Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Note 3

Bazinga!

Sickness
150k-ért milyen androidost ajánlotok?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ááá értem köszönöm a válaszokat!
bardocz
Sajnos ezt nem tudom, csak azt, hogy 200megás. 160 megánál küldenek egy értesítõt, hogy mindjárt túllépem, aztán meg 200nál, hogy le van korlátozva.
ööö azt hiszem, ez törvényben van már szabályozva, szóval mindegyik mobilnetnek ilyennek kell lennie, hacsak nem kötnek rá külön szerzõdést veled
Megtudnád-e mondani, hogy hogyan hívják a szolgáltatást, mert kb két éve volt olyan, hogy sms-ben kellett valamit küldeni és miután lejárt a limit kikapcsolták a netet, és ezért érdekelne.
bardocz
Nekem is ilyen a vodás mobilnet.
Vodánál így van. De mindenhol már, szerintem.
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy vodánál van-e olyan mobilinternet opció, ami az adatforgalom felhasználása után nem kapcsolja ki a netet, hanem csak lassítja valami sebességre? (mert ezt sehol sem találtam meg az információnál, míg a többi szolgáltatónál le van írva)
Lacee86
A-a. Azt nem akarom, mert nem tudom, hogyan válik be. Inkább fizetek 10 ezerrel többet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szucsy89
Ebben a csomagban (én is itt vagyok) viszont csak 28 405 Ft, most megnéztem. Igaz, két év rabláncot alá kell írni.
Lacee86
Jaja. Sztem a Smarttarifa 2-vel veszem. 3190-es havidíj még vállalható, azon kicsit netezni is tudok, ha nagyon kell.

szucsy89
Azért kérdeztem milyen a csomag, mert ha túl kicsi, akkor nem éri meg. 40-ért egyébként az S Advance jó.
Lacee86
Most megnéztem. Nekem az nem éri meg, mert csak a havi min. 5290 Ft-os csomaggal érvényes, 2 éves tarifamegtartási hûséggel... Bõven ráfizetem a telefon árát, sõt... és én nem szoktam beszélni ennyit. Azért köszi.

Lacee86
Most sima Praktikumom van.

szucsy89
Melyik csomagban vagy? Most van ez a 70%-os akció, nézz utána azt ajánlom!
Lacee86
Na, ez jó hír. Mondjuk örülnék, ha vmi karácsonyi akcióban még lejjebb menne picit. :)

számot bárhova viheted magaddal, ha máshol jobb ajánlatot kapsz, érdemes átmenni, egyébként az S Advance fasza telefon ennyi pénzért szerintem
Lacee86
Ja, mindenképp a Telenornál keresgélek, mert meg akarom tartani a számom, meg amúgy is Telenoros vagyok 10 éve. :)

Lacee86
Hali!
A Samsung Galaxy S Advance a Telenornál bármilyen elõfizetéssel, 2 év hûséggel (nem tarifahûség, csak hûség) 40 rongy. Szerintetek jó vétel?

szucsy89
Ilyen árban 'nagyon' jó kamerást nem nagyon találsz, egyébként a lent felsoroltak közül én a Samsungot venném, az M-nek nem szép a kijelzõje.
precision
nem mondtad, hogy elõfizetéssel vennéd, szóval gondolom feltöltõkártyás csomag érdekel... ennek alapján én ezek közül választanék az általad írt összegért (némelyik picit drágább mint 50)

Sony Xperia M

Samsung Galaxy S Advance

Huawei Ascend G510

papíron az Xperia M a legjobb szerintem, abban van a legtöbb ram a 3 közül, ami nem árt ha van bõven :)

ha elõfizetést is hajlandó vagy venni akkor jóval jobb készülékeket tudsz venni ugyanezért az árért

Bazinga!

stargatelost
Olyan 50 körül költenék rá :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

a legfontosabbat kihagytad :D mennyi a keret?
stargatelost
Sziasztok!

Okostelefont szeretnék venni, eddig csak butáim voltak.
A lényeg, hogy nagyon jó wi-fi vevõ legyen benne, és nagyon jó kamera. Vodafone lenne az ideális :) És android.
Elõre is köszi a segítséget! :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gyöször
Nekem is ilyen van ezért mertem ajánlani. Nem volt sok kritériumod, és meglepõdtem rajta, hogy egész tûrhetõ a fotógépe. Azt hittem csak olyan parasztvakítós 5ös van a hátára biggyesztve.

Dübörög a 965ös x4

Samsungot vettem végül, eddig mindig Samsungjaim voltak okostelóban is, sosem okoztak csalódást. És nagyon jó képet csinál, a többi nem érdekel, csak telefonálok rajta. 15-be vettem újonnan.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

precision
szerintem a pureview -ra gondolsz

8mpixel vagy annál nagyobb kamerával rendelkezõ feature phone -ok listája: LiNK

ugyanez symbiannal: LiNK

Bazinga!

Gyöször
Nem tudom, nekem elõtte csak sony ericsson telóim voltak.
Hogy melyik a jobb? Ön dönt.
6700 mobilaréna teszt szerint 2 napot bír egy töltéssel. A samsung legalább 5-7 napot. Ha nem nagyon ûzöd, akár 10et is.
A nokiában van térkép, a samsungra tölthetõ java-s google maps amivel tûrhetõ adatforgalommal lehet térképészkedni amennyit hirtelen szükséges. A samsung nem egy tökéletes telefon, vannak hibái. Viszont ha most veszed kb 20-25 ezerért függetlenül a tiéd lehet 2 év garival + 2 hónap ha regisztrálsz a samsungnál. Ha telenoros vagy szerintem ingyen is elviheted.

