3838
-
#777 Sajna innen elég nehéz segíteni, mert mint mondottam volt, még én sem láttam a játékot, csak már le van töltve.
De ha addig senki sem segít, akkor kb olyan fél 6 felé tudok neked mondani valamit. -
#776 Úgy ment.. -
#775 De addig még 4 óra hátra van. -
#774 De jó neked, hogy már csak ennyi a gondod.
Nekem még ki sincs karcolva CD-re. De szerintem nem is lesz. Előszőr jó szokásomhoz híven Deamon Tools-szal nézem meg, ha így megy, akkor mehet lemezre. -
#773 Egy darab, félig megivott, 0,33-as, alkoholmentes sörömet tudom cserébe felajánlani. -
#772 A harmadik Cd a Game disk,crack után sem akar indulni,azt kéri,tegyem be a lemezt...
Naná,hogy benn van...
Megoldás????
-
hagirez #771 A kapcsolat bontása metszőfogak segítségével betanítva. A reconectre vonatkozólag már az első szaklapon is átrágta magát -
#770 Winx kompatibilis szünetmentes hörcsögöm, gyári tartozékaival, aránylag megkímélt állapotban eladó. Irány ár: 1ü sör -
#769 Az ADSL mindenképpen szétkapcsol 24 óra után. XP alatt viszon az a rendszer képes újrakapcsolódni az internetszolgáltatóhoz. -
#768 Egyrészt, ha folyamatos kapcsolat van(a letöltés is az), nem kellene szétkapcsolnia.Ha szétkapcsol, nem biztos, hogy nálad van a hiba.Másrészt meg be lehet állítani a reconnectet. -
#767 Mondjuk a Gef3Ti nagyon sokat számít.Sztem azon már aránylag játszhatóan fog menni, de egy gef2 mx LÉNYEGESEN gyengébb. -
#766 Majd tájékoztasson a kiképzés eredményeiről!! -
#764 Nekem ez van:
cel800---to 1000. 384mb ram. gf2mx400 64mb -
Deajka #763 A gef2mx miatt van a probléma.
Én gyengébb géppel rendelkezem (csak gef3 ) and in 1024*768 all option are high.
-
#762 Nos, a cél adott, Kutya,egér,macska,hörcsög mint letöltés vezérlők és reconnectáló egyedek bármely a állat-kiskereskedéseben beszerezhetők :) -
hagirez #761 El kezdtem Nudli a tengerimalac kiképzését -
#760 Egér az van.
Már csak be kell tanítani, hogy 1439 percenként kapcsolódjon újra az ADSL-lel. -
#759 Jah,nálam is a kutya intézi ezt!!!
-
#758 Akkor kell egy betanított, hörcsög, macska, aki szétrántja majd újra konnektálja a madzagot :))) -
#757 Szerintem az nem elég. ADSL esetében ugyanis maga az internetkapcsolat - internetszolgáltató felé -kapcsol szét. Azt meg szerintem egyik letöltésvezérlő sem tudja újralőni.
De lehet, hogy nincs igazam, akkor légyszi javítsatok ki! -
#756 Az pech.
Nekem Xp alatt még nem fordult elő ilyen. Ha minden igaz, akkor az fenntartja a kapcsolatot. Ha 24 óra elteltével bont is az ADSL, akkor újrakapcsolódik. De azért biztonság kedvéért minden nagyobb letöltése előtt ellenörzőm, hogy mennyi ideje él a kapcsolatom. Az ördög ugyanis nem alszik.
Egyszer meg éjszaka áramkimaradás volt. Nagyon örültem neki. -
#755 Ez mit is jelent? Maga módján :) ?? -
#754 Szal :
1600 Xp+ , 512 ddram , g3 ti 200 (128 ddram) es a gama tep a magam modjan. :) -
#753 Ftp? Mer...akkor smartFTP; FlashXP...ect.ect -
hagirez #752 Nekem is ez volt !!!
Jó lenne egy olyan letölt vezérlő ami automatikusan reconnect-tel.
Tud valaki ilyet? -
#750 Nekem ugyanez a rendszer csak gef3Ti---igaz, hogy szagatt, de sztem tudok vele, játszani, remélem -
#748 ha ez vígasztal, nekem a demoban először az éjszaki látásmód teljesen fehér volt -> detonator update -> most feket-fehér ; eddig csak kicsit szaggatott, most nagyon.
(+1,6 ghz, 512 SDRAM, gef2mx400)
szal nem fűzök nagy reményeket, de majd azért leszedem
a játékfejlesztőknek meg -
#746 Ehh micsoda problémák."Csak pár óra múlva tudok vele játszani...".Nekem meg itt a játék, de a gép upgrade-ig nem tudok vele játszani, mert 640*480-ban is olyan fos, mint a Doom3 alpha.Na annyira azért nem, de játszhatatlanul szaggat, nem működik ugye a hőlátó stb.(gef2,1ghz,256mb)Hogy dögöljenek meg. -
#745 ftp://61.96.150.147/%20/com2/.com2%20/%20/%20/%20%20/%20-_-/%20-=Tagged%20By%20Blind=-%20%20/%20%20%20/%20%20/%20/com5/com2%20/%20%20-=-_-V%20BrOwn=-%20%20/PDS/Jolie/Tom_Clancys_Splinter_Cell-FLT/
-
#744 Nekem is van munkám. De akkor is. :))) -
#742 NAH, MÉG 5H :((( és.......:)))) -
Nyiri #741 pedig a security roombol szedtem egy szamitogepen, de mashova nem is lehet nagyon menni
-
Nyiri #739 Csa!
Valaki tudna segiteni aki az xboxost mar vegigvitte?
A CIA-s palyan vagyok (nem lehet kinyirni senkit)
es megszereztem a Server Room code-t de amikor odaallok a keypadhoz es beirom azt irja ACCES DENIED!!
miert?
-
#738 Nem éri meg, szerintem törd szét az első két cd-t is. :) -
#737 Most "karcolom"ki a harmadik Cd-t,vki írja már meg,megéri-e.... -
#736 Schoma, nekem jó, mert közben el tudom fogalalni magam, elég sok munkám van, illetve adtam magamnak, mert most a simcity4 weblapot csinálom, szóval legalább elterelem a figyelmem, és így gyorsabban megy az idő.
-
#735 Legyen már 4 óra!!! -
#734 Nincsen, de érzésem szerint nem is nagyon hiányzik. -
fucko #731 Jo jatek csacsi ; ) -
#730 Kurva szar a játék haza se kéne menned. Inkább add meg a cimed aztán amig ne vagy otthon megdobbantom a vinyódat:)