Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DnP
L3oN: haaaat... 😊 jelentkezz a MS oldalan mint teszter es szepen lehuzhatod magadnak..😊 Amugy meg torrent mond valamit? keress ra batran... 2.5Giga hipphopplejon..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Honnan lehet letölteni? nekem ezt mondjátok meg. bármi jó csak honnan lehet letölteni?
DnP
Csak keszulgessen szepen. Ujabb kerdes: Vista ujdonsaga a virtualis mappak kezelese. Barmilyen browser ablakban mindig ott terpeszkedik bal oldalon a virtualfolder lista. Nem lehet leszedni oket onnan? sehogy sem sikerult.. egem nagyon zavarnak, es uccse hasznalnam semmire...

Mr Manson

Már készül a DirectX 9L és a DirectX 10

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DnP
Ok. koszi.. DX 10 mikor jon?

bon
A driectx-et kár piszkálni a Vistában. A legfirsebb van benne. Inkább a videókrátya driver-t kéne lecserélni, mondjuk azzal amit az nvida csinált a beta1-es Vistahoz. Hátha jó lesz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DnP
Manson: de ne azt amit a Vista utolg pakol fel maganak ugye? Mert van valami Video/Halo kartya updater progi. Azt felragktam de szart se er.. Pedig tok jol felismerte a 6800GT-t😊 AKkor a Betas NVdia kell ugye? megprobalom..
A DX hibara megoldas? 😊 CS se megy visat alol.. kekhalal helybol...

Mr Manson
VIsta-hoz vista-s driver kell!
NV driverrel probald amit kiadtak a beta1 hez!

DnP
Olle!

Udv mindenki! Felraktam Csodaprogram B1 valtozatat, de tobb problemaba utkoztem. Az elso, szegeny SB live-omat nem talalta meg a gyari telepitoprogi. Ezt meg siman megoldottam, egy manualis installal. De masik gaz a videokartyaval van. Vagyis sztem a directX-el. Az nvidia panel 8as DX verziot jelenit meg, a dxdiag is csak DX7-8 testeket kepes lefuttatni. A dx filelistabol vagy 6-7 hianyzik. Ugyanez volt a korabbi Longhorn verzional is. Probaltam rarakni dx-et de nem igazan ment😊 Registryben is turkaltam, visszairogattam 8asra, hatha igy ramegy de semmi. Hogy lehetne mukodesre birni a dx9-et benne? Igy nem latom az aero Glass-t, amiert felraktam. 😊 Az nvidia lapjarol leszedett Visat B1 driver segit a gondomon? Rememelem igen, ma delutan kiprobalom. Elore is koszi!

janos666
Ez melyik daemon tools verzió, mert a4.47-esben nincs silent install, keressek régebbit, mondjuk a 3.44-et? (azthiszem ezt említette valaki)
TothLaci
CloneDrive emuláló progi mûködik Vistán.
Mr Manson
ATIval minden rendben!

janos666
2. kérdésemre a válasz: Egyedül a 75.03-as driver viszi az aero glasst, de abban nincs semmiféle teljesítményoptimalizálás (játékhoz használhatatlan). A 77.52 jó driver ami Vista kompatibilis (olyan WHQL módra béjegezve). Vagyis várni kell rá egy kicsit amíg a kettõt összehozzák.
janos666
Sikerült 2X egymás után kinyírnom a Vistát. Minden drivert be tudok üzemelni hagkártyától, TV-tunerig, egyedül a videókodekekkel van probléma. És még nagyobb gondot okoznak az emulál programok. Feltettem a daemon tools 3.47-et, majd Vista reinstall után inkább az alkohol 120%-ot, de amint végetér a telepítés és leokézom, hogy telepítheti a nemWHQL drivert felugrik egy buborék hogy "PnP BIOS Extenion" és kékhátteres okosság még safe módban való indítás után is Páran írták hogy megy a daemon tools, ti engedtétek hogy az emulált DVD-ROM-okhoz feltegye a driverét? Vagy csak régebbi verzióval megy?
Másik dolog hogy a Longhorn kompatibilis Nvidia driverrel (amit magától rak fel) nem úgy tûnik hogy rendesen menne az Aero, mert semmi áttûnés vagy hasonló, olyan mint egy XP... A control panelben pedig DX8.1-et lát a driver. Hol lehet beállítani vagy menézni hogy úgy fut-e ahogy kéne?
nekem az a problemam, hogy elszaltak az effektek (atlatszosag, meg ilyek)
hogy tudom javitani a hibat ?
lck
Azért ha több a hely az jót tesz a sebességnek + a töredezettségnek is.
Sztem próbáld ki hogy elfér-e. Atán ha látod milyen, eltudod dönten hogy konvertálsz e.
magus755
aha mert 5gb a particiom akkor elég lesz ezek szerint mert már át akartam nagyobra konverttálni😊

