3838
  • CSOCSO
    tesztelve.. szolt hogy nincs meg az exe file de van egy exe ami ugyan olyan nevü..okét nyomtam rá továbbment a végén azt mondta feltette..kiprobáltam a game futott.. rendesen betöltöttem a gamezt..
  • Alexease
    RT Patch. Registry turos, adat cserelgetos exe. 5 mega. Az indito exe-be is beletur:((
  • Alexease
    Nem tom. Szerintem kell crack.
    Teszteld:))
  • CSOCSO
    cool..leszedjem és feltegyem vagy várjak mig lesz patch crack?:)
  • Alexease
    Splinter Cell by Ubi Soft Montreal - US retail v1.1 patch

This patch "will make the game look better, fix some corner cases AI bugs and
    also give you faster FPS."

• Alexease
    Ki jott az elso Patch! AI es egyebb bugokat javitottak.
    http://www.3dgamers.com/games/splintercell/
  • CSOCSO
    nah megvan gyorsan kiproszáltam...
    hát mit mondhatnék vannak benne hibák..sajnos..
    ilyen a verekedési lehetőségek majdnem teljes hiánya...ez az egy darabocska ütés féleség gyenge...nem mondom hogy bruce lee film legyen..de ha az emberünk majnem' jackie chan legalább tudjon kiosztani két pofont.. vagy 3 at.. a másik.. az ajtók maguktol becsukodnak!!!! hehh ez egy kicsit LOL..persze nem az ilyen elektromos ajtokrol beszélek hanem a mezei fa ajtok...
    aztán.. az ellenség fegyverét nem lehet elvenni..ez sux..főleg ha már nincs töltényeg és megszenvedsz pár emberrel hogy kinyirod őket manual..akor legalább a rohadt fegyverüket lehessen már elvenni..
    más baki.. az elején a videon.. a repcsin ülünk..mögöttünk a csajszi... erre a nigga fönök lát minket a videon..de senki nincs mögöttünk... hm..kép ránk vált.. csaj mögöttünk..kép vissza niggerhez ahogy néz minket a videon..nincs mögöttünk senki megenn.. ehhh.. de az végülis csak funny.. a többi kicsit gáz
    de azé tetszik a gamez!!!!!!
  • Dynamic
    Ez k. jóóó!Szerinted miért van már több mint 800 hozzászólás?
  • Norbi2K
    csodásan, milyen configgal? csakhogy tudjam milyen vidkártyát vegyek:))
  • Sephi
    Szal az idegesit csak hogy tul gyorsan eszre vesznek az ellenfelek :) Meg igy az elejen ugy nem nyirnek ki senkit de neha kell es mar nincs municiom se... az is kar hogy nem lehet elvenni toluk a fegyveruket :P

Nekem a jatek csodasan fut de sajna a a fenyefekteknel kicsit belasul...

De rulez gama:)
  • Blasta
    Ráadásul már egy ideje....
    De azért kösz az infót Benő!!!!
    :-DDDDDD

(nekem már mászik le, de mire leér ez a 3CD, hajjjj)
  • Benő
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KÉMEIM JELENTETTÉK, HOGY MÁR KINT VAN A TELJES GAME EGY FTP-N! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!3 CD-S! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • _sonic_
    Azért az a mikrofonos megoldás eléggé büntet
  • Barpi
    Koszi!
  • fucko
    Jah hogy mar ott vagy?:)
    Akkor ctrl gyorsan klikk 2szer ra es hasznalo gomb majd ramesz a liftre amig a negyzet piros nem lesz es koveted a liftet vele felfele.
  • fucko
    Majd ha kiersz a terre amikor megy felfele a lift azzal lehet lehallgatni a 2 csakot.Ezt csak akkor teheted meg ha a rankos sracot a szamitogeppel lehivatod es a retinascanelobe nyomod a kepet.
  • oneal1
    linket tud valaki ahonnan le tudnám szedni??
    nagyon megköszönném
  • Csacsi
    #845-re senki nem tudja a választ?
  • Rodriguez
    Ja de a símaszkosat üsd le.
  • Kandurex
    5GB még van, ja a winfoscommander asszonja a végén file corrupted, valaki segítsen, már 2x huzom le :(
  • Rodriguez
    Bújj el a sötétben és várd meg míg körülnéz és visszamegy. a másik mukit is rejtsd el.
  • Barpi
    Hi All! Légyszi segitsetek. A traning palyan vagyok elakadva, ahol egy simaszkos or mogott kell elhaladni ugy hogy ne vegyen eszre. Nos itt 'szoba' vegebe van egy ajto, mogotte pedig egy security-s muki. Ezt max le tudom utni de akkor ujra kell kezdenem a palyat. Mit kell itt csinalni?
    Mas. GF4 Mx440-el van valakinek holatasa? Vagy itt a kikepzesen meg ne keressem?
  • gergou
    Udv, ez a game egy szoban kifejezve: gyonyor:))
    Allitom, a legkevesbe vartam az unreal 2 ( es egyeb gamek kozul), es a legtobbet kaptam tole!! Egyszeruen hihetetlen grafik/sound/gameplay/interaktivitas!!!! Igen yeah, ezzel honapokig fogunk jatszani:)
  • schoma
    Még nem tartok ott, de mindjárt meglesz.
  • Kis Szabó [PT]
    Fal melletti kuka tetején dupla ugrás, közben nyomod az előrét, így megkkapaszkodik a falban, majd átmászol.
    u.i: már lassan csordogál lefelé nekem is a stuff.
  • Csacsi
    Sziasztok, kéne egy kis help. Második küldetés, miután kimegyek az udvarra a retiscanner után, akkor két csávó beszáll a liftbe, és azt mondják, hogy használjam a mikrofont. Nah hol kell használni, és hogyan, mert sehogy sem jövök rá.
  • Kandurex
    Na ez érdekes. Kitömörittetem a windows commanderrel a cd2 de 99% megáll olvasási hibával- ucu neki winace Teszt..asszongya minden oké..próbálom vele kitömöríteni, asszongya CRC error érti ezt valaki??
  • fucko
    Ahol mar nem tucc tovabbmenni ott van egy bokros resz a sarokban es egy kis bejarat alul.
  • ThunderMaX
    A 2.demo első küldijét hogy kell megcsinálni mert már mindenkit kinyírtam már csak a rendőrségre kéne bemenni de sehogy sem sikerül.
  • schoma
    Na végre én is hozzáfértema gépemhez. Éppen most csomagolom kifelé. Mindjárt le is ellenőrizzük.
  • DayWalker
    A 2-es demo vége az, hogy be kell menni a liftbe?

nekem sikerült bemenni a sectorra, végre
  • Norbi2K
    :)) csak fura volt...
  • Capone
    Olyan hu bazmeg fele :))
  • The Garrett
    laugh out loud
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám a traning pályán. Egy ajto fölött van egy kamera azt hogy tudom ki iktatni bármit csinálok vagy bárhova lövök mindig észrevesz. Pls segicsen vki. Thx
  • EndreMan
    Nekem igen Goodwill
  • Goodwill
    Nálatok megy a sector ftp?
  • The Garrett
    Nekem Gef4MX van, és a Demo ment vele szépen. a full meg ömlik épp lefele :P
  • Davidus
    1200 cel+gef3 ti200 30 fps körül ficeg. Nem egy álom de annyira nem zavaro ez nem fps:)
  • Dynamic
    Géptől függ.Nekem is gef2 van és nem enged nagyobbat(ISO).Csak azt ne mondd, hogy neked simán menne nagyobb felbontásban is gef2-vel:)