40038
-
#34719 ATT-t próbáltam telepíteni de nyöszörög hogy a low drivert nem tudja betölteni (x64 vista). Valahol azt olvastam hogy ha ATT-t akarok indítani akkor F8-cal kell indítani a rendszert, hogy figyelmen kívül hagyja a vista x64 low driver baromságait. A kérdésem az volna, hogy lehet valahogy automatizálni a folyamatot hogyha esetleg felraknám az ATT-t ne kelljen minden rendszerindításnál az F8-at nyomkodni? Mert ahhoz nincs túl sok hangulatom :/ -
#34718 Nálam laptopon indul hibernálásból geci lassan. A laptop maga gyors, ott tököl sokat amikor Windows betöltése... és alatta egy csík megy, az tart évekig, utána már minden gyors. -
#34717 -
#34716 Nem tudom mitől van az a mappa de van, Vistat telepítek, aztán SP1-et és közvetlen utána ott van. Semmi driver, vagy program még nincs fent ekkor a gépen. -
#34715 Hát látom, hogy lassú. Nem tudom miért, de az.
Pedig ezen a gépen semmi nincs, csak Vista meg codec, mert alapesetben ez a gép van lent a HDTV mellett, csak most mivel a rendes gépemben nincs VGA, ez t használom. -
#34714 Dehogy lassú -
#34713 Lassú - de SZÉP ! -
#34712 Azt is raktam fel elég sokat már, három féle módszerrel: wsus, windows update-t és letöltött sp1 telepítővel. Enterprise, Home Premium, Bussines és Ultimate változatokra telepítettem eddig. -
#34711 Nem Vista telepítésnél jön létre hanem SP1 telepítése után. -
#34710 Nekem még egy Vista telepítésnél se volt ilyen könyvtár, pedig jó párat felraktam már. -
#34709 Letöröltem én is. :)
Jajj, e za Vista olyan k**** lassú. A net is tök lassú XP-hez képest.
Remélem holnap ideér a VGA-m és újra hasznűlhatom a másik gépet. -
#34708 Nem tudom, de én már többször is töröltem, legutóbb 2 napja laptopomon, de asztali gépről is töröltem. Semmi baj nem történt. -
#34707 Ha van Boot könyvtár hasonló nevekkel (fi-fi, meg hu-hu) akkor törölheted, amúgy ne. Elvileg valami telepítési maradéknak tűnik. -
#34706 Mert ebben mi van? -
#34705 - 531324f9745629096827fdc6 (Mindenféle fi-fi, meg hu-hu, stb.)
-
#34704 A HDD-n Vistat felrakva van ilyen mappa:
- 531324f9745629096827fdc6 (Mindenféle fi-fi, meg hu-hu, stb.)
- PerfLogs
- msdia80.dll
- vcredist_x86.log
Ezek közül melyiket lehet törölni? -
#34703 hali!
Van már arra valami orvosság, hogy ne kapcsoljon be az automatikus elrendezés bizonyos mappáknál? Kezdem kicsit unni a dolgot. Bizonyos mappákat állandóan ABC sorrendbe tesz a Vista. -
#34702 De ettől még simán tudtam adatokat küldeni/fogadni, csak idegesített, hogyha akár a wifit kapcsolom be felvillan ez a "Új eszköz telepítése" és akkor próbál Windows Updaten keresni de nem talál. Sony Ericsson-ról van szó, én nem találtam hozzá csak usb kábel drvert. Ha valakinek van akkor szóljon, ne tartsa vissza. -
#34701 A telefon bluetooth-os driverre. Gondolom nem ismeri fel a készüléket úgy ahogy szeretné. -
#34700 Mi az a Bluetooth Peripheral Device? Asus laptopomon mindig kéri hozzá a drivert a Vista Home Premium SP1 ha bekapcsolom pedig fel van telepítve minden friss driver. Akkor jött elő mikor összekapcsoltam laptopot telommal. -
#34699 Nos köszi a tippeket, de ebből amit használni fogok az az utolsó, kikapcsolom a Media Centert minden szempontból. Az előzőekre pedig annyit hogy ha gomb hiba lenne akkor lenne ott kikapcs is nem csak bekapcs, és nem csak hibernálásnál hanem kikapcsnál is. Az egyel előtte lévőre pedig annyit hogy már megint olyan választ kaptam aminek nem sok értelme van a kérdésemmel kapcsolatban, mert én a hibernálásból való ébredésre kerestem megoldást, ergo nekem kell a hibernálás szolgáltatás. Na nem oltás vagy beszólás vagy vmi, tiszteletem mindenkinek, hisz segitőkészek vagytok, meg admin meg minden, de néha nem a kérdésre válaszoltok teljes mértékben. De továbbra is várom a tippeket. És ismét mondanám, Respect mindenkinek. -
#34698 Nézd meg a Media Centert, olvastam már olyat is, hogy azért ébredt fel a gép, hogy letöltse az elektronikus TV újságot... :D -
#34697 Nekem egyszer a bekapcsológomb érintkezője volt a hibás - annyira érzékeny volt hogy magától elindult a gép. Már majdnem alaplapot cseréltem :D -
#34696 Használd a leállítást, abból biztos nem fog felébredni. -
#34695 Üdv skacok. Tudom ezt a poént egyszer már elsütöttem, de most komolyan mondom, nem vagyok kezdő, és nem is vagyok amatőr, de hülye a legkevésbé. De áruéjátok már el a gépem mér szivat??? Éjjelente még mindig bekapcsol. Na és most sorolom: nem, nem BIOS a hibás, kikapcsoltam minden eszközt a felhatalmazás alól, azaz nem tudja semmi felébreszteni alvó állapotból, am nem tom mióta alvás ilyen téren a hibernálás, mert hibernálásból kel fel éjjelente. Amugy gondoltam arra is hogy hiányzom neki, na de mind1, vmi tipp srácok, mer kiakadok, már sztem mindent átnéztem. Nos előre is kössz. -
#34694 Kösz ! - tom hogy vista - csak ha már a dolog felmerült. -
#34693 De a régi campusos XP corporate editionos így aktiválni sem kell, az újakat nem tudom. Én Vistaról beszéltem, mert ez Vista topic :D -
#34692 Interneten később nem tudod aktiválni, de a számsor mindig ugyanaz, így ha felírod valahova amit a telefonon diktálnak, akkor következő reinstallkor telefonos aktiválásnál elég azt beírni amit lediktált előtte, nem kell újra felhívni őket (legalábbis ezt olvastam, gyakorlati tapasztalatom nincsen). -
#34691 Ha az XP-t egyszer már telefonon kellett aktiválni, akkor már minden új telepítéskor így kell, vagy egy telefonos aktiválás újra ad lehetőséget későbbi internetes aktiválás(ok)ra ?
