Street legal

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem iso kellene,szivesen kiprobálnám a játékot

Csacsi
Töltsd le az ISO-t, ahhoz mennek a patchek. 😄
De már van ilyen topik. Több ezer hozzászólással, ott talán elõbb kapsz választ a kérdéseidre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
ajh.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CaviaR
Lehet, de csak akkor, ha mindent kirámolsz a kocsiból. A rengéscsillapítótól a motorblokkig.

Cifu: Hol, hogy, vagy mikor lehet kihívni valakit?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CybearBoy
Amióta felraktam az új patchet, kurva gyakran elmegy játék közben a hang, csak a zene marad meg. 😞((

CybearBoy
Amúgy kasznit lehet vhogy javítani??

CybearBoy
Az tényleg király lenne, ez nekem is eszembe jutott! 😊

miert nem lehetr autoban fogadni?

[NST]Cifu
Rohadt egyszerû, amikor kihívsz valakit, akkor a jobb alsó sarokban a "Just for Prestige"-t átállítod pénzösszegre (az elsõ városban max. 1000$, a másodikban 2000$ és így tovább).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CaviaR
Egy nagy kérdésem lenne: hogyan lehet pénzt szerezni???

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

azazel
Így van. De asszem 7000-es limiter a legkisebb sajna.

CybearBoy
Aham, motorfordulatszámkorlátozó. 😊 Az én verdám a max forgatónyomatékot 3000 RPM-nél, a max lóerõt meg 5000 RPM-nél adja le. Ekkor ehhez a motorhoz egy 5000-es korlátozó lenne az ideális? A motort meg az alkatrészeket pedig védeni a rongálódástól, amit a nagyobb (felesleges) fordulatszám okoz? Erre való az RPM limiter?

CybearBoy
THX!

Csacsi
Ajánlanék egy másik topicot : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1029367365

Ajánlanék egy honlapot : streetlegal.fw.hu

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CybearBoy
Nekem szó nélkül felment mind a 2 megjelent patch, bedig nem boltban vettem, mégsem kellett elõtte vagy aztán crackelnem akármit is. 😊

CybearBoy
Üdv!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és mivel nem vagyok egy nagy autóguru, lenne pár kérdésem. Pl az authority rpm limiter az mire jó, miért lesz tõle jobb a kocsim? Alapmotorra nem lehet turbo, csak superchargert szerelni? Majd ha elkezdem nitrózni a verdát, biztos akkor is lesznek kérdésim. Amúgy nem tudtok magyarosítást a játékhoz, vagy olyan oldalt, ami steer legalos autóbütyköléssel foglalkozik? 😊 Thx elõre is.

CaviaR
Tudna valaki egy leírást a játékhoz, amiben benne van, pl, hogy milyen alkatrészek kellenek egy NO2-s motorhoz?
(vagy egy egyszerû v10-es motor alkatrészeinek listálya)

Alexease
http://warezcenter.warez.hu/
CaviaR
Ja, megvan a megoldás. Kerestem hozzá crack-elt peccset, de csak hûlt helyét találtam sok helyen. Tud valaki oldalt ahonnan lekaphatnám?

CaviaR
486-ban? Nem hiszem. De ha van, akkor tuti 8x-os. 😊

CaviaR
Segítsetek! Peccselni szeretném az alapverziót v1.1-re. Mikor a patch-et, kiírja, hogy ismeretlen verziójú a frontend\sounds\spray.wav
Pedig megvan, és érvényes hangfile is. Szóval nem tudom mi vele a gond. A patch-et innen az SG-rõl szedtem.

CaviaR
Nem ahoz van, csak most abban a gépben van...

Jacek
XP?? winfos vagy amd?😊)

LSC
Az mér van hogy XP-n az elsõ pach után már el sem indul?

LSC
A 466-oshoz 8500-ösöd van?

CaviaR
(egyébként...)

CaviaR
Az elsõ patch nem javítja ki ezeket a hibákat?
Egyépként nekem egy 466-os cerkán, de Radeon 8500-al kitûnöen játszható. Olyan 25-30 körüli fps. Ezzel a procival jobbat csak az unreal produkál. A motorja talán videókártya igényes...

azazel
Aha, szerintem is marha zavaró az egér túlérzékenysége.
Egyébként ahogy olvasgattam ezt a topicot, feltûnõ, hogy a játék tök jól fut egy középkategóriás AMD-s gépen, de még a high-end inteleken is szaggat. Nekem 1100-es celeronom és gf3-am van, teljesen játszhatatlan. Ez nem egy nagy gép, de hát hogy valakinek meg AMD-n gfMX-szel is 30fps-t megy...
Egyébként nagyon várom már a patch-et, mert szerintem is marha jó lenne a játék.

CaviaR
Nekem is ez van! Sehol sem tudok rá megoldást találni. Te tudsz valamit?

Ja! És hol lehet beállírani az egér érzékenységét? Túlreagál, és így nehéz bármit is csinálni...

hen-tes

NEM HISZEM EL ! 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Csacsi
Hsználj DC-t.

