a wp jól optimalizált)
-a videó és zene lejátszó elég jó legyen (jobb legyen mint a Samsung Galaxy 3 (I5800) telóm, de szerintem mindegyik jobb ettõl 😄 )
-mobil net nélkül is boldoguljon olyan szinten minimum mint az I5800
-jó, gyors, mûholdakat jól tartó GPS
-ár max 48K
-netes Gsm boltból venném bolti garanciával, de fullos gyári felszereltséggel
- flash-elni a gari lejártáig vagy legalább egy fél évig nem szeretném
Az általam leir pontok alapján melyik lenne a legjobb?
A választ elõre köszönöm 😊
És még egy kérdés, szerintetek megéri venni egyáltalán telefont gsm boltól bolti garanciával?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valakinek még ha lesz hozzáfûzni valója, ne tartsa magában!
Dübörög a 965ös x4
én is azt hittem, hogy 512mb ram elég, ha nem gamerkedik az ember, de a Huawei Ascend G300 -as telómon pikkpakk elfogy az 512mb... pedig nem vagyok egy hardcore user... a legjobban lecsupaszított romot raktam rá és így van 100-120 mega szabad ramom, úgy hogy semmi sem fut, csak a rendszer és létfontosságú processek
szóval, jó vétel lenne 1 gb rammal, de így sem rossz azért... de persze egy-két reviewt olvasnék/néznék róla
Bazinga!
Dübörög a 965ös x4
Sony Xperia P-rõl vélemények? Megéri az árát? Esetleg milyen más telefont jöhetne még szóba?
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Én kinéztem egy használt 2 éves motorola defy-t 26ért.
Érdekelne hogy szerintetek megéri megvenni? Vagy tudnátok ajánlani esetleg egy újabbat max 30ezerig?
nekem nem tetszik, mert olyan nagy .. de viszont sokat tud..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

én kérek elnézést, hogy segíteni akartam...
Mekkorat?
- telefon meretut
Milyen anyagbol?
- plasztik. Gondolom nem sok ontveny telefont arulnak es nem is az anyag a fo szempont a vasarlasnal, hanem az hogy mit tud.
Nem hoborogni kell, hanem a kerdesre valszolni. Kb. "Melyik Xperia a legjobb ar/ertel relacioban", ennyi volt a kerdes. Ezt a parbeszedet le is zarhatjuk.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Nekem volt Sola-m, de nem volt valami hûde... 2magos, 512ram stb. Külsõleg rendben volt az akku idõ is korrekt, de a szoftveres rész egy rakás kaki. Bugzott, fagyogatott, belassult stb.
Xperia J gyengébb hardverû, de sokkal stabilabb és gyorsabb. (Munkatársamét próbáltam) Xperia Tipo kezdõ, induló szint a 3,5-ös kijelzõvel és alap hardverrel viszont ez is korrektül gyors és stabil kis masina. (Szintén nyomkodtam eleget.)
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/