3838
-
#880 tesztelve.. szolt hogy nincs meg az exe file de van egy exe ami ugyan olyan nevü..okét nyomtam rá továbbment a végén azt mondta feltette..kiprobáltam a game futott.. rendesen betöltöttem a gamezt.. -
#879 RT Patch. Registry turos, adat cserelgetos exe. 5 mega. Az indito exe-be is beletur:(( -
#878 Nem tom. Szerintem kell crack.
Teszteld:)) -
#877 cool..leszedjem és feltegyem vagy várjak mig lesz patch crack?:) -
#876 Splinter Cell by Ubi Soft Montreal - US retail v1.1 patch
This patch "will make the game look better, fix some corner cases AI bugs and
also give you faster FPS."
-
#875 Ki jott az elso Patch! AI es egyebb bugokat javitottak.
http://www.3dgamers.com/games/splintercell/ -
#874 nah megvan gyorsan kiproszáltam...
hát mit mondhatnék vannak benne hibák..sajnos..
ilyen a verekedési lehetőségek majdnem teljes hiánya...ez az egy darabocska ütés féleség gyenge...nem mondom hogy bruce lee film legyen..de ha az emberünk majnem' jackie chan legalább tudjon kiosztani két pofont.. vagy 3 at.. a másik.. az ajtók maguktol becsukodnak!!!! hehh ez egy kicsit LOL..persze nem az ilyen elektromos ajtokrol beszélek hanem a mezei fa ajtok...
aztán.. az ellenség fegyverét nem lehet elvenni..ez sux..főleg ha már nincs töltényeg és megszenvedsz pár emberrel hogy kinyirod őket manual..akor legalább a rohadt fegyverüket lehessen már elvenni..
más baki.. az elején a videon.. a repcsin ülünk..mögöttünk a csajszi... erre a nigga fönök lát minket a videon..de senki nincs mögöttünk... hm..kép ránk vált.. csaj mögöttünk..kép vissza niggerhez ahogy néz minket a videon..nincs mögöttünk senki megenn.. ehhh.. de az végülis csak funny.. a többi kicsit gáz
de azé tetszik a gamez!!!!!! -
#872 Ez k. jóóó!Szerinted miért van már több mint 800 hozzászólás? -
#870 csodásan, milyen configgal? csakhogy tudjam milyen vidkártyát vegyek:)) -
#869 Szal az idegesit csak hogy tul gyorsan eszre vesznek az ellenfelek :) Meg igy az elejen ugy nem nyirnek ki senkit de neha kell es mar nincs municiom se... az is kar hogy nem lehet elvenni toluk a fegyveruket :P
Nekem a jatek csodasan fut de sajna a a fenyefekteknel kicsit belasul...
De rulez gama:) -
#867 Ráadásul már egy ideje....
De azért kösz az infót Benő!!!!
:-DDDDDD
(nekem már mászik le, de mire leér ez a 3CD, hajjjj) -
#863 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KÉMEIM JELENTETTÉK, HOGY MÁR KINT VAN A TELJES GAME EGY FTP-N! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!3 CD-S! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
_sonic_ #862 Azért az a mikrofonos megoldás eléggé büntet -
#861 Koszi! -
fucko #860 Jah hogy mar ott vagy?:)
Akkor ctrl gyorsan klikk 2szer ra es hasznalo gomb majd ramesz a liftre amig a negyzet piros nem lesz es koveted a liftet vele felfele. -
fucko #858 Majd ha kiersz a terre amikor megy felfele a lift azzal lehet lehallgatni a 2 csakot.Ezt csak akkor teheted meg ha a rankos sracot a szamitogeppel lehivatod es a retinascanelobe nyomod a kepet. -
#857 linket tud valaki ahonnan le tudnám szedni??
nagyon megköszönném -
#855 #845-re senki nem tudja a választ?
-
Rodriguez #854 Ja de a símaszkosat üsd le. -
#853 5GB még van, ja a winfoscommander asszonja a végén file corrupted, valaki segítsen, már 2x huzom le :( -
Rodriguez #852 Bújj el a sötétben és várd meg míg körülnéz és visszamegy. a másik mukit is rejtsd el. -
#850 Hi All! Légyszi segitsetek. A traning palyan vagyok elakadva, ahol egy simaszkos or mogott kell elhaladni ugy hogy ne vegyen eszre. Nos itt 'szoba' vegebe van egy ajto, mogotte pedig egy security-s muki. Ezt max le tudom utni de akkor ujra kell kezdenem a palyat. Mit kell itt csinalni?
Mas. GF4 Mx440-el van valakinek holatasa? Vagy itt a kikepzesen meg ne keressem? -
#849 Udv, ez a game egy szoban kifejezve: gyonyor:))
Allitom, a legkevesbe vartam az unreal 2 ( es egyeb gamek kozul), es a legtobbet kaptam tole!! Egyszeruen hihetetlen grafik/sound/gameplay/interaktivitas!!!! Igen yeah, ezzel honapokig fogunk jatszani:) -
#848 Még nem tartok ott, de mindjárt meglesz. -
#846 Fal melletti kuka tetején dupla ugrás, közben nyomod az előrét, így megkkapaszkodik a falban, majd átmászol.
u.i: már lassan csordogál lefelé nekem is a stuff. -
#845 Sziasztok, kéne egy kis help. Második küldetés, miután kimegyek az udvarra a retiscanner után, akkor két csávó beszáll a liftbe, és azt mondják, hogy használjam a mikrofont. Nah hol kell használni, és hogyan, mert sehogy sem jövök rá.
-
#844 Na ez érdekes. Kitömörittetem a windows commanderrel a cd2 de 99% megáll olvasási hibával- ucu neki winace Teszt..asszongya minden oké..próbálom vele kitömöríteni, asszongya CRC error érti ezt valaki?? -
fucko #843 Ahol mar nem tucc tovabbmenni ott van egy bokros resz a sarokban es egy kis bejarat alul. -
#842 A 2.demo első küldijét hogy kell megcsinálni mert már mindenkit kinyírtam már csak a rendőrségre kéne bemenni de sehogy sem sikerül. -
#841 Na végre én is hozzáfértema gépemhez. Éppen most csomagolom kifelé. Mindjárt le is ellenőrizzük. -
#840 A 2-es demo vége az, hogy be kell menni a liftbe?
nekem sikerült bemenni a sectorra, végre -
#838 :)) csak fura volt... -
Capone #837 Olyan hu bazmeg fele :)) -
#834 laugh out loud -
Bandeeka #833 Sziasztok!
Lenne egy problémám a traning pályán. Egy ajto fölött van egy kamera azt hogy tudom ki iktatni bármit csinálok vagy bárhova lövök mindig észrevesz. Pls segicsen vki. Thx
-
#829 Nekem igen Goodwill -
#827 Nálatok megy a sector ftp? -
#826 Nekem Gef4MX van, és a Demo ment vele szépen. a full meg ömlik épp lefele :P -
#825 1200 cel+gef3 ti200 30 fps körül ficeg. Nem egy álom de annyira nem zavaro ez nem fps:) -
#824 Géptől függ.Nekem is gef2 van és nem enged nagyobbat(ISO).Csak azt ne mondd, hogy neked simán menne nagyobb felbontásban is gef2-vel:)