Street legal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
inkább mint halottakka'
amugymeg bujjá el ki kiváncsi rád?
Ams
ja tényleg, te minden nap a disznókkal nyomod.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
nicns mit verni ha nem kell inkább röfögj tovább!
Ams
nem, másra, és mást verek. de neked biztos nem esik le, hiszen nincs mit verni

CSOCSO
mit röfögsz te idijóta?😊
Ams
most jobb lesz röfi?

CSOCSO
az már jobb
CSOCSO
nah bobmarley ra vered a nyálad? jo tudni.. tudom ki az csak igy errõl a face rõl nem ismertem meg.. amugy megvan pár feldolgozott száma
Ams
te csocsó, hallottál már Bob Marley-ról?

CSOCSO
mivan te madár , mit ismétled magadat?te mondod hogy buzi amikor valami bantu sámán köcsög jamaicai ember faceját teszed be a logodba pff😊LOL
Ams
amíg nem láttad jó gépen, addig ne pofázz

Ams
bár ti buzik, tarcsatök össze..

CSOCSO
tök mindegy ha nem akadozik akkor is LOL az egész gamez meg aki ezzel szenved az is
Ams
amíg nem láttad jó gépen, addig ne pofázz

zippofcy
Csocso hagyd mar ezeket a luzereket. Barki aki ezzel a jatekkal 3 percnel tobbet tolt el akkora lama mint egy haz. Akiknek ez tetszik azoknak kb. a padodo lehet a zsanere nok teren 😊 Ilyen szar izlessel rendelkezo emberek velemenyere adsz???

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ams
nemlátok a 2 között összefüggést röfi.

CSOCSO
ki vagy te csicska hogy röfizel?
Ams
ilyen szar géptõl ne várj többet röfi

CSOCSO
nem 600 as p3.. de akkor is😊 elöttem van 2 kocsi és akadozik pfff...
Ams
"akadozik mint az atom..."
milyen géped van?
286-os?

CSOCSO
ez a gamez hányadék így... mikorra lesz kész? ez most ebben a formában megjelent?? ha igen akkor nagyon nagy LOL az egész fejlesztõcsapat hogy ki merte ezt adni..inkább elhagynám a kiadót de iylet nem adnék ki..hát ez a gamez ilyen állapotban cink mindneki nézve a magyaroktol elkezdve a kiadoig.. egy értelmes kiadó egy iylet elhalaszt akár egy évvel.. akadozik mint az atom... az egér olyan gyors hogy két centit huzok és egyik sarokbol átmegy a másikba...aztán ha valami auto van elöttem legen az garázs vagy az auto vásárlásnál az egér ugrál mert annyira lassu a gamez...nemtom mibõl van ez az auto de olyanoktol lepattan a lökháritó amitõl max horpadnia kéne.. az autok ugyanugy textura hiányosak az auto vásárlásnál..nemtom a pecs mit cisnált..szal midneg az egész game egy nagy BUG!!!! ok hogy nem kéne ezt szidni hiszen igy ránézésre 40% készültségben van a gamez.. de igy nemhogy kiadni nem szabadott volna de egy bemutató videot nem lehetne felrakni a netre róla.. nah mindegy.. remélem cool gamez lesz
Carlos
A fele kamu...

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
mindegy megvan csak az extra volt a szar
CSOCSO
vki tud linket?
CSOCSO
Megjelent az elsõ javítás a Street Legal-hoz !
Az Activision Value kiadta az elsõ javítást a Street Legal-hoz.

Íme a javítások listája:
• hiányzó texturák bizonyos autókon és alkatrészeken
• a tuningolt alkatrészek árazása valósághû lett
• problémák a matricák elhelyezésével
• problémák a matricák megvásárásával
• loading képernyõk
• memória hibák
• jobb AI
• sérülés a forgalomba résztvevõ autókon is
• megnövelt frame rate
• lefagyás mentéskor
• a véletlenszerû kilépések kijavítása
• az autó viselkedése finomabbra lett hangolva
• feljavított kézifék viselkedés
• tökéletesített autózás
• kuplung, automata váltó
• kijavított fordulatszám szabályzók
• plusz még egy csomó dolog...
http://www.hsw.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch1.exe

Ams
miért is vagyok "tajparaszt"?

