Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A Samsung Galaxy S Advance a Telenornál bármilyen elõfizetéssel, 2 év hûséggel (nem tarifahûség, csak hûség) 40 rongy. Szerintetek jó vétel?
Sony Xperia M
Samsung Galaxy S Advance
Huawei Ascend G510
papíron az Xperia M a legjobb szerintem, abban van a legtöbb ram a 3 közül, ami nem árt ha van bõven :)
ha elõfizetést is hajlandó vagy venni akkor jóval jobb készülékeket tudsz venni ugyanezért az árért
Bazinga!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Okostelefont szeretnék venni, eddig csak butáim voltak.
A lényeg, hogy nagyon jó wi-fi vevõ legyen benne, és nagyon jó kamera. Vodafone lenne az ideális :) És android.
Elõre is köszi a segítséget! :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Dübörög a 965ös x4
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hogy melyik a jobb? Ön dönt.
6700 mobilaréna teszt szerint 2 napot bír egy töltéssel. A samsung legalább 5-7 napot. Ha nem nagyon ûzöd, akár 10et is.
A nokiában van térkép, a samsungra tölthetõ java-s google maps amivel tûrhetõ adatforgalommal lehet térképészkedni amennyit hirtelen szükséges. A samsung nem egy tökéletes telefon, vannak hibái. Viszont ha most veszed kb 20-25 ezerért függetlenül a tiéd lehet 2 év garival + 2 hónap ha regisztrálsz a samsungnál. Ha telenoros vagy szerintem ingyen is elviheted.
Én nem akarom eldönteni helyetted.
Dübörög a 965ös x4
Xperia Z vagy Z Ultra?Xpreia Z-m már volt egy ideig tetszett nagyon klafa kis teló de nem tudom megéri-e a Z Ultra a plusz 40k-t kb.Ugye nagyobb kijelzõ plusz triliumos szebb színek..stb de nem tudom mennyivel szebb sajnos nincs lehetõségem élõben letesztelni mert sosincs kiállítva az ultra és sztem nem is lesz.Ugyan megjelent a z1 de az nagyon drága meg ahogy olvastam a kijelzõje nem hozza a várt szintet.Az Ultraban egyedül a kamera zavar hogy csak 8mp, nem is értem amúgy drágább/jobb/nagyobb mint a z és beletesznek egy rosszabb kamerát,nem sok értekmét látom,legalább akkor rakták volna bele ugyanazt.Még tabletten is gondolkodtam.De nehéz dönteni telóm most nincs,meg tablett se de ahogy látom a z ultra meg a tablet kb egy árba van,sõt a tablet olcsóbb is egy kicsivel.Az pedig 10"-os.Szóval nem tudom úgy akartam hogy egyszerre az ultra jó lenne tablettnek is mert majdnem 7" de ha a tablet részét nézem olcsóbban kapok nagyobbat,de ha a telefon részét akkor meg fordítva.Szóval röviden nem tudom eldönteni hogy xperia z, vagy ultra, vagy esetleg egyenlõre egy z és majd vmikor egy z tablet.Fontos hogy pl vízálló legyen ezért is gondoltam tablettnél is a sony tablettjére.Meg abba most nem tudom milyen kijelzõ van a sima z-é vagy trilliumos?
Mobilarenas illetve gsm teszteket olvasva elég jókat olvastam a HTC-rõl, pár ismerõsömnek van is, õk csak dicsérik szinte ( egyedül az üzemidõ ami necces, de az meg minden okostelefon gyenge pontja ), igazából én kevésbé ismertem. Esetleg ha valakinek van konkrét ilyen készülék, az õ véleményét is meghallgatnám.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Továbbá a videórögzités közben az automata optika elég az esetek ~80%-ban nem tudja eldönteni mit is akar nézni.
Am semmi gondom vele kb 1 éves.
Nem hiszem hogy sok köze van az S-nek ezekhez. De a HTC szerintem elég korrekt gépeket pakol össze.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Így elõre/utólag mi jót vagy rosszat kell róla tudnom? Tapasztalatok?:)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
60-70 ezerig tudtok HTC-t? Vagy független xperi P-t néztem még, ezek közül választanék.
Dual Sim-es okos telefont keresek, közép árkategóriában.
Tudnátok ajánlani valamit? Köszi, puszi<#worship>#worship>
Nálam is aktuálissá vált egy új okostelefon vásárlása. Maximum 50 ezer forintot szánnék rá. Melyiket ajánlanátok ilyen árkategóriában?