Street legal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már van ilyen topik. Több ezer hozzászólással, ott talán elõbb kapsz választ a kérdéseidre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ajánlanék egy honlapot : streetlegal.fw.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és mivel nem vagyok egy nagy autóguru, lenne pár kérdésem. Pl az authority rpm limiter az mire jó, miért lesz tõle jobb a kocsim? Alapmotorra nem lehet turbo, csak superchargert szerelni? Majd ha elkezdem nitrózni a verdát, biztos akkor is lesznek kérdésim. Amúgy nem tudtok magyarosítást a játékhoz, vagy olyan oldalt, ami steer legalos autóbütyköléssel foglalkozik? 😊 Thx elõre is.
(vagy egy egyszerû v10-es motor alkatrészeinek listálya)
Pedig megvan, és érvényes hangfile is. Szóval nem tudom mi vele a gond. A patch-et innen az SG-rõl szedtem.
Egyépként nekem egy 466-os cerkán, de Radeon 8500-al kitûnöen játszható. Olyan 25-30 körüli fps. Ezzel a procival jobbat csak az unreal produkál. A motorja talán videókártya igényes...
Egyébként ahogy olvasgattam ezt a topicot, feltûnõ, hogy a játék tök jól fut egy középkategóriás AMD-s gépen, de még a high-end inteleken is szaggat. Nekem 1100-es celeronom és gf3-am van, teljesen játszhatatlan. Ez nem egy nagy gép, de hát hogy valakinek meg AMD-n gfMX-szel is 30fps-t megy...
Egyébként nagyon várom már a patch-et, mert szerintem is marha jó lenne a játék.
Ja! És hol lehet beállírani az egér érzékenységét? Túlreagál, és így nehéz bármit is csinálni...
NEM HISZEM EL ! 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Keresd meg a Direct Connect topicot, és ott mindent megtalálsz.
Kösz, eddig csak neked tetszik!
(de elkasztam, mert a gép neve ROSSA és nem ROSA, de ezt csak késõbb tudtam meg.)
Amúgy a héten csinálok újat, mert máér nekem sem jön be, csak a felirat...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A HOGY MÛKÖDJÖN mondatot nem úgy értettem, hogy hogyan mûködjön a program.
A te kérdésedre válaszoltam, ami így hangzott:
"Mit csinaljak, hogy mukodjon?"
Átfogalmazom:
"Hogy mit tegyél annak érdekében, HOGY MÛKÖDJÖN???
Ird meg Te a játékot......"
Na, érthetõbb így? :-D
Jó a logód!
Írd meg Te a játékot!
Ezzel nem fogsz jót játszani....
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Csak nem bejött sokak állítása, hogy ebbõl a játékból nem lehet peccsel szinvonalat kihozni????
Hát ez van....
Én mondtam.....
:-d
Üdv:
dav
800*600*32bit felbontásban
30 fps körül megy
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
Ha valaki tudja hogy melyik config fájlt kell szerkeszteni vagy hogyan máshogy lehet a kamerát közelebb vinni akkor légyszi írjon nekem egy mailt.
««Verebes»»
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
remélem patchel tényleg jobb a fizikája mert kb ugy mozog az auto mint egy csonak, a kanyarodásrol nem is beszélve, és még egy normális kézifékest sem tudtam csinálni na persze ez lehet az én ügyetlenkedésem 😞
amugy nincs valami grand turismo 3 szerû játék pc-re?

Recommened System Requirements: p5 6ghz (coming soon in 2004), Gef 7Ti760 (Coming soon in 2006), 8 gb ram.
A játék alapötlete marha jó, de a megvalósítása úgy ahogy van pocsék. Ne röhögtessenek, hogy egy olyan játékot adnak ki, ami egy 1700+ amd-n geforce4-el akadozik. Komolyan mondom a Doom3 alpha jobban ment, mint ez minimum grafikával.
Szal be kéne látni, hogy ez így nagyon nem jó, ahogy van.