Mondjuk én a telefonos aktiválás után egyből el ghostoltam a frissen aktivált szűz rendszeremet, és azt bármikor visszadobom, de azért érdekelne. -
#34690 Ez így van, Crysisnél pl. a -dx9 kapcsolóval lehet DirectX9ben futtatni a játékot. -
#34689 Ez Windowsnál is így van, telefonálni kell sajna:/ Bár a Windowsom nekem MSDNAA, két kulcsom van (noSP1, SP1), még telefonálni nem kellett, de smsben nem engedte aktiválni. Majd ha mindkettőnél elérem a limitet telózok egyet :) -
#34688 Nem automatikusan, vagy a beállításoknál lehet megadni a játékon belül, hogy mi legyen directx9 vagy 10 vagy külön indító exe van a két directx változathoz. -
simonl #34687 Sziasztok,
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, akkor türelem srácok:)
Tehát ha Vistára telepítek játékot, akkor automatikusan dx10 el fogja indítani? (pl. Assassins Creed)
Ha igen, hogyan kakpcsoljam ki ezt a funkciót?
XP alatt a laptopon remekül muzsikálnak a játékok (HD 2600 512Mb)egy Omega driverrel.
Amint visszarakom a gyári vistát a gyári driverekkel, csak nyűglődnek a jétékok.
4 gb memóriám van dupla AMd proci és a fenti VGA....
Köszi a tippeket tanácsokat... -
#34686 Telefonost még nem próbáltam. Ok, megkérdezem, köszi. -
#34685 Telefonos aktiválás nem sikerül? A tisztaszoftver ügyfélszolgálatot vagy a Microsoft ügyfélszolgálatott kérdezd meg. -
#34684 Feltételezem nem egy Vista kompatibilis Deamon tools-t raktál fel a rendszerre és ez kavarta meg, szedd le a legújabbat és telepítsd fel. Hátha megjavul a Vista. Ha nem akkor a rendszer visszaállítás egy korábbi verzióra próbáld meg ha így se lesz jó akkor a rendszert kellene újratelepíteni. -
#34683 Az mit jelent mégis, hogy:
"A Microsotf... Office nem aktiválható, mert az adott termékazonosító kulcsal elérte a szoftverlicenszhez a ...szerződésben engedélyezett aktiválások maximális számát...."
Ez Campusos cucc. Mit csináljak, ha egysze ennyiszer kellett újrarakni a rendszert. Meg van szabva, hogy 10x aktiválhatom ezzel a kóddal és szevasz? -
#34682 Sziasztok a gépemen vista van és az alábbi para történt.
megpróbáltam a drága vista alá feltenni e deanontoolst fe is rakta a drága utánna kékháttér és ujraidult a gép ezt egy jó párszor eljátszotta mindaddig míg le nem tudtam törölni a daemon toolst. na ezek után gombnyomásra nem adta ki a dvd-t biosban látja a gép minden file kezelőben látja a gép eszközkezelőben az van hogy megfelelően működik az eszköz viszont az elektronikus kiadásra sem reagál azt irja ki hogy valami használja az eszközt.De nem mert nincs benne semmi .De fel sem pörgeti a cd-t miutána vésznyitóval kinyitottam és tettem bele egyet na ott a fő probléma hogy mindezek miatt nem tudok install cd-t berakni mert nem bootol be és nem tudom leszedni ezt a vistát.
Vagy van valami ötletetek hogy mit tudok csinálni hogy ujból működjön a meghajtóm
amugy egy msi ex 600 -as laptopom van
köszi a segítséget
-
GazCamp3r #34681 nem véletlenül írtam ,hogy "esetleg" :) -
#34680 Ez hatékony program attól, hogy free lehet még nagyon jó. Én más sokat használtam és több ügyfelem gépét takarította ki és lett újra használható. Egyébkéént ott van a beépített Windows Defender.