40038
-
shiftáj #8372 vkinek nincs 5lete h tom megcsinálni a boot ot?
vista boot pro ezt írja az OS re...:
There is currently 0 OS(s) installed in the boot manager.
Current timeout before default boots: 0
Default OS:
The boot configuration data store could not be opened.
A rendszer nem tallja a megadott fjlt.
pedig fenn van a baszott vista és az xp
xp Cn vista En -
#8371 Nekem kékhalál lett vele mikor 3d-s alkalmazást indítottam.
Inkább megvárom a rendes vista nvidia drivert. -
Rolesz #8370 Hi emberek ha valaki tudna nekem szerezni egy felesleges RC2kódott megköszönném!Privibe is küldhetitek ha kell nyomok cserébe mondjuk gmail meghivót. -
#8369 ezeket próbálta valaki?:
Windows.Vista.RTM. Activation.Crack-i ND
Microsoft.Windows. Vista.RTM.PROPER.A ctivation.Crack-Re eBSaW -
#8368 ez a billgates verzióhoz való kód,de az újnak is ez a kódja?? -
#8367 ezzel a kulccsal telepítettem én is. csak 30 nap múlva aktíválni kell. -
#8366 most akkor töltsem le ezt a verziót is? -
Newfronter #8365 Tessék: YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8 -
#8364 amúgy ez a verzió 4750mb de csak azért mert benne van a 32 és a 64 bit is.
de hol van az nfo-ba a key?mert én nem látom benne -
Newfronter #8363 Nem. Vagyis most utólag nem fogadta el. -
#8362 és ehez ami van kód,az jó a billgates verzióhoz? -
#8361 Jó. Nekem is annyi lenne ha a vinyók miatt nem pontozná le. -
Newfronter #8360 Microsoft Windows Vista RTM 32Bit and 64Bit AIO DVD READ NFO WinBeta
.Unpack. |^| | |
| | | .Burn to dvd or mount with an emulator |¯| | |
| | | .Install, key is: (check.nfo.for.key) (Universal Key) |_| | |
| | | OR Leave the cd-key field blank and install | | | |
| | | without a key.
Van már ilyen is. -
Newfronter #8359
Méghogy jó-e? :D
Nálam 3.5 -
#8358 5.0 pont a szg-re jó pontszám? -
#8357 Immáron vista alól!
A megoldás hülyén hangzik! Leírom a folyamatot!
1.Boot után lefagyott a telepítő! Dvd át ide kábelre ugyani satán volt!
2.Telepítő közben nem telepítette egyik partícióra sem! Le összes vinyó 1 kivételével!
És olvastam olyat is külföldi fórumon hogy valakinek ilyen hibát észlelt azért mert húzva volt a procija és több feszt kaptak a memók és a proci! Próbáljátok meg nem-e az OC miatt fagy ki! Xp-ből nem próbáltam telepíteni! Lényeg hogy megy! Sok sikert! -
#8356 Beaktiváltam a végleges vistát egy rc2-es kulcsal.
100%-osan működik.leteszteltem.
http://rapidshare.com/files/2936258/Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen.rar
A lényeg:
Mind a két fájlnál ugyanazt kell csinálni hogy jobb klikk > properties >
Security > a group or username-nél > User(a saját neved) > Edit > és a full control mellett az allow-ra egy pipa és innentől már felül tudod írni mind a két fájlt.
Arra figyelj hogy ha a tokens.dat-ot irod felül akkor a services.msc-ben állitsd le a "Software Licensing" nevű szolgátatást mert csak akkor engedi.
Útána restart és mielött bejönne az asztal azt kéri hogy üsd be a licens kulcsot és innentől kezdve bármelyik RC1 vagy RC2 kulcsot elfogadja.
