Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Már készül a DirectX 9L és a DirectX 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A DX hibara megoldas? 😊 CS se megy visat alol.. kekhalal helybol...
NV driverrel probald amit kiadtak a beta1 hez!
Udv mindenki! Felraktam Csodaprogram B1 valtozatat, de tobb problemaba utkoztem. Az elso, szegeny SB live-omat nem talalta meg a gyari telepitoprogi. Ezt meg siman megoldottam, egy manualis installal. De masik gaz a videokartyaval van. Vagyis sztem a directX-el. Az nvidia panel 8as DX verziot jelenit meg, a dxdiag is csak DX7-8 testeket kepes lefuttatni. A dx filelistabol vagy 6-7 hianyzik. Ugyanez volt a korabbi Longhorn verzional is. Probaltam rarakni dx-et de nem igazan ment😊 Registryben is turkaltam, visszairogattam 8asra, hatha igy ramegy de semmi. Hogy lehetne mukodesre birni a dx9-et benne? Igy nem latom az aero Glass-t, amiert felraktam. 😊 Az nvidia lapjarol leszedett Visat B1 driver segit a gondomon? Rememelem igen, ma delutan kiprobalom. Elore is koszi!
Másik dolog hogy a Longhorn kompatibilis Nvidia driverrel (amit magától rak fel) nem úgy tûnik hogy rendesen menne az Aero, mert semmi áttûnés vagy hasonló, olyan mint egy XP... A control panelben pedig DX8.1-et lát a driver. Hol lehet beállítani vagy menézni hogy úgy fut-e ahogy kéne?
hogy tudom javitani a hibat ?
Sztem próbáld ki hogy elfér-e. Atán ha látod milyen, eltudod dönten hogy konvertálsz e.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Köszi elõre.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Mivel felraktam a VIA drivert XP módban így felülírhatott valamit amit nem szabadott volna és elszálltak az effektek, akkor megpróbáltam a Standard VGA drivert visszarakni, restart után fekete képernyõ fogadott. A Vista betöltõdött de viszont én nem láttam semmit a monitor zölden világított, a csökk.mód sem volt másképp, így jön a reinstall 😞

Már ne is haragudj de ez egy idióta baromság...
Leírom milyen progik vannak a gépemen: Adobe Photoshop CS2, Corel Draw 12, Dance E-jay7, 3DS Max 7,MS Office 2003, ECDL vizsga CD, Spyware doctor 3.2, Registry Mechanic 5, NOD32,Outpost, Winwap 3.2, Firefox, Everest, Total Commander, Ace Codec Pack, WinRAR, Camtasia Studio 3, BitComet, LimeWire, Xara 3D6, MSN 7, Winamp... és ezek csak a fontosabbak... + kb 30 játék
A gép nem sok progitól lassul be, hanem attól hogy nem pucolod ki a registryt.
Ha tele van érvénytelen bejegyzésekkel az tényleg belassítja... nameg a töredezettségmentesítés is ajánlott néha
Na de elég az off-ból...<#vigyor>#vigyor>
Egyébként hogy lehet csinálni virtuális könyvtárat, tudja valaki?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Te sem tudsz olvasni.<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ja amúgy sajna nem akar felmászni a 3ds max az oprendszerre.<#falbav>#falbav>
Nembaj majd jön a beta2-ecske...
Nagyon beta.
Tudod az új😊)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Te sem tudsz mit kezdeni vele....
"mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát..."
ehhhhhh
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#awink>#awink><#awink>#awink><#guluszem1>#guluszem1>
Ez mi? Fõleg a WPA érdekelne...
Én is kipróbáltam.
Hát a beígért 15 perces telepítés az 45 perc volt és közben 4-szer lefagyott.
A nálam sorozatosan felbukkant hiba pont a tiéd ellenkezõje volt.
Nem lehet újraindítani, mert kijelentkezéskor egyszerûen lefagyott és csak a RESET segített (vagy nem vártam eleget???).
Az indulás tényleg pikk-pakk, a progik is gyorsan indultak.
Mondjuk az fura volt, hogy miután feltettem az Ati Vista drivert, onnétól 3D gyorsítás az nem volt és az istenért sem akarta visszatenni az eredeti Vista-s drivert.
Kipróbálásra jó volt. Kb 3 órát volt fennt, aztán 3,5perc és újra az XP-t nyüstöltem. A Deploy Center szinte csodákra képes.
Várom a Beta 2-t.
Próbáljátok ki hogyha kb 24 IE ablakot megnyittok akkor bebugosodik az Avalon és szép csíkos lesz az ablak, ja és a lapozófájl nálam elérte az 1,34 GB-ot 😊
Nem mondod?????<#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>