Iron Storm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azon a gedva kopteren szentségeltem, hogy a leglehetetlenebb helyzetben is kinyirt.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Tehát a kanyon kijáratánál elbújsz a jobb oldali szikla mögé, amig az õrjárat elmegy. Utána NEM a kilõtt tank felé mész, hanem bal felé, ahol egy páncálozott hernyótalpas izé van. Kúszol a sziklák mellett, és a végén belebotlasz egy hadifogolyba, aki egy földalatti járaton keresztül bevisz a fogolytáborba. Mondják is, hogy mikor kell a fegyvereidet eldobnod.
Csak én a fószeron túl átkúszok a táborban az elsõ tankhoz ami jobbolfalt van és onnan nem tudok sehova se menni.
segítsetek!!!!!!!!!!!
Sokat segít, használd!
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
visszamenni, helikopter kinyírni...
(Csak hogy késõbb ne kelljen megkérdeznem.)
Bent a rakétagyárban vagyok, vinném a radioaktív cuccot a laser alá. Oda a cellákon keresztül vezet az út, csakhogy van bent két fickó, akiket nem lehet megölni, õk viszont mindig kinyírnak. Ráadásul az egyik rakétavetõs, még elfutni se tudok mellette. Az se segít, ha eldobálom a fegyvereket. Gyanús nekem, hogy azok valami bug miatt szorulhattak be oda, mert folyton az ajtót nyomnák kifelé, csak az nem nyílik mert tenyérleolvasós. Így sajnos én se tudom kiengedni õket.:( Van valakinek tapasztalata azzal a résszel?
Kösz szépen elõre is.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ott, ahol a 3 buknker van az automata fegyverekkel, mi a teendõ.
Nem tudok bejutni egyik bunkerbe sem, van egy ajtó, ami nem nyílik (még)
Thanx
A sniperek gecók, de egész jó el lehet marhulni vele...
Csak keveslem a lõszert
Egyébként egész jó, egy kicsit visszahozza a MOHA emlékeit...
Mert körbe-körbe lehet.
Na mindegy, még egy próbát megér...
Úgy megnézném mi van utána...
Írja már meg valaki légyszí... :-)
Vagy télleg' letörlöm.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez van.
A bunkerbõl kijõve leszedtem a snipereket, meg a romos háznál a manusokat.
Na aztán itt körözök, de nincs hova menni.
Itt köröz két heli, meg 1 emberem maradt, de az meg nem jön ki a gödörbõl, aztán semmi infó sehonnan.
Kezdem unni...
ha ez végig ilyen, le is törlöm...
én nekem gázgránátba döglött bele...
meg lehet csinálni. Én most tartok ott, hogy bejutottam a kémiai üzembe, ami a végcél (?)
Van valami nagy fejes fószer aki golyóálló üveg mögül pofázik aztán elhúz a francba. Bementem a gyárba, sehol senki. Na megyek az alagsorba állítólag ott van az a bizonyos nehézvíz aminek utána kell nézni.
el KELL dobnod MINDEN fegyvered különben lelõnek. Lapulva kimész, beállsz a társaidhoz a rabszállító kocsi mögött és mikor kinyitják az ajtót beszállsz. Ennyi
Mikor a csatamezokrol kijutsz 1 sziklas kanyonba ahol 1 helikopter allandoan koroz ott lapulni kell atsunnyogni 1 jukhoz, ahol mar var 1 tarsam , leugrani 1 jukon kovetem a tarsam, kovetkezo juknal megall ott van meg 1 tars. Tovabb menni nem lehet mert racsok gatolnak, 1 jukon kilehet menni, de csak lapulva, hogy nevegyenek eszre.Na itt mit kell csinalni, mert allandoan eszrevesznek, ha nem is rogton de kis ido mulva, es lelonek mint a sz@rt.
Cel800, 384MB RAM, GF2-MX400-64MB os vidkártya.
És nem szaggat. csak van úgy, hogy lefagyott. bár lehet, hogy a béta verziójú vidkártya driver miatt.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"