Én nem akarom eldönteni helyetted.

Dübörög a 965ös x4

Ez kinézerte egy az egyben egy 6700, még a kamera is ugyan olyan :D Melyik a jobb?

Gyöször
Samsung GT-S5610 egy elég jó versenyzõ erre a témára.

Dübörög a 965ös x4

Melyik a legjobb butatelefon, aminek a legjobb a kamerája? Valami Nokiát olvastam régen, de a típust sajnos elfelejtettem. Nem az a lényeg, hogy 900000 megapixeles legyen, hanem hogy jó minõségû, szép képet csináljon.

szucsy89
Ha nincs tableted se, akkor ZU.... meg hát amúgy is egyértelmûen jobb mint a Z, kijelzõje sokkal. Ha nem zavar (engem pl. zavarna) hogy egy batár nagy valamit hurcolsz magaddal mindig, akkor az Ultrát válaszd.
Attól, hogy 8 mp a kamerája nem rosszabb, csak kisebb felbontású képet készít. Egy 4 mp-es kamera simán készíthet jobb képet, mint egy 12mp-es. :) Csak nem akkorát.
sziasztok,szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik telefon lenne jobb?
Xperia Z vagy Z Ultra?Xpreia Z-m már volt egy ideig tetszett nagyon klafa kis teló de nem tudom megéri-e a Z Ultra a plusz 40k-t kb.Ugye nagyobb kijelzõ plusz triliumos szebb színek..stb de nem tudom mennyivel szebb sajnos nincs lehetõségem élõben letesztelni mert sosincs kiállítva az ultra és sztem nem is lesz.Ugyan megjelent a z1 de az nagyon drága meg ahogy olvastam a kijelzõje nem hozza a várt szintet.Az Ultraban egyedül a kamera zavar hogy csak 8mp, nem is értem amúgy drágább/jobb/nagyobb mint a z és beletesznek egy rosszabb kamerát,nem sok értekmét látom,legalább akkor rakták volna bele ugyanazt.Még tabletten is gondolkodtam.De nehéz dönteni telóm most nincs,meg tablett se de ahogy látom a z ultra meg a tablet kb egy árba van,sõt a tablet olcsóbb is egy kicsivel.Az pedig 10"-os.Szóval nem tudom úgy akartam hogy egyszerre az ultra jó lenne tablettnek is mert majdnem 7" de ha a tablet részét nézem olcsóbban kapok nagyobbat,de ha a telefon részét akkor meg fordítva.Szóval röviden nem tudom eldönteni hogy xperia z, vagy ultra, vagy esetleg egyenlõre egy z és majd vmikor egy z tablet.Fontos hogy pl vízálló legyen ezért is gondoltam tablettnél is a sony tablettjére.Meg abba most nem tudom milyen kijelzõ van a sima z-é vagy trilliumos?

matyi0323
Értem, köszi.
Mobilarenas illetve gsm teszteket olvasva elég jókat olvastam a HTC-rõl, pár ismerõsömnek van is, õk csak dicsérik szinte ( egyedül az üzemidõ ami necces, de az meg minden okostelefon gyenge pontja ), igazából én kevésbé ismertem. Esetleg ha valakinek van konkrét ilyen készülék, az õ véleményét is meghallgatnám.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

LeWyTy
Én a HTC ONE V-rõl tudom azt mondani hogy nincs élõ háttér lehetõségem alapból, de kiválasztható egy marketrõl letöltött alkalmazás ikonjával mind.

Továbbá a videórögzités közben az automata optika elég az esetek ~80%-ban nem tudja eldönteni mit is akar nézni.

Am semmi gondom vele kb 1 éves.
Nem hiszem hogy sok köze van az S-nek ezekhez. De a HTC szerintem elég korrekt gépeket pakol össze.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

matyi0323
Rendeltem is ma egy htc one s-t, remélem jó vétel lesz :)
Így elõre/utólag mi jót vagy rosszat kell róla tudnom? Tapasztalatok?:)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

inkább a htc, xperiákkal nincs jó tapasztalatom
matyi0323
Hali. Behalt a teló, így muszáj már tényleg másikat nézni, mert kicsit furcsa okostelo után a fekete-fehér nokia:))
60-70 ezerig tudtok HTC-t? Vagy független xperi P-t néztem még, ezek közül választanék.

Barnabyka
Segítsetek!

Dual Sim-es okos telefont keresek, közép árkategóriában.

Tudnátok ajánlani valamit? Köszi, puszi<#worship>

Köszi a választ! Ha más is írna véleményt/tanácsot, ne tartsa magában. :)
ha túlteszed magad rajta, hogy kínai márka, akkor nem lesz vele gond, jól összerakott cuccok általában bírják a használatot
Huawei-t nem nagyon ismerem, jónak számít? Az Xperia J-t pedig sok helyen szidták. :( HTC-t szokták még dicsérni, ahogy olvasgattam.
akkor: egy, kettõ, három
Kártyás.
kártyás, vagy elõfizetéses?
A jelenlegi telefonon gmail, gtalk, facebook, böngészés megy. Kb. ennyire le is szûkülne az újnál is szerintem. Még annyi, hogy T-mobile-os készülékben gondolkodom.
mire szeretnéd használni? van-e valami kikötés az áron kívül?
Sziasztok!

Nálam is aktuálissá vált egy új okostelefon vásárlása. Maximum 50 ezer forintot szánnék rá. Melyiket ajánlanátok ilyen árkategóriában?