40038
-
#8291 Tényleg, lehet többmenetesen írni úgy a Vistát hogy bootoljon is. (XP-nél nem próbáltam, de itthoni SP2 hegesztés után lenne tippem rá hogy csináljam) -
Frenzy9 #8290 thx kipróbálom -
#8289 Igen, a weblapjukról lehúzod az XP-hez való legújabbat, aztán CD-ről feltolod a THX konzolt, tökéletesen fut 5.1-ben. -
#8288 Hol van már az az Office 2007? A Japánoké már rég tölthető, az angol meg sehol. (egy DVD-re akarom kiírni, mert akkor kényelmesebb rendszert telepíteni és amúgy is van némi hely a 2,6Gb-os Vista mellett) -
Frenzy9 #8287 valakinek sikerült feltenni drivert creative hangkarihoz?? -
dashed_ #8286 ertem, kosz az nfot -
#8285 Áh, elvették a szerkesztés gombom, na ez lemaradt:
XP-s driverrel jól futnak a játékok de nincs Aero glass
RC2-es driver meg csak az nvidia control panel miatt kellhet, mert alapból is rak fel a Vista olyat ami ér annyit (ha nem többet) mint az RC2-es (csak contol panel nélkül). -
shiftáj #8284 atira tudsz vmit mondani h melyikkel jó? :S vagy ezzel az RTM el? -
#8283 Ha felteszed az RC2-es drivert akkor működni fog az Aero glass (akárcsak a Vista DVD-ről instalált alap driverrel is), ha meg felrakod a 81.97-es XP-s drivert (nem véletlenül mondom ezt, ez a legutólsó jó nvidia driver amitől nem hal meg a Vista bootolás után) akkor kellemesen magas (több mint XP-vel) FPS-es lesz játékok alatt. (RC2-es driverrel feleannyi FPS és bugos). -
#8282 majd írd má meg,hogy több lett-e az fps-ed,ez engem is érdekelne,még nem nagyon merem megcsinálni azt,hogy xp-t letörlöm és csak vista legyen:D -
shiftáj #8281 tök mind1 én mindjárt feltolom másik partícióra, és ha jó lesz az fpsem akkor ez lesz a rendszerem:)
folyamat:
c xp
e vista
format c xp
install c vista
format e vista :) -
dashed_ #8280 akkor sry:) en csak lattam hogy elvileg van de akkor megsem -
#8279 igen,ez a végleges -
shiftáj #8277 jah én is aszittem h rtm de nézd meg a nevét:
catalyst_8-31-100_vista32_rc2.exe :) -
dashed_ #8276 BETA catalyst rtm driver mar van ,bar kitudja mennyire jo -
#8275 Nah ez akkor jo ugye?:D
Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates -
shiftáj #8274 catalyst is csak rc2 höz van.. -
kbupdate #8273 Jaj, ilyenkor nem féltek, hogy jön a BSA?:D -
#8272 Szerintem nem rossz a szemed. -
dashed_ #8271 nvidia driver van vmi hasznalhato? csak rc2re talaltam de lehet rossz a szemem -
shiftáj #8270 am valaki ati s megmondaná h a beta catalystal mi van a game fpsel? több-kevesebb mennyivel? -
shiftáj #8269 janosnak volt igaza szarul volt hasholva 99.9% volt... és töltött le a torerntspyról még, ugyan nem néztem meg h müxik-e de nagy valszeggel igen -
#8268 jó lenne ha valaki rájönne mi okozza ez a telepítési problémát... mert kicsit ciki, hogy az előzetes verziók minden gond nélkül felmennek ez meg "hisztizik" -
#8267 Fogtok egy torrentet egy másik oldalról (pl: thepiratebay.org), megadjátok a kliensnek ugyanazt a helyet ahol a letöltött filek vannak (ha megvannak még a RAR-ok akkor olyan torrentet keresel amit rar-okkal nyomtak fel, ha már kicsomagoltad akkor vadássz egy olyat ami kicsomagolva került fel, pl: torrentspy.com), kérsz egy hash ellenőrzést, ha tényleg hibás akkor megáll úgy 99,9%_nál, onnantól letöltöd a hibás ~600Kb-ot és kész. -
dashed_ #8266 lehet hogy szarul irtad ki ha mar a telepito se indul el dvdrol booolva.. en kiirnam megegyszer 2xen -
dashed_ #8265 nem kell .. mas a gaz szntem -
dashed_ #8264 na nalam a helyzet.. xp alol 48%os hiba jott elo nekem is . viszont ha kiirom es dvdrol bootolva telepitem siman felmegy a rendszer.. mar Vista alol irok:)
1 atas dvd iro es 2 satas vinyo.. szal ez nem hiszem hogy gond lehet -
shiftáj #8263 ...
de ezt akkor nem oldhatom meg csak ha letöltöm újra? :S faszom -
#8262 Én is endlessről húzom, majd ha lejött újra behasholtatom egy másik oldalról töltött torrent fileval aztán kijavíttatom a hibát. :D -
shiftáj #8261 de am ott jó volt 1 pár emberkének... -
shiftáj #8260 aham.. szval lekell töltenem újra ? :S -
#8259 Az endlessen lévő torrent file HASH összege:
38ADC5AD101A42E16A2DA280041E3ADC0B65CA6B
A peerportal.org-on (privát, jelszavas oldal) lévőé pedig:
689B55C6032A2723A8AB93FCAD8D77D0C0C1589F
Az állományok viszont egytől egyig megegyeznek (nem raktak a filek mellé semmi mást, egy-az-egyben ugyanazok a filenevek, és darabszámra is megegyeznek), úgy tűnik elképzelhető hogy hibás verziót csomagoltak az endlesses torrentbe. -
shiftáj #8258 kiválaszottam de nem bootolt dvd ről... -
shiftáj #8257 igen én xpről, de próbáltam már boot osan is de akkor meg azt írja h _ és kséz :D -
#8256 valaki nem tudna elkuldeni nekem az endless-es windows vista final torrentjet kivagva belole a passkey-et? mert sajna meghalt az el-sl.net.. -
#8255 csak úgy kiváncsiságból: akiknek ez a probléma jön elő azok mind xp-ről telepítenek? -
#8254 hát, ha nem lenne rossz a dvd-íróm, akkor bizony ki is próbálnám:) -
FLeK0 #8253 TPB-re ezt írta vki:
if you have trouble installing ---
re-boot computer HOLDING F8 BUTTON while you are rebooting,some
options will come on the screen,put in vista disk,select boot from
cd/dvd, format the hard drive,install vista on your new partition- the 0x80070241 error after 50% completed installation will not come up-- on the screen it will say loading windows files at the bottom- then carry on with the installation -
#8252 Ki hát :D:D:Ditt vmi nagy gikszer van magában a telepítőben, mert az nem lehet hogy csak egyeseknek csinálja ezt, másoknak meg menjen tökéletesen! -
shiftáj #8251 vki vmi építőjellegű 5let?