Ams
neked + a "beszédstílusod" nagyon nevetséges

Ams
bagoly mondja verébnek hogy nagyfejü

Ams
röfi, ezt nem tudom kiírta:"Ez most milyen progi???Olyan hogy néz vagy szám szerint akár hely és még egyébb dolgok között lehet turkálni a felhasználok között és ugy lehet akár videoval nézni-beszélgetni? mert nekem ilyen kéne!!!"

LSC
Ott nincs semmiféle pach.Hol van?

Manta
Te senkihez képest nem vagy nyelvtan tanár!
Dikkma
Ugye a másikat használjuk? ok. Király.
NEM ezt.
Alexease
www.activisionvalue.com
Krinyo
nekem ugyanez van!

LSC
pach-nek se híre se hamva sehol.

LSC
Hol a hivatalos honlap?

LSC
amúgy az ötlet kiváló.

LSC
na megnéztem ezt streetl.fw.hu így már érthetõbb.Majd jelentkezem a pach után.

LSC
igen.Értetlenül áltam a dolog elõtt.Arról nem beszélve hogy átlag feletti gépen ilyen grafikával szaggatott mint állat.A NFS HP2 10* szebb graffal meg se reccen.

LSC
Lécci szúrjatok mán be 1 képet a városból ahol több kocsi látható.

LSC
Neketek is eszméletlenül ratyi a grafikája?Az autók az úton olyanok mint egy nagy színes tégla,és fokozatosan rajzolódik ki az alakja.

Csacsi
Olvasd el pls. streetl.fw.hu köszi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kicsit el van k.r.a a játék optimizálása mivel 1024*768-ban High detail-ben kb.22 néhol 33 Fps.
Medium detail-ban 1024*768-ban pedig a FRAPS
50 fps-nél kiakad, másik pedig az hogy High és
Medium detail között nincs grafikai kölümbség.
Nekem tetszik a játék meg minden de ilyen gépen
ne szaggasson.
Config😛4 2.26/[email protected],512MB DDR PC2700,
Inno Ti4200 128MB /300@530/.
Csacsi
Igazad van, akkor kicserélem erre :

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ramore
Részemrõl nincs harag! De ezt a smile-t: én nem találtam viccesnek.
Csacsi
Ja, és még egy kérés, ha lehet használjuk a másik topicot...

Csacsi
Én nem bántani akarlak, egyszerûen csak annyit szerettem volna elérni, hogy tudj egy kicsit többet, és akkor talán másképp állsz a dolgokhoz, bocs ha ezzel megbántottalak. De szerintem nem kéne sértésnek venni, hiszen ott van a smile, szóval ilyenkor nem komoly a dolog. Bár ahogy látom régi forumozó vagy, szóval ezt igazán tudhatnád. És nem is azért mutattam meg az oldalt, hogy büszke legyél rám, hogy ezt Én csináltam, ez egyenlõre csak azért van fent, hogy információt nyújtson azoknak, akik lemaradtak volna errõl a kijelentésrõl. Ha megsértettelek mégegyszer bocs, elhiheted, hogy nem ez volt a célom. Én csak azt szeretném, ha minnél többen tudnák, hogy nem az Invictus tehet arról, hogy ilyen a játék. Szóval én csak õket szeretném védeni, hiszen Õk értünk dolgoznak, és nem azért csinálják, hogy fikázzuk õket.

hen-tes
bazeg
az infokat a forumrol szedte össsze !
invictus uj játeka !!!
de ezt már megbeszéltük

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ramore
Tudatlan az maximum a játék kiadója, de nem én! Elcsesznek 1 király játékot az egy dolog, de mivel én hülye nem látogattam el a világhírû streetl.fw.hu oldalra és nem olvastam el azt a béna magyarázkodást, úgy mint te zsenikém, még tudatlannak is titulálsz?
hen-tes
😄DDDakkor én megyek innen !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/