10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
karajjj #9993 de asszem prohardveren ezekről a procikról leírás, ha ennyire érdekel, ott olvasgass -
karajjj #9992 mondjuk eleve kérdés, hogy a thl milyen rommal van, meg nem ismerem az sp prociját -
Dobronski #9991 Thl W8s vs. Xperia SP
14k vs 16k -
karajjj #9990 ki ver kit? -
Dobronski #9989 értem.
és az hogy lehet, hogy egy 4 magos 1,5 ghz-es kínai telefont egy 2 magos 1,7 ghz-es sony telefont 2k ponttal ver Antutu-ben? -
karajjj #9988 akkor azt másik sd kártyának mutatná -
Dobronski #9987 és ha sd kartya is lenne benne? akkor csak annyival tobb lenne? -
sd kártyának hívja a belső tárhelyet amit a user szabadon használhat
a többi le van foglalva rendszer meg recovery partíciónak gondolom (meg a kerekítés során is "elveszik" egy kevés hely) -
Dobronski #9985 32 gb ROM-mal rendelkezik elvileg a telefon, akkor miért SD kártyához ír ebből 24-et?
-
Dobronski #9984 csaladban 3 van, mindharom megszakad hivas kozben. szinte mindig. vodás -
karajjj #9983 igazából szerintem pont jó, persze gondolom általános iskolában az a menő, aki s4-gyel, meg i5-tel szaladgál, mert apuci vett neki... :D -
29spotty #9982 Hali! Galaxy Y milyen választás egy általános iskolásnak? Láttam a benzinkúton, hogy lesznek a MOL-nál kártyás telók és összehasonlítva talán a legolcsóbb percdíjak lesznek, a kisöcsémnek meg pont akarunk egy telót "vészhelyzetre" és ott van is Samsung, ezért kellene a véleményetek. Köszi -
Dobronski #9981 Fu tényleg nagyon jó árban van! Az a baj nem akarom azt elkövetni mint 2 éve az xperia x8-al, hogy 2 év után már semmit nem tudok vele kezdeni, szeretnék előre vásárolni 3-4 évre. -
karajjj #9980 ha jó ár/érték arányú kínai telefon kell, ajánlanám ezt, múlthéten jött meg, hétvégén átszoftvereztem egy főzött rommal, azóta hibátlan és gyors, egyedi gyengepontja talán a relatíve kiskapacitású akksi, de szerintem 100 dolcsiért még mindig jó vétel -
akkor vedd a THL -t, jó kis készülék az -
Dobronski #9978 Ez a készülék jóval gyengébb. :/
THL W8s-hez még SGS4 romot is láttam. -
hello
cubot
errol a markarol mi a velemeny? -
az gondolom nem vészes akkor úgy
csak a későbbiekben kérdéses, hogy mennyire lesz rá support, esetleg új android... ha gyárilag nem is, de lelkes "amatőrök" által
a Jiayu pl. egy elég közkedvelt kínai márka, ennyi pénzért esetleg a Jiayu G4 jó vétel lehet... bár rosszabb a kijelző felbontása
de ahogy google -ben láttam a sima THL W8 -hoz akad egy-két custom rom, szóval a W8S -hez is lesz szerintem a későbbiekben
-
Dobronski #9975 Ezt a készüléket néztem ki. -
Dobronski #9974 thlmobilestore.com-ról szeretnék rendelni, és ott angol rom-ot raknak rá, csak alap programokkal (ahogy a videókból láttam) az is gázos? -
az android annyira optimalizálatlan a kínai telefonokon hogy gyenge hardveren csak szenvedne
általában tele vannak szarva kínai appokkal amik futnak a háttérben, ezért kell a sok ram
egy jól kipucolt custom rom (esetleg cyanogenmod) alap szükséglet egy kínai telefonnál... ezekkel viszont hasít egy ilyen hardveren -
Dobronski #9972 "ez alá ne add, főleg kínai telefonnál"
ezt hogy érted? -
Dobronski #9971 Köszönöm válaszodat!
5" felé nem igen megyek, zsebbe nem fér el normálisan, főleg tokkal. (még ha vékony a tok, akkor sem) -
Addig kell még nem találok egy jó iPhone 4 -et vagy egy S3 Mini-t vagy Xperia P-t. -
nem jobbak, egyáltalán -
karajjj #9968 abban a kategóriában igazából tökmindegy -
Sony telefonok jobbak mint pl a Samsung-ok? (Xperia Tipo érdekel) -
ips, 2 gb ram, quadcore, fullhd... ez alá ne add, főleg kínai telefonnál
a méret a tenyeredtől függ :) szerintem elég az 5 vagy a 4,7... de ez csak az én véleményem
előtte nézz szét custom rom és ilyesmi ellátottságot illetően... aminek nagy felhasználói supportja van és készülnek rá custom romok azt vedd
-
Köszönöm a válaszokat. Lacee javaslatán még gondolkodom.:D -
Dobronski #9964 kínai telefont veszek, próba szerencse.
es arra voltam kivancsi mire erdemes tobbet adni. panel, ram stb. -
Sztem vegyél egy 5000 Ft-os horgásztelefont megy egy 40 ezres okosat... -
karajjj #9962 a motorola defy szerintem jó lenne neked -
"Strapabíró(*)" "okos telefont" tudtok javasolni mondjuk 40 ezer forintig, vodafone előfizetésben?
Pecázom, amúgy is hullott már le a telefon, előfordul, hogy kulcscsomóval van egy zsebben a telefon. Fő profil a telefonálás, de akkor ha a hőn szeretett Nokia 6303-at lecserélem, akkor szóba jöhet egy torrent vagy facebook applikáció...
Részben bizonytalan is vagyok, hogy tényleg kell-e nekem... :D
*=Por, csepp, karcállásra gondolok. -
LG Optimus G/G Pro -
karajjj #9959 amire pénzed van :D -
Dobronski #9958 1gb ram vs 2 gb ram?
IPS vs nem IPS?
hd vs full hd? (5 vagy 5+ cll)
-
Hali. Jelenleg xperia mini pro-m van és most készülök cserére.
Melyiket vegyem a következők közül és "miért"? Jöhet pozitív és negatív vélemény is.
Xperia P
Xperia U
HTC Desire X
Samsung Ace 2 -
karajjj #9956 inkább itt -
Dobronski #9955 Ezekrol az iOcean, Thl telefonokrol velemeny? -
frikfrak #9954 Telefon összehasonlítás
Segítség a választáshoz ;-)