Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Ezt a következtetést, mibõl vontad le? Bevallom azt, hogy az xbox-hoz nem értek, és talán nem volt jogom elmondani a véleményem, mert csak az egyik oldalt ismerem, de viszont azt tudom,h ogy mi mindent lehet kihozni egy pc-bõl, és abban biztos vagyok, hogy több dolgot, mint egy xboxból.

Bár ebben is lehet, hogy tévedek, de mint mondottam, az xbox-hoz nem értek, és ezért nem is akarok tovább beszélni errõl. Részemrõl vége.

Szabad világban élünk, mindenki azt használ, amit szeret, és ebben nincs is semmi rosz....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kicsit néha olyan irreális érzete van az embernek 😊. Kicsit olyan mint amikor rambo nekimegy egy géppuskával 200 fegyveres katonának, és persze õ gyõz. Najó ez nem ilyen, de kb 1 hadsereggel kell elbánnunk ;>.

Faki
mind=mint

Faki
Visszatérve az eredeti témára, ez a csávó tök olyan mind dszodsz klúni 😊

Laza
ezek utan meg azt is ketlem, hogy ertesz a PCkhez.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De jó ,hogy itt minden kibaszott témából konzol vs pc vita lesz,nevetséges bazz...

\"Life is around you and in you.\"

Blasta
:-DDDDDD
Szerintem szard le....
....jó kis ballisztikus ívben....:-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Goodwill
azért én leszarom 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Lacc
Egyszerûen szûk látókörû a srác, le se kell szarni.
ember
ehe játszunk egy CS face to face-t, te TV-n, én monitoron, ok?
ember
ja hoppá, unregekkel alapból nem törõdünk, ugye?

(kivéve ©UNREG-et 😊
ember
"teljesen mas szerkezet miatt a teven mindig is szebb lesz a kep"

ejha! hát ez nem semmi 😄DDD

érdekes, én is játszom néha tv-outtal, de nem tûnik szebbnek a kép...

játszottál te már egyáltalán egy jó monitoron 1024ben fsaa-val? nem írnál ilyen baromságokat...
Faki
Ezt a konzolfejet bazz... nembírom mikor valaki ekkora ostoba. Öreg tudod mi az a felbontás?!
Ja és ha az a legnagyobb elõnye a konzolnak, hogy tv-n bambulhatod, akkor elég gáz, mert fogom a tv-re küldöm a képet és már van "nagy" képernyõm...
Konzolon ami jó: csihipuhi (pl: mortal), autózni, platformgamezni, meg britney dancingolni 😊 de FPS,RTS,RPG,MP gamek ezek mind csak PC-n élvehetõk, ez tény de lehet vitázni. Mondjuk nézd meg a kinálatot a PC-n és konzolon...
De a világ nem fekete-fehér!! A konzolnak is vannak jó oldalai, ha nemcsak játszani szeretsz, hanem pl mapszerkesztés, modokkal szórakozni, saját zenét betenni játék alá és még sorolhatnám (növelve az élvezetet), akkor a pc nagyon befigyel!

Blasta
Zsírfaszvagy muhahaha....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Csacsi
Te tiszte hülye vagy, szerinted az xboxot, örökéletû lesz? ott is ugyanúgy évente meg kel majd venni, ha újabb játékokat akarsz. Maj djön az xbox2, aztán az xbox3, szóval ott is újjítani kell, és hidd el, hogy az xboxos játékok grafikája le van butítva,h goy ne szagasson, és Én itthon ezen a "szar" pc-n, és monitorn, sokkal szebb képet kapok, mint Te xboxon valah is fogsz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ember
ja és ez egy DEMO, ingyen van, nem végleges, elviselem hogy netán át kell írni az ini-t hogy menjen...
Csacsi
Semmivel sem jobb az x-box, mint egy pc.
Annyi a különbség a kettõ között, hogy az xboxot, azoknak a looser-eknek találták, akik a pchez túl hülyék, és így midnent egyszerûbben megkaphatnak, viszont ez megy a minõség rovására is.

ember
igen a pc-re nem lehet rákötni az erõsítõt meg a mélynyomót, mert fölrobban...

annak kis pici 21-es monitornak pedig 4x akkora a felbontása...
Lacc
Igazi pöcs vagy mondták már?
Na baromi a jó a game meg minden csak kiba akadozik valamiért pedig az alatta lévõ vas elég jó:Intel P4 S478(Northwood) 1600mhz
BOX @ 2260mhz,Asus P4S333-M,512MB Pc 2700(333mhz)Samsung DDR,Abit Siluro Geforce 4Ti 4200 64MB(285/600),Seagate Barracuda IV. 60GB(7200RP,ATA100),NEC 1,44 FDD,SCS KKCHD02 HDD ventillátor(3venti),Acorp Feel-V,Teac W540E(40x)cd-burner,Edimax EN-9130TX 10/100

LEgújabb driverek vannak fönt semmi extra nincs bekapcsolva(aniso meg ilyesmi)!

