Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
hétfõn megmondom neked

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

4.1 vagy 4.2 rõl hír hogy lesz rá?:S bár gondolom nem erõltetik

whiskeyman
Van már rá ICS.

Sziasztok egy olyan kérdéssem lenne hogy samsung galaxy note 1 szériánál. Az androidot hanyas verzióra lehet frissíteeni??? Tudtommal anno az alap verzió csak 2.3 as

precision
"És még egy kérdés, szerintetek megéri venni egyáltalán telefont gsm boltól bolti garanciával?"

Elõbb azért érdemes talán szétnézni apróhirdetési oldalakon (harderapro.hu például) mert ki lehet fogni olyat, amelyik tényleg gyárilag kártyafüggetlen (vagy igazolhatóan nem elõfizetésre lett vásárolva)... azokat nyugodtan meg lehet vásárolni (pláne ha még garancia is van rá) és 30-50% -ot is spórolhatsz
persze vigyázni kell... ne vegyél elõfizetéses telefont pláne ilyen szöveggel, hogy letiltás biztos, és társai 😄

gsm üzletbe akkor vegyél, ha fontos a kártyafüggetlenség... egyébként tényleg érdemesebb szolgáltatónál venni és választani egy számodra kedvezõ elõfizetést... egyrészt kapsz kedvezményt a telefonra, másrészt (igaz, hogy havidíj ellenében) de kapsz lebeszélhetõ perceket, sms -eket, mobilnetet

Bazinga!

Fehercsoki
Ha fontos a szervizelhetõség akkor vedd valamelyik szolgáltatónál.(T-mobil 2 év garit ad és minden városban van boltjuk ahova viheted)

Köszönöm a segítséget szerintem a Lumia 710-et választom, sajnos nem vagyok Budapesti és ezért aggódom a szervizelhetõségrõl, vagyis nem szeretném visszafelé küldeni a telefont rögtön ha esetleg valami gondja lenne. Olvasgattam több helyen is mindegyik kiszemeltrõl a legkevesebb gyári hibával ezek közül a Black-nél és a Lumiánál találkoztam.
Köszönöm még egyszer a segítséget 😊
whiskeyman
Ezek közül az LG Optimus Blacket és a Defyt ismerem a legjobban. Nekem az LG van, viszont a 4.0-ás Android lehet hazavágta a GPS-t, mert nagyon nehezen talál mûholdakat. A korábbi 2.3-mal tökéletesen mûködött, megjártam vele Dortmundot és Lengyelország egy részét és hibátlanul teljesített menet közben. Minden más funkciója stabilabban mûködik ICS alatt. A Defy is nagyon jó vétel, strapabíró, jól használható minden téren. Ha budapesti vagy, akkor a szervizelésében is tudok segíteni, mert abban a szervizben dolgozom, ahol ezeket is javítjuk.
A HTC Wildfire S nõvéremnek van, neki tökéletesen mûködik, igaz, õ nem használja ki a fele tudását sem ennek a telefonnak. Érdemes azért a Nokiat is megnézni, lehet nem bánnád meg.

Fehercsoki
Ja és mindent jól tud amit írtál.

Fehercsoki
Lumia 710, nekem is ilyen van, és nagyon jó, android után nagyon pozitív élményt nyújtott.

Sziasztok teló várárláson gondolkodok és ez a teló is a listámon van.
ezeket néztem ki : HTC one V, LG Optimus Black (P970), Motorola Defy Plus, Nokia Lumia 710 és egy olcsóbb kategóriájú tel.:HTC Wildfire S .
Ami számomra a fontos:
-jó a fényképezõ (5megapel + vaku)
-ne akadjon/fagyon ki hétköznapi használat során (ezért is számitásba vettem a Lumia 710-et mert úgy tudom a wp jól optimalizált)
-a videó és zene lejátszó elég jó legyen (jobb legyen mint a Samsung Galaxy 3 (I5800) telóm, de szerintem mindegyik jobb ettõl 😄 )
-mobil net nélkül is boldoguljon olyan szinten minimum mint az I5800
-jó, gyors, mûholdakat jól tartó GPS
-ár max 48K
-netes Gsm boltból venném bolti garanciával, de fullos gyári felszereltséggel
- flash-elni a gari lejártáig vagy legalább egy fél évig nem szeretném
Az általam leir pontok alapján melyik lenne a legjobb?
A választ elõre köszönöm 😊
És még egy kérdés, szerintetek megéri venni egyáltalán telefont gsm boltól bolti garanciával?
Gyöször
tudsz adni valami linket amire azt mondod, hogy na ez tûrhetõ?

Dübörög a 965ös x4

ennyi pénzért kínából kapsz sokkal jobbat
Gyöször
Most ezzel rosszat mondtál vagy jót? 😊

Dübörög a 965ös x4

LeWyTy
Egy szó mint száz: GIGABYTE

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gyöször
Akkor nekem elég lesz az 512 MB. Ha lesz valahol egy bolt ahol kézbe tudom venni, és megbarátkozok a méreteivel illetve megtetszik, tudom használni valamire akkor megveszem. Vagy õt vagy a nagyobbat (GS202) ami 4,3" képátlós, a legfontosabb dolga ebook olvasás lenne a telefonáláson és teljesen alap fényképezésen felül, erre gondolom megfelelõ.
Valakinek még ha lesz hozzáfûzni valója, ne tartsa magában!

