Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de asszem prohardveren ezekrõl a procikról leírás, ha ennyire érdekel, ott olvasgass
mondjuk eleve kérdés, hogy a thl milyen rommal van, meg nem ismerem az sp prociját
Thl W8s vs. Xperia SP
14k vs 16k
ki ver kit?
értem.

és az hogy lehet, hogy egy 4 magos 1,5 ghz-es kínai telefont egy 2 magos 1,7 ghz-es sony telefont 2k ponttal ver Antutu-ben?
akkor azt másik sd kártyának mutatná
és ha sd kartya is lenne benne? akkor csak annyival tobb lenne?
precision
sd kártyának hívja a belsõ tárhelyet amit a user szabadon használhat
a többi le van foglalva rendszer meg recovery partíciónak gondolom (meg a kerekítés során is "elveszik" egy kevés hely)

Bazinga!

32 gb ROM-mal rendelkezik elvileg a telefon, akkor miért SD kártyához ír ebbõl 24-et?
csaladban 3 van, mindharom megszakad hivas kozben. szinte mindig. vodás
igazából szerintem pont jó, persze gondolom általános iskolában az a menõ, aki s4-gyel, meg i5-tel szaladgál, mert apuci vett neki... 😄
Hali! Galaxy Y milyen választás egy általános iskolásnak? Láttam a benzinkúton, hogy lesznek a MOL-nál kártyás telók és összehasonlítva talán a legolcsóbb percdíjak lesznek, a kisöcsémnek meg pont akarunk egy telót "vészhelyzetre" és ott van is Samsung, ezért kellene a véleményetek. Köszi
Fu tényleg nagyon jó árban van! Az a baj nem akarom azt elkövetni mint 2 éve az xperia x8-al, hogy 2 év után már semmit nem tudok vele kezdeni, szeretnék elõre vásárolni 3-4 évre.
ha jó ár/érték arányú kínai telefon kell, ajánlanám ezt, múlthéten jött meg, hétvégén átszoftvereztem egy fõzött rommal, azóta hibátlan és gyors, egyedi gyengepontja talán a relatíve kiskapacitású akksi, de szerintem 100 dolcsiért még mindig jó vétel
precision
akkor vedd a THL -t, jó kis készülék az

Bazinga!

Ez a készülék jóval gyengébb. :/

THL W8s-hez még SGS4 romot is láttam.
A Kaszas
hello
cubot
errol a markarol mi a velemeny?

precision
az gondolom nem vészes akkor úgy
csak a késõbbiekben kérdéses, hogy mennyire lesz rá support, esetleg új android... ha gyárilag nem is, de lelkes "amatõrök" által

a Jiayu pl. egy elég közkedvelt kínai márka, ennyi pénzért esetleg a Jiayu G4 jó vétel lehet... bár rosszabb a kijelzõ felbontása

de ahogy google -ben láttam a sima THL W8 -hoz akad egy-két custom rom, szóval a W8S -hez is lesz szerintem a késõbbiekben

Bazinga!

thlmobilestore.com-ról szeretnék rendelni, és ott angol rom-ot raknak rá, csak alap programokkal (ahogy a videókból láttam) az is gázos?
precision
az android annyira optimalizálatlan a kínai telefonokon hogy gyenge hardveren csak szenvedne
általában tele vannak szarva kínai appokkal amik futnak a háttérben, ezért kell a sok ram

egy jól kipucolt custom rom (esetleg cyanogenmod) alap szükséglet egy kínai telefonnál... ezekkel viszont hasít egy ilyen hardveren

Bazinga!

"ez alá ne add, fõleg kínai telefonnál"
ezt hogy érted?
Köszönöm válaszodat!

5" felé nem igen megyek, zsebbe nem fér el normálisan, fõleg tokkal. (még ha vékony a tok, akkor sem)
zoliapu
Addig kell még nem találok egy jó iPhone 4 -et vagy egy S3 Mini-t vagy Xperia P-t.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

whiskeyman
nem jobbak, egyáltalán

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

abban a kategóriában igazából tökmindegy
zoliapu
Sony telefonok jobbak mint pl a Samsung-ok? (Xperia Tipo érdekel)

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

precision
ips, 2 gb ram, quadcore, fullhd... ez alá ne add, fõleg kínai telefonnál
a méret a tenyeredtõl függ 😊 szerintem elég az 5 vagy a 4,7... de ez csak az én véleményem

elõtte nézz szét custom rom és ilyesmi ellátottságot illetõen... aminek nagy felhasználói supportja van és készülnek rá custom romok azt vedd

Bazinga!

trident
Köszönöm a válaszokat. Lacee javaslatán még gondolkodom.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kínai telefont veszek, próba szerencse.
es arra voltam kivancsi mire erdemes tobbet adni. panel, ram stb.
Lacee86
Sztem vegyél egy 5000 Ft-os horgásztelefont megy egy 40 ezres okosat...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

a motorola defy szerintem jó lenne neked
trident
"Strapabíró(*)" "okos telefont" tudtok javasolni mondjuk 40 ezer forintig, vodafone elõfizetésben?

