238
Street legal
  • Norbi2K
    eh, csak tudnám miért szaggat mikor az auton kivul nem is kell mást megjelenitenie a motornak, na mindegy, megint csalodtam, igaza volt csocsonak ez nagyon beta még, nem kellet volna még kiadni, pedig jo az ötlet.
    remélem patchel tényleg jobb a fizikája mert kb ugy mozog az auto mint egy csonak, a kanyarodásrol nem is beszélve, és még egy normális kézifékest sem tudtam csinálni na persze ez lehet az én ügyetlenkedésem :(
  • Norbi2K
    most leszedem ujra ezt a játékot, pedig egyszer már fenn volt de akkor amint megláttam töröltem is a picsába, de most azé bele is nézek mélyebben:)

amugy nincs valami grand turismo 3 szerű játék pc-re?
  • LSC
    Azt hiszem végleg uninstall.Elvesztettem a reményt is.
  • LSC
    Nekem a pach után már elsem indul a game.Bejön 1 kisablak azt csókolom.
  • Boborjan
    Ááááááááááá. Kevés volt rá az idő nagyon, és ezalatt nem lehetett optimalizálni az enginet. És nem 1 év, hanem kb 3-4 hónap lesz mire az utolso patch is kijön. Sajnos a patch #1 tényleg lassitott az egészen, de mostmár jobb kicsit a fizikája, van pár uj alkatrész, gyorsabbak a menük, szóval alkul ez... Várjatok türelemmel, az a 200%-os sebességnövelés ugyis a #2-es patchre vonatkozik. Annyit mondok várjuk cask ki, szerintem ki lesz ebben még minden hiba javítva.
  • Gregi
    én is ezt mondtam, nem?
  • CSOCSO
    hülye:)
  • Cobra11
    na meg az is hogy 200%os framerate növekedést ígérnek. ez igen gyatra mert nálam megy 2-3 fps-t. akkor most így menni fog 6 fpst? Legalább annyira méltóztathatta volna magát az Invictus (vagy az Activision) hogy átírja a readme.txt-t hogy Minimum System Requirements p4 2ghz Gef 4 ti 4600 1gb ram.
    Recommened System Requirements: p5 6ghz (coming soon in 2004), Gef 7Ti760 (Coming soon in 2006), 8 gb ram.
  • Cobra11
    A játék alapötlete király de sajnos a megvalósítás elnyomja az egészet. Activision Value egy nagy rakás szar. nem értem, hogyan lehet így kiadni egy játékot? Ha a codemastershez mentek volna evvel is akkor várnánk még 1 évet a játékra ez igaz de legalább normálisan kaptuk volna készhez. Így meg várhatunk 1 évet mire a patchekkel kijavítják az összes hibát.
  • Gregi
    Nem akarok beleszólni, de szerintem hülyeség ilyenen veszekedni.
    A játék alapötlete marha jó, de a megvalósítása úgy ahogy van pocsék. Ne röhögtessenek, hogy egy olyan játékot adnak ki, ami egy 1700+ amd-n geforce4-el akadozik. Komolyan mondom a Doom3 alpha jobban ment, mint ez minimum grafikával.
    Szal be kéne látni, hogy ez így nagyon nem jó, ahogy van.
  • CSOCSO
    inkább mint halottakka'
    amugymeg bujjá el ki kiváncsi rád?
  • Ams
    ja tényleg, te minden nap a disznókkal nyomod.
  • CSOCSO
    nicns mit verni ha nem kell inkább röfögj tovább!
  • Ams
    nem, másra, és mást verek. de neked biztos nem esik le, hiszen nincs mit verni
  • CSOCSO
    mit röfögsz te idijóta?:)
  • Ams
    most jobb lesz röfi?
  • CSOCSO
    az már jobb
  • CSOCSO
    nah bobmarley ra vered a nyálad? jo tudni.. tudom ki az csak igy erről a face ről nem ismertem meg.. amugy megvan pár feldolgozott száma
  • Ams
    te csocsó, hallottál már Bob Marley-ról?
  • CSOCSO
    mivan te madár , mit ismétled magadat?te mondod hogy buzi amikor valami bantu sámán köcsög jamaicai ember faceját teszed be a logodba pff:)LOL
  • Ams
    amíg nem láttad jó gépen, addig ne pofázz
  • Ams
    bár ti buzik, tarcsatök össze..
  • CSOCSO
    tök mindegy ha nem akadozik akkor is LOL az egész gamez meg aki ezzel szenved az is
  • Ams
    amíg nem láttad jó gépen, addig ne pofázz
  • zippofcy
    Csocso hagyd mar ezeket a luzereket. Barki aki ezzel a jatekkal 3 percnel tobbet tolt el akkora lama mint egy haz. Akiknek ez tetszik azoknak kb. a padodo lehet a zsanere nok teren :) Ilyen szar izlessel rendelkezo emberek velemenyere adsz???
  • Ams
    nemlátok a 2 között összefüggést röfi.
  • CSOCSO
    ki vagy te csicska hogy röfizel?
  • Ams
    ilyen szar géptől ne várj többet röfi
  • CSOCSO
    nem 600 as p3.. de akkor is:) elöttem van 2 kocsi és akadozik pfff...
  • Ams
    "akadozik mint az atom..."
    milyen géped van?
    286-os?
  • CSOCSO
    ez a gamez hányadék így... mikorra lesz kész? ez most ebben a formában megjelent?? ha igen akkor nagyon nagy LOL az egész fejlesztőcsapat hogy ki merte ezt adni..inkább elhagynám a kiadót de iylet nem adnék ki..hát ez a gamez ilyen állapotban cink mindneki nézve a magyaroktol elkezdve a kiadoig.. egy értelmes kiadó egy iylet elhalaszt akár egy évvel.. akadozik mint az atom... az egér olyan gyors hogy két centit huzok és egyik sarokbol átmegy a másikba...aztán ha valami auto van elöttem legen az garázs vagy az auto vásárlásnál az egér ugrál mert annyira lassu a gamez...nemtom miből van ez az auto de olyanoktol lepattan a lökháritó amitől max horpadnia kéne.. az autok ugyanugy textura hiányosak az auto vásárlásnál..nemtom a pecs mit cisnált..szal midneg az egész game egy nagy BUG!!!! ok hogy nem kéne ezt szidni hiszen igy ránézésre 40% készültségben van a gamez.. de igy nemhogy kiadni nem szabadott volna de egy bemutató videot nem lehetne felrakni a netre róla.. nah mindegy.. remélem cool gamez lesz
  • Carlos
    A fele kamu...
  • CSOCSO
    mindegy megvan csak az extra volt a szar
  • CSOCSO
    vki tud linket?
  • CSOCSO
    Megjelent az elsõ javítás a Street Legal-hoz !
    Az Activision Value kiadta az elsõ javítást a Street Legal-hoz.

