10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Lacee86
    Ja, de ehhez töltő sincs meg semmi sztem...
  • A Kaszas
    hello

cubot telefonokról van valakinek tapasztalata?
  • precision
    xxlgsmnél ha jól tudom 39e a független verzió
    de árukeresővel is utána nézhetsz hátha máshol olcsóbban megkapod
  • Lacee86
    Nem akarok T-Mobile-os lenni.
  • precision
    én egyik ismerősöm Y300 -asát megnyomogattam és eléggé akadozott már a főképernyőn is a váltás az oldalak között... érezhető, hogy csak 512 mb ram van benne vagy csak optimalizálatlanság

esetleg szét kell nézni, hogy van e rá valami custom rom, mert a gyári tele van bloatware -el amik csak futnak a háttérben és eszik az erőforrást feleslegesen

de talán még mindig az Y300 éri meg a legjobban, ha új telefont vesz az ember
  • Fehercsoki
    31k domino csomagban:O
  • Lacee86
    Jah, jókat olvastam róla. Sajnos fel is ment egy 10-essel az utóbbi időben, még 1-2 hónapja 37-ért dobálták telenornál. :/
  • Fehercsoki
    Igen kétmagos és teljesen jó és gyors telefon.
  • Lacee86
    De a Huawei Y300 az már kétmagos, igaz?
  • precision
    de 30ért tuti van már Xperia U használtan... az is jobb mint egy Blade 3
  • precision
    45ért vettem egy S2őt, használtan, minimális esztétikai hibával... inkább ez, mint a 30e+ -os egymagos szarok az üzletben

de felőlem vegyél Blade 3at :) nekem mindegy, csak segíteni akartam
  • karajjj
    ez nem kocka duma, ha az átlag embernek megfelel az, hogy belassul a telefon, megtelik a memória és még a facebook is csak többperces töltés után jön be, akkor nem kell pénzt adni normális telefonra, amúgymeg az átlagembernek megfelel akkor az is, ha csak telefonálni meg sms-t írni lehet egy telefonon nem?
  • Lacee86
    De ez kocka duma. Egy átlag embernek nincs 80 ezre egy telefonra, és nem is akar ennyit kiadni.
  • precision
    használj egy hétig egy sima egymagos androidos telefont 512mb vagy kevesebb rammal és megtudod :)
  • Fehercsoki
    Y300 és Blade III hasonló árban van, de szerintem mindenképp az Y300 éri meg jobban, jobb hardver és újabb is picit.
  • karajjj
    arra, hogy normálisan fusson rajta az android 4.valamennyi
  • Lacee86
    De mire kell ilyen hardver egy telefonban?
  • precision
    szerintem dualcore -os processzor és 1 GB ram alatt nem szabad ma már androidos telefont venni... ez az én véleményem
  • Lacee86
    Gondoltam. :) Csak haver bele van szeretve ebbe a dizájnba. Mind1, ő dönt: szarabb de szebb, vagy jobb de kevésbé dizájnos.
    Btw a ZTE III Blade a maga 30e Ft-os árával mennyire jó választás? Ezt én nézegetem.
  • Fehercsoki
    Y300 jobb.
  • Lacee86
    Még egy felmerült haveromnak: Sony Xperia J
    Erről mi a véleményetek?
  • Lacee86
    Kösz. Az 1. már túl sok, a Galaxy Ace 2 nem tetszik neki, úgyh marad a Huawei. Én is azzal szemeztem amúgy.
  • karajjj
    az 50 ezer forintot duplázza meg és mekpja, amit szeretne

ha nincs annyi, akkor ezt, ezt, vagy ezt ajánlanám
  • Lacee86
    Sziasztok!
    Haverom szeretne vásárolni nagyon hamar egy új telefont. Átlagos, mindennapos használatra venné, a lényeg, h érintős, viszonylag nagy kijelzős (de azért ne essünk túlzásokba) legyen, gyorsan nyissa meg az alkalmazásokat, legyen benne egy telefonokhoz mérten elfogadható kamera, GPS, miegymás. Minden, ami egy átlag okostelefontól elvárható, ja és persze aránylag jó aksival rendelkezzen, és még nézzen is ki a szegény készülék vhogy. Telenornál szeretné venni, sztem Praktikumban, és az ár az nagyon maximum 50 ezer Ft.
    Köszi előre is.
  • Krisztiam #9889
    köszi szépen
  • karajjj
    "Az Li-Ion akksiknál nem igazán van efféle követendõ aranyszabály, inkább csak ajánlások vannak:

ha lehet, kapcsold ki a cuccot feltöltés közben.
    vár meg, amíg teljes töltöttséget nem jelez. (kikapcsol a töltés)
    használd, merítsd le teljesen.
    töltsd újra csurig
    használd, ahogy jólesik"
  • Krisztiam #9887
    sziasztok
    új telefonnál a litium ion aksit kell formázni? kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban kell elsőnek tölteni?
    köszönöm a választ.
  • auster
    Köszi, de biztos ez? Láttam iphone-os képeket és az N8-asomnál sokkal rosszabb minőségű. Persze, ha igazad van, az megkönnyiti a helyzetem.
  • GregSB
    8 Mpx mobilba bőven elég. Nincs akkora különbség a 8-12mpx között. Ha minőségi ugrást akarsz akkor a Nokia 40mpx-es telóját vedd.
  • karajjj
    S3 esetleg?
  • auster
    Az sem baj, ha windows, de csak Lumia 820, vagy 920 lehet és az is 8Mpx. Egy behatárolt körből választhatok. Hogy megy a Blackberry-n a GPS? Van valakinek tapasztalata?
  • bardocz
    Vmi windows-os telefon esetleg? Azokban van ingyen navigáció, nokiás.
  • auster
    Üdv,
    Nokia N8 tulajdonosa vagyok, de váltanék új mobilra. Ami fontos nekem az a használható GPS (minden nap használom) és jó fényképezőgép. Nem szeretnék az N8-nál rosszabb kamerát. Nem nagyon szoktam játszani a telefonon. Samsung S4 (drága, nagy) HTC One (nagy és a kamera nem tudom jó-e), Blackberry z10 (GPS használhatósága, kamera) és Xperia S jöhet szóba. Sok tesztet, véleményt olvastam már, de nem tudom, melyiket vegyem. Köszi, ha valakinek van véleménye és megosztja.
  • V43 1105
    480 x 854 pixel (280 ppi)
  • Deviome
    Üdv.

Valaki megtudná mondani, hogy a Sony Xperia U telefon milyen háttérkép felbontást használ. Leszedtem full HD-s képet, de annyira fos a képszerkesztő progia, hogy a tükörsima képből is elmosottat csinál. :S
    Ha valaki tudja mekkora méretben dolgozik mondja már meg, mert átméretezném a képet és háta úgy éles maradna a kép. Amúgy a Sony ezt igazán kivehetné, mert tényleg egy ócska, szar megoldás. :S Mért nem ad szabad kezet a képalakításban nem tudom.
  • Mydgard
    Helló, tudna valaki tippet adni hol lehet most a legjobb 0 Ft-os okostelefonhoz jutni és milyen készülék lenne ez? A havi díj lehet mondjuk max. 10k HUF, 24 hónap hűség nem probléma.
  • Fehercsoki
    Ez van ha valaki nem veszi meg mindig a legújabb telefont!!!444
  • Krisztiam #9876
    ez kemény..
  • allock #9875
    pici off
    Kigyulladt egy Samsung S3 a tini zsebében
  • whiskeyman
    Amíg nincs normális 3G lefedettség sem, addig nem érdemes...