Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nah teszt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Már jön is fél óra, és teszt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!KINT VAN A DEMO!

Csacsi
Holnap este már lesz demo.....
Már izzítom a netkapcsolatomat.. 😊

Csacsi
"Az Ubi Soft Entertainment kezei között formálódó kommandós játéknak, a Tom Clancy's Splinter Cell- nek a csütörökön(19-én) megjelen? demójáról került el? pár infómorzsa. A demó 90MB körül lesz és az els? misszióból lesz benne egy szint. "

Már alig bírok várni....

Csacsi
Hir a demorol, a hardwireden.

Az XBOX tulajok kedvükre edzhetnek Sam bácsival, míg a PC-s részleg januárig kénytelen kihúzni kenyéren és vizen. A nehéz idõszak átvészelését megkönnyítendõ az Ubi Soft kiadja PC-re a DEMO változatot december közepe tájékán. Sóhaj...

láttuk.. izé én láttma és nekem is kéne de a türelem fontos erény.. fõleg ebbne a játékban 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Csacsi
Láttátok az új videót, hardwireden fent van. Nekem kell a játék. MOST!!

Csacsi
Az még jó messze van sajnos , de azért remélem neten elõbb lesz elérhetõ

Csacsi
Nem tudni már valamit a megjelenés dátumáról? Én már nagyon várom. Isten egy game lesz!

szerinte az az elözetes ne mvolt olyna rosz.. na mindegy amugy elég kevés info van róla igy nem igen leht beszélni róla..

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Benő
Amse pajtásnak teljesen igaza van. Nem is tudok mit hozzáfûzni, mert nem lenne új. De minnyá ittvan!
Jujj, úgy izgulok...

Amse
Hat csak!A tobbi jatekrol minek beszelnek ennyit?Elnyerte az ECTS 2002 legjobb game dijat es nem beszelunk egy ilyen game-rol?Ez gaz.Itt van a nyakunkon.Novemberre van kiirva es a novemberi jatekok fele mar polcokon ul.Csak eze kell rola beszelni.Szoval ha tud valaki hireket vagy barmit akkor azt ossza meg itt is.
amse

Amse
Tenyleg nem erdekell senkit ez a game???Nem ertem!Az elozetesekbol itelve k**** jo lesz.En mar varom!!!

amse

Benő
Nem, a játékra gondoltam. Egyébként a megjelenését novemberre írták ki csakúgy, mint a Conflict: Desert Storm-ét és az már fent van FTP.
Remélem már hamarosan ez is ott lesz. teljesen igazad van Dynamic abban, hogy nagyon elkussolták a bevezetõjét.
Na csákó

Dynamic
"Ha valaki FTP-re felrakja, fizetek, a letöltésért!"

A videóért fizetsz?Én felrakom.Vagy a játékra gondoltál? Bár az elég durva lenne így megjelenés elõtt két hónappal.
(Amúgy egy ilyen volumenû játéknak jobb bevezetõ illett volna😊)
Benő
Hi!

Lehet, hogy nem láttam, hogy van már ilyen oldal, pedig egy párszor megnéztem. Na... Van róla két ideóm, ebbõl ítélve: Minden Idõk!!! A két videó címe: http://www.fpscentral.hu/temp/counter_1029353425,18492,.shtml
és
http://www.splintercell.com/
Ha valaki FTP-re felrakja, fizetek, a letöltésért!
Na csákó-mákó!