Keresd meg a Direct Connect topicot, és ott mindent megtalálsz.

Blasta
Szasz Dzsí!

Kösz, eddig csak neked tetszik!
(de elkasztam, mert a gép neve ROSSA és nem ROSA, de ezt csak késõbb tudtam meg.)
Amúgy a héten csinálok újat, mert máér nekem sem jön be, csak a felirat...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Félreértettél!
A HOGY MÛKÖDJÖN mondatot nem úgy értettem, hogy hogyan mûködjön a program.
A te kérdésedre válaszoltam, ami így hangzott:
"Mit csinaljak, hogy mukodjon?"

Átfogalmazom:
"Hogy mit tegyél annak érdekében, HOGY MÛKÖDJÖN???
Ird meg Te a játékot......"

Na, érthetõbb így? :-D

Szasz, chief !
Jó a logód!
Blasta
Hogy mûködjön?
Írd meg Te a játékot!
Ezzel nem fogsz jót játszani....

Laalee
varj meg 3 evet hatha nem egy toketlen bandara bizza a toketlen kiado... es lesz normalis jatek ilyen stilusban

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Nézmá!
Csak nem bejött sokak állítása, hogy ebbõl a játékból nem lehet peccsel szinvonalat kihozni????
Hát ez van....
Én mondtam.....
:-d

Verebes: ha arra gondolsz, hogy a városban a kamera távolabb van az autótól, akkor próbáld ki a PageUp/PageDown gombokat.

Üdv:
dav

Verebes
nálam jól megy ATHLON 1,4 GHz, 256 DDR ram, Gef2 mx400/64Mb
800*600*32bit felbontásban
30 fps körül megy

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Verebes
Felraktam a patchot ami sokat javít , de a kamerát is hátrébb viszi ami marhára idegesítõ legalább is nekem.

Ha valaki tudja hogy melyik config fájlt kell szerkeszteni vagy hogyan máshogy lehet a kamerát közelebb vinni akkor légyszi írjon nekem egy mailt.

««Verebes»»

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Norbi2K
eh, csak tudnám miért szaggat mikor az auton kivul nem is kell mást megjelenitenie a motornak, na mindegy, megint csalodtam, igaza volt csocsonak ez nagyon beta még, nem kellet volna még kiadni, pedig jo az ötlet.
remélem patchel tényleg jobb a fizikája mert kb ugy mozog az auto mint egy csonak, a kanyarodásrol nem is beszélve, és még egy normális kézifékest sem tudtam csinálni na persze ez lehet az én ügyetlenkedésem 😞

Norbi2K
most leszedem ujra ezt a játékot, pedig egyszer már fenn volt de akkor amint megláttam töröltem is a picsába, de most azé bele is nézek mélyebben😊

amugy nincs valami grand turismo 3 szerû játék pc-re?

LSC
Azt hiszem végleg uninstall.Elvesztettem a reményt is.

LSC
Nekem a pach után már elsem indul a game.Bejön 1 kisablak azt csókolom.

Boborjan
Ááááááááááá. Kevés volt rá az idõ nagyon, és ezalatt nem lehetett optimalizálni az enginet. És nem 1 év, hanem kb 3-4 hónap lesz mire az utolso patch is kijön. Sajnos a patch #1 tényleg lassitott az egészen, de mostmár jobb kicsit a fizikája, van pár uj alkatrész, gyorsabbak a menük, szóval alkul ez... Várjatok türelemmel, az a 200%-os sebességnövelés ugyis a #2-es patchre vonatkozik. Annyit mondok várjuk cask ki, szerintem ki lesz ebben még minden hiba javítva.
én is ezt mondtam, nem?

CSOCSO
hülye😊
na meg az is hogy 200%os framerate növekedést ígérnek. ez igen gyatra mert nálam megy 2-3 fps-t. akkor most így menni fog 6 fpst? Legalább annyira méltóztathatta volna magát az Invictus (vagy az Activision) hogy átírja a readme.txt-t hogy Minimum System Requirements p4 2ghz Gef 4 ti 4600 1gb ram.
Recommened System Requirements: p5 6ghz (coming soon in 2004), Gef 7Ti760 (Coming soon in 2006), 8 gb ram.
A játék alapötlete király de sajnos a megvalósítás elnyomja az egészet. Activision Value egy nagy rakás szar. nem értem, hogyan lehet így kiadni egy játékot? Ha a codemastershez mentek volna evvel is akkor várnánk még 1 évet a játékra ez igaz de legalább normálisan kaptuk volna készhez. Így meg várhatunk 1 évet mire a patchekkel kijavítják az összes hibát.
Nem akarok beleszólni, de szerintem hülyeség ilyenen veszekedni.
A játék alapötlete marha jó, de a megvalósítása úgy ahogy van pocsék. Ne röhögtessenek, hogy egy olyan játékot adnak ki, ami egy 1700+ amd-n geforce4-el akadozik. Komolyan mondom a Doom3 alpha jobban ment, mint ez minimum grafikával.
Szal be kéne látni, hogy ez így nagyon nem jó, ahogy van.

Oldal 1 / 5Következő →