Íme a javítások listája:
    • hiányzó texturák bizonyos autókon és alkatrészeken
    • a tuningolt alkatrészek árazása valósághû lett
    • problémák a matricák elhelyezésével
    • problémák a matricák megvásárásával
    • loading képernyõk
    • memória hibák
    • jobb AI
    • sérülés a forgalomba résztvevõ autókon is
    • megnövelt frame rate
    • lefagyás mentéskor
    • a véletlenszerû kilépések kijavítása
    • az autó viselkedése finomabbra lett hangolva
    • feljavított kézifék viselkedés
    • tökéletesített autózás
    • kuplung, automata váltó
    • kijavított fordulatszám szabályzók
    • plusz még egy csomó dolog...
    http://www.hsw.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch1.exe

• Ams
    miért is vagyok "tajparaszt"?
  • Ams
    neked + a "beszédstílusod" nagyon nevetséges
  • Ams
    bagoly mondja verébnek hogy nagyfejü
  • Ams
    röfi, ezt nem tudom kiírta:"Ez most milyen progi???Olyan hogy néz vagy szám szerint akár hely és még egyébb dolgok között lehet turkálni a felhasználok között és ugy lehet akár videoval nézni-beszélgetni? mert nekem ilyen kéne!!!"
  • LSC
    Ott nincs semmiféle pach.Hol van?