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

lck
Akkor olyan négy giga körülit legalább bezabál.
magus755
512-öm van

lck
Ha sok ramod van majdnem annyi.
magus755
sziasztok én azt akarom kérdezni tényleg HDD: 6gb+ hely kell neki mint az infoban van vagy csak elirták????

pedestrian
Nekem az az Evaluation Copy sor nincs is.

agyhalál
Látom törölték a hozzászólások közül a kulcsot. Elküldené nekem valaki privátban?
Köszi elõre.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Na akkor meg nem is kell... ezzel is megoldódott egy probléma.
Mivel felraktam a VIA drivert XP módban így felülírhatott valamit amit nem szabadott volna és elszálltak az effektek, akkor megpróbáltam a Standard VGA drivert visszarakni, restart után fekete képernyõ fogadott. A Vista betöltõdött de viszont én nem láttam semmit a monitor zölden világított, a csökk.mód sem volt másképp, így jön a reinstall 😞
Én nem raktam fel semmi FIXet, és mégis 2006 szept 30 este 5 ig jó:
A beta1 30napig használható és ennek a FIX-nek a segítségével meghosszabbítható ez a használati idõ.
TothLaci
Én olyat nem találtam rajta. Megpróbáltam még1x, a telepítés befejezése után leállt a vinyó, a VGA. Áramtalanítottam, aztán vissza, és elküldtem MicroSoftnak a hibajelentést, hagy örüljenek neki 😄
Mr Manson
ez mi pontosan?

janos666
Ma reggel megadta magát a fél éves XP SP2-m. Ideális alkalom lett volna a beta tesztre, de mivel még csak 78%-ig jött le a Vista így tehettem fel megint XP-t hogy holnap még ismét win installal kezdhessek. <#idiota>
" A win-nél meg igen, minél több program kerül fel annál lassabb "

Már ne is haragudj de ez egy idióta baromság...

Leírom milyen progik vannak a gépemen: Adobe Photoshop CS2, Corel Draw 12, Dance E-jay7, 3DS Max 7,MS Office 2003, ECDL vizsga CD, Spyware doctor 3.2, Registry Mechanic 5, NOD32,Outpost, Winwap 3.2, Firefox, Everest, Total Commander, Ace Codec Pack, WinRAR, Camtasia Studio 3, BitComet, LimeWire, Xara 3D6, MSN 7, Winamp... és ezek csak a fontosabbak... + kb 30 játék

A gép nem sok progitól lassul be, hanem attól hogy nem pucolod ki a registryt.
Ha tele van érvénytelen bejegyzésekkel az tényleg belassítja... nameg a töredezettségmentesítés is ajánlott néha

Na de elég az off-ból...<#vigyor>

Max Damage
felmegy, válasszad a Silent Install-t, nekem úgy feltette 😄 De ha nincs semmi kipipálva akkor visszadobott meg akkor is ha a Logged mod is bevolt, csak a Silent legyen akkor felfog menni.