Na az Xboxot aztán ténleg sokmindenre lehet használni...

FREAK
ez tök kúl, srácok 😄

Riszpekk

Laza
nem, van olyan kazetta, amin tobb jatek van.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A Lazát lelövik ugye?

Ez it Laza helye!

ember
minden ságra kazettán egy külön mario? 😄D
Laza
en is gondolkodtem egy ilyen retro targy elokaparasan.. 😊

na mindegy, karacsonykor nyomulok majd uncsitesom "sarga kazettas" (ez a neve😊 masinajan...
van rajta 10 fele Mario... az egyik verzioban pl akkorat ugrik, hogy atrepuli az egesz palyat.. 😄

Laza
varjal, varjal... most jonn...
uhhhuukkmmmmmkkkk.... ahhhhhhhhhhhhh.... de jot sz....

ember
erre nem válaszolok, mert új 'pc-s játékoknak...' topic indulna itt 😊))

AFK foreva!!! 😄D
Laza
csak egy X 58eFt, egy bika gep meg 200eFt (min.)... 😊

ember
ezért jobb a bika gép 😄
bázzeg mikor jön ki?

Laza
hat igen... ez a tipikus esete a PCs jatekok 'hatranyanak'...
vagy van egy bika geped, es fullban nyomhatod, vagy 'gagyizol'..

ezert jobb a konzol.. 😄

Laza
mint mondtam, en a fullrol beszelek, nem a demorol...

Laza
ez te nem igen tudhatod, mivel csak egy demoval jatszol.. 😄

egy pelda, hogy hol nincs arnyek:
a legelso kuldetesnel, mikor a rendorsegre be kell jutni... az ego hazbol kijovet egy teraszra ersz, ahol egy or dumal telcsin(?), egy masik pedig kijon a tetoteri hazbol... bemesz, jobbra egy bazinagy TV, itt meg van arnyek... majd mikor fellepsz a kis lepcson, es elmesz balra az L alaku folyosora, lass csodat, eltunik az arnyek...
volt, nincs.. 😄

mikor jön ki a full?

Nekem GeForce 2-m van, és sajna nem megy a hõlátás. Hát sajna ez van, újítani kell 😞.
Egyébként nagyon hangulatos, játszható játék. Még játszhatóbb lenne, ha nem akadozna...

ember
asszem min gef3 kell rendes hõképhez
styx
nekem nagyon bejön a játék, ilyesmire számítottam.
a hkép viszont nálam csak egyszínû (kék), a melegebb dolgok nem különböznek (pl.:tagok). viszont a hulláknál a nyitott hûtõbõl látszik, hogy "szivárog a hideg". nálatok is így van?
Csacsi
Arra még várni kell, talán jövõre...

Csacsi
Alapbeállítás szerint az egér görgõjével lehet állítani a csóka "sebességét".

Spenser
Hi
tegnap én is végig nyomtam lehetett volna hosszabb baromi rovd..
Írányítás nekem semm teccet de a többi jó...
Nálam minden fullon volt: AMD XP 1700+ , 256 ram ,GF2 TI 64....

Csacsi
Hát nem tudom, de itt írta valaki, hogy néhol neki nincs árnyék a játékban. Hát nálam tökéletesen van mindenhol árnyék.

ember
pont ugyanott vannak árnyékok mint xboxon
Csacsi
Nyiri: Mindegy, akkor úgy mondom, hogy lebutították az irányítást, hogy az xboxosok is tudjanak vele játszani.... 😊

ember
1 pisztolyod van plusz 2 lockpick, száloptika, asszem ennyi

szal igen, egy fegyver van
CSOCSO
szerintem nem , de mindegy
Csacsi: XBOX atirat??? Muhhahhahahahah
Legeloszor is pcre tervesztek csak a karacsonyi konzol orulet miatt adtak ki xboxra hamarabb. Ugyhogy inkabb pcrol xbora valo atirat...

Csacsi
Laza : Ennyit arról a szar xboxról, nálam mindenhol van árnyéka a faszinak, és pontosan ott ahol lennie kéne....

csubakka: Azért szar egy kicsit az irányítás, mert szutyok xbox átirat, de szerintem azért szokható, és nem olyan rosz, de azért pc-re, írhattak volna másflayta irányítást, bár nekem az is elég, hogy sokkal szebb pc-n, mint xboxon, és ráadásul nem is szaggat.

Laza
ezt meg nem figyeltem, de vannak helyek, ahol biztosan atmegy (azon keresztul osztom a fejlovest😊

Goodwill
az viszont érdekes hogy az üvegen nem megy át a golyó....hacsak nem golyóálló 😉

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!