Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90-100e Ft között mi most a bestbuy? Semmiféle egyéb kikötésem nincs, márkabuzi sem vagyok 😄
Én egyelöre a Huawei P6-al szimpatizalok, de ha van jobb alternativa, szivesen meghallgatom.
Elöre is köszi!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Sony xperia C és S között nem tudok dönteni. segítsetek pls 😄
az S-hez azt írják jobb a felbontása, de kissebb a képernyõ mérete. wapnál HTML5 meg Adobe flash. 32 gb fix memória.
C-nél 5" a képernyõ, viszont kissebb felbontást írnak. waphoz meg csak html5-öt. 4giga fix memória + bõvíthetõ micro sd-vel (amúgy a 32 nekem bõven elég az Snél is.)
na meg itt quad core 1,2ghz, az S-nél pedig dual core 1,5ghz. árban kb ugyanannyiért tudom megvenni...
Samsung Galaxy trend
Samsung galaxy s3 mini
samsung galaxy s advence
sony xperia m
Ezekrõl egy gyors vélemény? Meg esetleg egy sorrend is hogy melyik a legjobb és melyik a legrosszabb? Sokat segítene.. köszi elõre is😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lg Optimus F6 vs. Ace 3? Gondolom, hogy az Lg jobb választás a kijelzõ miatt, mert igazándiból hardveresen tök azonos a két gép. Csak még nem volt Lg-m, de gondolom jó minõség az is, ha a Nexust gyárthatják. 😊
Olcsó dual simes telefont tudnátok ajánlani, ami megbízhatónak számít? (Tudásra elég,ha hívás + sms megy vele (: )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
msn:[email protected] bárki felvehet
illetve egy-két szempontot is írj, hogy mi a fontos a barátnõdnek egy telefonban, mire használná leginkább...stb.stb.
Bazinga!
Ilyen feltételek mellett mit ajánlotok olyan 30, max 40 ezer jó magyar forint környékén?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bar nem igazan telefon kerdes,inkabb tablet de hatha tudtok erre is erdemben valamit mondani.
Anyumnak kene valami tablet dolgozni es a T-Mobilnal van most akcioban Sony Xperia Z tablet.
A specifikaciokat elnezve van rajta gyarilag valami OfficeSuite,viszont annyira nem vagyok otthon a temaban,hogy az hihetetlen.
Kerdes: Ez a gyari program ami rajtavan a gepen,mennyire boldogul az Excel,PowerPoint es Word fajlokkal? Illetve ha az nem birja,akkor van olyan alkalmazas Androidra ami ezt gond nelkul megoldja?
Mobilarenan olvastam rola,hardveresen bizonyara boven elegendo lenne a feladatra.
Vagyis Smarttarifa 2-vel, 2 év tarifahûséggel 30k-ért lehetne kapni.
Smarttarifáról amúgy van vkinek tapasztalata, mennyire jól bevált csomag?
Okostelókat nézegetek magamnak, méghozzá nagyon olcsón. A Galaxy Ace 2-t néztem ki, ami tudásra tök jónak tûnik meg minden. Egy dolog kezdett zavarni, méghozzá az, h 2.3.6-os Android van rajta. Ez eddig még nem volna gond, mert ahogy olvastam 4.1-re lehet frissíteni. Viszont azt is olvastam, h így viszont lassul a telefon, meg gondok lehetnek, mivel 2.3.6-ra van optimalizálva. Vajon a frissítés tényleg hazavágja? Egyáltalán, mi az, amit a 4.1-es tud (lényegeset), és a 2.3.6-os nem? Köszi elõre is!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet szakdolgozatom sikeréhez hozzájárulva.
Fõ témám: az utazás, internet, mobilalkalmazás szerepe
Köszönöm elõre !!
Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazások
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"