Max Damage
A linux nem azért nem lassul be mert nem tudsz annyi programot feltenni, hanem azért mert már alapból fennvan gyakorlatilag minden, szóval eleve nem is nagyon kell mellé bármit is feltenni. 😊 A win-nél meg igen, minél több program kerül fel annál lassabb, és hát hogy az ember tudjon rajta bármit csinálni, telepítés után csak feltesz az ember kb. 40 progit 😊

TothLaci
De jó, hogy Daemon tools nem megy fel... :/
Mostmár világos...Bocs hogy beszóltam, csak tudod még reggel van<#wow3>, na jó elég a spambõl<#wave>
Egyébként hogy lehet csinálni virtuális könyvtárat, tudja valaki?
alph4
<#lama>épp hazért, mondtam hogy nagyon ért õ is hozzá, mivel nem vette észre hogy az egy fix és nem maga az OS! Látom senki sem tud olvasni, csak írni<#hehe>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Miért szerinted az a link az oprendszer?
Te sem tudsz olvasni.<#wilting><#banplz>
alph4
A hozzáérttõk....<#beka3><#wilting><#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Kösz szépen most már vágom, remélem ezt megcsinálják majd a full verzióval is 😊
Ja amúgy sajna nem akar felmászni a 3ds max az oprendszerre.<#falbav>
Nembaj majd jön a beta2-ecske...
Windows Product Activation

De ez egy FIX!!! Nem maga az oprendszer. Meg a WPA mit jelent?
Beta windows vista op rendszer.
Nagyon beta.
Tudod az új😊)<#hehe><#hehe>

A link lemaradt: Beta 1 FIX
Olyan hozzáértõk mint mondjuk amilyen te is vagy.
Te sem tudsz mit kezdeni vele....

"mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát..."
ehhhhhh
<#taps><#taps><#taps><#awink><#awink><#guluszem1>

Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.FIX-ANTIWPA
Ez mi? Fõleg a WPA érdekelne...
alph4
Vagy fordítva<#vigyor> Mert aki nem ért hozzá, az nem is igazán tud vele mit kezdeni.

Szerintem meg inkább a hozzánemértés okozza az XP halálát... <#hehe><#hehe><#vigyor1><#vigyor1>

Hali.
Én is kipróbáltam.
Hát a beígért 15 perces telepítés az 45 perc volt és közben 4-szer lefagyott.
A nálam sorozatosan felbukkant hiba pont a tiéd ellenkezõje volt.
Nem lehet újraindítani, mert kijelentkezéskor egyszerûen lefagyott és csak a RESET segített (vagy nem vártam eleget???).

Az indulás tényleg pikk-pakk, a progik is gyorsan indultak.
Mondjuk az fura volt, hogy miután feltettem az Ati Vista drivert, onnétól 3D gyorsítás az nem volt és az istenért sem akarta visszatenni az eredeti Vista-s drivert.

Kipróbálásra jó volt. Kb 3 órát volt fennt, aztán 3,5perc és újra az XP-t nyüstöltem. A Deploy Center szinte csodákra képes.

Várom a Beta 2-t.

Az aktiválást azért mondtam hogy kb annyit fog érni, mint a másolásvédelem vagy mi a szösz 😊

Próbáljátok ki hogyha kb 24 IE ablakot megnyittok akkor bebugosodik az Avalon és szép csíkos lesz az ablak, ja és a lapozófájl nálam elérte az 1,34 GB-ot 😊
mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát...

Nem mondod?????<#dumcsi><#dumcsi><#guluszem1><#guluszem1>

alph4
Nekem volt olyan napom mikor 6x raktam fel az XP-t! (mindenfajt verzsönbe home/prof sp1/sp2 /eng/hun) de mindíg lelassult és szétment 😄DD Lehet az ártott meg hogy telepítés útán mindíg felraktam 50-100 progit (újraindítás nélkül) és sokszor be sem töltödött (max a kék hiba képernyõig 😄) A linux azért stabil mert arra nem lehet sok játékot programot felrakni, mert ezek okozzák hogy az XP halálát...