Iron Storm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm... Nekem is sikerült bekonfigolni billentyûzetet, de mondja meg vki, mit kéne csinálni az elején? Arra rájöttem hogy lehet sok golyót szerezni () de hogy mit kell csinálni arra még véletlenül se!

Dikkma
navégre.
mondjuk nem értem tegnap este óta miért nem lehetett letölteni a demót vkinek, ha adsl-je/chelloja van...
hiba
Egy megoldas:
-demo felrak
-config belo
-user.cfg lemasolas

De biztos ott jo de ki akar azzal kinlkodni hogy leszedje a demot es azzzal szarozzon?

cfg-jet na.

Jaja jo 5let vki a cgg-jet tegye mar ki ide.

hiba
detto, duplaklikkre kilep...

Jahm,jatszogatok egyre kevesebb hévvel :)

Sephi
Jaccik valaki ezzel?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ahh nem kinlodok vele bar eleg szar a defaultsal nyomni.

Van meg vkinek olyan problema hogy nem tudja beallitani a controlst sajat igenyre?Mer nekem kilep ha valtanek.
Csak hogy a ironstormrol is essen mar par szo:-)

RangeR
Még jó,hogy nekem minden elindul xp-n és nem nõ a mérete.És 100Hz fix minden.De biztos te is tudod ezt,csak kis csíra köcsög vagy és véletlenül elírtad amit ugatni akartál

zippofcy
Az XP egy szar, az is volt es az is maradt a servicepack utan is. Jatszatok csak 60hzen, lamak :) Mar azokkal a gamekkal amik egyaltalan elindulnak :) Csak vigyazzatok, az eredetileg is bunhosszu XP a vegen meg nem fer el egy kisebb vinyon a sok pecseles (pocsoles? :) ) utan, oszt mehettek ujat venni :)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Elivileg fasza az az XP, meg minden megy alatta, de azért nem olyan rég pl. a Morrowindel és GTA3-al is voltak gondok.
Én nem tudom, hogy ezt az XP-t miért nem felejtitek már el.
Az nem game-ezéshez valo oprendszer.

Jo game,tettszik a haborus feeling meg ahogy kuzdeni kell hogy kiszedjem a snipereket.

Anarchoid te vagy a keraly!:)
Bejon a game?
skorpio7
Ajánlom letöltésre a játék hangulatának megismeréséhez az alábbi videót .
Köszönet a GAMESTAR ONLINE-nak .

INNEN TÖLTSD!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

nem néz ki rossznak. akkor a ring2 törölve.

Sephi
Nosza. Akkor kell

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Töltsd le a videókat a game-ról !Tuti megéri .
A Jedi Knight óta , az elsõ igazán értelmes elsõsorban single FPS game .
Nézd meg ITT .

Nagyon nem izgulnak rá a népek!!Érdemes letölteni egyáltalán?
skorpio7
Neked biztos elõbb , én még el sem kezdtem tölteni .Majd az éjszaka , most inkább BF-ezek , az éjszaka meg nyugodtan lejön a game . :)

AnarchoiD
amugy Gigas proci az ajanlott a cegtol, nalam 1.7 -es athlonon kellemesen futott

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
mennyi ideje van meg ? (kivancsi vagyok, hogy meg mindig nyero vagyok-e vagy sem ;) ora / perc ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

skorpio7
2002-10-21 PC Game Isos Iron Storm (c) Wanadoo 72x15 MB DEVIANCE

Bazz , a netem lerohadása miatt csak 2. vagyok . :)
Na emberek , ezt tuti érdemes letölteni , csak ajánlani tudom mindenkinek a BF42-es mentes idõkre , ha már a szerverre nem lehet bejutni . :)

hali
Hát igen! Ezt is megértuk!
Milyen a gépigénye?

www.napisajto.hu