Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyátálán hogy érted azt hogy meghal??? lelassul??
Egy pár fontos dolog: Legalább hetente ellenõrizd a registry-t valami progival Registry Mechanic 5 a legjobb erre... idõnkénti töredezettségmentesítés.
NOD32 + Agnitum Outpost Firewall Nálam ez a recept bevállt... meg nem árt valami ütõs kémprogikergetõ sem... bár mióta Firefoxot használok már szinte nem is jön be semmi...
Max alaplapnál vagy proci cserénél kell új win,vagy kényelembõl.<#vigyor>#vigyor>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem tudom, te mit csinálsz a géppel, de én ezzel a 30 nappal nem nagyon dicsekednék. Hogy egy mostanában a Win vs. Linux vitákban elterjedt szólással éljek: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás. <#ravasz1>#ravasz1>
Nálam volume licenszes XP van fent és csak hardvercserék esetében teszem újra, mert nincs kedvem mókolni vele. (Ez azt jelenti, hogy 6-12 havonta rakom újra a Win-t, akkor is csak kényelembõl.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Legközelebb tessenek tájékozódni.
A korlátozás olyan felvételekre vonatkozik, melyek szerzõi jogvédettek.
Bármit is találnak ki az zene/filterjesztés ellen ugyesem érnek el vele semmit..
Én azt mondom kapitalizmus = szabadrablás. A kiadók ígyis 1000 szeres hasznot húznak mindenbõl... akkor én is ugy szerzem be a játékokat,progikat,filmeket... ahogyan tudom
Ez a "skin" meg tényleg durva volt😊
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Egyébként aki még nem tette fel, ezek a programok teljesen hibátlanul mennek nálam:
* Nero Burning Rom 6.6.0.15
* Deamon Tools 3.44
* Mozilla Firefox 1.06
* MPlayer Opre 7.0 Win32
* Jasc Paint Shop Pro 8.0
* Total Commander 5.51
* Open Office 1.1.4 Win32
* TeamSpeak Client RC2 2.0.3.2
* X-Chat 2.4.4
* rmDC++ 0.403
* Easy PHP 1.8
* MSN Messenger 7.0
* SyGATE FireWall
* Battlefield 1942 1.0.61 Desert Combat FINAL
* Battlefield 2 1.02
Továbbá nálam felismerte az ATI kártyámat, úgy hogy az XP-hez képest valamivel jobban muzsikál mind2 játék, továbbá a RAID kártyámat remekül kezeli, szóval tényleg minden jó, kivéve a hangot, ami pedig a legidegesítõbb, mert az ember unalmába mit csinál? filmet néz vagy zenét hallgat! szóval, nekem ezért nem jön be 😊
Persze van rengeteg hiba mellette (szerencsére apróságok, meg néha megszakadó programok), de én idáig kevesebbet szitkozódtam mint egy átlag óra alatt XP-ben.
Kedvenc hibám pedig: nem lehet kikapcsolni a rendszert nálam, a Shut Down-ra kiakad, és újraindítja a gépet 😄
Jimi Hendrix
Sajnos a gép kissé "szellõzik" az internetes adatátvitel területén, fogalmam nincs, milyen adatátvitel mehet rajta, kb. pár kilobájtos lehet. Lehetséges, hogy ezek a béta operációs rendszerek kommunikálnak egymással, vagy csak MicroSoft trójál. Szóval ezt nem tudom.
<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk szerintem alapbol valami baj van azokkal , akik egy fos betat halalra dicsernek, amiben meg a funkciok egynegyede sem talalhato meg es megsertodnek, ha valakik mas velemenyen vannak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én most ezt használom, mert egy particióra telepítettem az XPvel, és átnevezte a régi XP Windows mappát Windows.old -ra és nem müködik. (Amikor kiválasztom a boot menübõl, hogy a régi oprendszert töltse be akkor is a Vista jön be)
Más:
Még mindig nem tudom beállítani a ikonok méretét.
A #359-ben leírt módszer nem mükszik. Hiába állítom 16-ra akkor is olyan nagy marad.
A Vista nagyon állat lett, stabil, gyors, szép egyszóval tuti biztos a siker!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A CS:S Vista Ati driver-el játszhatatlanul lassú, pláne több embernél.
Kipróbálásra, átnézésre jó ez a rendszer, de semmi több.
Jimi Hendrix
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ahol hozzáadtad a magyar billentyûzetkiosztást ott rakd elsõdlegesre a magyart, ha soha sem akarod az angolt használni, akkor törölheted is, de ebben nem vagyok biztos..
Sikerült hangot csinálnom audigy2 kareszhoz.