Splinter Cell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Szerintetek kinn lesz ma lesz vagy csak holnap?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Legalább 3
Csacsi
Azt már lehet tudni, hogy hány cd-s lesz?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nem hiszem el, úgy feküdtem le, hogy mikor reggel felkelek, csak pár klikkelés legyen,és már jöhet is lefelé a game, erre mit látok? Sehol semmi.

Miért nem jön már?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na ja...ez azt jelenti, hogy a 30 perces nforce latogatasi ciklust csokkenteni kell 5 percre ;)

ilye nincs elvileg már szállítják a boltokba...

Ha valaki tud címet, ne kíméljen!!! Köszi

CSOCSO
az lol hogy az ellen nem látja meg a szemüveged fényét 5 centirõl sem:)))
Pupcika
ez a cédé borító...

ISO-t!
ez szerintem X-boxos kép

http://www.jatekhirek.hu/sc.htm

oneal1
figy, nem úgy van hogy márciusban jelenik meg a game??????az szar lenne mer én is kurvára várom már!!!!

!Forza Ferrari!

http://www.jatekhirek.hu/sc.htm

gergou
hat, remelem meg ma, de legkesobb holnap reggel megjelenik:)

`Take a look to the sky just before you die`

itt valami gáz van...

Csacsi
bocsánat nforce-t

Csacsi
nem hiszem el, hogy még mindig nem elérhetõ a game :(

Arra ment el az egész napom, hogy figyeltem az isonews-t, meg az nforc-et, és semmi eredmény :(

Media Markt mi más? :) Szóval ott kell vásárolni, ha jó áron akarsz venni cuccokat. Ráadásúl fergeteges a választék is. EUROPARK, Határ út.
Galy
Jó lesz ez...

A Cd galaxisban a régi, megszokott 10.000 fölött kínálják...
Biztosított a hosszú játékmenet. Ez nem egy két-háromnap alatt végigviszem stuff. 50 óra játékidõ van benne, ami azért valjuk be elég tisztességes... Na még ez is! :)
Azért nem semmi, hogy a bolti ára is 7000Ft lesz!!! Ez a program aztán igazán minden téren ütõs. Végre ezt is megéltük.... Hurrá:)
Csacsi
Hmmm... pedig elhúztam a kajaszüntetet, mégsincs semmi eredmény :((

Csacsi
Én 5 percenként frissítem, de semmi eredmény :(

Most elmegyek félórás ebédszünetemre, mire visszajövök remélem már meglesz.

Hajrá Deviance, Fairlight, Razor

Nem lezs egyszerû a feltörés valszeg,hogy miért azt már írtam lejjebb....
Szerintem optimális esetben szerda reggel-déleõtt lesz ISO.....
De bízzunk....:) Fairlight,Razor,Deviance rulez
Csacsi
Ilyen is régen volt már, hogy késõbb lett meg a játék, mielõtt leírást olvastam volna róla akármelyik magazinban :D

Ez szép. És ?
Pupcika

Blasta
Metal Gear Solid - konzolra.
Hasonló cuc mit ez, és az egyik legsikeresebb gém PS2-re!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Csacsi
Elméletileg már csak 15 óra, az azt jelenti, hogy olyan hajnali 1 óra körül jelenik meg, amit remélhetõleg reggelre feltörnek, ami azt jelenti, hogy holnap, ha hazaérek munkából, akkor már nyomhatom is.... :)

Lécci ne szomorítsatok el, olyan jó álmodozni :D

mi az az mgs? annyit emlegetitek. vmi hasonlo cucc?
Csacsi
de igen, van az elsõ, a szabadtéri, aztán a rendõrség, utána meg az utolsó, ami egy parkolóházban kezdõdik. Ez három pálya.

Nem küldetés volt, hanem pálya. Egy küldetés több pályából áll.

CSOCSO
a legjobb hogy ugyanugy megy szinte medium grafon mint low on..highot nem engedi..de medium sokkal szebb
mazsa
Remélem a fullban már jó lesz majd a fejlövés, ugyanis most elég nehéz bevinni egyet. Egyébként Game of the year.

Csacsi
Hát igen, az azért van, mert ott van a demonak a vége :((( sajnos megint akkor mikor már kezd belejönni az ember :((

Sephi
Alitolag mar kedden kint is lesz :)

Mondjuk en alig varom mar hihe :)
A demot is csak azert toltotem le hogy meggyozodjek arrol hogy ez tenyleg rulez gama.
De a MGS 2 is mar ugy varom hogy jaj :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
Tényleg:)

V9ykn8_TZL0

Kis Szabó [PT]
Vki nem tudja miért lövi ki az új DEMO a hangot játék közben?? Egyszercsak elnémul, meg belassul mint a xar. A 2. pályán (a felhõkvarcolóknál) hol a rákba kell kinyitni azt a hülye ajtót Ivannak?? Ill. a felhõk.-ból vissza lehet jutni a parkolóba??
nagyobb felbontásba

szerintem ha átírod az egyik ini-t lehet hogy bejön

szerintem a videókártya miatt van nekem se lehet állítani amúgy

CSOCSO
hehh most nyomom hard on lõszerem már nincs..egyszerûen tehetetlen az ember...nekem nem tetszik a gamma.. kurva jo sok ötlet de egy fél játék az egész... leütni az embereket meg alig lehet...szar
mazsa
Nekem csak 640*480-at engedi. Elsõ demóban viszont tudtam állítani.

CSOCSO
én nem mondtam hogy miért kicsi a látotávolság:)))))))
miért ne lehetne...

Davidus
MGS ben azért kicsi a látoótávolság hogy ne kelljen a visszatöltögetéssel szaggatni a játékmenetet.

V9ykn8_TZL0

mazsa
Nem lehet valahogy az új demóban felbontást állítani?

CSOCSO
hát igen azért jo sok különbség van a két gamma között....azért mgsben kicsi a látotávolságod neked is és az ellennek is.. nekem a demo annyira nem tetszett..oké jo szép meg minden..de...semmi extra nincs benne...
mgs ben meg nagyon odabaszott a zene!!!
Sephi
Hat a MGS soha nem veri semi sztm... bar most jaccotam a Splinter Cell demoval es igazan erdekesnek tunt. Addig ugyan en velemenyt nem irok amig nem jacotam vegig.

A MGS lehet az is elonyere szalt hogy kulombozo szereplok voltak es erdekes feladatokat kaptunk. Mindekikel mashogy kellet harcolni meg miegymas.

Majd meglassuk :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"