Dübörög a 965ös x4

precision
papíron nem rossz, leszámítva a ramot

én is azt hittem, hogy 512mb ram elég, ha nem gamerkedik az ember, de a Huawei Ascend G300 -as telómon pikkpakk elfogy az 512mb... pedig nem vagyok egy hardcore user... a legjobban lecsupaszított romot raktam rá és így van 100-120 mega szabad ramom, úgy hogy semmi sem fut, csak a rendszer és létfontosságú processek

szóval, jó vétel lenne 1 gb rammal, de így sem rossz azért... de persze egy-két reviewt olvasnék/néznék róla

Bazinga!

Gyöször
Mondjatok el errõl minden rosszat

Hogy ezt se vegyem meg 😊))

Dübörög a 965ös x4

Sziasztok!
Sony Xperia P-rõl vélemények? Megéri az árát? Esetleg milyen más telefont jöhetne még szóba?
rendelj kínából egy kétmagos valamit, sokkal többre mész vele, mint bármelyik használt telefonnal ebben az árkategóriában
whiskeyman
Az egyik munkatársam vett, neki nem jött be. Nekem véleményem igazán nincs róla, mert nem ismerem. De a 2 év garancia miatt érdemes lehet.

És Alcatel Ot-995 rõl valami vélemény? Ezt ajánlották még, találtam is egyet 38ért, 2 év garival.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

whiskeyman
35-ért már nagyon jó állapotú LG Optimus Black-et (P970) kapsz. Ha belefutsz, akkor garancia is van hozzá. Hardverapro-n nézz körül.

Fehercsoki
Hát szerintem Blade 3, DE ha fotózni is szeretnél akkor valami Nokiát vegyél, csak a drágább androidos telefonokban van jó kamera=/

max 30-35 öt költenék rá, androidos kellene,zenehalgatásra, netezésre, néha fotozgatni használnám kb. Jo lenne ujonnan, függetlenül.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Fehercsoki
Mennyit költenél rá és mire használnád?

Milyet ajánlanál helyette?

Fehercsoki
800 mhz CPU nagyon kevés most...

Üdv.
Én kinéztem egy használt 2 éves motorola defy-t 26ért.
Érdekelne hogy szerintetek megéri megvenni? Vagy tudnátok ajánlani esetleg egy újabbat max 30ezerig?

Krisztiam
drága nagyon
nekem nem tetszik, mert olyan nagy .. de viszont sokat tud..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Guren
az, hogy drága

precision
Neked mi a véleményed róla?

Bazinga!

próbáltam már, nekem tetszett
szerintem nagyon jó telefon, de én nem adnék ennyi pénzt érte
AlieN911
Samsung Galaxy S3-ról mi a véleményetek?

Honda - The Power of Dreams

mrzoltan
Hali!
Mi a véleményetek a Galaxy S Advance-rõl?
😞

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

az xperia család pont az, ami lefed szinte minden méretet, van zsebméretû illetve péklapát méretû is, van mûanyagból, van direkt fémbõl készült is, ezért ahhoz, hogy tudjunk ajánlani egyet, nem árt tudni, hogy mit szeretnél, az, hogy melyik ár/érték arányban a legjobb, az ebben az esetben relatív mert különbözõ kategóriájú készülékekrõl beszélünk

én kérek elnézést, hogy segíteni akartam...
Mydgard
Idiota volt a viszont kerdesed...

Mekkorat?
- telefon meretut

Milyen anyagbol?
- plasztik. Gondolom nem sok ontveny telefont arulnak es nem is az anyag a fo szempont a vasarlasnal, hanem az hogy mit tud.

Nem hoborogni kell, hanem a kerdesre valszolni. Kb. "Melyik Xperia a legjobb ar/ertel relacioban", ennyi volt a kerdes. Ezt a parbeszedet le is zarhatjuk.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

mondjuk ha leírnád, hogy mit szeretnél, lehet, hogy könnyebb lenne, dehát te csak seggfejként beszólsz annak, aki segítene, ennyi erõvel mondhatnám, hogy vegyél S-t, mert nagy, gyors, nem bugzik, stb...
Mydgard
Kosz a tanacsot. Az lesz, hogy bemegyek majd egy Vodafone boltba es erdeklodom, mivel van egy majd' tiz eves elofizetesem, nem keves kifizetett szamlaval, hatha ajanlanak valami extrat.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

k0trapali
Ez elég tág így...
Nekem volt Sola-m, de nem volt valami hûde... 2magos, 512ram stb. Külsõleg rendben volt az akku idõ is korrekt, de a szoftveres rész egy rakás kaki. Bugzott, fagyogatott, belassult stb.
Xperia J gyengébb hardverû, de sokkal stabilabb és gyorsabb. (Munkatársamét próbáltam) Xperia Tipo kezdõ, induló szint a 3,5-ös kijelzõvel és alap hardverrel viszont ez is korrektül gyors és stabil kis masina. (Szintén nyomkodtam eleget.)
whiskeyman
Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha nem segít illetve nem ad tanácsot neked senki...

Mydgard
Zebra méretût és papírból.

igazából attól függ, hogy mekkorát akarsz és milyen anyagból
Mydgard
A Sony Xperia-k közül melyiket érdemes megvenni, melyik a legjobb ár/érték relációban?

bandi007

‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

MuchACHO79
Samsung

---------------------------- :-/