Úgy durván ennyi :) -
#8355 Sőt XP alól nem is lehet telepíteni, legalábbis jópár embernek nem sikerült (nekem se) és DVD-ről bootolva telepítettem és utána simán lehet választani XP és Vista között :) -
#8354 na az lenne csak szép ha egy óra használat után már hibákat jelezne :) -
#8353 Én kb. 1órával ezelött telepítettem fel és semmi gondom vele egyetlen-egy hibát sem irt ki.
Maximális meg vagyok vele elégedve.Eléggé pofás lett. -
#8352 meg a pixel és vertex shadereket együtt kezeli. (ha jól tom) -
#8351 Azt szeretném megkérdezni, hogyha a DVD-ről bootolva teszem fel egy második vinyóra, akkor magától megcsinálja a rendszert multibootosra, s indításkor simán választhatok a C-n lévő XP meg mondjuk az E-n lévő Vista között ? Nem szükséges XP alól indítani a telepítést? -
shiftáj #8350 mi a fakk ez?
tök üres a bcd m és nem tudok újat csinálni
Cn van az xp En a vista vki help plz... -
baca01 #8349 biztos van max még nem szivárgott ki :P -
#8348 Van már x64 final? -
#8347 DirectX 10 az szerintem nem csak az hogy több effekt. Úgy tudom az lesz a legfőbb újítása a shader model 4 mellett, hogy jobban tudja irányítani a fizikai hatásokat. Pl. falevelek mozgása, víz mozgása széltől, meg ilyesmik. Úgytudom ezek lesznek a dx10 lehetőségei, a grafika meg az effektek az a shadermodel 10-es :/ De lehet hogy hülyeséget mondok persze. (meg ehhez videokártya is kell) -
#8346 áh köszi -
#8345 DirectX 10 egyik előnye, hogy gyorsabb lesz a játék, mivel teljesen újból építették a rendszert, kevesebbet "eszik" másodszor ha valami probléma jelentkezik a D3D-s alkalmazásban, akkor nem viszi magával az egész Windowst, és mivel gyorsabb, ezért több effektet/látnivalót tudnak egy játékba beleépíteni. -
#8344 privit megkaptad? -
#8343 én is igy tervezek :)
nemtod mik azok a dx10-es lehetöségek? -
shiftáj #8342 1 vinyón 2 partíción van a cucc -
qUaKeRgUy #8341 Nem, dx 7ben ... Dx9 ben nem tom.. Pls egy nvidiás írja le hogy milyen drivert érdemes használni... -
shiftáj #8340 vki plz help h h kell belőni a vistát úgy h lehessen választani h xpt vagy vistát bootoljak... mert alapból rögtön az xp kezd el tölteni -
FLeK0 #8339 dx9 modban nezed? nekem abban jobban ment a cod2 mint xp-n, atival. -
#8338 Ez így van, bár én nem ajánlom a drágább kártyát, csak ha pénzed van rá:)
DX9-es kártyákkal is menni fognak a játékok, csak nem fogod kihasználni a DX10-es lehetőségeket (dx10-es játékban). Én most azt csinálom, hogy várok egy középkategóriájú kártyára, pl GF 8600GT-re, ami remélhetőleg elfogadható árban lesz a nagyközösség számára. -
FLeK0 #8337 egyik sem jön ki nyár előtt.- -
#8336 amihez kell 200e HUF-os vid kari :)
ezek el fognak futni dx9-el is igaz? -
qUaKeRgUy #8335 Laci, te milyen drivert használsz? Egyáltalán miyleln kártyád van ? Mert én nvdia 96.85 ős drivert használok, és sajna cod 2 ben az átéag 400 ról leesett sajna 85 re....:S -
#8334 -
#8333 Már nagyon frankó a Vista, és nem esik össze a rendszer sem. Stabil, biztonságos, megéri. Jah, és néhány PC-s játék több FPS-t produkál, mint XP alatt. Szóval szerintem már megéri felrakni, és hamarosan meg is jöhetnek az első DX10-es játékok, amiknek a grafikájuk mindenhez képest lenyűgöző lesz, pl. Crysis, vagy az UT2007.