3838
  • schoma
    Sajna innen elég nehéz segíteni, mert mint mondottam volt, még én sem láttam a játékot, csak már le van töltve.
    De ha addig senki sem segít, akkor kb olyan fél 6 felé tudok neked mondani valamit.
  • cypher
    Úgy ment..
  • schoma
    De addig még 4 óra hátra van.
  • schoma
    De jó neked, hogy már csak ennyi a gondod.
    Nekem még ki sincs karcolva CD-re. De szerintem nem is lesz. Előszőr jó szokásomhoz híven Deamon Tools-szal nézem meg, ha így megy, akkor mehet lemezre.
  • schoma
    Egy darab, félig megivott, 0,33-as, alkoholmentes sörömet tudom cserébe felajánlani.
  • cypher
    A harmadik Cd a Game disk,crack után sem akar indulni,azt kéri,tegyem be a lemezt...
    Naná,hogy benn van...
    Megoldás????
  • hagirez
    A kapcsolat bontása metszőfogak segítségével betanítva. A reconectre vonatkozólag már az első szaklapon is átrágta magát
  • Kandurex
    Winx kompatibilis szünetmentes hörcsögöm, gyári tartozékaival, aránylag megkímélt állapotban eladó. Irány ár: 1ü sör
  • schoma
    Az ADSL mindenképpen szétkapcsol 24 óra után. XP alatt viszon az a rendszer képes újrakapcsolódni az internetszolgáltatóhoz.
  • Dynamic
    Egyrészt, ha folyamatos kapcsolat van(a letöltés is az), nem kellene szétkapcsolnia.Ha szétkapcsol, nem biztos, hogy nálad van a hiba.Másrészt meg be lehet állítani a reconnectet.
  • Dynamic
    Mondjuk a Gef3Ti nagyon sokat számít.Sztem azon már aránylag játszhatóan fog menni, de egy gef2 mx LÉNYEGESEN gyengébb.
  • schoma
    Majd tájékoztasson a kiképzés eredményeiről!!
  • Randal
    Nekem ez van:
    cel800---to 1000. 384mb ram. gf2mx400 64mb
  • Deajka
    A gef2mx miatt van a probléma.
    Én gyengébb géppel rendelkezem (csak gef3 ) and in 1024*768 all option are high.
  • Kandurex
    Nos, a cél adott, Kutya,egér,macska,hörcsög mint letöltés vezérlők és reconnectáló egyedek bármely a állat-kiskereskedéseben beszerezhetők :)
  • hagirez
    El kezdtem Nudli a tengerimalac kiképzését
  • schoma
    Egér az van.
    Már csak be kell tanítani, hogy 1439 percenként kapcsolódjon újra az ADSL-lel.
  • cypher
    Jah,nálam is a kutya intézi ezt!!!
  • Kandurex
    Akkor kell egy betanított, hörcsög, macska, aki szétrántja majd újra konnektálja a madzagot :)))
  • schoma
    Szerintem az nem elég. ADSL esetében ugyanis maga az internetkapcsolat - internetszolgáltató felé -kapcsol szét. Azt meg szerintem egyik letöltésvezérlő sem tudja újralőni.
    De lehet, hogy nincs igazam, akkor légyszi javítsatok ki!
  • schoma
    Az pech.
    Nekem Xp alatt még nem fordult elő ilyen. Ha minden igaz, akkor az fenntartja a kapcsolatot. Ha 24 óra elteltével bont is az ADSL, akkor újrakapcsolódik. De azért biztonság kedvéért minden nagyobb letöltése előtt ellenörzőm, hogy mennyi ideje él a kapcsolatom. Az ördög ugyanis nem alszik.
    Egyszer meg éjszaka áramkimaradás volt. Nagyon örültem neki.
  • Kandurex
    Ez mit is jelent? Maga módján :) ??
  • Sephi
    Szal :

1600 Xp+ , 512 ddram , g3 ti 200 (128 ddram) es a gama tep a magam modjan. :)
  • Kandurex
    Ftp? Mer...akkor smartFTP; FlashXP...ect.ect
  • hagirez
    Nekem is ez volt !!!
    Jó lenne egy olyan letölt vezérlő ami automatikusan reconnect-tel.
    Tud valaki ilyet?
  • Kandurex
    Nekem ugyanez a rendszer csak gef3Ti---igaz, hogy szagatt, de sztem tudok vele, játszani, remélem
  • batman
    ha ez vígasztal, nekem a demoban először az éjszaki látásmód teljesen fehér volt -> detonator update -> most feket-fehér ; eddig csak kicsit szaggatott, most nagyon.
    (+1,6 ghz, 512 SDRAM, gef2mx400)
    szal nem fűzök nagy reményeket, de majd azért leszedem
    a játékfejlesztőknek meg
  • Dynamic
    Ehh micsoda problémák."Csak pár óra múlva tudok vele játszani...".Nekem meg itt a játék, de a gép upgrade-ig nem tudok vele játszani, mert 640*480-ban is olyan fos, mint a Doom3 alpha.Na annyira azért nem, de játszhatatlanul szaggat, nem működik ugye a hőlátó stb.(gef2,1ghz,256mb)Hogy dögöljenek meg.
  • batman
    ftp://61.96.150.147/%20/com2/.com2%20/%20/%20/%20%20/%20-_-/%20-=Tagged%20By%20Blind=-%20%20/%20%20%20/%20%20/%20/com5/com2%20/%20%20-=-_-V%20BrOwn=-%20%20/PDS/Jolie/Tom_Clancys_Splinter_Cell-FLT/
  • schoma
    Nekem is van munkám. De akkor is. :)))
  • Kandurex
    NAH, MÉG 5H :((( és.......:))))
  • Nyiri
    pedig a security roombol szedtem egy szamitogepen, de mashova nem is lehet nagyon menni
  • Nyiri
    Csa!
    Valaki tudna segiteni aki az xboxost mar vegigvitte?
    A CIA-s palyan vagyok (nem lehet kinyirni senkit)
    es megszereztem a Server Room code-t de amikor odaallok a keypadhoz es beirom azt irja ACCES DENIED!!
    miert?
  • Csacsi
    Nem éri meg, szerintem törd szét az első két cd-t is. :)
  • cypher
    Most "karcolom"ki a harmadik Cd-t,vki írja már meg,megéri-e....
  • Csacsi
    Schoma, nekem jó, mert közben el tudom fogalalni magam, elég sok munkám van, illetve adtam magamnak, mert most a simcity4 weblapot csinálom, szóval legalább elterelem a figyelmem, és így gyorsabban megy az idő.
  • schoma
    Legyen már 4 óra!!!
  • schoma
    Nincsen, de érzésem szerint nem is nagyon hiányzik.
  • fucko
    Jo jatek csacsi ; )
  • Davidus
    Kurva szar a játék haza se kéne menned. Inkább add meg a cimed aztán amig ne vagy otthon megdobbantom a vinyódat:)