Pecázom, amúgy is hullott már le a telefon, elõfordul, hogy kulcscsomóval van egy zsebben a telefon. Fõ profil a telefonálás, de akkor ha a hõn szeretett Nokia 6303-at lecserélem, akkor szóba jöhet egy torrent vagy facebook applikáció...
Részben bizonytalan is vagyok, hogy tényleg kell-e nekem... 😄

*=Por, csepp, karcállásra gondolok.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

whiskeyman
LG Optimus G/G Pro

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

amire pénzed van 😄
1gb ram vs 2 gb ram?
IPS vs nem IPS?
hd vs full hd? (5 vagy 5+ cll)
matyi0323
Hali. Jelenleg xperia mini pro-m van és most készülök cserére.
Melyiket vegyem a következõk közül és "miért"? Jöhet pozitív és negatív vélemény is.

Xperia P
Xperia U
HTC Desire X
Samsung Ace 2

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ezekrol az iOcean, Thl telefonokrol velemeny?
Telefon összehasonlítás
Segítség a választáshoz ;-)
hát alma mindig biztosabb rendszer volt mind hardver mind szoftver szinten mint a többiek, csak igen.. meg is kérik az árát.

Köszi a segítséget, azt hiszem biztosabban veszem az utat az alma irányába, bár még akkor várakozó álláspontra helyezkedem, nem égetõ a teló vásárlás, még jól is kijöhetek belõle..😊
GregSB
Androidot én akkor vennék ha kihasználnád hogy jobban testreszabható, nagyobb szabadságot ad a berhelésre. Ha viszont ez neked nem szempont és csak alap dolgokra használnád akkor jobban jársz iOS-el, mert bár korlátoltabb, az alap dolgokra az is tökéletes, rengeteg app van rá ami minden alapigényt lefed, cserébe viszont stabilabb rendszer.

Android sem vészes, de ott még elõfordulnak random olyan fagyások, újraindulások, bugok amikkel iOS-en szökõévente találkozol.

nekem jobban tetszik az android, mint az ios, sokkal szabadabb
Köszi😊 igazából a 4S rendben lenne, anyagi eredetû amiért nem vállalom, dupla annyiba kerül mint amit szánok telefonra. A méretet akárhogyan nézzük, ma már mindegyik tepsi telefon.. igazából nem a kijelzõ mérete a döntõ. Nehéz ügy... megbízható telefont szeretnék amivel nem kell kínlódni és biztosítja nekem a modern telefonok által nyújtott kényelmeket.. Samsunggal egy fenntartásom van ez az android.. sosem használtam de nem szimpi, de lehet ez csak egy téveszme, sõt biztos.. mert nagyon rosszat nem hallottam róla😊 ígyis úgyis megvárom a szeptembert, de akkor lehet még várok még egy kicsit, hátha lejjebb tornázzák az alma 4S típusának az árát...
S3 szerintem<#finom>
GregSB
iPhone 4 az már régi darab akkor inkább tedd hozzá a különbözetet és 4S. Kinézetben nincs különbség, de sokkal gyorsabb.

Meg nem tudom nézted -e már élõben a felsorolt 3 telefont, de méretben nagyon mások. Nokia és Samsung óriástelefonok az iPhonehoz képest. Ennek van elõnye meg hátránya is, neked kell eldönteni hogy a nagy képernyõ kell és nem zavar hogy tepsi a telefon, vagy neked elég a 3,5" kijelzõ és sokkal kisseb készülék, amit 1 kézzel is nagyon egyszerû kezelni.

Ha úgy döntesz hogy neked a kissebb kell, akkor sem ajánlom a 4-es iPhonet már. Ha esetleg nem sürgõs akkor kivárnám a helyedben Szeptember 10-et, akkor fogják bemutatni az új iPhoneokat és várható hogy be fognak mutatni egy olcsóbb készüléket is. Nem lesz nagyon olcsó, kb annyiba fog kerülni mint most a 4-4S.

Ha neked a nagy kijelzõ kell, akkor viszont és a Samsungot választanám. WP8 gyors és megbízható, de az alkalmazásboltja egy vicc az Android és iOS mellett.

Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Hamarosan új telefont vásárolnék, de nem tudok dönteni milyen legyen. 3 telefon között örlõdöm.
1. Nokia Lumia 820
2. Samsung S3 LTE
3. Apple iPhone 4

Ha csak a márkákat nézem élbõl rávágom hogy alma, ugyanakkor azon évõdök hogy vegyek egy jó márka régi verzióját, vagy egy megrendült márka majdnem legújabb verzióját. Lumiáról azt írták erõs hardverrel rendelkezik, de kicsit tartok a win8-tól így telefonon. Samsung inkább a 3. helyen kullog, bár azt mondják jó, Androidos nem tudom.. Alma jó mert alma, de ez egy iphone4 8GB.. ez az utolsó kistestvér.. Jelenleg symbian-os rendszerem van ennél márcsak jobb lehet, szóval nem vagyok elkötelezve op rendszer felé.

Tudnátok valami hasznos tanácsot adni?<#integet2>
precision
gondolom a go launcher -en belül kell eltávolítani õket
de van android topik is 😊

Bazinga!

Krisztiam
sziasztok
feltelepült az okostelómra a Go Search nevû alkalmazás meg egy másik is..
és azt szeretném megkérdezni ezeket hogy lehetne letörölni mert sehogy se tudom, alkalmazásokba sincs benne hogy onnan töröljem.. 5let?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

precision
kár a specifikációkkal dobálózni
nem minden a megahertz meg a ram

az i4 sokkal jobb telefon mint az S1, szerintem 😊

Bazinga!