Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csak eleg furi, hogy nehany helyen egyszeruen nincs arnyeka a faszinak (es olyan kirivo helyeken, mint pl egy eloszoba, ahol a fejed felett van a lampa, vagy melletted az allolampa)...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
win2k sp2
néha egy idõ után elkezd lassulni, egy save-load után viszont megint gyors
szedj le új detonatort ha nincs fönn
Ha halkan mögélopakodok vkinek, nem hall meg - helyesen -, de a recepciónál, ha csak egy kicsit is belóg a pisztolyom, kiszúrja háttal is... +
Négy fejlövés kell néha egy õrnek ... +
Lelövöm a "dokit" a "tepsik" mellett és ki sem szúrja a kamera (?), ami ráadásul nem is lát át az átlátszó lepedõn, de ha a pisztoly belóg riaszt (bár az idióta õr akkor sem jön ki a "tévészobából") ...
Kicsit Hitmanes a beütése, van benne egy yoo adag MGS feeling is, de valami mintha nem lenne kóser ...
Szerintetek?

A medve nem játék.
Ja nekem sikerült a prosecturan lévõ dagadék számítógépest elkapnom. Ki is lehet kérdezni úgy 😊 Volt olyan hogy riasztott elkaptam, és a társa aki jött lelõtte miközben rám lõtt 😊 Én meg szépen lelõttem azt, és meg sem sérültem 😊
A DirectX 8.2 biztos nem kell hozzá, mert a ReadMe is csak 8.1b-t ír, ráadásul a 8.2-ben csak DirectMedia fileok lettek cserélve ...
nem tudom mi az a csúszka ott a képernyõ beállítások->speciális->teljesítmény fülecske alatt, hogy
"Alkalmazás - Kiegyenlített - Agresszív"
eddig a kiegyenlítetten volt, most áthúztam az alkalmazásra, és láss csodát, mûxik...
Amúgy ha valaki tudja mire jó ez a csúszka az megoszthatná velem, mert lövésem sincs mi értelme...
Nem tudjátok miért villognak a textúrák?
Teljesen lerontja a játékélményt...
itt egy példa:
csekk it😞
nem tudjátok mitol van ez?
(gef4 ti4200, 128ram, dx8.1 detonator 41.09)
thnx
de valamiért ha játék közben kimegyek a menübe, átállítok valamit (bármit) és ok-zom, utána belassul az egész, újra kell indítani...
érdekes...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec
...kolbászoljon bele a SYSTEM könyvtár alatt lévõ SplinterCellUser.ini és SplinterCellSettings.ini fileokba és cserélje le a "Resolution=480x640" értékét 800x600 -ra."
Infok a hardwiredrõl.
Ájhevöpráblöm vith spilnter cell:
1. Nem tudom szerintem az elsõ gond a monitor képfrissítésével lesz: csak a képernyõ közepén egy vibráló csíkban menne a game... 60-70 Hz en ugyanugy... ://
2. Valami SND library error -ra panaszkodik ez gondolom valami hang probléma lesz (AC97 powa)
Vannak valakinek hasonló gondjai? vagy csak velem akarnak kibaszni mert tudják mióta várom ezt a game-t...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szóval állj mondju jobb oldalra a falhoz. Aztán a jobbra nyíl mellett nyomj egy Backspace-t akkor raugrik a falra, majd megint egyett-azt most meg nem mondom hogy ehhez kell-e már újabb irányt megadni-és akkor elvileg magától megmarad úgy terpeszállásban a két fal között 😊
sztm ha használsz ilyet, lehet hogy nem tudja a játék azt a beállítást
uninstalláld és ugy probáld ki
más okot nem tudok, persze azonkivul hogy eleve szar a demo
Hogy lehet az, hogy mikor felbontást váltok, akkor kikapcsolja a monitorom, és utána nem tudom elindítani a játékot.
Gépem : p4-1,7/512ddr/gef3ti200 128ddr/fujitsu monitor(17'')
ja és fent van e legújabb detonator is(41.09)
Eddig minden ment 1024*768-ba, de ezt még 800*600-ba sem tudom átkapcsolni.
Valaki help.
Grafika: Elég szép, fõleg a fény, és árnyék hatások. Igaz csak 640*480-ban sikerült játszanom, mert ha felbontást akartam váltani, akkor kikapcsolta a monitorom(Ha tudja valaki, hogy miért, az írja meg)
AI: Nagyon jó kis mesterséges inteligánciát hoztak össze a játékban. Minden egyes rezdülésre felfigyelnek, és nem nézik éppen tétlenül, ha bemész, és lekapcsolod a villanyt. Segítik egymást, már amennyire tudják. Volt olyan, hogy bent voltam a szobába, kinyírtam két õrt, bejött a harmadik, és "okosan" elkezdet keresni, mert nem látott, mert egy sötét helyen megbújtam. Ez is plusz pont.
Irányítás: Hát nekem ezzel a részével elég sok problémám akadt, Például meg akartam csinálni azt, hogy felugrom két fal között, és két lábbal tartom magam, de fogalmam sincs, hogy lehet.
Aztán, mikro számítógéppel babrálok, akkor kiír valamit, de nem tudom megnézni, hogy mit töltöttem le. Egy csomó mindenre nem jöttem rá. Például a bemutatókban lehetett olyat csinálni, hogy egy pisztolyt fogtam az õr fejéhez, és lehettt vezetni, de itt ez sem sikerült. Aztán egyszer véletlenül bekapcsoltam a futás gombot, és nem tudtám kikapcsolni(azt sem tudom melyikkel kell)
Szóval, ha valaki rájött már elég sok mindenre az igazán megoszthatná velem/vwlünk a dolgokat, mert gondolom nem vagyok egyedül ezzel. Vagy legalább adjon valaki egy külföldi fórum címet, ahol utána lehet nézni ennek.
Játékmenet: Na errõl sem tudok sokat írni, mert elég rövid a pálya. Anny viszont biztos, hogy nem lehet ész nélkül végigrohanni a pályákon, igenis gondolkozni kell. Ha hasonlítanom kéne valamihez, akkor az a hitman lenne, de egy azért annál szerintem jobb, bár ezt így, eme rövid demó után nehéz lenne megítélni, és nem is az Én dolgom.
Hangok: A hangok egészen eltaláltak, viszont e beszédek, illetve a riasztó hangja szerintem kicsit gyengére sikeredett, a játék zenéje dinamikusan váltakozik, de a harcokhoz szerintem nem illik a zene, de ez is csak szubjektív vélemény.
Szóval kipróbálni mindenkinek érdemes, aki szereti az ilyen lopakodós, illetve taktikus játékokat, viszont aki csak lövöldözni szeretne, az messze kerülje el a játékot.
Egyébkén 17 colos a monitorom.
\"building better worlds\"